Влез

View Full Version : девствени на 18...

findthetruth
03-19-2011, 11:13
Понеже често се споменава как 14-годишни водят "активен полов живот", ми се прииска да видя коментари по друг оспорван случай- познавате ли момичета/момчета на18 години, които все още са девствени и какво мислите за тях? :)

TheGirlNextDoor
03-19-2011, 11:24
това нещо е индивидуално.......КАК НЕ ГО РАЗБРАХТЕ???

GossipGirl89
03-19-2011, 13:53
Познавам и по-големи даже. И какво трябва да мисля за тях? Хора като хора. Това че не са правили секс не ги прави половин човеци. Секса си е нещо лично и всеки сам преценява кога да го направи

norain
03-19-2011, 14:08
Познавам и по-големи даже. И какво трябва да мисля за тях? Хора като хора. Това че не са правили секс не ги прави половин човеци. Секса си е нещо лично и всеки сам преценява кога да го направи

Мощен 13+

Hilary_
03-19-2011, 14:23
ммм познавам да .. СЕБЕ СИ!! :lol: :lol:

и още няколко приятелки .. (:

MartiSSima
03-19-2011, 15:24
Смятам, че няма нищо срамно в това да си на 18 и да си девствен/а...Това е личен избор, човек сам разбира и осъзнава кога е готов за тази крачка.Лично аз бях на почти 18 когато го направих и трябва да кажа, че се радвам, че изчаках.Някак си не възприемам на 14 години да водят полов живот...Всеки си има мнение.

norain
03-19-2011, 15:35
"Ще дойде време, когато момичетата ще раждат, а не жените" - Ванга

krem4et0
03-19-2011, 15:43
Аз на 18 бях, че и на 19, че кажи-речи до 21-вия си РД. Много мои колежки от университета бяха загубили девствеността си след 18, че и след 20. Голяма работа!

straus
03-19-2011, 15:55
Имам един приятел набор, на 19. Какво да ви кажа, много готин пич, истински приятел, купонджия. Абе всичко си му е наред, заговаря мацките и като трябва да си поиска се спича. Как ли не мъчихме да го уредим момчето... абе ще го огрее някой ден и няма може да се спре ама...

norain
03-19-2011, 15:56
Имам един приятел набор, на 19. Какво да ви кажа, много готин пич, истински приятел, купонджия. Абе всичко си му е наред, заговаря мацките и като трябва да си поиска се спича. Как ли не мъчихме да го уредим момчето... абе ще го огрее някой ден и няма може да се спре ама...

Срам го е пича :D

kobrichka
03-19-2011, 16:20
Да познавам и им се възхищавам :) Момичета, които чакат подходящият човек и искат първият път да е незабравим. Момичета, които в днешно време са на изчезване. На повечето девойки вече на 13-14 години им е първият път. Да не кажа, че доста глупави девойки от това което чета по форумите първият път име е с краставица, с пръст, с какви ли не глупости. Секса е нещо красиво, а първият път е запомнящ.

NomNomNom
03-19-2011, 16:27
Имам колега на 21 , който е девствен . Супер загорял е и ме сталква ( досажда ми ) .

SlowDownBaby
03-19-2011, 16:27
Aми аз бях почти на 18 когато ми беше първият път и определено не съжелявам ! А това за малките момиченца,които бързат да наваксат....лично за мен е смешно.Но всеки с мнението си.И познавам момиче на 18,което все още е девствено и не виждам нищо смешно,а точно обратното. :)

straus
03-19-2011, 17:07
Според мен прекалено много възхвалявате първия път. И да чакаш, и да не чакаш нямаш гаранция, че ще е перфектно и ще хвърчат фоерверки. Като го направиш по-късно няма да те боли по-малко.Моя първи път беше на 16, много ми беше мерак и в крайна сметка останах малко разочарован. И какво от това, след него имах толкова много страхотни преживявания, че в момента въобще не мисля за първия път.
Някоя може ли да ми обясни защо държите толкова на първия път, какво е толкова специалното, какво чакате?! Или може би от какво се страхувате?! Не го разбирам, убедете ме колко е специален първия път!

selenium
03-19-2011, 17:08
Защо избра точно числото 18? Заради закона ли?

Не не намирам нищо странно в това, възрастта няма значение. Да си спал/а с някого не трябва да по задължение, щото другите го правят, по закон или всякаква друга форма на принуда. Зависи си от човека!

А като говорихме за закони, замисляли ли сте се как така (в америка) имаш легалното право на 18 да се снимаш как те пръскат от е**не, но до 21 годишна възраст не може да пиеш алкохол?

valll
03-19-2011, 17:09
аз го направих за пръв път на 19

Moderatorius
03-19-2011, 17:46
Познавам себе си и други мои наборки. Много хубави, умни момичета. Хора като хора, просто не са решили, че човека до тях е надежден или пък просто нямат такива нужди все още :D

velikana9
03-19-2011, 18:15
има и съвестни хора
това е мойто мнение

Falashk0
03-19-2011, 18:41
Познавам .. просто не са намерили подходящия, въпреки че не удобрявам чакането на такъв :)

Mario95
03-19-2011, 19:29
Що за страна и народ майка му да е*а.Вече е напълно нормално да се ебете на по 14 години и даже ако е по-късно си балък нали знаеш!!! :x

BiGBaDWolF
03-19-2011, 20:22
познавам .. и тези който познавам просто мисля че искат но не знаят как да искат ...

dream1707
03-19-2011, 21:30
Е толкова ли не го разбрахте това, че всеки си решава.
Хората си губят девствеността когато си искат... защо това винаги е най-обсъжданата тема.
Дали ще си изгубиш девствеността на 14 или на 19... ако е с неправилния човек винаги ще съжаляваш.

Иначе аз познавам и на 24, който е мнгоо свестен даже... но естествено никоя не го иска, защото е грозноватичък.
Но за всеки влак си има пътници все пак.

scarlett8
03-19-2011, 22:01
И според мен прекалявате с преувеличенията.Първия път,та първия път. Има ли значение дали е първия или двайстия,важното е да ти е хубаво.

DubstepRLZ
03-19-2011, 22:09
еми попринцип не ми се струва нормално малчовци в 5 клас да започнат полов живот, но за сметка на това има и такива индивиди! И да, познавам хора които не са го правили още и са над 18.. според мен това е индивидуално и нормално, които когато е готов и когато намери подходящия партньор/партньорка тогава преценя положението и деиства! така е по добре от колкото после да съжаляваш ! ;) :)

MidnightLove
03-19-2011, 23:28
Според мен прекалено много възхвалявате първия път. И да чакаш, и да не чакаш нямаш гаранция, че ще е перфектно и ще хвърчат фоерверки. Като го направиш по-късно няма да те боли по-малко.Моя първи път беше на 16, много ми беше мерак и в крайна сметка останах малко разочарован. И какво от това, след него имах толкова много страхотни преживявания, че в момента въобще не мисля за първия път.
Някоя може ли да ми обясни защо държите толкова на първия път, какво е толкова специалното, какво чакате?! Или може би от какво се страхувате?! Не го разбирам, убедете ме колко е специален първия път!

С НИЩО не е специален прехваленият първи път.Аз също останах разочарована, а УЖ беше със специалния за мен човек.И все пак колкото и да е специален човекът и колкото и да го обичаш първият път си е просто един момент на болка и ужас - много те е страх,много се притесняваш, много те боли. След това вече нещата стават по-специални и определено много по-приятни :)

mecho8888
03-19-2011, 23:29
Е толкова ли не го разбрахте това, че всеки си решава.
Хората си губят девствеността когато си искат... защо това винаги е най-обсъжданата тема.
Дали ще си изгубиш девствеността на 14 или на 19... ако е с неправилния човек винаги ще съжаляваш.

Иначе аз познавам и на 24, който е мнгоо свестен даже... но естествено никоя не го иска, защото е грозноватичък.
Но за всеки влак си има пътници все пак.

Филма "грозничък" го няма от много време. Има тарикат и балък. Иначе момента грозен балък но свестен започва да се котира чак когато жените стават сериозни и започват да искат стабилност и семейство.

Попринцип грозничките, дебеличките и нисичките момчета са комплексирани в повечето случаи и много пробивни. Изкарват доста добри пари. Имаше едно проучване за ниските мъже и дебелите - честотата на бизнесмени и богаташи при тях е 4 пъти по-висока от при другите.

Hilary_
03-20-2011, 05:17
Много сте ми смешни ..

Айде някой да ми каже дали една 14 годишна пикла е достатъчно развита, за да усети, това което една ЖЕНА на 20 би усетила при секс?
Те не знаят пика ли им се, но за секс били готови?? :lol:

Първия път не бил специален? За вас, може би, но не всички хора омаловажават това и вие най - малко имате правото да ги убеждавате, че не е!! .. :? :? Ако някои от вас приемат първия път като болка, ужас, страх, тези които чакат точния искат точно обратното!!! Кой както си го направи!! :x :?

babity
03-20-2011, 06:03

Както знаеш, женската част сме много по - емоционални и за нас това е важно. Самият начин, по който обществото ни възприема секса също е от значение. Ти ще се изебеш с 18 милиона човека и просто ще станеш по - желан, а момиче, което направи като теб ще бъде квалифицирана по много и все неприятни начини. Освен това първият път значи много заради тази емоционалност, която споменах. За повечето момичета сексът (особено първият път) е символ на пълното отдаване на един човек. Аз не бих искала да се отдам напълно на всеки, най - малкото защото не всеки (ме) заслужава. Да, след това всичко ще стане в пъти по - хубаво и няма да е толкова от значение с кого е, но точно защото е само един път в живота е желателно да го запомниш. Не с болката, страха и ужаса, а с това, че си се отдал до върховно ниво на човека, който е заслужавал. За страха... Ако споделиш момента с любим човек страха няма да го има до такава степен. Заедно с цялата вдървеност и непохватност (която според мен е очарователна) на едно девствено момиче. Вероятността да се отпуснеш максимално и да изпиташ удоволствие с някой, който ти е близък е в пъти по - голяма, отколкото ако някой просто ти го изхлузи. Виж, ако нямаш собствено мнение по въпроса и просто бързаш да се превърнеш в момиче от масата... всичко това няма никакво значение.

