View Full Version : Неразбираема болка
Защо когато тръгна да го вкарам на приятелката ми без презерватив,в момента,в който натисна члена да влезе изпитвам болка и не мога да го вкарам? За тези,които ще кажат, че сме безотговорни ще кажа, че ние го правим със кондом,но от време на време (много рядко) пробваме малко и без,но поради болката не се получава.
DarkTemplar
03-10-2011, 18:26
Може да е суха и/или да се получава някакво протриване (при теб) докато го вкарваш.
Не не, тя си е влажна,но по скоро нещо при мен не е както трябва,в началото го правехме без презерватив нямаше проблеми,след това спряхме и в период на около година само с презерватив и сега като се пробваме някой път без кондом и ме боли,имам чувството,че съм свикнал с презерватив и без него съм алергичен към пу*ки :shock:
DarkTemplar
03-10-2011, 18:44
Съмнявам се да си алергичен, не съм чувал за подобни случаи. Слагай му по малко естествен лубрикант (слюнка) преди да проникнеш и може да мине номера. Къде е болката - в областта на главата (и около нея) или в самото "тяло" на члена?
болката е само в главата,но не при допир,а вече когато натисна малко по - силно, за да може да влезе
DarkTemplar
03-10-2011, 18:49
Значи вагината на твоята може да не е достатъчно разширена (или пък да удряш на кокал). Нея боли ли я?
При нея всичко си е наред,не е тясна,преди да пробваме без презерватив го правим 1 - 2 пъти с презерватив,влиза си без проблеми,но когато дойде момента да го вкарам без,да не сте на моето място, имам чувството,че никога повече няма да мога да го направя без :lol:
DarkTemplar
03-10-2011, 18:56
Погледни от хубавата страна - за разлика от повечето мъже, за теб безопасния секс е много по-приятен от този без предпазни средства. ;) Вярно, ще ти се наложи да даваш малко повечко пари за капути, но.. няма пълно щастие. :D
Капутите ще ме разорят :D иначе направо се отчайвам, колко и да опитвам боли и те това си е...
ForzaFelipe
03-10-2011, 19:02
Може би си станал по-чувствителен?
И аз си мисля така,даже съм почти сигурен ;)
Авторе,а с мастурбирането имаш ли проблеми?
Абсолютно никакви 8-)
ForzaFelipe
03-10-2011, 19:08
Авторе,а с мастурбирането имаш ли проблеми?
Абсолютно никакви 8-)
А като пипаш главичката?Също,прави ли ти свирки?
Пипам я,прави ми свирки и няма болка, няма нищо,обаче в момента,в който да го вкарам и при по силен натиск да влезе и то даже не е точно болка,а по - скоро силно щипене...
ForzaFelipe
03-10-2011, 19:20
Значи не е станал чувствителен...Ами ако те притеснява отиди на уролог,щото не знам дали някой ще успее да ти каже какво е.Ако те притеснява отиди и го питай само,той 100% ще знае защо е така :)
Не знам, ще пробвам следващият път да овлажня главичката повече,но ако и тогава ме боли,вече не знам какво ще правя :(
От кога си забелязал проблема, аз като чета си мисля че може да си се протъркал някъде... не винаги се зачервява, вземи да го опипаш от тук от там.
Ами няма зачервяване,проблема го има от скоро, или по точно всеки път като се опитаме без презерватив,миналия месец, по - миналия и т.н.
Земи си едно направление за уролог, стига с тоя срам, ще ти пипнат малко патката голяма работа.
Ми поиграи си предварително с език де да стане по влажно,ако ли не лубрикант!!!