View Full Version : Вагинален секс
malkasladkaku4ka
03-10-2011, 05:42
Една приятелка ми каза ,че е чела ,че можеш да се изпуснеш при вагинален секс .Аз й казах ,че няма такъв шанс , но понеже е много упорита още спориме . Та може и аз нещо да съм в грешка ,вие какво знаете по темата ,може или неможе ? :?
nikitka_
03-10-2011, 05:57
...
VaMpiRKaTaaa
03-10-2011, 06:34
Приятелката ти е в грешка.
hondacbr954
03-10-2011, 07:16
Приятелката ти е имала друго в предвид- не че ще се насере или напикае... Като ви гледам какви разбирачи сте... се замислям дали вобще сте правили секс... а иначе сте големи разбирачи... Въпросът ми е към хората които настина са правили секс- нима не Ви се е случвало докато експериментирате с позите при някои пози при вкарване, изкрване на пениса моми1ето просто да е поело вваздух и се получав нещо от сорта на изпускане? Ще го отречете ли?
Ако имаш предвид вагинално пръцкане, редовно се случва :)
И е гадноооо :D
DarkTemplar
03-10-2011, 08:25
Абе гадно, съвсем нормално си е.
Към авторката - ти вече прави ли секс или още претегляш плюсовете и минусите?
E голяма работа, няма що. Аз като чуя познатия звук само подушвам леко да проверя от къде е дошло :D
E голяма работа, няма що. Аз като чуя познатия звук само подушвам леко да проверя от къде е дошло :D
Еми на мен им е гадно, щото ме боли в тоя случей :)
VaMpiRKaTaaa
03-10-2011, 09:04
сорта на изпускане
това е нормално.
и,НЕ,при мен не се е случвало.
SexyBitch
03-10-2011, 13:32
Една приятелка ми каза ,че е чела ,че можеш да се изпуснеш при вагинален секс .Аз й казах ,че няма такъв шанс , но понеже е много упорита още спориме . Та може и аз нещо да съм в грешка ,вие какво знаете по темата ,може или неможе ? :?
Да не би да говориш за скуърт? Щото освен това "вагинално пръцкане" дето споменаха по-горе, едва ли има още много възможности :P
ем ако се напъва .... :lol: :lol:
kstanishev
03-13-2011, 18:45
дишай от кислородна бутилка, докато те пецкат и ще се изпускаш и от ушите даже :D
дишай от кислородна бутилка, докато те пецкат и ще се изпускаш и от ушите даже :D
Хаха :razz: :razz: :razz:
Вагиналното пръцкане се дължи на две неща.
Или пенисът на мъжа е твърде малък, или вагината на жената е твърде широка, под широка имам предвид - попски ръкав, разтеглен клитор, шавръвлив и т.н.