Sh@d0w
03-20-2011, 06:13
^Много добре казано.Харесва ми как мислиш :)

krem4et0
03-20-2011, 06:36
Първият път като секс не е кой знае какво. И това е факт. НО това е един вододел между платоничните връзки и интимните такива, между детството и зрелостта, между това да се почувстваш жена/мъж. И за това съм искала да прекрача този праг с някой, който значи нещо за мен, защото самата стъпка на съзряването, самата промяна са това, което прави първият секс по-специален. Нито е било цветя и рози, нито е бил някакъв невероятен секс, нито-нищо, но за мен беше важно, аз още на другия ден се почувствах по-различна. Да не говорим, че почувствах и връзката си по-различна. Сексът е най-високото ниво на общуване, което могат да имат двама души, които се обичат. Това е последната крачка на развитие в техните интимни отношения и първата към градежа на нещо по-сериозно. От отношението към секса на партньорите, може да разбереш много и за самия човек. Поне за себе си съм го мислила така. И фактът, че вече 5 години правя секс само с този мъж, че живея с него, че градим дом и семейство, показва, че съм постъпила правилно с оглед на възприемането ми на секса. Не съм се "стискала", защото е нямало с кой да го направя, но просто съм чувствала, че не това е човекът. Когато съм го почувствала, тогава съм го направила. Не съжалявам и грам, защото с моя мъж прекрачихме този вододел заедно и заедно откриваме своята сексуалност.

DarkTemplar
03-20-2011, 15:17
ммм познавам да .. СЕБЕ СИ!! :lol: :lol:
и още няколко приятелки .. (:
a.k.a Клубът на девствениците. 8)

Подаръкът е почти готов, само казвай кога си направила историческото сефте, че да не пропуснем великия повод. ;)

Естествено, че познавам такива хора. Повечето просто не знаят как да си поискат.

straus
03-20-2011, 18:43
Значи всичко това е само заради мнението на другите?! Прочетох по 3 пъти мненията на babity и krem4et0 и пак не усетих къде точно е магията. От второто мнение даже имах чувството, че трябва да се оженя за първата жена с която спя.
Просто не разбрах това време което ви трябва с даден човек, преди да правите секс, каква гаранция ви дава, че той е човека? Да речем, че той не може да го вдига, че му е малък, че не може да го използва, че му спада, че няма вашето желание,че има повече от вашето желание, че е егоист в леглото или въобще представете си най-лошия сценарий. Какво правите тогава, след 8 месеца чакане например. Не са ли тия 8 месеца изгубено време?
Аз за това предпочитам секса да бъде по-рано, защото той е неразделна и много важна част от една връзка. Не можеш да имаш връзка без секс, защото ще има изневери. Но и не можеш да имаш връзка основана само на секс. За това предпочитам като тръгна да градя отношения с момиче, да бъде във всяко отношение. Това е сякаш градиш къща, не можеш да вдигаш само 2 от стените, и като стигнеш до покрива да изградиш и другите 2 стени.

SunnyG
03-20-2011, 19:26
По това ли съдим за хората вече? :D Че и мнение трябва да имам за девствените...
Я аз да те питам теб тогава...Ти,когато се запознаеш с един човек,първо от това ли се интересуваш за него?Ако е девствен нещо ще се промени ли??? Господи...

straus
03-20-2011, 19:43
Ми ще се промени, девствените са по-резервирани, следователно и аз трябва да се сдържам повечко, като се има в предвид какъв съм разгонен. И сигурно няма да чакам повече от месец, толкова ми е рекорда, след първия месец ако няма секс, аз почвам да си търся от другаде и директно я късам да са ми чисти сметките.

mecho8888
03-20-2011, 22:48
много философии много нещо за първия път

сигурно си мислите, че и услуга ни правите като ни карате да се омажем със съсирената ви и мръсна кръв от първия път :x Не че е гнусно, но не си мислете, че сеедно ни подарявате порше като сме ви първи.

Nam3less3
03-21-2011, 02:12
Истината е там, че хората, които са девствени до 18 и повече години, просто не са срещнали подходящ партньор и не искат да си "цапат ръцете" със случайни хора, и си живеят добре и без да са правили секс, или пък не са попаднали на яка пускаща мацка. Те искат любов, не секс. На никой не му пука за чуджото мнение(това какво ще кажат хората ако си девствен, ако изобщо го знаят), нито за първата брачна нощ.

kremen4eto
03-21-2011, 06:22
Повечето ми съученички са девствени и навършват 18 тази година. Някои от тях го направиха на 17 и много малко бяхме тези, които започнахме от 14-15. Малко е странно, предвид това, което се случва около мен, да познавам толкова големи девствени момичета, но няма нищо ненормално. Един ден ще направят сериозния си приятел много щастлив. Аз съжалявам, че не съм постъпила като тях и че не съм го направила със сегашния ми приятел, който си заслужава много много повече от първия ми.

kremen4eto
03-21-2011, 06:28
По това ли съдим за хората вече? :D Че и мнение трябва да имам за девствените...
Я аз да те питам теб тогава...Ти,когато се запознаеш с един човек,първо от това ли се интересуваш за него?Ако е девствен нещо ще се промени ли??? Господи...

Виж сега. И правенето (или неправенето) на секс понякога променя човека. Имам една приятелка, която го е правила няколко пъти без обвързване и съжалява, понеже ако не е знаела какво е секса е нямало да и се иска и нямаше сега всички в квартала да я мислят за отрепка (малко преувеличено, но да).
Моята ситуация е подобна. Ако не бях правила секс, сега нямаше с приятеля ми да се караме за глупостите, които съм вършила преди. Той смята, че това, което съм правила преди, съм си аз и не съм се променила, а то всъщност не е така.
А да е правил секс, понякога много надъхва един човек. Самочувствието на много хора се покачва, след като вече са го направили.

Така че, има разлика в характера и държанието. Може би е временна, но я има.

krem4et0
03-21-2011, 10:49
straus, аз не смятам, че ако си прекарваш добре с даден човек, ако той ти е приятен, ако ти е хубаво да си с него, колкото и време да е е изгубено. В крайна сметка всяко нещо си има край. Всяка връзка рано или късно свършва(най-малкото рядко партньорите умират едновременно), но трябва ли да съжаляваме, че сме го изживели.
После ще пиша и по другите параграфи.

Palpatin
03-21-2011, 12:06
Аз имам приятел на двадесет и две. Не е правил секс. И какво от това.

DarkTemplar
03-21-2011, 14:43
kremen4eto, съгласен съм с доста от нещата в последното ти мнение. Особено частта за самочувствието е в 10тката (колегата straus също е засегнал този въпрос).

И още нещо към четящите и пишещите тук - ще е много хубаво да се научите да разглеждате нечие мнение като цялостна теория, а не да се хващат за този или онзи аргумент и да изпускат цялата картина. Ясно, че не се отдава на всеки, ама се опитайте - ще ви е от полза и в бъдеще.

krem4et0
03-21-2011, 15:38
straus, при къщата не е ли най-важна основата. Ако е от материал, подлежащ на интерференция, къщата ще се срути много по-скоро, от ако е от камък и желязо. Сексът е преходен. На 20-30 е много, на 60-70 съвсем го няма. За мен това са временните материали - пясък да речем. Те пълнят пукнатините и дупките, но не градят. Връзката се изгражда по по-различен начин...но да не се отплесвам. Не за това е конкретно темата.
А иначе не бих правила секс с някой, който настоява за това, врънка ме или ми поставя ултиматуми. Даже, ако съм решила да го направя, това ще ме накара да не го.

straus
03-21-2011, 15:53
Аз никога не съм поставял ултиматум, просто за мен отказ за секс след определено време си е липса на доверие.
"Миличко, държа на тебе, не искам да те загубя, но дай да изчакаме със секса, не се чувствам готова"
Това като го чуя не змам къде да се дяна...

krem4et0
03-21-2011, 16:22
Никога не съм казвала това, и никога не съм питана от мъжа ми. И двамата бяхме на сходна вълна по въпроса по ред причини, които не се изчерпват само с това, че не сме готови.

nerwna
03-22-2011, 04:47
Има толкова много такива , но просто не си признават (-;

SunnyG
03-23-2011, 16:36

Виж сега. И правенето (или неправенето) на секс понякога променя човека. Имам една приятелка, която го е правила няколко пъти без обвързване и съжалява, понеже ако не е знаела какво е секса е нямало да и се иска и нямаше сега всички в квартала да я мислят за отрепка (малко преувеличено, но да).
Моята ситуация е подобна. Ако не бях правила секс, сега нямаше с приятеля ми да се караме за глупостите, които съм вършила преди. Той смята, че това, което съм правила преди, съм си аз и не съм се променила, а то всъщност не е така.
А да е правил секс, понякога много надъхва един човек. Самочувствието на много хора се покачва, след като вече са го направили.

Така че, има разлика в характера и държанието. Може би е временна, но я има.

Съгласна съм.Ти си права.НО,случаите (твоят и на приятелката ти) са индивидуални.Всеки си има някаква история,нали?Всеки има какво да каже за това защо е или не е правил секс.Аз точно това исках да кажа,но не се изразих можеби правилно - как можеш да отговориш на въпроса "какво мислиш за девствените" като всеки Девствен си има историята.Има си я и този,който вече не е девствен.
В тази връзка,не е ли по-притеснително и не е ли по-важно да се запитаме за тези,които са изгубили девствеността си на 12-13-14?

За разликата в държанието и характера съм съгласна донякъде.Там има много фактори,които влияят.Не е само сексът.Успоредно с него вървят и други неща.

yamaha911
03-24-2011, 10:13
Кои са тези, които са на 18-19 и нямат сефте ?
Така да предположим: ДЕБЕЛАЦИ,ЗАДРЪСТЕНИ,ЗУБАРИ мога да изброявам още доста .Защо нямат сефте ? Еми просто е, защото досега са нямали приятелка,а и са прекалено спечени за да идат на курва.
Съдя по мен на 16 съм нямам сефте .Що щото до сега съм нямал приятелка .Ако не се промяна и не си хвана гадже ще си остана девствен и на 25.И кво с тва ли да се оправдавам че чакам правилния човек ли ?! Аре сига глупости ето ви я истината от неяя боли , но ми омръзна да чета тъпи коментарчета. ГОВОРЯ ЗА МЪЖКАТА ЧАСТ !!!

