View Full Version : VICHY - Normaderm ??
Става въпрос за последното им нещице
http://2.bp.blogspot.com/_nQ6aNGtPnAE/TM8V4pbJ_BI/AAAAAAAAFs8/BioGRnEVmqA/s320/Vichy+-+Normaderm+Tri-activ+Anti-imperfection+Hydrating+Care_1+copy.jpg
попадна ми мостра в спис. Гламор и ми стигна за едно нанасяне, обаче на места като че ли наистина имаше видим ефект.
От друга страна е 30 лв, та се чудя дали си заслужава.
Мнения?
П.С.Ако може без говорене наизуст от типа на "Виши са хубава марка, това съм чувала" или " Скъпи са, значи сигурно са добри".
vagarious
03-11-2011, 19:19
С какво предназначение е !? :-o
littlebaby
03-11-2011, 19:32
Продуктите на Виши са наистина скъпи, но ако можеш да си го позволиш даже и не се замисляй :) Ползвала съм фон дьо тен, почистващ гел и тоник. Ефектът върху кожата ми беше наистина страхотен, за кратко време лицето ми се изчисти. Няма да съжеляваш ако си го го вземеш.
Може би ако ти е по-мазна кожата... аз го пробвах няколко пъти, но моята е суха и не видях промяна към по-добро, оставаше си ми суха и съм по-доволна от една обикновена Нивеа. Нещата на Vichy не са най-хубавите, които можеш да си вземеш за тези парички. От друга страна пък ще ти дадат почистващ гел/крем подарък....
Точно това не съм ползвала, но имах едно против пъпки и беше наистина много хубаво. Много ми помогна. Лицето ми се изчисти изцяло :) Предполагам, че и това е ефикасно . :)
Купих си го и го ползвам от 2 седмици, точно заради мострата. Има ефект - кожата ми е по-чиста и не се зачервява толкова, т.к. освен тове е и супер чувствителна. Още не мога да кажа обаче дали напълно си заслужава. Преди ползвах Юсерин и бях много доволна, но май привикнах и затова го смених :)
аз лично не бях доволна от този крем. от друга страна продуктите на Avene са много добри, на мен ми действаха отлично.
sladkish_14
03-11-2011, 21:27
Една моя приятелка го използва, не виждам някакъв кой знае какъв ефект. Тя си го слага преди ФДТ. Иначе и аз ползвах мострата, единствено лицето ми стана адски гладко, нищо друго. Не почиства пори; не е предназначен за това, значи не е добро и не си залужава парите. 30лв за крем не давам аз, само за да ми е по - гладко лицето. Наистина ще го чувстваш добре, ама и една Нивеа от 2лв ще ти свърши същата работа. Биодерма са по-добри. Кажи за какво ти трябва тоя крем или само е така искаш да го вземеш?
BrokenInnocence
03-12-2011, 08:11
Тоя крем не е точно нов. По-скоро е update-ната версия на стария им такъв. От доста време не съм го ползвала, но преди време имах ужасна кожа и това беше едно от малкото неща, което помагаше да изглежда поносимо и да не е зачервена.
kalpazanka
03-12-2011, 11:50
Отписала съм продуктите на тази марка.
И аз го пробвах ..също както при теб в едно списание,видях ефект,и реших да си купя още едно списание,но на друга марка,където също имаше същия подарък-пак мостра,и наистина има огромен ефект,поне при мен.
Попринцип продуктите на Виши са много хубави. Аз си го бих взела! :grin: :) :)
на мене мама ми го взе, но не съм чак толкова доволна
Благодаря на повечето за свестните отговори :)
Вчера ходих в аптека за да ми обяснят повече и се измъкнах с още една мостра, този път просто не остана и едно зачервяване, а няколкото ми пъпки съвсем се заличиха.
Днес си го взех. На моята кожа й влияе добре =]
П.С. :
@Flopper , @Briseis , споделете ми малко повече за Юсерин и Avene ?
@sladkish_14 първо, номрално е като носиш фдт и др. такива отгоре да не се получи толкова добре.. ми че то става като задушаваща маска
:-o ??
Кажи за какво ти трябва тоя крем или само е така искаш да го вземеш?
Ами защото зеленичкото му кръгче отпреде на опаковката ще ми ходи на лампиона в стаята , разбираш ли..
@BrokenInnocence че са сходни, да, но доколкото ми обясниха имат доста различни активни съставки =]