View Full Version : Девойки?
TheGuardian01
03-10-2011, 19:36
Знам , че не е тук мястото във форума , но ми е много интересно какво ще кажат момичетата на по 16-18 години.
Остана ли ЕДНА девойка от Пловдив , което да има нужда от момче до себе си и нищо друго ?
Без филми , без драми , без простотии и лигавщини?
Просто приятно общуване, хубав секс и доверие ?
MilenMns
03-10-2011, 19:51
Объркал си сайта.... :)
TheGuardian01
03-10-2011, 19:58
Защо да съм объркал сайта, моето момиче?
До гуша ми дойде , честно ти казвам .
Не може да няма в целия град една симпатяга, която да е достатъчно зряла, за да знае , че на около 18-20 години не може и дума да става за ШИБАНА ЛЮБОВ ?!
Омръзна ми да гледам по улиците предразсъдици , простотии и гордост. Нали за това сме създадени - накрая ще ни остане само какво сме изяли , изчукали и изпили ...
flowerlina
03-10-2011, 20:00
що да няма любов на 18-19?
TheGuardian01
03-10-2011, 20:17
Ами , сега ще ти кажа защо - още мама и татко те носят на гърба си , хранят те и те поят , ти си мислиш , че си голяма , защото си "младичка мадама" и имаш големи амбиции за бъдещето . Той пък е поредният принц , който ти казва колко много те обича, с единствената надежна да те награби и да те нацелува цялата. Просто преди човек "да улегне" не може и да се говори за истинска любов.
Просто лапешки увлечения ?
Eclipsercho
03-10-2011, 20:20
Объркал си сайта.... :)
+1.
MilenMns
03-10-2011, 20:23
На 16-18 за ква любов говориш бе мойто момиче , а и кво очакваш някоя да ти пише в този форум че се нуждае от теб хаха..
DarkTemplar
03-10-2011, 20:26
Пич, повечето хора са така устроени, че разсъждават в крайности. Затова и всяка от описаните от теб чака "голямата любов", сама се лъже и сама си вярва. Това докарва всичките проблеми. А и говорим за момичета в пубертета - емоциите бушуват, все гледаме да сме интересни и обградени с внимание, кво да ти кажа...
Темата си е точно за тоя форум, ама по-скоро за раздел Любов.
TheGirlNextDoor
03-10-2011, 20:34
аман вече!
Е къде пък ги намираш в Пловдив тия, дето търсят любов, според мен са дефицит... момичетата от 15-20+ (повечето поне) според мен отговарят на твоите условия, най-малкото иди на някоя чалга дискотека, ще намериш бая, които си търсят някой тъпкач... а за лиготиите вече... повечето са си лигнички :))
Extremescream
03-10-2011, 20:43
Питай в сайтове с такава цел, тук не е такова място.
Ако си харесаш някоя, пиши й на лично.
BlueFace
03-10-2011, 20:46
Ти какво очакваш от тийнейджърки? Хубавите са заети. Трябва да се примириш с остатъците...
momchence_89
03-10-2011, 21:03
Ами , сега ще ти кажа защо - още мама и татко те носят на гърба си , хранят те и те поят , ти си мислиш , че си голяма , защото си "младичка мадама" и имаш големи амбиции за бъдещето . Той пък е поредният принц , който ти казва колко много те обича, с единствената надежна да те награби и да те нацелува цялата. Просто преди човек "да улегне" не може и да се говори за истинска любов.
Просто лапешки увлечения ?
За любов нз може и да има на 20 години мисля че ще има малко акъл и ще може да мисли момичето ноооооооооооооо съгласен съм с това написаното от тебе \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ :smt006
ForzaFelipe
03-10-2011, 22:04
пиши на alexandra93 8-) 8-) 8-) :lol:
XxNymphetaminexX
03-10-2011, 22:25
Защо да съм объркал сайта, моето момиче?
До гуша ми дойде , честно ти казвам .
Не може да няма в целия град една симпатяга, която да е достатъчно зряла, за да знае , че на около 18-20 години не може и дума да става за ШИБАНА ЛЮБОВ ?!
Омръзна ми да гледам по улиците предразсъдици , простотии и гордост. Нали за това сме създадени - накрая ще ни остане само какво сме изяли , изчукали и изпили ...
Ти НЕ си добре .. ти...си .. болен.. :shock: ей от такива като тебе ме е страх...сериозно.. ако разбера кой си по Пловдив като те видя по улицата,на другия тротоар ще се махам... ;хх
---
16-18 само за секса.. ти добре ли си?
Иии това не е сайт за секс запознанства!!!