LambOfGod
03-24-2011, 10:22
Аз мисля, че в светът на възрастните/нормалните хора никой не го ебе за това... Има една определена възраст в която вече нито някой те пита на колко си го направил, нито се интересува.
И все пак е хубаво да има някакъв морал (Не общественият,а личният) в действията на всички. :)

tototo
03-24-2011, 10:24
Така да предположим: ДЕБЕЛАЦИ,ЗАДРЪСТЕНИ,ЗУБАРИ мога да изброявам още доста .Защо нямат сефте ? Еми просто е, защото досега са нямали приятелка,а и са прекалено спечени за да идат на к***а.
Съдя по мен на 16 съм нямам сефте .Що щото до сега съм нямал приятелка .Ако не се промяна и не си хвана гадже ще си остана девствен и на 25.И кво с тва ли да се оправдавам че чакам правилния човек ли ?! Аре сига глупости ето ви я истината от неяя боли , но ми омръзна да чета тъпи коментарчета. ГОВОРЯ ЗА МЪЖКАТА ЧАСТ !!!

Много си прав. Аз попадах в втората категорията и сефтето ми беше чак на 26. Не, че не съм искал, или не съм бил готов или там каквото друго бяха изредили, просто бях задръстен и ме беше срам да си поискам.
Това го казвам и на другите колеги "задръстеняци", направете нещо докато е време, че колкото повече одъртяваш по трудно ще става (не говоря за 13 годишни пубери които още не знаят къде да го пъхат, пък тръгнали секс да правят). Според мене нормална възраст за първи път за мъжете е 16-19, след това вече си е клиничен случай.

kremen4eto
03-24-2011, 10:36
Никой не оспорва причините за девствеността. :D

Повечето ми приятелки, които са девствени, са имали по един или няколко неуспешни опита и после са се разделили с приятелите си. Иначе са си го искали :D

Другите ми познати, които са девствени са задръстени - или учат като побъркани и не мислят за секс или мислят, ама не знаят как да го поискат.

Една приятелка пък искаше да се изплющи на 13. Опита веднъж, приятелят и не успя да свърши работата, после се разделиха и тя беше много наранена. От тогава се зарече, че ще се доверява на мъжете много трудно. И досега (когато е на 16), 2ри опит е нямала.

Въобще причините са много. Въпросът е как ги възприемаме, не защо са девствени. Те си знаят защо. :)

DarkTemplar
03-24-2011, 10:46
kremen4eto, дай да ги видим тея твои съученички, дето ни ги хвалиш във всяка тема. :D ;)

norain
03-24-2011, 13:41
Така да предположим: ДЕБЕЛАЦИ,ЗАДРЪСТЕНИ,ЗУБАРИ мога да изброявам още доста .Защо нямат сефте ? Еми просто е, защото досега са нямали приятелка,а и са прекалено спечени за да идат на к***а.

Аз също съм на 16, и съм де....(дразни ме тази дума)
Не че съм задръстен, не че нещо.Имам си приятелка от половин година, но не се е стигало до там. Така , че не само ако си задръстен ще си девствен!

minimalGirl
03-24-2011, 22:34

!!!!

kremen4eto
03-25-2011, 05:34
kremen4eto, дай да ги видим тея твои съученички, дето ни ги хвалиш във всяка тема. :D ;)

Задръстените или другите ? :-D

tanch3t093
03-25-2011, 07:18
Секса е нещо красиво, а първият път е запомнящ.
+ Точно така!
Аз също се възхищавам на такива момичета. Но познавам също и момчета, които не са го правили, а са имали възможност. Като казвам възможност, имам предвид к***а. И тези момчета са на изчезване!

DarkTemplar
03-25-2011, 09:15
Първо задръстените, че там е повече зор. :)

kremen4eto
03-25-2011, 09:38
Първо задръстените, че там е повече зор. :)

Да ти кажа, те не са и кой знае колко хубави. Обаче много се ядосвам и всеки ден повтарям - Защо те, които не ги ползват имат толкова големи цици, а аз, дето бих ги ползвала много, нямам толкова големи? Направо е подигравка. :D

Едната баща и не и дава да си направи маникюр и цялата задръстеност явно идва от семейството. Другата става в 3 часа посред нощ, за да отиде в София на панаира на книгата, отсъствия няма, тази година има само една единствена текуща петица и всяко междучасие чете книги. Една друга има потенциал да излезе от нея групичка, но има още мнооого да расте - на 18 години, а се кефи на Хана Монтана и всичко и е розово. :D Четвъртата е мааалко по-добре, но много ходи да философства и мен лично адски ме отблъсква. И тея четирите са все заедно и им викаме 'малкото стадо' :D

А ти, DarkTemplar, звучиш като готин човек, така че не бих ти го причинила. :D

DarkTemplar
03-25-2011, 09:42
Ситуацията с тях верно звучи трагично и мисля е нормално да не се е прежалил никой. 8-) Ще трябва да се насочим направо към другите. :D

kremen4eto
03-25-2011, 09:47
На колко си между другото? Щото някои от съученичките ми като чуят за момче над 23-4 и го определят като пенсионер. :D

Blab
03-25-2011, 10:20
//темата е култова, особено кременчето ми направи деня.

straus
03-25-2011, 10:35
Абе каквото и да си говорим това да си девствен на 18-19 си е просто липса на късмет. Дори и момичетата които искат да изчакат, просто нямат късмет! Това че чакат точния човек са си оправдания :booooomb:

babity
03-25-2011, 10:48
Не може да си толкова категоричен за всички.

Ronnan
03-25-2011, 10:52
На колко си между другото? Щото някои от съученичките ми като чуят за момче над 23-4 и го определят като пенсионер. :D

:D, аз значи трябва да съм мумия. :D

Dessynka
03-25-2011, 19:38
И според мен прекалявате с преувеличенията.Първия път,та първия път. Има ли значение дали е първия или двайстия,важното е да ти е хубаво.

viks1111
03-26-2011, 08:56
Това е индивидуално!!! Когато е решила, че е готова ще го направи.... какви са тези тъпи въпроси :?

martini
03-26-2011, 12:18
Аз съм на 18 и само половината момичета от класа ми са девствени да не говорим за други мои приятелки. Това си е съвсем нормално...не толерирамповедението на тези, които са започнали на 14... Това е много лично нещо и трябва да се усети и да се поиска наистина. Щом не са срещнали човек, с когото да го поискат до 18 години какъв е проблемът, че ще изчакат?!

ShUnZyk
03-26-2011, 13:56
И какво това си е повод за гордост ако питаш мен. Познавам много хора над 20 дето са девствени (включително и мен ) , които са много готини хора :) .

Biskfitka
03-26-2011, 14:24
Много хубаво,но защо е тая голяма гордост? 8-)

babity
03-26-2011, 15:31
По - придирчиви са, което в определен смисъл може да е плюс.

Remixa92
03-26-2011, 22:48
Чакате малко ле хора.
Аз съм на 18-ет, девствен съм, не съм задръстен, не съм грозен, обличам се прилично и имам приятели от всякакъв вид,размер, акъл и години.

Има много фактори, за това да си девствен, един от тях е, че съм си нямал приятелка, да приятелка като гадже, а иначе имам много приятелки момичета.
Но трябва да се запитаме защо съм си нямал, еми защото имах тежко детство, изгубих много близки хора, бях дълги години притеснителен, по-скоро направо нямах детство.Имам страх да се обвържа, за да не я изгубя и нея. Работите са много по-сложни от това как изглеждат.Трябва да се замислим малко над тея неща.Това да си девствен не определя човека, зад този ФАКТ стоят много по-сериозни работи.И не, не се гордея, че съм девствен, искам да съм като всяко нормално момче, да си намеря приятелка и да си живея живота, но не мога, нещо все ме спира.

danielpetrov1991
03-27-2011, 18:20
Философски погледнато връзката между първия на момичето и самият той е уникална. Никой друг няма да и е пръв и тя никога няма да усети това изживяване отново. Тя му подарява свойто най-съкровено нещо за нея - девствеността си. Тук малко го съкратих, но общо взето това е. Повечето хора смятат, че това е старомодно, но аз не мисля така. И съм сигурен, че дори и повечето момичета да го правят още от 13-14 годишна възраст те все още търсят своя принц на бял кон. Колкото до момчетата при тях е малко по-различно. Първи, втори, трети път все тая, важно то е да има. 8-) Мисля, че 14-15-16 години при момичетата и 17-18-19 години за момчетата е една нормална възраст. Ако е по-рано говори за липса на морал и възпитание. Ако е по-късно означава, че си сдухан или грозен и никой не те иска.

straus
03-27-2011, 20:23
Ехее защо момичетата на по 14-15 е нормално да се чукат а ние да лъскаме бастуна до 18?

Философски погледнато връзката между първия на момичето и самият той е уникална. Никой друг няма да и е пръв и тя никога няма да усети това изживяване отново. Тя му подарява свойто най-съкровено нещо за нея - девствеността си.
Относно тоя коментар, ние не си ли даваме девствеността? Също имам още един въпрос който ми се върти в главата: 2 момичета, на по 19 да речем, едната е с готина фигура, симпатяга в лице, абе мацка, другата е 1.60, 75кг, с големите бузки и кравешкия поглед. И двете са девствени, можеш ли да кажеш, че и двете още не са срещнали точния човек?

Също исках да кажа, че аз също си спомням моята първа. По онова време бяхме заедно около месец и след като си легнахме тя реши да ми пили на главата, за дето ми е пуснала. Така се скарахме, че като се видехме по улицата здрасти не си казвахме, и все пак това момиче, хубава или грозна, умна или тъпа ми отвори очите.

