Влез

View Full Version : Харесвам я, а тя се заяжда

pridefc
03-17-2011, 11:20
От няколко месеца почнах да харесвам едно момиче от класа ми. Не съм и го казвал. По скайп когато си пишем всичко върви гладко, но когато приказваме на живо имам чувството че незнае какво да каже и почва да се заяжда с мен за най-малкото.. Понякой път погледите ни се задържат за по няколко секудни и тя се усмихва и отвръща поглед, а друг път изобщо не ми обръща внимание. Гадното е че не мога да спра да мисля за нея, но понякой път толкова ме изнервя вче нз..
Изобщо да се занимавам ли с нея?

TheBeliever
03-17-2011, 11:24
Какво имаш предвид под заяждане?

alonedark
03-17-2011, 11:27
Абе ако я харесваш и ако нещата вървят по - гладко по скайпа еми там и предложи да тръгнете и съм сигурна , че след това държанието и ще се промени , а пък сега може и твърде много да те харесва , че да не знам какво да каже и затова започва да се заяжда ( което според мене е доста тъпо )...или пък ако не искаш още да става толкова сериозно примерно я покани на кино , там е супер романтично на тъмно и ако залата е сравнително празна...е вие си решавате кво ще правите...намери общи интереси с нея и пробвай повече да говориш с нея в клас или там където сте заедно..

GD
03-17-2011, 11:47
Какво имаш предвид под заяждане?

+1

Интересно ми е. едно е по скайпа а друго е реалния контакт.Еми кажи й че я харесваш или я покани или пък се заяждай с нея под формата на майтап.

stigmata
03-17-2011, 11:53
Оточни точно какво е положението.Какво е това заяждане,да не би да е отблъскване,защото ако е така имаш проблем!

missmee
03-17-2011, 12:02
Първо на колко сте години, защото ако сте по-малки е нормално ако те харесва да се заяжда с теб. И аз съм била така..А също, помисли си дали не правиш нещо без да забелязваш, което би я подразнило и би я провокирало да се държи така.

pridefc
03-17-2011, 12:10
По принцип когато се заварим само двамата се държи нормално, чат пат ми намига :D самоче когато се събера с мойта компания (пак те са от най-проблемните в даскало) и почнем да правим простотии в час почва да ми прави някви забележки от които много се дразня, а на никой друг нищо не му казва ( е има и изклюния). Преди са е стигало до скандали и заплахи за боища. Сякаш сме от 2 различни свята, но нкяка ме влече и влече...
И двмата сме на 16, не сме големи, но и не сме толкова млаки...

stigmata
03-17-2011, 12:45
Еми може би те харесва,и то много!Обаче не иска да си проблемния в училище,не иска простотийте които правиш с твоята компания и дори може би не иска да присъстваш там(в компанията)!На кратко казано,не харесва такива момчета и иска да се промениш!Ако го направиш,ще плениш сърцето й.

TheBeliever
03-17-2011, 14:13
Това, че ти прави забележки за простотиите, не значи, че се заяжда. Дори може да се каже, че те чувства достатъчно близък, за да й пука как се държиш. А ако на теб ти пука за нея ще спреш да се държиш като недорасъл пубер, за да няма тя за какво да се дразни.

anonymous708973
03-17-2011, 14:19
Абе ако я харесваш и ако нещата вървят по - гладко по скайпа еми там и предложи да тръгнете

НЕ, за бога, НЕ по скайп!

RaisedOnRock
03-17-2011, 14:27
Това, че ти прави забележки за простотиите, не значи, че се заяжда. Дори може да се каже, че те чувства достатъчно близък, за да й пука как се държиш. А ако на теб ти пука за нея ще спреш да се държиш като недорасъл пубер, за да няма тя за какво да се дразни.
Подкрепям.

И както каза ПинкПантер,в никакъв случай не й предлагай да тръгнете по скайп...Глупаво е.

PyCoKoCkA93
03-17-2011, 14:32
По-малките по този начин изразяват "любовта" си... :D :D :D