View Full Version : Що за изисквания..
make_you_mine
03-13-2011, 22:03
Приятелят ми не ми дава да пиша някви мили коментари по профила му във фейсбук, нито да си пиша на стената често,че го обичам.. що за простотия !? Как може да ми налага подобни ограничения.. ако и той ме обича какъв му е проблема ? Освен това не ме отбелязва,че е обвързан с мен. Живеем в различни градове. Започвам да си мисля,че само ме мотае. :(
FuckedUp
03-13-2011, 22:06
Омг.
Biiiitch
03-13-2011, 22:06
Докъде стигнаха хората с тоя фейсбук...
Питай го защо не иска, има ли някаква причина ... ?
За някои хора цялата работа с фейсбук е много сантиментална, може и за него да е така.
FuckedUp
03-13-2011, 22:08
За някои хора цялата работа с фейсбук е много сантиментална, може и за него да е така.
И аз не бих дал..
Тъпо е, и е лигаво.
Biiiitch
03-13-2011, 22:10
И аз не бих дал..
Тъпо е, и е лигаво.
Toчно... Не смятам, че трябва да изразяваш любовта си чрез фейсбук точно ... Наистина е голямаа глупост т'ва.
make_you_mine
03-13-2011, 22:11
Е,дори да е глупост за какво да ми прави чак проблем? Аз му казах,че ще си пиша каквото си реша,защото никой не ми казва какво да правя.
Biiiitch
03-13-2011, 22:32
Е,дори да е глупост за какво да ми прави чак проблем? Аз му казах,че ще си пиша каквото си реша,защото никой не ми казва какво да правя.
Лелиий, дай по-леко с тая самонадеяност .. :D Може да си имате проблеми заради това по-нататък...
SolemnityOfDeath
03-13-2011, 22:37
Това ти е поредна такава тема, по каквото наблюдавам. Що позволяваш така да ти определя нещата?
верно е тъпо да го спамиш през три часа примерно, ама ти едва ли т'ва имаш предвид. я си поговорете ;)
make_you_mine
03-13-2011, 22:38
Еми то като гледам вече си имаме.. ама какво да направя,че много се дразня някой да ми казва какво да правя,още повече,когато не мисля,че с действията си вредя на някого.. накратко-обясних му,че ще си пиша каквото преценя за добре аз.. еми така де-дори да съм крайна в самонадеяността си,както казваш,защо пък трябва някой да ме ограничава ?? Още повече пък човекът,когото обичам !?
xinfamous
03-14-2011, 04:22
1000000% се зарибява с други,ГАРАНТИРАМ ТИ ГО! Изтъркан трик,че да не разберат другите моми че уж има приятелка :)
lixofana
03-14-2011, 04:58
Вариантите са два. Или се занимава или иска да се занимава с други, или просто не иска връзката ви да има такава показност. Не всички обичат да демонстрират личния си живот във facebook. Просто поговори с него.
Мъжете не щат да се пишат обвързани, за да изглеждат свободни и да могат да си зарибяват на воля. 8-)
Истински жест е човекът да си отбележи статуса - според мен тва значи че държи на теб, че показва на 'света', че е зает.
Бтв не намирам за лигаво от време на време да си пишете неща по стената. Даже е суиииит.
Но ти постоянно се оплакваш от тоя момък. :? Ако връзката ви не върви, прекъснете отношенията си..
Schneeflocke
03-14-2011, 06:20
Вариантите са два. Или се занимава или иска да се занимава с други, или просто не иска връзката ви да има такава показност. Не всички обичат да демонстрират личния си живот във facebook. Просто поговори с него.
По-скоро е първото. И аз не обичам по fb да си пишем(за к'во, като можем да си го кажем), ама не съм му забранила на моя(а той стената ми я спами с разни картинки...аз с дни не ги и забелязвам).
MaLkaTa_LaDy
03-14-2011, 06:36
1000000% се зарибява с други,ГАРАНТИРАМ ТИ ГО! Изтъркан трик,че да не разберат другите моми че уж има приятелка :)
Аха или пък си има и там приятелка...
XxNymphetaminexX
03-14-2011, 06:42
yup :-)
BlueFace
03-14-2011, 06:50
Яко те разиграва....
valdesbg
03-14-2011, 06:57
Тряя си благодарна че още не те е отрязал. На мен ако така ми се сопнеш директно ще изхвърчиш.
В случая не си правата. Разглеждаш нещата прекалено себично. И си гледаш само в своята паничка. А в една връзка няма място за себичност и егоцентризъм.
Другото е че пича може просто да не те взима насериозно, щом сте от различни градове(много вероятно е да е така). И тогава си в още по грешна позиция, а онова по горе важи с пълна сила :)
Със здраве :)
addic7edd
03-14-2011, 07:28
Как го обичаш по facebook ??!
rtpghhfcz
03-14-2011, 07:47
изтрий си фейсбука и край на споровете за глупости, подчертавам глупости.
