PDA

View Full Version : Девствена ципа

deni992
03-10-2011, 10:37
На колко см е девствената ципа и дали може едно момиче да се отвори с тампон,която използва от 4 години ?

SexyBitch
03-10-2011, 10:42
Девствената ципа е на около 8 см. ,а иначе мисля, че ще ти е доста трудно да се отвориш с тампон :?

mimsssssss
03-10-2011, 12:26
Девствената ципа е на около 8 см. ,а иначе мисля, че ще ти е доста трудно да се отвориш с тампон :?
и аз така знам. Няма проблем да си ползва тампони от към тази гледна точна, но иначе не са препоръчителни.

SexyBitch
03-10-2011, 12:55
:shock:

На входа на влагалището.

Не, не, разбра ме грешно 8-) исках да кажа, че е нужно проникване на около 8 см. , за да се разкъса 8-) Голям бисер изръсих :o

SexyBitch
03-10-2011, 13:01
:shock: Извинявай, така са ми казвали в СЪЩИЯ форум, но бях с др. регистрация :lol: Та, били ме просветлила :P

XxNymphetaminexX
03-10-2011, 13:12
Ципата е на входа на влагалището .. с тампон става,но ако не си в цикъл,иначе ефект няма ... ; ))

scarlett8
03-10-2011, 13:21
На колко см е девствената ципа и дали може едно момиче да се отвори с тампон,която използва от 4 години ?

тампона ли използваш вече 4 години или ципата?Нещо не схванах.

excuseme
03-10-2011, 13:26
Ще следя темата :)

SexyBitch
03-10-2011, 13:29
Ципата е на входа на влагалището .. с тампон става,но ако не си в цикъл,иначе ефект няма ... ; ))

Не че нещо, ама аз като бях девствена и използвах тампони, не ми се скъса ципата. Да, може моята да е по-еластична, ама чак пък толкова...един тампон е широк около 1 пръст. Как по дяволите ще те дефлорира ? :shock:

VaMpiRKaTaaa
03-10-2011, 13:36
Пробвай с краставица.. ;)

Schneeflocke
03-10-2011, 13:59

Не че нещо, ама аз като бях девствена и използвах тампони, не ми се скъса ципата. Да, може моята да е по-еластична, ама чак пък толкова...един тампон е широк около 1 пръст. Как по дяволите ще те дефлорира ? :shock:

Така...

Факт 1: Ципата е на входа, покрива го
Факт 2: Тя на е плътна, има дупки(през които изтича кръвта, например)
Факт 3: Не е важно колко е дълъг предметът, а колко е широк.

По принцип лекарите не препоръчват употребата на големи тампони при девствени момичета. Но, като цяло, няма особен риск от дефлорация(може би частична, ако си много непохватна...но...)

SexyBitch
03-10-2011, 14:05

Така...

Факт 1: Ципата е на входа, покрива го
Факт 2: Тя на е плътна, има дупки(през които изтича кръвта, например)
Факт 3: Не е важно колко е дълъг предметът, а колко е широк.

По принцип лекарите не препоръчват употребата на големи тампони при девствени момичета. Но, като цяло, няма особен риск от дефлорация(може би частична, ако си много непохватна...но...)

Аз какво казвах досега??? :-o

Schneeflocke
03-10-2011, 15:18

Не, не, разбра ме грешно Cool исках да кажа, че е нужно проникване на около 8 см. , за да се разкъса Cool Голям бисер изръсих Surprised

Девствената ципа е на около 8 см. ,а иначе мисля, че ще ти е доста трудно да се отвориш с тампон

Алцхеймер?

SexyBitch
03-11-2011, 03:57

Не, не, разбра ме грешно Cool исках да кажа, че е нужно проникване на около 8 см. , за да се разкъса Cool Голям бисер изръсих Surprised

Девствената ципа е на около 8 см. ,а иначе мисля, че ще ти е доста трудно да се отвориш с тампон

Алцхеймер?

Много си любезен, мееерси.

krem4et0
03-11-2011, 07:01
SexyBitch, прочети малко повече за хименът, тампоните и прочие нещица и тогава вземи да спориш. Особено това с девствената ципа виждам, че ти е пълна мъгла. Бтв някои момичета могат да се родят и без химен.