PDA

View Full Version : Въпрос за девствената ципа

mortalcheto
03-11-2011, 15:12
Преди малко четах една тема за ципата, но не ми стана ясно къде се намира, някой писали 8 см. навътре други на входа на влагалището ... Ако може да ми кажете къде е точно и другия ми въпрос е по време на цикъл при девствените момичета от къде изтича кръвта, ципата не пречи ли ?

mitkosoft
03-11-2011, 15:17
оф лапета прости вземете да четете стига сте слушали само чалга

mitkosoft
03-11-2011, 15:20
има много дълбок смисъл миме сегашната младеж има адски промит мозък дали е от чалга или от други неща но убий ме с камъни ти ако е лъжа че младежите нямат навика да прочетат нещо а всичко наготово искат

mitkosoft
03-11-2011, 15:26
ами всеки да слуша каквото мму харесва но ако почне да подражава на стила това вече е изкривено. Тоест да се интересуваш от живота на фолк певиците като ги видиш да се разтреперваш и такива глупости един вид аз като слушам черно като рапър ли трябва да да се обличам и да имитирам техния стил на говорене и мислене. Не напълно нормален съм..но хайде да не спамим мога много да говоря на такива теми ако искаш може да обсъдим нещо на лично

mortalcheto
03-11-2011, 15:50
оф лапета прости вземете да четете стига сте слушали само чалгаАбе недей вика бе леш като не искаш да пишеш по темата трай си и не слушам чалга (мразя я) Тъй, че ако не искаш да бъдеш полезен трай ! Капийш ?

Falashk0
03-11-2011, 19:13
оф лапета прости вземете да четете стига сте слушали само чалгаАбе недей вика бе леш като не искаш да пишеш по темата трай си и не слушам чалга (мразя я) Тъй, че ако не искаш да бъдеш полезен трай ! Капийш ?
евала ..

По темата.. както каза мими ципата е на входа на влагалището

MlqkoSkakao
03-11-2011, 19:19
Мда, точно на входа на влагалището се намира и по принцип има малък отвор, за да изтича менструалната кръв оттам :)