BrownEyes
03-27-2011, 20:28
Ами мисля за тях,че не са като онезии повечето 13-14 годишни,които водят полов живот от гъзария,а са хора,които найстина държат на себе си и чакат правилния човек,вместо да се вкопчат в първия срещнат,само защото са на 18 и са девствени!Като не си срещнал правилния човек досега,просто го чакаш,първия път за момичетата е нещо специално,нещо което се помни дълго :]

6ibanqka
03-28-2011, 23:11
Абе вие сте верно големи деца! Кво го имате първия път за свещенен?! Все едно аз да си я броя така първата чикия :D Помна верно, ама кво? Къде къде по яки съм си удрял след това на по яки девойки :D Първи, втори, десети, двайсти път - няма значение номера. Девствеността не е съкровенно нещо (по-голяма глупост не съм прочитал). Това е липса на действие, което е напълно естествено, полезно и най-важното ПРИЯТНО! Ако ви дам пример за да ме разберете по-добре с яденето - човек ще умре без да се храни, но ако яде посна храна, а сладолед, шоколад, торта никога не е опитвал и е девствен за тях, дали ще притежава съкровенното лишаване от една вкусна храна? Вие отговорете...

naQkataRaota
03-29-2011, 17:39
Не може да се върви срещу природата, тя ако е искала хората да си седят на сухо до 18 години, хормоните щяха да нападат на 18.

А знам мн момичета, които са си пазели "най-съкровеното парче месо" и при по-голямата част се повтаря едно и също: как сипят срещу другите, които си правят секса и от него кефа; а после като си направят сефтето не моат се запрат: само секс им е у главата

mrazqkindergarten
03-29-2011, 18:19
Не разбирам защо трябва да има отделна тема за тва, иначе девствени познавам и от двата пола над 18 даже.. и мнението ми е, че така е много по-добре отколкото да почнеш на 13-14.Всеки си има някаква различна причина, тъпо е да слагате общи знаменатели, всеки си решава кога да го направи.Относно първия път-за доста голяма част от момичетата е специален, факт е, и за мен е така.Сексът е твърде интимна близост и затова предпочитам да е с човек, когото обичам.. Не виждам смисъла в тва да правиш секс с първия срещнат, кво удоволствие е тва..

DarkTemplar
03-30-2011, 09:47
А знам мн момичета, които са си пазели "най-съкровеното парче месо" и при по-голямата част се повтаря едно и също: как сипят срещу другите, които си правят секса и от него кефа; а после като си направят сефтето не моат се запрат: само секс им е у главата
И тва е доста често срещан сценарий. Познавам живи примери.

XxInn0cencexX
03-30-2011, 12:52
Познавам такива и им се възхищавам !

6ibanqka
03-30-2011, 16:14
Защо ни се възхищаваш? Какво те кара толкова? :D
Аз се съжелявам... на 21 год съм.

DownloadVirus
03-30-2011, 16:19
Защо ни се възхищаваш? Какво те кара толкова? :D
Аз се съжелявам... на 21 год съм.
Тогаз ела да те оправя :lol: :lol: :razz: :razz:

shieldpro
03-30-2011, 16:20
това нещо е индивидуално.......КАК НЕ ГО РАЗБРАХТЕ???
\:D/

ForzaFelipe
03-30-2011, 16:20

Браво !!!

Все ми е тая на колко години е загубил един човек девствеността си,важното е да е с човек който харесвате и не го правите за да се хвалите че вече не се девствени...

6ibanqka
03-30-2011, 16:45

Браво !!!

Все ми е тая на колко години е загубил един човек девствеността си,важното е да е с човек който харесвате и не го правите за да се хвалите че вече не се девствени...
Не е въпроса в хваленето, а до личното самочувствие, колко е развит дадения човек.

siyanaboyanova
03-30-2011, 17:48
Хора, всеки решава кога да започне да води "Полов живот". Да, познавам, дори и по-големи! :smt023:

straus
03-30-2011, 18:16
Егати, то вече било на мода да си девствен :D

6ibanqka
03-30-2011, 18:39
Баба им трънкина :D Един съученик са сме колеги в университета (мой набор) се беше изпуснал, че е девствен и го побъркват и до днес с ебавки колегите ни... :-x

straus
03-30-2011, 18:53
Направо като слушам хората колко се възхищават, срам ме хваща за дето го топнах на времето :D

fenastz
03-30-2011, 20:03
Кофти тръпка.

Shia
03-31-2011, 05:04

,ама то един път с девствен и вече не си в модата като го направиш.Или си го пазиш докрая или не.
Ако искаш семейство и радост са прай секс.

dontcare
04-05-2011, 12:49

6ibanqka
04-05-2011, 15:55

Браво !!!

на коя опитна и хубава би й било интересно да го прави с девствен?

Gamebg
04-05-2011, 20:51
Е някаде по новините ли бяха дава ли или някаде др абе нз ама казаха че няква бабичка на 75 утишла на доктор и там остановили че е детствена тей че и на 80 може за пръв път!!!

misho1993
04-06-2011, 17:26
Аз съм почти на 18 и съм същия случай... Имал съм възможност и повечето ми приятели (мъжката аудитория) ме смятат за побъркан, но просто съм решил, че първия пат ще е нещо специално, със специално момиче... Убийте ме с камъни ;)

SuNsEt
04-06-2011, 21:23
Кое му е лошото да си девствен на 18?

DarkStar20
04-07-2011, 07:23
Имам един приятел дето е на 18 и още е девствен ама той си е леко шматка по принцип :D Не е лошо момче ама не знам някак си ми се струва че още не е стъпил здраво на земята. Колкото по-бързо се стегне,толкова по-бързо ще го огрее...ама може да не е много скоро 8-)

6ibanqka
04-07-2011, 20:28
Абе 18 е както и на 21, скоро ще станат 22 да си девствен, има ли нещо хубаво ? :-o

BgHtH
04-07-2011, 20:33
Абе 18 е както и на 21, скоро ще станат 22 да си девствен, има ли нещо хубаво ? :-o

Като толкова ти бърка в здравето тва ебане що не направиш нещо по въпроса?

anonymous708973
04-08-2011, 06:42

Че си изпуснал супер много и идея си нямаш за най-сладката част от отношенията между мъжа и жената? Че си сляп за най-важната част от света - причината за неговото съществуване, която не е любов, за Бога, а чисто и просто секс. :)
За това и ми е странно "чакането на точния", където под "точен" се разбира едва ли не любовта на живота ти. "Точен" в тая ситуация за мен значи човек, към когото изпитваш силно физическо привличане. :)

TheX
04-08-2011, 08:43

Че си изпуснал супер много и идея си нямаш за най-сладката част от отношенията между мъжа и жената? Че си сляп за най-важната част от света - причината за неговото съществуване, която не е любов, за Бога, а чисто и просто секс. :)
За това и ми е странно "чакането на точния", където под "точен" се разбира едва ли не любовта на живота ти. "Точен" в тая ситуация за мен значи човек, към когото изпитваш силно физическо привличане. :)

"Чакането на точния човек" според мене е ефект от филмите на Дисни, където принцесата търси своя принц и прочие...

anonymous708973
04-08-2011, 09:13
Там се чака точния за целувка 8-)

RoSKo0o0
04-08-2011, 09:18
Аз познавам... ама какво оттова, малко ми е странно нали, но какво пък... понякога и аз искам да съм ;)

SuNsEt
04-08-2011, 09:33

За това и ми е странно "чакането на точния", където под "точен" се разбира едва ли не любовта на живота ти. "Точен" в тая ситуация за мен значи човек, към когото изпитваш силно физическо привличане. :) Ама не ми се карай,въпроса беше риторичен.
Според мен няма нищо лошо в тва да си девствен на 18.Който когато иска да го прави,но ся да се юриме 'айде,че тва са ни най-хубавите години дай да правим секс' мен лично не ме кефи.Някои хора не са достатъчно решителни,за да го направят,за други просто хората,с които са в момента явно не са тези,на които човек може да се довери за такова нещо,трети просто още не се чувстват готови или не ги интересува...Сексът не е всичко.И за "точния човек" да има хора,които го чакат,аз лично познавам такива,просто всеки си живее в неговия си свят.Има хора,които биха се отдали на един човек до края на живота си,други предпочитат секса за една нощ и така нататък.
Аааа и не вярвам,че човек е изпуснал СуууууУпер много ако не е правил секс до 18 години.Има толкова други неща,които е много по-добре да направиш,от колкото това.
А най-сладката част от отношенията на мъжа и жената много добре я знам,освен това човек може да я изпита и на 16 и на 40,в зависимост от това как му се развие живота.Все пак важното е че се е случило,а кога ,това е само и единствено негова работа,нали?

6ibanqka
04-09-2011, 15:00

За това и ми е странно "чакането на точния", където под "точен" се разбира едва ли не любовта на живота ти. "Точен" в тая ситуация за мен значи човек, към когото изпитваш силно физическо привличане. :) Ама не ми се карай,въпроса беше риторичен.
Според мен няма нищо лошо в тва да си девствен на 18.Който когато иска да го прави,но ся да се юриме 'айде,че тва са ни най-хубавите години дай да правим секс' мен лично не ме кефи.Някои хора не са достатъчно решителни,за да го направят,за други просто хората,с които са в момента явно не са тези,на които човек може да се довери за такова нещо,трети просто още не се чувстват готови или не ги интересува...Сексът не е всичко.И за "точния човек" да има хора,които го чакат,аз лично познавам такива,просто всеки си живее в неговия си свят.Има хора,които биха се отдали на един човек до края на живота си,други предпочитат секса за една нощ и така нататък.
Аааа и не вярвам,че човек е изпуснал СуууууУпер много ако не е правил секс до 18 години.Има толкова други неща,които е много по-добре да направиш,от колкото това.
А най-сладката част от отношенията на мъжа и жената много добре я знам,освен това човек може да я изпита и на 16 и на 40,в зависимост от това как му се развие живота.Все пак важното е че се е случило,а кога ,това е само и единствено негова работа,нали?

Правила ли си секс до сега и над 18 ли си?

SuNsEt
04-09-2011, 15:41
^Тва не е твоя работа. :)

babity
04-09-2011, 15:50
Пантерке, чела съм те да споменаваш, че все още не си открила чудото на вагиналният оргазъм. Та... кое точно изпускат девствените? За клиторален оргазъм не е необходимо да правиш секс. И как задължително фактът, че някой не е правил секс означава, че изпуска много. Тъпо ми е как винаги си мислите, че някой/я като е девствен/а и край, седи си с рАсото по цял ден и не дава да го побарнат дори и с пръст.

mrazqkindergarten
04-09-2011, 18:03

:lol: Глуупости.. Понеже нямаш цял живот пред теб, то само по няколко пъти на ден можеш да го правиш, за да наваксаш. ;)

А и човек, към когото изпитваш силно физическо привличане може да е всеки втори курвар.. И кво, тях да ги огрява вместо някое свястно момче, дето и чувства може да изпитва .. Апфф.

