View Full Version : За втория шанс
Luscious_Heart
03-17-2011, 17:43
Излизам с един от 2 месеца (гаджета сме), дето в рамките на последната седмица се издъни много яко: три пъти излизаме вечер след втората смяна и 2 пъти ме оставя да се прибирам сама в 11.30 ВЕЧЕРТА... защото мама и тати щяха да му се карат, ако закъснее. На всичкото отгоре и непрекъснато се лигави с лицемерните "бебе" и "мило"... Мисля да го зарежа окончателно, обаче всички ми казват "Недей така, той ще се научи.." Баси писна ми всички да се учат, аз как не правя такива гафове. Аз майка ли съм, или гадже...
Какво е мнението ви за втория шанс, момичета и момчета? Как да разбереш дали човека заслужава такъв, или изобщо няма да се промени?
PyCoKoCkA93
03-17-2011, 17:49
Това е нещо,което усещаш със сърцето.Според мен 2-ри шанс се дава само на някой,който наистина го заслужава и би го оценил...А очевидно ти много много не можеш да търпиш недостатъците на другите...Вместо да го критикуваш пред себе си и пред приятелите си му го кажи лично,защото няма как да очакваш промяна при положение,че не си споделила с човека какво те дразни у него... :)
Luscious_Heart
03-17-2011, 17:52
Със сърцето... ама аз нямам чувства към него. 8-) Никакви даже. Допреди седмица ми беше готино, щото беше забавен и приятен... Ама ся баси. :x
Ще му вдигна скандал утре, нищо не губя. :-x
BlueFace
03-17-2011, 18:00
Тъпа кифла...зарязвай го, че да не го тровиш повече :)
bogzfaggot
03-17-2011, 18:16
А ти с какво се прибираш вечерта?
Luscious_Heart
03-17-2011, 18:19
Тъпа кифла...зарязвай го, че да не го тровиш повече :)
Кифлено ти е сивото вещество. :)
bogzfaggot, тогава се прибрах пеша; живея близо до центъра.
ivcheto0o
03-17-2011, 18:30
Ти се нервиш за глупости,как може това да ти е причина да го оставиш...
На колко години сте ?
Luscious_Heart
03-17-2011, 18:41
Ти се нервиш за глупости,как може това да ти е причина да го оставиш...
На колко години сте ?
16 аз, той почти 18.
Извинявай, ама "глупост" ли е да ме остави в такъв късен час сама...
Ем' тъпичко е да те оставя да се прибираш сама принципно 8-)
Ако очакваш повече внимание той не е човекът за теб. Не всички мъже са супер внимателни, и ако това не те устройва - ножица, но без злоба.
За "бебе" и "мило" не мисля, че имаш основания да му се дразниш, но ти си знаеш...
И бтв, понеже ще има още хора като BlueFace, мисля, че трябва да се вземе едно нещо под внимание - жените не се дразнят на мъжките (без)действия като такива, а на отношението, което лъха от действията/бездействията. Т.е. важно е чувството, което оставя в нас вашата постъпка.
Интерпретация - когато не са я изпратили 2 пъти поред, авторката се е почувствала незначителна, направила си е извод, че на момчето не го е грижа за нея и т.н., а тя е свикнала на по-внимателно отношение. Момичешката логика е такава. Аз също бих помислила за егоистично някой да мисли как майка му ще му се скара, вместо да ме изпрати и т.н., както и че ако има час е по-добре да се раздели с мен по-рано, а не в късните часове. Просто така сме програмирани, че си мислим, че нещо не е наред, ако момчето не прояви желание да ни изпрати или да направи някой друг малък жест и т.н.
Не коментирам колко кой прав/крив, просто ми се ще да изразя гледната си точка за момичешкото мислене. Може и да не съм абсолютно права, просто си мисля че това е породило недоразуменията във въпросната връзка..
ivcheto0o
03-17-2011, 18:49
А ако нямаше приятел и пак трябваше да се прибираш по това време какво?
Ако нямаш приятел си береш дерта. Обаче като имаш... т'ва е супер тъпо да те зареже така. Според мен трябва да скъсаш с него. Наскоро минах през нещо подобно и знам какво говоря. След като нямаш чувства към него, това е само началото... съвсем скоро ще те дразни и начинът, по който диша, ако останеш с него.
lubomirky
03-17-2011, 19:07
в подкрепа на авторката. зарежи го, ше си намериш нов.
Luscious_Heart
03-17-2011, 19:11
А ако нямаше приятел и пак трябваше да се прибираш по това време какво?
Ами виж сега.
За да се прибера в такъв час или по-късно, значи съм ходила на кафене или дискотека (по-ранна). А тогава 100% има компания от момчета, които никога не са отказвали да ме изпратят, нищо че сме само познати. А и винаги усведомявам баща ми, който също би могъл да ме прибере с колата. В крайна сметка взимам такси, което да ме остави пред входа точно, за най-сигурно.
А миналата седмица баща ми беше извън града и сега също е..
