View Full Version : Косата ми...бретон
Здравейте! Косата ми е мека. Проблемът ми е, че като реша да си пусна бретон на една страна и ми стои някак си сплескан. Само когато го правя с преса само тогава седи като хората бухнал и гъст. Ако можете да ми кажете как да го поддържам пак така бухнал без преса. Вие какво правите, за да постигнете това?! Благодаря за отговорите предварително! :) :-) :)
Bonita1991
03-12-2011, 15:41
може би ако го топираш лекичко :)
По мои наблюдения добър бритон без преса не седи. Тегли си го и не го мисли - все пак него и го подстригваш по-често.
По мои наблюдения добър бритон без преса не седи. Тегли си го и не го мисли - все пак него и го подстригваш по-често.
Ок, явно ще си продължа с пресата! :)
моя пък седи бухнал и щръкнал, много гадно ужасен е след преса, защото ми е суха косата
Може при сушенето да оформиш бретона настрани с кръгла четка. Така би трябвало да седи по-обемен.Ако не стане си го прави с пресата.Дори и да изгаря леко, поне изглежда добре. :)
MeLikesPie
03-13-2011, 09:33
Аз съм с бретон и го оформям с кръгла четка и сешуар. Освен това ползвам доста лосион за сушене, за да седи два дена. Получава се по-добре, отколкото с пресата.
не вярвам пресата да придава обем на косата :lol: , даже обратното :)
Задължително го оправяй с преса за коса, иначе стои много грозно :shock:
Не е задължително да стои гадно без преса :? :? :? -моят е асиметричен и го оформям само с четка и сешоар и си стои хем с обем ,хем добре.Ама много " разбирате всички :?