BgHtH
04-09-2011, 18:25
[quote=SuNsEt]Кое му е лошото да си девствен на 18?

:lol: Глуупости.. Понеже нямаш цял живот пред теб, то само по няколко пъти на ден можеш да го правиш, за да наваксаш. ;)

А и човек, към когото изпитваш силно физическо привличане може да е всеки втори курвар.. И кво, тях да ги огрява вместо някое свястно момче, дето и чувства може да изпитва .. Апфф.

Кво значение има дали е курвар или свестен, нали говорим за секс ?

DarkWitch
04-09-2011, 18:27
Много ми е смешно когато някой каже,че тези,които са девствени са задръстени,дебели и т.н.
Не искам да казвам,че съм кралицата на красотата,но смея да твърдя,че съм симпатично момиче,но да - девствена съм ! И какво от това ?
Имах приятел,с когото просто не се стигна до този тип секс,може би не го чувствах по този начин и се оказах права.
Вярно е,че дори и да изчакаш и да си мислиш,че е перфектния, нещата пак могат да се прецакат,но така поне ще съм сигурна,че вземам дадено решение и не действам импулсивно. :)

mrazqkindergarten
04-09-2011, 18:38
[quote=SuNsEt]Кое му е лошото да си девствен на 18?

Кво значение има дали е курвар или свестен, нали говорим за секс ?

Някои хора не приемаме секса като спорт, ей затва има значение. ;)

concordia
04-09-2011, 21:02
.

Може да е пропуск от моя страна, но досега най-много съм видял някой да защитава девствените на 18 години, като че ли са някаква раса на изчезване и като че ли е нещо много странно.

По-скоро обратното е странно - да се прави всичко това на ранна възраст, и то повлечени от списания, филми, приказки на приятелки/приятели и т.н.

Спането с друг човек е нещо мноого важно. Особено за момичетата, защото едно момиче е с много по-различна душевност от момчетата. Ако не му е съвсем отвързала края, обикновено жената търси човек, когото да обича и му се отдава заради него, а не защото тя самата много го желае. Жената не отдава само тялото, но и сърцето си. Както казва един писател (забравих му сега името), тялото е най-малкото нещо, което една жена може да даде на един мъж.

Най-добре е спането с друг човек да бъде отложено за след брака. Знам, че звуча старомодно, но ако поразпитате тук-там, ще видите, че много жени са се омъжили за неподходящ човек именно защото са се чувствали обвързани с него чрез леглото. За една жена е много по-трудно да си представи, че ще легне с друг, защото, както казах, влага много повече от себе си. Една раздяла, когато не е имало легло е много по-лесна и по-малко раняваща. Освен това, когато мине време и момичето намери друг мъж, който я обича и тя него, и се оженят, със сигурност би искала хиляди пъти да не е лягала с никого преди него. Има и нещо друго, за което, естествено, никой не се замисля - спомените. Бракът е голямо изпитание и когато е в криза, започват да изпълзяват спомените за ученическата любов. Хората търсят да избягат в миналото, дори търсят предишните си приятели/ки и това още повече подрива браковете им.

Да не говорим за възможното забременяване. Погледнете един мой пост на тази тема. (кликнете на профил, а след това, на всички съобщения ). Никой не е умрял от това, че се е сдържал преди брака. Интимният живот е вид награда за големите трудности, с които е свързан брачния. А също, в брака една жена все пак има повече гаранция, че няма да бъде напусната след като около момчето се завърти някоя друга. Ако няма брак, това, разбира се, е по-лесно. Зависи от човека, но все пак, бракът влече и задължения.

Връзката може да е красива и без леглото. Знам, че говоря малко като в пустиня, защото днес не само в България човечеството го е подкарало като в джунглата. Но все пак - със сигурност някъде има някое или някои същества, които ще прочетат това, ще си направят съотоветните изводи и ще вземат съответните решения.

Повярвайте ми - може без леглото. И това не само че не е срамно, но е много хубаво. Ние не сме коне, че да се опитваме дали "ставаме едни за други". Защото има и такива доводи - хората да се опитали дали си пасват в леглото, та после да се оженели, защото можело да има изненади. Глупости. Ако хората се обичат истински, те се напасват прекрасно, а мъжът е готов да чака, колкото трябва.

Казвам всичко това, за да може най-вече момичетата да си направят извод за огромната отговорност, която носят в случай, че забременеят. И ако това стане и решат, дори под натиск, както е в повечето случаи, да пометнат, да знаят, че това е УБИЙСТВО.

Да си девствен е нещо прекрасно. Не скършвайте това цвете без време.

А има и такива (може би не знаете това), които са се родили с призвание за девственост. Такива хора са за завиждане, защото са свободни и не зависят от половия нагон. Могат да се отдадат на служба на другите, на творчество и възвишена духовна дейност.

Доскоро

6ibanqka
04-09-2011, 21:29
Така е ама ако си девствена , на тази възраст не е никак гот. И така както се изрази ти и concordia с горния пост, е ясно съжелението.
Който е девствен и не може да намери човек който да му върже , знае за какво говора. Тъпо и подтискащо е! Изостанал си с материала и не си се научил да живееш и изпускаш най-хубавите години да си правиш кефа. Лично аз се чуствам като задръстеняк сред компания на познати и когато са с половинките си, колкото и да го прикривам.

babity
04-09-2011, 21:33
Защото робуваш на комплексите си. Останалите не са длъжни да разсъждават като теб. И стига, моля ви се, с вашите най - хубави години! Вярно е, че имаме убийствен стандарт на живот, които ни похабява рано, ама все пак най - хубавите години на един човек не са в интервала 12-18 години.

anonymous708973
04-10-2011, 07:07
Леле, как ме нападнахте. Ама очаквах го де, моето си е типично мъжко мнение. Нааайс.

Пантерке, чела съм те да споменаваш, че все още не си открила чудото на вагиналният оргазъм. Та... кое точно изпускат девствените?
Аз не съм, но много други са. А и това, че не свършваш, не значи, че не изпитваш удоволствие, нали? :)

mrazqkindergarten, много обичам някой да ми се обосновава с "глупости". :wink:

Аз не изпитвам привличане към курвари, а ти?

Вярно е,че дори и да изчакаш и да си мислиш,че е перфектния, нещата пак могат да се прецакат
Аз не търся, не чакам и не искам перфектния. И още веднъж - защо трябва да е перфектния, единствения и прочее, за да правя секс с него?

Ако хората се обичат истински, те се напасват прекрасно, а мъжът е готов да чака, колкото трябва.
Абсолютно невярно. Аз пък казвам - щом толкова се обичат и са толкова сигурни един в друг, защо не правят секс? А напасването въобще не се дължи на любовта. Човекът отсреща може да не те обича, но да не е егоист в леглото и да събира небето и земята, за да ти достави удоволствие. Примери бол.

LegaCalcio
04-10-2011, 07:20
по-добре на 18-19 и да знаеш какво правиш, отколкото да си лапе, което ще го направи, защото видиш ли неговите приятели/ки са го направили

concordia
04-10-2011, 07:49
Ако хората се обичат истински, те се напасват прекрасно, а мъжът е готов да чака, колкото трябва.
Абсолютно невярно. Аз пък казвам - щом толкова се обичат и са толкова сигурни един в друг, защо не правят секс? А напасването въобще не се дължи на любовта. Човекът отсреща може да не те обича, но да не е егоист в леглото и да събира небето и земята, за да ти достави удоволствие. Примери бол. [/quote]

Явно, за теб любовта е едно, а леглото - друго.

Целта на любовта не е удоволствието.

Може би да лягаш с различни мъже, или поне мисълта, че можеш да го направиш във всеки един момент създава особен вид самочувствие на фатална жена, което за мен е непознато. Говоря поначало, не точно за теб.

Самият израз "Правя секс" показва до колко ниско ниво е паднало общуването между мъжа и жената във всяко едно отношение. Според мен, тук нищо не се прави.

Аз големи претенции нямам - на един само човек да му се стори разумно това, което казвам, пак ще се радвам. Живеем във времена, когато най-чистото в човека се смята за най-глупаво. Това ми е ясно.

Забелязал съм, че жените "с опит" развиват особен вид цинизъм и склонност към това да "отварят" другите и да ги съветват да не бъдат толкова "забутани". И това е обяснимо - чувстват дълбоко в себе си, че това не е редно, но не си го признават и искат и другите да станат като тях, защото мислят, че за тях връщане назад няма. Не говоря за теб.

Дано чистите души устояват на тези нашепвания.

Доскоро.

SisiStrange
04-10-2011, 08:13
Не е лошо да си девствен на 18, може просто да не ти се е отдал момент досега, в който да се чувстваш точно на място и да го искаш достатъчно.
Само че всички тези глупости за "чакам подходящия" са ми непонятни. По какво сте 100% сигурни, че точно ТОЗИ е подходящия? По-голямата част от двойките, създадени в пубертета в един момент се разпадат. Рядък случай е да се срещнете в гимназията и да се ожените. Една позната се уби да го търси "подходящия", намери го, накара го да чака 11 месеца (а след като толкова се обичате защо карате "подходящия" да чака толкова време - нали сте щастливи заедно, искате се и се обичате?) и 2 месеца след секса, срещна друг "подходящ" и скъсаха. Е, какъв беше смисълът от всичко това?
Освен това, през цялото чакане вие си изграждате една нереалистична представа за секса и романтиката в него.
Вие как си го представяте: лягате, звучи романтична музика, греят свещи, а той ви шепне колко ви обича на ухото безспирно и прочие лигавщини?
Според мен много ще се разочаровате, когато го направите и видите за какво точно става дума.