За сравнение: бившият ми приятел, когато празнувах рождения си ден вкъщи се съгласи да изпрати най-добрата ми приятелка (макар че тя му е никаква), часът беше 12 и тя трябваше да се прибира, а нямаше с кого. И той прие, макар че пътят в едната посока пешачка е към километър...
Е какъв ти е проблема ... никъде не е казано, че момчето трябва да изпраща момичето и особено ако ще си има проблеми с родителите .... егати разглезените момиченца ... като искаш да те изпраща е прибирайте се по рано ... това че всички момичета постоянно закъсняват незначи че и момчетата трябва да го правят
Luscious_Heart
03-17-2011, 19:23
Е какъв ти е проблема ... никъде не е казано, че момчето трябва да изпраща момичето и особено ако ще си има проблеми с родителите .... егати разглезените момиченца ... като искаш да те изпраща е прибирайте се по рано ... това че всички момичета постоянно закъсняват незначи че и момчетата трябва да го правят
бахти тъпака си ве мен, него няма да го наебат или оберат нали :-x
valdesbg
03-17-2011, 19:34
Тц.
За да ти се даде втори шанс.. първо трябва да си го заслужиш, и чак след това да се надяваш че си достатъчно симпатичен на другия човек, за да ти го даде. Ей така на една гола надежда че другия ще го оцени и ще се поправи.. е неоправдано да се дава.
И идеята е че щом си сгафил - първо ще си осъзнаеш грешката, после ще се постараеш да не се повтаря, като промениш каквото е нужно. И чак след това ще помолиш другия.
В твоя случай - не знам как не си го зарязала още на първата издънка.
Тряя да се има поне елементарна култура докато си с някой навън. Щото в една връзка има отговорност не само към теб, но и към другия. Поравно. Ако не ти изнася - лъскай на ръчна.
BrokenInnocence
03-17-2011, 19:53
Главния проблем не е в това, че младежа се лигави с "бебе" и "мило" или, че не те изпраща. Въпроса е просто в това, че нямаш чувства към него --> всичко те дразни --> иска ти се да го разкараш. Няма смисъл да си във връзка с някой просто, за да си във връзка с някой.
sladur4etyYy
03-17-2011, 20:17
Главния проблем не е в това, че младежа се лигави с "бебе" и "мило" или, че не те изпраща. Въпроса е просто в това, че нямаш чувства към него --> всичко те дразни --> иска ти се да го разкараш. Няма смисъл да си във връзка с някой просто, за да си във връзка с някой.
какво общо имат чувствата? ако някой се държи като пълен кретен, както гаджето на авторката, трябва да бъде разкаран на момента.
остави го това мамино синче да ходи с лигавничето при мама, че да му даде топла супичка, да си го завие и да си го цунка за лека нощ, пък ти си намери 1 истински мъж, който знае значението на думи като грижа и отговорност.
Luscious_Heart
аа направо го зарязвай тоя...
Има други хора, които знаят как да се държат....
Ти да не си длъжна да търпиш такива глупости...
Като незнае как да се държи или не му пука....той губи
:?
LoveHurT
03-17-2011, 22:31
на 18 и с час.. че и да нямаше пак си е малък, което до някъде обяснява поведението му, общо.
stigmata
03-17-2011, 22:38
Най-много да ви наебът и оберът и двамата!
Take_That
03-18-2011, 16:25
След като нямая чувства към него просто се разделете
добре че има такиза хора
щот иначе изнасилвачите щаха да останат дествени :-o
Luscious_Heart
03-18-2011, 18:18
добре че има такиза хора
щот иначе изнасилвачите щаха да останат дествени :-o
Хаха, оригинално казано. 8-) Харесва ми черният хумор. :D
mmmissing
03-18-2011, 18:28
Щом те дразни и нямаш чувства към него.. ЗАРЕЖИ ГО 8) !! Намери си по-голям, без вечерен час и неупотребяващ лигави обръщения от рода на ''мило'', ''бебе'' и тем подобни глупости.. :?
Според мен имаш два варианта:
1. Зарязваш го.
2. Късаш си нервите, обяснявайки му ти как се чувстваш от неговите прояви. След това обаче на него му писва от постоянното ти нятякване. В това време ти обаче се привързваш към него, обаче той решава, че му е писнало да му търсиш постоянно кусури и зарязва теб...следват ред сълзи и сополи от твоя страна.
Истината е, че ти просто не харесваш отношението му към теб, а това отношение няма как да го промениш без да последва реакция от негова страна. Тази реакция обаче аз мисля, че не може да бъде положителна в никой случай.
Като ти каже, че трябва да се прибира му кажи да те изпрати, и ако категорично откаже, значи е зле. Може да е останал с впечатлението, че няма проблем за теб.
Въпреки всичко ми се струва малоумник, за който не си струва да си губиш времето.
Не прави това,което не искаш да ти направят (;
А също така си намери 1 по-голямо момченце на което мама и тате няма да му се карат ако изпрати приятелката си до вкъщи ;д и закъснее с 10 минутки ;)