Влез

View Full Version : За момичета

beretta92sd
03-15-2011, 12:56
Момичета бихте ли чукали приятеля си със силиконов пенис ако той поиска или по вашо желание.И ще ви доставили удоволствие това да оправите приятеля си по този начин.

dimitar_ak
03-15-2011, 13:34
А на теб доставя ли ти?

HapkoMaH
03-15-2011, 14:25
Оооооооооооооооо боже мой, ти фред ли си ?

DarkTemplar
03-15-2011, 14:28
Оооооооооооооооо боже мой, ти фред ли си ?
Не Барни е.

Авторът май иска да го запознаят с Властелинът на халките. 8)

SexyBitch
03-15-2011, 14:54
Това е все едно да си сложи изкуствена вагина и до почне "АААА ААААА АААААААА ПО-НАВЪТРЕ ДАААААААА ОООООООО ААААААААА МММММММММ" :shock: :lol:

Eclipsercho
03-15-2011, 16:36
Педали колкото искаш в тоя свят.. :x

ComaBlack
03-15-2011, 16:37
Чукали са ме, яко е.

beretta92sd
03-15-2011, 17:48
Тц тц големи моралисти имало тука бе , иначе пускат теми как напълнили пу*** на приятелката си със сперма хахахха .Тука всеки ден се говорят едни и същи неща, бременна ли съм, момичета харесвали ви аналния секс, как са свирките , и туй то.От толкоз много теми еднакви за толкоз години не ги научихте отговорите на тия въпроси, лапешка работа.
И като ви питат нещо различно и почвате ама ти си луд ти си незнам си ко, егати противното , не си човек и разни други простотии, така и неразбрахте че всички не са като вас - консерви,Всеки си има интереси, някои се праскат с животни някой с други неща.

ArmanDD
03-15-2011, 17:51
Чукали са ме, яко е.

Виж ако си нямаш друга работа и се чудиш какви глупости и измислици да пишеш да ти препоръчам хубава игра или готин филм че да се занимаваш?

shugababe112
03-15-2011, 17:52
На мен не би ми харесало,а на приятеля ми още по-малко.

marin4itu
03-15-2011, 19:18
На мен не би ми харесало,а на приятеля ми още по-малко.

Eclipsercho
03-15-2011, 19:40
Тц тц големи моралисти имало тука бе , иначе пускат теми как напълнили пу*** на приятелката си със сперма хахахха .Тука всеки ден се говорят едни и същи неща, бременна ли съм, момичета харесвали ви аналния секс, как са свирките , и туй то.От толкоз много теми еднакви за толкоз години не ги научихте отговорите на тия въпроси, лапешка работа.
И като ви питат нещо различно и почвате ама ти си луд ти си незнам си ко, егати противното , не си човек и разни други простотии, така и неразбрахте че всички не са като вас - консерви,Всеки си има интереси, някои се праскат с животни някой с други неща.

Ти си ебати кретена, честно.

Едно е да имаш различни интереси, друго е да искаш момичета да те шибат в г*за с гума, педал :-x

straus
03-15-2011, 19:50
Сега каквото и да си говорим, дори да ти е гадже, дори да е гумен, това си е чисто ебане :D От тая тема останах с впечатлението, че си бисексуален. Поне никога няма да си на сухо :grin:

dream1707
03-15-2011, 20:36
На мъжете точно в дупето им се пада ерогенната зона.. има нещо общо с простатата и тнт.... тъй че няма да обвинявам тези, които са пробвали и тези които мислят да пробват.
От друга страна повечето мъже не приемат подобни неща, защото го смятат за гейско ...
А повечето момичета (включвам и себе си) не биха се навили да правят нещо подобно на гаджето си, просто защото не го намират за възбуждащо.

Biskfitka
03-15-2011, 21:03
Не,не,не :?

Schneeflocke
03-15-2011, 21:47

Хмммм... Ако поиска, бих го направила(въпреки че много ще ме е страх да не го нараня нещо). Удоволствие бих получила чисто емоционално, ако на него му харесва. НО само при положение, че е рядко явление. Ако всеки ден му иска или му трябва, за да...стане нещо друго...по-скоро бих се замислила дали съм правилият пол за него @_@

kremen4eto
03-16-2011, 04:42
Аз съм момиче, което много държи на мъжествеността у един мъж във всичките и аспекти. Чукането в г*за не ми се вижда никак мъжествено. Ако много обичам сигурно ще го направя, но определено бих се притеснила за психичното му здраве и за връзката ни.