OnlyGirl
03-14-2011, 07:57
На колко сте??Ако сте по-малки е съвсем вероятно някой негов родител също да има профил в така познатия фейсбук..Или както казаха останалите просто да му се струва лигаво/да не те взема насериозно : ) Говори с него :)
RoSKo0o0
03-14-2011, 08:19
Срам го е от теб и както казаха... зарибява се нещо. Няма друга логична причина, освен това, че е болен шизофреник, психопат!
DarkTemplar
03-14-2011, 08:48
Не спирам да се учудвам колко глупави и отчаяни хора има по тоя свят.. Хващат се за някой като удавник за сламка, сами се лъжат, сами си вярват и живеят в постоянни драми... Странна форма на мазохизъм наистина.
ReTarDeT
03-14-2011, 08:58
1000000% се зарибява с други,ГАРАНТИРАМ ТИ ГО! Изтъркан трик,че да не разберат другите моми че уж има приятелка :) И аз съм сигурен.. като чели и вие не сте го правили :D
FuckedUp
03-14-2011, 09:11
Не спирам да се учудвам колко глупави и отчаяни хора има по тоя свят.. Хващат се за някой като удавник за сламка, сами се лъжат, сами си вярват и живеят в постоянни драми... Странна форма на мазохизъм наистина.
Agreed.
make_you_mine
03-14-2011, 12:55
Ще ви кажа защо реагирах толкова остро и отказах да правя каквото поиска от мен-попадала съм на ''пикантни'' смси от друго момиче, на малко по-така чат с нея.. следователно не мисля,че съм в позицията на това да нямам никакво право да отстоявам себе си.. аз съм егати отвратителната,че държа на него и че го обичам,нали ! Ужас,трябва да се засрамя. Обаче не се знае той дали има такова отношение към мен,като съдя по реакцията,се замислям.. но вече е късно-ако мога да му ''навредя'' с коментарите си,то вече съм го направила.. не допускам да си играят с мен. Или ще ми каже какво мисли,или да се чупи.. ами сега съм в изчаквателна позиция, след като той вчера едва ли не ме нареди..след като съм писала,че се обичаме.. нека сега да си е без моето внимание.. да видим ще му мигне ли окото..и между другото наистина по принцип е тъпо да се демонстрира отношение във фейсбуук,само че аз го направих с конкретна цел,както ви казах.. ;)
DesireToFire
03-14-2011, 13:57
Момиче съм, и въпреки това не бих искала стената ми да е наспамена с лигави сърчица и обясняния в любов. Изкуствено е, тъпо е. Обичам те се казва лице в лице и не през 15 мин, просто защото на човек му е станало скучно.
mrazqkindergarten
03-14-2011, 14:09
Абсолютно.
ivcheto0o
03-14-2011, 14:19
FuckedUp
03-14-2011, 15:14
Приятелят ми не ми дава да пиша някви мили коментари по профила му във фейсбук, нито да си пиша на стената често,че го обичам.. що за простотия !? Как може да ми налага подобни ограничения.. ако и той ме обича какъв му е проблема ? Освен това не ме отбелязва,че е обвързан с мен. Живеем в различни градове. Започвам да си мисля,че само ме мотае. :(
1во. не те обича.
2ро. за т'ва нямам коментар дори. Не го обичаш.
Моля ви, спрете с тия "връзки", че ми се повръща вече като видя такава тема.
ОМГ.. пфф много просто.Не иска да му пишеш,че го обичаш,защото най-вероятно се зарибява с други и не иска да разберат,че си има приятелка.Разиграва те както си иска а ти му се връзваш.Жалко
flowerlina
03-14-2011, 15:25
Съгласна съм с другите, че сигурно те разиграва и затова не иска да се вижда, че е обвързан. Ако те обича и приятели, познати, т.н знаят за вас не би трябвало да го бърка това че ще му пишеш във фсб или че пише, че е обвързан
flowerlina
03-14-2011, 15:34
Да, от Пловдив ли си?
make_you_mine
03-14-2011, 15:36
Ами скарахме се по темата, той каза-все тая,пиши каквото си искаш, аз му казах пр ден,след което имаше коментар-''ти си ненормална'' :shock: и толкова.. оффф,абе писна ми да му мисля..каквото ще да става. Сега ще спра да му обръщам внимание-сигурна съм,че рано или късно ще съжалява.
flowerlina
03-14-2011, 15:38
А обясни ли ти причина да не иска да се впише като обвързан с теб?
make_you_mine
03-14-2011, 15:39
За това не съм го питала, а и не искам сякаш.
make_you_mine
03-14-2011, 15:41
Никога не съм говорила с него за тоя статут-обвързан/необвързан.. аз му поствам и разни песнички с ,така да се каже,любовен замисъл,на които пиша,че са поздрави на стената му - за тях нищо не ми е казвал. Е,каква е логиката ...?!
flowerlina
03-14-2011, 15:47
Ем прати му покана и ако я отхвърли очевидно има нещо, за да не иска. Това не е нещо съществено и не е гаранция за нищо, но точно защото е незначително не би трябвало да му пречи да го направи.