Все пак всичко е въпрос до психиката и възприятията на отделния човек. Ако някой няма да се чувства добре в кожата си без да чака известно време и да подложи гаджето на някой и друг тест по "подходящост", няма нищо лошо в това да е девствен точно толкова, колкото му се иска. Много е грозно, когато се подиграват на девствени момичета/момчета, защото това си е един личен избор. Но е също толкова отблъскващо, когато девствените започнат да вадят критика след критика към хора, които водят полов живот - пак, защото става дума за личен избор.

didii
04-10-2011, 08:13
Леко ме мързеше да чета цялата тема .. но горе доло разбрах за какво става въпрос.. лично аз съм доста против 14 годишните НЕдевственици :D аз също съм на 14 и не си го представям .. по моята логика, която е "желязна" няма смисъл някъф мъжага.. независимо дали е на 13,14 или 20 .. да те "пори" след т'фа да ходиш се едно си на кокили .. а пък за тези на 13 да не говорим .. те даже не се водят непълнолетни ами малолетни.. и кфо праат секс и след тфа даже се фукат... някфа дебелана от моя клас тръгнала да ми се фука как го била праила със 7.. пфуу к'фо ме бърка мене.. аз предпочитам да се себеуважавам... да намеря подходящия човек ако е възможно .. да му имам достатъчно доверие.. да се почувствам достатъчно готова да правя каквото и да било.. не зависимо дали анален или орален секс .. просто за мен няма смисъл да си губиш девствеността толкова рано.. имаш цял живот пред себе си.. да речем до 30 години.. поне докато се ожениш ще правиш секс по 2/3 пъти на ден :D па после пак няма да е като да си недозадоволена .. за мен ИСТИНСКИТЕ хора са тези които се въздържат от такива гнусутии поне докато не им дойде времето .. ;д може секса да е хубаво нещо.. да изпитваш удоволствие да ти навират "краставица" във вагината ... това е въпрос на лично мнение .. но лично аз мисля да почакам ;дд :)

6ibanqka
04-10-2011, 08:30
Защото робуваш на комплексите си. Останалите не са длъжни да разсъждават като теб. И стига, моля ви се, с вашите най - хубави години! Вярно е, че имаме убийствен стандарт на живот, които ни похабява рано, ама все пак най - хубавите години на един човек не са в интервала 12-18 години.
Никой нищо не е длъжен, но го прават под съзнателно - такава е човешката психика. И под хубавите години имах предвид 18-30 ,30 и нещо.

...Много е грозно, когато се подиграват на девствени момичета/момчета, защото това си е един личен избор. Но е също толкова отблъскващо, когато девствените започнат да вадят критика след критика към хора, които водят полов живот - пак, защото става дума за личен избор.
кофтито е, че дори не е и избор понякога... но разберат ли те връсниците в реялния живот(не във форумите), че си девствен - ставаш най големия лузър и обект за базици. Аз се дразна на тия където се опитват да наливат самочувствие на девствените как били чисти, неомърсени, нз си кво - глупости!!!!!

anonymous708973
04-10-2011, 08:42
concordia, доста далеч съм от образа на фаталната жена :) Уважавам мъжете като пол, затова не бих ги третирала като играчки. Не съм и жена с опит, но въпреки това съм цинична - прав си, така е.
Направих го с човек, когото обичам, но въпреки това съм на своето мнение. Любовта и леглото за мен са две различни неща, да. Хубаво е да вървят заедно, но едва ли сексът без любов не е неудовлетворяващ. :)
Не ми отговори. Правил ли си секс или изчакваш момичето?

По какво сте 100% сигурни, че точно ТОЗИ е подходящия? По-голямата част от двойките, създадени в пубертета в един момент се разпадат. Рядък случай е да се срещнете в гимназията и да се ожените. Една позната се уби да го търси "подходящия", намери го, накара го да чака 11 месеца (а след като толкова се обичате защо карате "подходящия" да чака толкова време - нали сте щастливи заедно, искате се и се обичате?) и 2 месеца след секса, срещна друг "подходящ" и скъсаха. Е, какъв беше смисълът от всичко това?
Освен това, през цялото чакане вие си изграждате една нереалистична представа за секса и романтиката в него.
Вие как си го представяте: лягате, звучи романтична музика, греят свещи, а той ви шепне колко ви обича на ухото безспирно и прочие лигавщини?
Ей това е. Щом е толкова подходящ, защо е цялото чакане?
А относно нереалистичната представа - сексът е по-скоро трескаво събличане на дънки, оплитане на крачолите, скубане на коса и прочее. Няма нищо общо с филмите или любовните романи, където всичко става плавно и полека.

kremen4eto
04-10-2011, 08:44
А относно нереалистичната представа - сексът е по-скоро трескаво събличане на дънки, оплитане на крачолите, скубане на коса и прочее. Няма нищо общо с филмите или любовните романи, където всичко става плавно и полека.

А как ми се иска да е като по филмите. :-D

anonymous708973
04-10-2011, 08:49
Хъх, нали?

Пичът бавно съблича всичките милиони фусти на мацката, долни ризи, корсети, щуротии (без да се оплита във връзките или без да й оскубва половината коса), слага я на леглото и правят секс до сутринта, без да се уморява 8-)

SisiStrange
04-10-2011, 08:57
Хъх, нали?

Пичът бавно съблича всичките милиони фусти на мацката, долни ризи, корсети, щуротии (без да се оплита във връзките или без да й оскубва половината коса), слага я на леглото и правят секс до сутринта, без да се уморява 8-)
Нееее, естествено, че се уморява! Нали трябва да заспят гушнати, а сутринта да ги събудят утринните лъчи. След това ще си кажат:
- Добро утро, скъпи.
- Добро утро, любима.
Ще се целунат като за последно (като не броим факта, че след спането са с кофти дъх, чорлави и гуреливи - това го няма в приказката :D )

kremen4eto
04-10-2011, 08:59
Хъх, нали?

На приглушена светлина. Прави го бавно. Не звънят телефони, няма бъркане в очите. В голямата спалня, пръстите им се преплитат, обхождат тялото с целувки :D Сетих се за 'Титаник' първо :D

А истината е съвсем друга :D

kremen4eto
04-10-2011, 09:00
Хъх, нали?

Нееее, естествено, че се уморява! Нали трябва да заспят гушнати, а сутринта да ги събудят утринните лъчи. След това ще си кажат:
- Добро утро, скъпи.
- Добро утро, любима.
Ще се целунат като за последно (като не броим факта, че след спането са с кофти дъх, чорлави и гуреливи - това го няма в приказката :D )

Е и ние може да сме рошави, ама също си казваме 'Добро утро, скъпа/скъпи' и се цункаме :D

SisiStrange
04-10-2011, 09:12
Хъх, нали?

- Добро утро, скъпи.
- Добро утро, любима.

Е и ние може да сме рошави, ама също си казваме 'Добро утро, скъпа/скъпи' и се цункаме :D
Няма значение. 8) В тая история сте като току що излязли от салона.

babity
04-10-2011, 10:12
Леле, как ме нападнахте. Ама очаквах го де, моето си е типично мъжко мнение. Нааайс.

Пантерке, чела съм те да споменаваш, че все още не си открила чудото на вагиналният оргазъм. Та... кое точно изпускат девствените?
Аз не съм, но много други са. А и това, че не свършваш, не значи, че не изпитваш удоволствие, нали? :)

Вярно, ама какво удоволствие изпитваш? Първо, дали би било еднакво удоволствието ти със сегашното ти гадже и с някой рандом тип от дискотеката, например. Ако няма да ме накара да свърша, защо да си лягам с него? Ако е за самото физическо удоволствие... сама мога да го направя по - бързо, по - приятно и без на другия ден да изпитвам болки на странни места.

WaterLilly
04-10-2011, 10:42
Само че всички тези глупости за "чакам подходящия" са ми непонятни. По какво сте 100% сигурни, че точно ТОЗИ е подходящия?
Чакам някой, който да мисля, че ме обича, за да му имам доверие. Това наричам "подходящ", не да е перфектен. За да не може после да си кажа, че съм избързала за първия път и не е трябвало да го правя. Ако ще после да скъсаме и да не го видя до края на живота ми, ще съм сигурна, че в онзи момент ме е обичал. :-|

Но това е само за първия път. Нататък не смятам да се ограничавам. Споделям като цяло на PinkPan7her мнението. 8-) Няма какво да се вардим толкова, и ние печелим.

6ibanqka
04-10-2011, 12:18
Само че всички тези глупости за "чакам подходящия" са ми непонятни. По какво сте 100% сигурни, че точно ТОЗИ е подходящия?
Чакам някой, който да мисля, че ме обича, за да му имам доверие. Това наричам "подходящ", не да е перфектен. За да не може после да си кажа, че съм избързала за първия път и не е трябвало да го правя. Ако ще после да скъсаме и да не го видя до края на живота ми, ще съм сигурна, че в онзи момент ме е обичал. :-|

Но това е само за първия път. Нататък не смятам да се ограничавам. Споделям като цяло на PinkPan7her мнението. 8-) Няма какво да се вардим толкова, и ние печелим.
Е за това има курвари :D Те такива момичета търсат. Ама на вас момичетата ви е лесно. Малко ви трябва за да правите секс, при мъжете е много трудно да си го изпросат. :?

mrazqkindergarten
04-10-2011, 13:37
PinkPan7her, как ще знаеш дали е курвар, като гледаш само външния вид.. нали тва обяснявам, за мен трябва да се познавате.. и по-вероятно е да е курвар, ако се познавате от 1 ден и веднага се озовавате леглото.Тогава външният вид е определящ, а сексът трябва да е много повече от 1 спорт, но това си е мое мнение, може и аз да съм консервативна нещо, гледайки кво правят сегашните поколения. ;)

DarkTemplar
04-10-2011, 14:12
Като чета мненията на concordia си мисля, че е някакво духовно лице или поне с такова възпитание. Вярно е, че има някои верни аргументи, но цялата картина му куца. Просто е нереаличстична.

В цинизма няма нищо лошо, самият живот е циничен. За да го осъзнаеш разбира се, трябва да живееш в реалността и някак да я приемаш, не да бягаш от нея. Лесно е да се оплакваш от "гадната реалност", но малко хора си задават въпроса какво правят те, за да я променят към по-добро?

Твърдо против съм да се отдава чак такова голямо значение на девствеността, независимо дали ще се губи по-рано или по-късно. Ясно, че от женска точка това е един важен момент в емоционален план (от мъжка пък е нещо рутинно), но далеч не е всичко в любовта/секса.

