View Full Version : Кожичка
cookiesforbrekfast
03-09-2011, 23:08
Искам да попитам съвсем сериозно!Като бях малък ходикс на лекар и ми обясни как се забелва,но ме ме болеше супер много и не искакс да го правя и не го забелвах докато не се стигна до момента в които стана дума за секс...Та въпроса ми е как мога да го забеля главичата я обелвам цялата,но има някакфа кожа саединена с нея и не може да мръдне повече от долната страна...Мерси предварително ;д
Ясно.Има повече теми от пръстите на ръцете и краката ми на трета степен в този форум. Има търсачка...
Не ги разбирам тези ,понеже съм обрязан ,но съм чел много подобни теми в този форум...
П.П.Заек...
ForzaFelipe
03-09-2011, 23:53
Аве за 3 дни за 8ми път някой говори за гемче...ТОВЕ Е ГЕМЧЕ ТО НЕ СЕ ПИПА,АКО ТИ ДЪРПА МНОГО И НЕ МОЖЕ ДА ГО ЗАБЕЛИШ ОТИДИ НА ЛЕКАР,АКО ГО ЗАБЕЛВАШ,ТО НЕ ГО ПИПАЙ ЗАЩОТО Е НОРМАЛНО!
:-x :-x :-x
n3razum3n
03-10-2011, 07:52
ForzaFelipe той не говори за гемчето.Тази кожичка всички я имаме(момчета разбира се) не знам аз като бях някъде на 12-13 просто като забелвах и я дръпнах по рязко и тя се отлепи :grin: пробвай и ти може да се получи кой знае :-D :-D
ForzaFelipe
03-10-2011, 09:11
ForzaFelipe той не говори за гемчето.Тази кожичка всички я имаме(момчета разбира се) не знам аз като бях някъде на 12-13 просто като забелвах и я дръпнах по рязко и тя се отлепи :grin: пробвай и ти може да се получи кой знае :-D :-D
Ааааа да,кожичката е слепена с главичката,за тази нали?Да да да,моя грешка да.Еми да трябва да е дръпне по-рязко иначе не знам за друг начин(въщност знам ама ще стане мнооого по бавно)
cookiesforbrekfast
03-10-2011, 21:03
Кажи сподели и 2риа вариант,че първиа боли и то доста
mortalcheto
03-11-2011, 16:07
И ако не се откъсне тая кожичка, какъв е проблема ?
FuckedUp
03-11-2011, 16:17
Ходи на лекар, бе.
Еми да трябва да е дръпне по-рязко иначе не знам за друг начин
Т`ва е болезнено ... а3 предлагам бавно и по степенно под душа с топла вода :)... Втора грешка :-P :-P