Влез

View Full Version : ~"Борили'' ли сте се за любовта си...?

Wwwooow
03-10-2011, 19:41
Случвало ли ви се е да сгрешите някъде и всичко да пропадне..или да правите верига от грешки без да мислите и после много да съжалявате всичко да преключи,любимия ви човек да не иска да ви чуе и види?А случвало ли ви се е както не иска да ви види и чуе вие да успеете да стигнете до сърцето му?...Въпроса ми е как и какво направихте за да се съберете отново?

(да кажем,че аз съм в такава ситуация и вече се побърквам..)

Goddess
03-10-2011, 19:46
Не. Аз съм толкова горделива и съм такъв инат, че ако бях мъж не бих се погледнала, ужасна съм хаха..Скараме ли се, не ме интересува в кой е вината, аз няма да го потърся първа, колкото и да ми е мъчно. А не издържам без него...повече от 1 ден ако не се сдобрим и се побърквам. За щастие и той е така и винаги ме търси и се сдобряваме, а аз съм само на дума, независимо колко съм обидена. :? Изобщо, възползвам се и от неговата слабост към мен, ама някой път ако и той реши да се прави на инат, не знам какво ще правим.. :lol:

TheBeliever
03-10-2011, 20:04
Хора сме, грешим. Имали сме спадове, моменти, в които си мислиш, че всичко е загубено. За щастие с общи усилия успяваме да преодолеем тези спънки.

Случва се да се сърдим (по-скоро само аз, той твърди, че не може да ми се разсърди за нищо) понякога с дни, но не се отказваме и решаваме проблемите.

Нещата не винаги са розови, но ако двама души наистина искат да са заедно намират начин да се справят с положението. Обаче трябват усилия и компромиси и от двете страни. Ако само ти се бориш за тази връзка, а на човека отсреща му е все тая, просто няма смисъл.

mrazqkindergarten
03-10-2011, 20:11
ДА, при това доста упорито.. Дори в момента го правя, да се надявам, че ще се възнаградят усилията. :S

RoSKo0o0
03-10-2011, 20:59
Да... при мен успяха, смисъл... за мен да се борят... аз се борех ама :>

tanch3t093
03-10-2011, 21:11
Борих се, докато имаше смисъл! В всеки един момент, когато чувствах,че го губя започвах да се боря... Но понякога съм инат и просто оставям нещата така,за да видя дали за него си струва.. И дали иска да се бори за мен (:

Naman07
03-10-2011, 21:17
Борих се веднъж, но бях призимен, още преди да съм излетял :lol: .. няма, то ако другият не иска да е с теб, малко са нещата, които можеш да направиш :Р

XxNymphetaminexX
03-10-2011, 21:22
Борих се веднъж, но бях призимен, още преди да съм излетял :lol: .. няма, то ако другият не иска да е с теб, малко са нещата, които можеш да направиш :Р

same here...

BaffaLsc
03-11-2011, 04:27
Да, веднъж се случи.. ами какво направих ли ? Не, не съм го гонила.. казах му ' ти решаваш, прави каквото искаш, но преди това помисли добре '..

fenkaaa
03-11-2011, 05:08
Не. Аз съм толкова горделива и съм такъв инат, че ако бях мъж не бих се погледнала, ужасна съм хаха..Скараме ли се, не ме интересува в кой е вината, аз няма да го потърся първа, колкото и да ми е мъчно. А не издържам без него...повече от 1 ден ако не се сдобрим и се побърквам. За щастие и той е така и винаги ме търси и се сдобряваме, а аз съм само на дума, независимо колко съм обидена. :? Изобщо, възползвам се и от неговата слабост към мен, ама някой път ако и той реши да се прави на инат, не знам какво ще правим.. :lol:

VaMpiRKaTaaa
03-11-2011, 07:18
Да.
Случвало ми се е.
Какво правя после ли?
Продължавам животът си напред,без да се обръщам назад,той ако поиска ще ме намери след време.
а3 не търся никого.
Мене ме търсят.
Аз съм на този принцип.

Paramour
03-11-2011, 12:24
аз съм в твоето положение..
опитах.. опитвам да му кажа, че знам, че съм сбъркала и че съжалявам..
като че ли той го разбира, прави се на интересен.. но ми се струва, че е твърде незрял, за да ми каже дали иска да е с мен или не.. :?

againstyou
03-11-2011, 14:46
като че ли той го разбира, прави се на интересен.. но ми се струва, че е твърде незрял, за да ми каже дали иска да е с мен или не.. :?
+1

pricelessxv
03-11-2011, 19:23
+1

same bullshit.. :?

DevilWish
03-11-2011, 19:41
Борих се, докато имаше смисъл! В всеки един момент, когато чувствах,че го губя започвах да се боря... Но понякога съм инат и просто оставям нещата така,за да видя дали за него си струва.. И дали иска да се бори за мен (:
Същото важи и за мен :)