YoUcANNOtiMaGiNe
04-10-2011, 16:00
Oбикновено жената търси човек, когото да обича и му се отдава заради него, а не защото тя самата много го желае... тялото е най-малкото нещо, което една жена може да даде на един мъж.
А има и такива (може би не знаете това), които са се родили с призвание за девственост. Такива хора са за завиждане, защото са свободни и не зависят от половия нагон. Могат да се отдадат на служба на другите, на творчество и възвишена духовна дейност.

Целта на любовта не е удоволствието.

Забелязал съм, че жените "с опит" развиват особен вид цинизъм и склонност към това да "отварят" другите и да ги съветват да не бъдат толкова "забутани". И това е обяснимо - чувстват дълбоко в себе си, че това не е редно, но не си го признават и искат и другите да станат като тях, защото мислят, че за тях връщане назад няма.

Истината наяве. Покварените жени се стремят да замъкнат и другите чисти души към Пъкъла. Защото те знаят, че за тях отърване няма, но далеч не им стига да увещават на думи. По този начин биха завлекли само по-наивните, а те се стремят по особено подмолен начин да подхвърлят парчето месо под носа на кучето (невинното момиче).
Не ме интересува другите какво казват и мислят. Имам си своите убеждения и морални ценности, с които съм горда и не се опитвам да се налагам на никого. Напълно споделям горния цитат и съм непоколебима в позицията си, всеки решава как да постъпва и е отговорен за своите действия.

DarkTemplar
04-10-2011, 17:17
Малко религиозен и морален фанатизъм никога не е излишен.

LegaCalcio
04-10-2011, 17:37
PinkPan7her, ти девствена ли си ?

WaterLilly
04-10-2011, 18:39
Истината наяве. Покварените жени се стремят да замъкнат и другите чисти души към Пъкъла. Защото те знаят, че за тях отърване няма, но далеч не им стига да увещават на думи. По този начин биха завлекли само по-наивните, а те се стремят по особено подмолен начин да подхвърлят парчето месо под носа на кучето (невинното момиче).
:lol:

Слез на земята и хич не си въобразявай, че не се опитваш да си налагаш мнението. Напротив, налагаш го. Покварена викай на проститутка, курва и т.н., не на момиче, което вместо да си варди портата до дълбоки старини, е намерило някой, който обича. Още по-малко е етично да казваш, че ще горим в ада като не сме девствени. :lol: Ебати откачената фанатичка...

6ibanqka
04-10-2011, 20:21
Малко религиозен и морален фанатизъм никога не е излишен.

защо да не е излишен?

DarkTemplar
04-11-2011, 06:21
защо да не е излишен?
ирония ;)

anonymous708973
04-11-2011, 07:11
PinkPan7her, как ще знаеш дали е курвар, като гледаш само външния вид.. нали тва обяснявам, за мен трябва да се познавате.. и по-вероятно е да е курвар, ако се познавате от 1 ден и веднага се озовавате леглото.Тогава външният вид е определящ, а сексът трябва да е много повече от 1 спорт, но това си е мое мнение, може и аз да съм консервативна нещо, гледайки кво правят сегашните поколения. ;)
Повярвай ми, имам уникална интуиция и такива ги надушвам от километри. Цялото им поведение го излъчва - виж къв съм мъжкар, няма женско, дето да ми се опре. Мен ме привличат друг тип мъже.

PinkPan7her, ти девствена ли си ?
Не. :) Но не съм го направила на 13, ако това питаш.

Не ме интересува другите какво казват и мислят. Имам си своите убеждения и морални ценности, с които съм горда и не се опитвам да се налагам на никого.
Ако бях с такъв никнейм, въобще нямаше да се обаждам :wink:

Твърдо против съм да се отдава чак такова голямо значение на девствеността, независимо дали ще се губи по-рано или по-късно. Ясно, че от женска точка това е един важен момент в емоционален план (от мъжка пък е нещо рутинно), но далеч не е всичко в любовта/секса.

Ей това е. Типично мъжко мнение, за което е по-добре да се замислят повечко от някои потребителки тук.
Както каза WaterLilly - за какво толкова да се вардим, нали и ние печелим?

SuNsEt
04-11-2011, 08:45
Така е ама ако си девствена , на тази възраст не е никак гот. И така както се изрази ти и concordia с горния пост, е ясно съжелението.
Който е девствен и не може да намери човек който да му върже , знае за какво говора. Тъпо и подтискащо е! Изостанал си с материала и не си се научил да живееш и изпускаш най-хубавите години да си правиш кефа. Лично аз се чуствам като задръстеняк сред компания на познати и когато са с половинките си, колкото и да го прикривам. Кой ти е казал,че съм?Айде айде...пък като си на зор за секс-ходи и прави.Няма нужда да се обяснявам на такива пичове като тебе :-) Живей си и се радвай на слънцето,прави си секс... :)

Пантерке,какво му е лошото на никнейма YoUcANNOtiMaGiNe а?Твоя да не би да е по-различен?

ozzy
04-11-2011, 11:45
изобщо останаха ли такива хора :D

kremen4eto
04-11-2011, 11:48
изобщо останаха ли такива хора :D

Невероятно, но факт. :D

6ibanqka
04-11-2011, 11:51
Който е девствен и не може да намери човек който да му върже , знае за какво говора. Тъпо и подтискащо е! Изостанал си с материала и не си се научил да живееш и изпускаш най-хубавите години да си правиш кефа. Лично аз се чуствам като задръстеняк сред компания на познати и когато са с половинките си, колкото и да го прикривам. Кой ти е казал,че съм?Айде айде...пък като си на зор за секс-ходи и прави.Няма нужда да се обяснявам на такива пичове като тебе :-) Живей си и се радвай на слънцето,прави си секс... :)

Пантерке,какво му е лошото на никнейма YoUcANNOtiMaGiNe а?Твоя да не би да е по-различен?
не може, не ми връзват момичетата

soul1199
04-11-2011, 15:29
не мисля,че е нещо,от което могат да се срамуват,явно не са срешнали подходящия

YoUcANNOtiMaGiNe
04-11-2011, 17:15

Абе чудят се вече какво да измислят комплексираните жени, неможещи да обосноват и едно свое твърдение, давайки нелепо съчинени примери, за да се заяждат. Не видях никакво компетентно мнение от страна на разгонените момиченца, какъв точно им е проблема свързан с девствеността. Както казах съжаляващите за действията си по-рано се опитват да се изкарат готини в очите на останалите, които се занимават с далеч по-извисени дейности от колкото да се чудят с кого и кога да се из**кат. Номерата им обаче както ясно личи не минават. :) :)

anonymous708973
04-11-2011, 17:28
Драга моя, направих го за първи път на 16 навършени години с човек, когото обичам и с когото бях от достатъчно време, напълно наясно за всички рискове. Съжалявам единствено, че не беше по-рано, но това закъснение се наложи поради причини, независещи от мен. (да, и аз мога да се изказвам високопарно). Нещо още да кажеш?

Покварените жени се стремят да замъкнат и другите чисти души към Пъкъла.

Това го казва момиче с никнейм YoUcANNOtiMaGiNe. Еми, разбиващо комично е!
Аз аргумент съм дала и не се чудя с кого да се изчукам. А пък това за комплексирането дори няма да го коментирам. Всеки, който ме познава, би се разхилил на това.

YoUcANNOtiMaGiNe
04-11-2011, 17:44
всеки решава как да постъпва и е отговорен за своите действия.
А ти това случайно да го прочете? Колкото до никнейма ми, щом продължаваш да повтаряш едно и също (за да се направиш на важна), което потвърждава твърдението ми, че си комплексарка. Нито твоя е много интересен, нито ти самата си интересна. Иии да, имам още много неща да казвам, но прекратявам, защото по-важното го казах, изразих си мнението и 5 пари не давам какво мислиш ти. Нито пък ме интересува на колко години си се про**ала, за ми се обясняваш. Какво като си го правила на 16, да не ти се струва, че си била много голяма? Веднага ще ти дам отговор, защото няма нужда да ми отговаряш, вече знам какво ще кажеш. За мен дали ще си го направила на 12 или на 16 е все едно. И без това както си личи не си пораснала на акъл. :)

WaterLilly
04-11-2011, 17:50
Уу, госпожица зрялост. Не си готова да си използваш телесните функции, ама ще се правиш на супер израсналата. 8-)

anonymous708973
04-11-2011, 18:16
всеки решава как да постъпва и е отговорен за своите действия.
А ти това случайно да го прочете? Колкото до никнейма ми, щом продължаваш да повтаряш едно и също (за да се направиш на важна), което потвърждава твърдението ми, че си комплексарка. Нито твоя е много интересен, нито ти самата си интересна. Иии да, имам още много неща да казвам, но прекратявам, защото по-важното го казах, изразих си мнението и 5 пари не давам какво мислиш ти. Нито пък ме интересува на колко години си се про**ала, за ми се обясняваш. Какво като си го правила на 16, да не ти се струва, че си била много голяма? Веднага ще ти дам отговор, защото няма нужда да ми отговаряш, вече знам какво ще кажеш. За мен дали ще си го направила на 12 или на 16 е все едно. И без това както си личи не си пораснала на акъл. :)

Случайно да прочете, че ми зададоха въпрос за твоя никнейм и аз отговорих? Нееее, само отваряме голямата уста и плямпаме високопарни приказки.
Няма никакъв смисъл да ти обяснявам, че съм интересен човек, че съм изключително зряла за годините си и че точно по-тази причина общувам с хора, доста по-големи от мен, защото тези хора виждат в мен човек, който въпреки възрастта си умее да обсъжда и разбира техните проблеми и тяхното ежедневие.

Ти изказваш теза, неподкрепена от никакви доказателства. Аз ти отговарям със своя теза, подкрепена желязно. Май някой друг не е пораснал на акъл, а? :wink:
Можеш да започнеш от научаването на елементарни правописни и пунктуационни правила. :)

vankata5555555
04-12-2011, 20:19
К'во значение има ника,аз като се пиша в цс-а Sopola к'во ?Секи,ще го си го направи когато реши и това е.Това,че някой почват без дори и да ги е засърбял...е друг въпрос.