Разсъждаваш много примитивно..
амм.. освен това се включвам в диапазона 16-20 ,сгодена съм,уча и работя и.. какво да ти кажа ;) справям се идеално... фейл.. излез малко от рамките на ограничения ти свят тип "яж,пий,е*и" и се огледай около себе си..
XxNymphetaminexX
03-10-2011, 22:26
ПП. Девойка=девица=девственица (обикновено)
wtf? :-o
mecho8888
03-10-2011, 23:07
Пусни обява под тапета :D
TheGuardian01
03-11-2011, 18:42
Най- вероятно се страхуваш от "такива" като мен , защото не можеш да разбереш как мислим.
А "такива" като теб , с готинки подписчета на бозави песни , с много голяма доза критика в изказа си и със своя вечен мироглед "СВЕТЪТ Е ПРЕКРАСЕН" много съм виждал 8) . Точно заради това пуснах темата.
Защо да минаваш на другия тротоар , като ме срещнеш на улицата?
Мислиш си , че като си сгодена на 18-20 годишна възраст , като си следваш висшето образование и като заработваш по някой допълнителен лев си апотеоз на щастието ? :)
Не съм съгласен!
До утре сутринта да си говорим , няма как да ме убедиш , че докато човек не "узрее" напълно , може да почувства истинската любов.
Пак ти казвам - просто мимолетни увлечения , които най-много да завършат с някое - друго креватно изпълнение.
Много ми е смешен вицът , в който живеят някои от вас - имаш човек до себе си , с който да прекарваш свободното си време и ИДИ(от)ЛИЯТА е пълна :) .
Сега само да не започнеш спора , за това , че любовта и секса са две различни неща ?
TheGuardian01
03-11-2011, 18:57
Човек не може да изпита истинска любов докато не узрее напълно.Но понякога съзрява точно заради любовта,а и ти не можеш да кажеш кой на колко години става зрял.
Е, извинявай , ама да ти имам и логичния коментар!
От любовта се съзрявало - еми , да , като се наложи преждевременно да станеш тати или мама , ще узрееш , няма как да е.
Съгласи се с мен , че докато двама души не се съберат под един покрив и не започнат да градът семейство , за любов не може и дума да става ?
Кажи ми сега- "е , да , ама аз много си обичах първата любов" ... :)
Доверие , отговорност , секс - толкова ли е сложно , че трябва чак толкова големи филми да гледаме всеки ден , накъдето и да се обърнем ?
SexyBitch
03-11-2011, 20:14
Да, ще ти го кажа, но с него сме живяли заедно и имам дете от него,така че ако обичаш. Това че не съм си формулирала изречението правилно, не значи че липсва логика.Не си прав-това че двама души не живеят заедно не значи,че не се обичат.
+1
anonymous708973
03-12-2011, 07:45
Доверие , отговорност , секс - толкова ли е сложно , че трябва чак толкова големи филми да гледаме всеки ден , накъдето и да се обърнем ?
Любовта не е нито филм, нито драма.
На почти 17 години съм. Няма да ти обяснявам защо съм по-зряла от връстниците си. Имам приятел на 19 от година и два месеца и обичам това момче повече от всичко на света. Че лесно се привързвам, лесно е... (Затова и изчаках доста време да се уверя, че наистина е любов), но хората около мен ми омръзват прекалено бързо, а откакто сме заедно, за 1 секунда не съм си помислила, че искам да се отърва от него.
Имали сме страхотни скандали, затова не мога да кажа, че живеем в розов мехур. Ставам с мисълта за него, лягам с мисълта за него, давам мило и драго за него... Помагам му, когато има нужда. Правим хиляди малки нещица заедно, малки изненади всеки ден. Мога да кажа какво си мисли по начина, по който гледа. И въпреки това ме изненадва всеки ден (а е трудно човек да ме изненада, колкото и самодоволно да звучи). След няколко месеца той ще замине да учи в Германия, умът ми не побира какво ще правя без него... За връзка от разстояние - едва ли. Но когато аз отида да Уча в Германия (2 години)... нещата може и да са се променили, но аз ще бъда с това момче.
Затова си вземи циничните изказвания и си ги наври някъде много дълбоко, където слънце не огрява.
flowerlina
03-12-2011, 10:25
Много съм съгласна с PinkPan7her.
А това, че ти не си бил влюбен до твоята възраст,/която не е ясно каква е/ си е твой проблем
flowerlina
03-12-2011, 10:41
Права си. Идеята ми беше, че вероятно авторът не е изпитвал такива чувства все още, за да е така настроен