Влез

View Full Version : Харесвам едно момиче !

anonymous00
03-17-2011, 14:55
Харесвам едно момиче преди около година си писахме по skype и аз и го казах. Тя ми каза, че времето ще покаже дали може да сме повече от приятели . Съответно аз си чакам и мисля пак да и го кажа.
Имам ли някакъв шанс ? И кажете как точно да и го кажа.

PyCoKoCkA93
03-17-2011, 15:06
Все едно да чакаш от умрял писмо...Щом една година не се е сетила за теб,надали сега ще се сети....Не си губи времето! :) :) :)

Sh@d0w
03-17-2011, 15:08
Под "времето ще покаже" е имала предвид че иска да види какво ще направиш,за да я спечелиш.

Я кажи за една година какво направи,за да я впечатлиш?Или си седиш пред скайп и си чакаш...

anonymous00
03-17-2011, 15:42
определено не съм чакал пред скайп ние учим в един и същи клас постоянно се опитвам да я впечатля един път събрах смелост дая поканя на кино само че беше извън града.

Sh@d0w
03-17-2011, 15:47
един път събрах смелост дая поканя на кино само че беше извън града.

....

Кое е било извън града?Киното или тя е била извън града и не сте отишли?Ако си правиш любовните обяснения по същия начин,по който и постовете няма надежда..

Щом няма развитие по случая,или не си я впечатлил достатъчно,или си твърде сдухан да я попиташ очи в очи.Един съвет остави го тоя скайп.

w0sh
03-17-2011, 15:51
Иска ми се някои хора да не си слагаха лицата на аватар.

BlueFace
03-17-2011, 16:18
За една година щом не си направил нищо значи си си загубил шанса... Продължи напред, а като си намериш друго момиче недей седя на скайп, а действай!

П.П. w0sh много изгрубя xD

MaGuSs
03-17-2011, 16:22
За една година щом не си направил нищо значи си си загубил шанса... Продължи напред, а като си намериш друго момиче недей седя на скайп, а действай!

П.П. w0sh много изгрубя xD
А пич ,а ако момичето е твърде заето ,но въпреки това е казало ,че го обича,срещали са се един път ,пак ли да не си пише по скайп?

П.П.Така е в моя случай,но разликата тук е ,че тя е от друго училище.

ivcheto0o
03-17-2011, 16:38
Все едно да чакаш от умрял писмо...Щом една година не се е сетила за теб,надали сега ще се сети....Не си губи времето! :) :) :)

BlueFace
03-17-2011, 16:46
MaGuSs ,не мисля, че ситуацията в този случай е такава. Самият факт, че той и е казал, че я харесва и че иска да са повече от приятели по скайп, ми го доказва ;)

П.П.

Мисля, че говореше за златистите коси на Рапунцел.
Ах, на крачка съм да обърна резбата.

Определено говореше за нея, но не беше нужно да разкриваш "мистерията" 8-)

Torn
03-17-2011, 16:56
Това е лично мое мнение, но не се казва просто ей така на момиче че я харесваш ( и то по скайп ако съм разбрал ) ... първо трябва да излизате извесно време и да видиш дали има някакви симпатии, а и много момичета се стряскат ако го изръсиш директно ... и наистина щом за една година нищо не се е променило или ти нищо не си направил се отказвай защото особено голям шанс нямаш ...

PyCoKoCkA93
03-17-2011, 16:56
Иска ми се някои хора да не си слагаха лицата на аватар.

Е това беше грубичко вече :D :D :D

w0sh
03-17-2011, 16:58
Ценя психичното си здраве прекалено много.

PyCoKoCkA93
03-17-2011, 17:03
Е в момента се заяждаш на дребно :) А и тук не е мястото за такива коментари,ако имаш да казваш нещо нека да не е в темата на момчето :)

w0sh
03-17-2011, 17:13
Аз мога да си заяждам на какъвто мащаб ми е удобно. Пък и какво значи да се заяждаме на едро? (философска тема)
Хората сме естетически същества и когато чувството ми за естетика бива погаврено аз се възползвам от хартата за душевните права на човешките същества и възразявам инстанционно.

Онтопик: не знам за какво става дума в темата, но предполагам, че най-доброто което можеш да направиш е да уважиш малко себе си и да не тичаш подир изгубени каузи.