make_you_mine
03-14-2011, 15:50
Пращала съм му 2 пъти покана-не я е приемал.. ами не знам. Сигурно наистина връзките от разстояние са обречени на провал.
flowerlina
03-14-2011, 16:09
И аз да съм щях да се ядосам. Просто не го бърка толкова това, че ще е отбелязан като обвързан. Ако бях на теб още в началото да съм го питала за причина
flowerlina
03-14-2011, 16:34
миминко сериозно ли? да не преподаваш или...?
flowerlina
03-14-2011, 16:41
Колко ти е голяма дъщерята :shock:
Първо те мотае.Второ неиска някоя друга да види, че ти съществуваш, друга разумна и основателна причина едвали има, но може да се окаже, че е някой психопат с странни разбираня за хора, който се обичат и който са заедно!
помоли го за някакво обяснение
Да му се моли? Защо?
не се изразих правилно да го помоли за обяснение ..и ако то не е правдоподобно няма смисъл да продължаваш
TheBeliever
03-14-2011, 18:19
Има ли нужда въобще от коментар?
Той явно не желае обкръжаващите го да знаят, че тя му е гадже. Причината? Най-вероятно свалки.
Авторката трябва да си прецени дали има смисъл да продължава тази пародия, която нарича връзка.
Nema kvo da go moli to e qsno krie neshto, ako ne beshe shteshe da pokaje na celiq svqt kolko q "OBICHA"
P.S. И не слушай момичета, който се снимат по белио ;) В случая има право, но попринцип рядко можеш да чуеш нещо смислено от такова ;)
DesireToFire
03-15-2011, 12:26
Абе може момчето нищо да не крие :lol: Вие веднага.. Не всички харесват фейсбук, не всички обичат публичността. Да ви имам идеите за критериите за това "колко държиш на някого". Има и такива хора - не харесват снимки, не пишат коментари. Аз лично също не одобрявам тези обясняния в любов в интернет, може и той да е така. Стига си се тормозила за глупости, ако сваляше други мисля че все щеше да си проличи.
Petichkata
03-15-2011, 19:04
Лелей оставете го тоя фейсбук бе :(
ако сте гаджета но само в фейса ... малко кофти ;s пък до това за статусите и постването аз лично супер много се кефя приятелката ми да ми прави такива изненади защото по този начин ми показва че си мисли за мен иии това си е повод примерно да и звънна просто да и кажа здравей как си :P искам да те видя, липсваш ми ии всичко останало .. ноо различни хора, различни характери не го знам не мога да кажа нищо но ако е от тези който не си падат по нежностите и ласките ето една причина да ти забранява или там каквото ти е казал, а другата е спомената много пъти в мненията, (може би приятелите му го майтапят за подобни работи и той да се влияе от това) ;] ии по добре си говорете по често по яко е и ако искаш да му кажеш нещо можеш да го направиш не един а колкото искаш пъти !!! :-P
Определено те мотае, или не иска никой да знае, че общува с теб. Или приятелите му го знаят като мъжкар и мачо, и някой твой по мил коментар ще го срине... Каквото и да е, не е хубаво.
Аз лично, мисля че е сладко това което ти искаш, но помисли малко.. какво ще казаж хората.. на него може би му пука твърде много за теб, за да позволи на всеки да приказва.. ти сама казваш, че сте от различни градове.. просто може би иска да те предпази.. ;]]
TheBeliever
03-16-2011, 06:35
Аз лично, мисля че е сладко това което ти искаш, но помисли малко.. какво ще казаж хората.. на него може би му пука твърде много за теб, за да позволи на всеки да приказва.. ти сама казваш, че сте от различни градове.. просто може би иска да те предпази.. ;]]
Да я предпази от какво? Какво ще кажат хората?
Да я предпази от какво? Какво ще кажат хората?
Ами, какво ли няма да кажат.. Тя сама казва, че са от различни градове.. и съм сигурна, че ще се чуят коментари от рода на "Как може да се занимаваш с няква, чрез фейса уе.. тая сигурно е мн тъпа.." .. и какво ли още не.. Днешно време устите на хората са твърде големи, за да преглътнат, че някой може да бъде щастлив..
Може би приятелят ти е по-умен от теб и не желае да излага личния си живот пред всички ...
fUcKsMiLe
03-16-2011, 12:25
Не всички харесват фейсбук, не всички обичат публичността. Аз ако не харесвах фейсбук, нямаше да се регистрирам там, логично е.. : )
По темата:
И с моят приятел сме от различни градове, да обвързани сме и чрез фейсбука, не ми пречи изобщо (и на него също).
Според мен трябва да си поговорите очи в очи (ако имате възможност), по скайпа (разговор, НЕ чат) или телефона за това. Ако не ти даде основателна причина за това, мисля, че трябва да си имаш едно на ум за негови възможни действия, спрямо други момичета. :)