HellNanio
04-16-2011, 19:32
дефсвен съм ... не се срамувам от тва . имал съм много възможности но все още съм си дефствен :) на 16 съм и не го възприемам като просто секс... тва е

WhySoSerious
04-17-2011, 01:35
съгласен съм със HellNanio
а за въпроса ТВА Е МОДА :D

LitTleJ
04-17-2011, 08:50
Аз съм девствен ... 8-) :P

diksi
04-17-2011, 12:13
за мен никога не е имало значение..

britzy
04-17-2011, 12:39
Аз съм девствен ... 8-) :P

http://trgf.informe.com/gallery/176-1/funny-pictures-care-o-meter-cat.jpg :-o :-o

ПТ-нема никакво значение дали е на 18,или на 8398593-нищо не е загубено имам предвид .Какви са тия глупости,че едва ли не не са си пропилели най-хубавите години при положение ,че има толкова други удовлетворяващи работи за вършене бла бла .Много глупости са изписани в тая тема-надявам се ,че поне са малко мислещите така.

NightGuardian
04-17-2011, 18:21
Според мен ако си момче и до 18 не си го направил , трябва да се замислиш , че има нещо нередно в тая ситуация...

Или си глупав или грозен или ти има нещо друго , обаче е лошо :)

Даже и да си глупав , ако си хубав пак ти се лепят, те тея момичета видят ли хубав мъж , каквото да им говори , те го имат за супер :)

А за момичетата след 30 мога да кажа ,че и има нещо :) Момиче решили да се наебе винаги има с кого :)

6ibanqka
04-17-2011, 22:47
Според мен ако си момче и до 18 не си го направил , трябва да се замислиш , че има нещо нередно в тая ситуация...

Или си глупав или грозен или ти има нещо друго , обаче е лошо :)

Даже и да си глупав , ако си хубав пак ти се лепят, те тея момичета видят ли хубав мъж , каквото да им говори , те го имат за супер :)

А за момичетата след 30 мога да кажа ,че и има нещо :) Момиче решили да се наебе винаги има с кого :)
Най-добрия коментар!
Само не съм съгласен за 30... според мене е 18 и за тях, все пак се развиват по-бързо от момчетата.

mrazqkindergarten
04-18-2011, 11:56
Офф, тъпо е да се поставят някви граници и някви обощаващи доводи за девствеността.. Едно момче може да не го е направило просто защото не е искало или евентуално иска да е с някоя специална, а да не я е срещнал до 18 примерно.. Сигурна съм, че щом има девствени, а познавам и от двата пола такива над 18, значи не всички искат по лесния начин.

Sassy21
04-18-2011, 17:01
Аз съм на 19 - почти на 20 - и също съм девствена. Искам да правя секс с приятеля си, но не мисля да му казвам, че съм девствена - тай сам ще разбере по време на секса. Правилно ли е според вас да постъпя така?

anonymous708973
04-18-2011, 17:23
Да. Ти си тази, която решава. :)

6ibanqka
04-20-2011, 22:59
Аз съм на 19 - почти на 20 - и също съм девствена. Искам да правя секс с приятеля си, но не мисля да му казвам, че съм девствена - тай сам ще разбере по време на секса. Правилно ли е според вас да постъпя така?
не му казвай, като разбере от самосебе си вече ще е след свършен факт :D

6ibanqka
04-20-2011, 23:01
Офф, тъпо е да се поставят някви граници и някви обощаващи доводи за девствеността.. Едно момче може да не го е направило просто защото не е искало или евентуално иска да е с някоя специална, а да не я е срещнал до 18 примерно.. Сигурна съм, че щом има девствени, а познавам и от двата пола такива над 18, значи не всички искат по лесния начин.
тъпото е защото те бие хормона, държиш се някак си като пубер, в дадени моменти се сдухваш и всичко рефлектира върху отношението на другите към теб. А и отделно си е човещинка да правиш секс... в природата на човека е просто, като не му го даваш на тялото си, то ти липсва, заложено е в човека!

krem4et0
04-21-2011, 05:55
Sassy21, по-добре му кажи. Ще е по-внимателен, а ти - по-спокойна. Страх те е да не те отреже ли? Ако го направи - по-добре за теб, че си се отървала от такъв "мъж".

SmilezZz
04-21-2011, 11:12
Няма значение,че си на 18 и все още си девствен.. Няма определен закон,който да гласи да си девствен до еди-си коя възраст..
Всеки го прави,когато се чувства готов и е сигурен,че е с правилния човек.. Няма смисъл да спорим.. Всеки живее за себе си (:

mrazqkindergarten
04-21-2011, 13:51
тъпото е защото те бие хормона, държиш се някак си като пубер, в дадени моменти се сдухваш и всичко рефлектира върху отношението на другите към теб. А и отделно си е човещинка да правиш секс... в природата на човека е просто, като не му го даваш на тялото си, то ти липсва, заложено е в човека!

Еми не е точно така.. Мога да ти кажа, че на 15 не съм изпитвала нужда и желание за секс, а съм имала с кого да го направя.. А и не трябва да ти е чак такъв проблем тва, чак па настроението да си скапваш-единствено би могло да те е яд, ако си бил с точния човек, а не сте го направили и сте се разделили.. Тогава е наистина много прецакано, ама чак па да рефлектира толко дълбоко в/у теб при други обстоятелства, не мисля.. Не може тва да е комплекс, освен ако не си на 30 години, тогава би било странно вече.. Но на 20 да почнеш пак може да си наваксаш, а и най-малкото, което е, че в един момент може би омръзва.. Поне като не си почнал на 14, ще знаеш, че скоро няма да ти омръзне. :P

durexxx681
04-21-2011, 15:02
Не мисля че е срамно да си минал 18 и да не си топвал чушката или да са ти топвали чушката (за момичетата) ...Въпрос на избор и разбирания ..За момичетата е повод за гордостт а за момчетата било срам това много често го чувам да си го говорят момичета .. искам да попитам защо да е срамно не е ли по добре да правиш секс когато се чувстваш готов а не на 12 13 или 14 години само и само да си "модерен" и когато станиш на 18 да си разносител на разни болесттиии независимо дали си момиче или момче ... Да познавам такива хораа и не съдя по тях по това на колко са си направили сефтето а по това какви хора са ...

Nestlee
04-22-2011, 10:05
уфф я ,за жалост не

6ibanqka
04-22-2011, 15:17
добре, предлагам следното на тези които защитават тезата, че няма нищо срамно да си девствен над 18, аз говорех на 22 - защото съм аз на толкова. Направете следния ексепиримент- като сте в компания на съученици в училище или с колеги от университета - 3ма човека примерно (да са нормални хора, някакви зубъри или геймърчета) с които движите, но не знаят много за вас, като отворите темата за момчетата/момичетата/секса - кажете че сте девствени 8) Излъжете ако не сте, така че да изглежда, че казвате истината :) И пишете после каква е била реакцията отсреща и как се е развил разговора 8)

SisiStrange
04-22-2011, 15:27
добре, предлагам следното на тези които защитават тезата, че няма нищо срамно да си девствен над 18, аз говорех на 22 - защото съм аз на толкова. Направете следния ексепиримент- като сте в компания на съученици в училище или с колеги от университета - 3ма човека примерно (да са нормални хора, някакви зубъри или геймърчета) с които движите, но не знаят много за вас, като отворите темата за момчетата/момичетата/секса - кажете че сте девствени 8) Излъжете ако не сте, така че да изглежда, че казвате истината :) И пишете после каква е била реакцията отсреща и как се е развил разговора 8)
Хм, това точно съм го правила. :D Даже не знам защо точно излъгах, че съм девствена, нямаше логична причина, просто така ми излезе от устата. Бях с едни много много бегло познати хора и някак като че ли не ми се говореше много и не ми се разказваше та минах по леката процедура. :-o Ми нямаше кой знае каква реакция. 2 девойки ми се усмихнаха много мило, а едно момче, с което не се познаваме даже бегло, през цялото време ми вдигаше вежди (в езика на жестовете си нямам дори обща представа какво значи това о.О ).
Не е чак срамно да си девствен на 18. Някъде назад писах, че е въпрос на личен избор. Никога не трябва да се срамуваме от собствените си преценки.

xBadxApple
04-22-2011, 16:00
*въздъхва* всичко живо се е покрило днес явно, а не ми се скита с плейър, за да измислям разказ, така че явно ще е тийнпроблемстване :д

Циничното ми мнение е: дори тези, които уж се възхищават на девствените момичета/момчета имат едно наум за тях и качество/възможности като хора. Особено за момчетата. Автоматично това, че до 19-20 годишна възраст не са имали възможност за сексуален контакт за повечето = задръстен човек. Преди да се нахвърли някой - повтарям - 1) това е циничното ми мнение и 2) не е моята визия, а представям предполагаема и наблюдавана такава от ДРУГИ хора.

Нециничното мнение следва, че просто като цяло модерното общество е супер динамично - и като бит, и като информация, и в частност от темата - и като сексуални отношения между хората. За болшинството един такъв човек, непотопен в динамичността не се вписва в картинката и това ги обърква, защото са свикнали на нещо друго, което е наложено. И им е трудно да приемат/възприемат цялата тая работа. Имам приятели и приятелки - един девствен на 21, една беше девствена до скоро пак на 21, еми като цяло на повечето хора малко или много им е по-различно отношението. Мен лично не ме грее толкова.

Отделно има хора със силен религиозен уклон (тук писаха такива вече) или с някакви си фикс-или-не-дотам-фикс-идеи относно първия/първата - те си имат правото на избор, макар че прекаленото мъдрене и бавене често дават после разочарования и лоши резултати.

pLaMmMmM
04-22-2011, 18:44
"Ще дойде време, когато момичетата ще раждат, а не жените" - Ванга

GabrielleShayk
04-22-2011, 20:39
аз съм на 18 и съм детствена поради простата причина,че не съм влюбена и не съм се почувствала готова.Случвало ми се е да ме е срам от този факт,макар и рядко ,но знам че по всяко време мога да променя нещата стига да го поискам.

mine
04-23-2011, 06:38
Познавам много хора които за 18+ и са девствени..

И за всички които твърдят, че първия път не е нищо специално – Не е вярно.. Винаги ще помниш как е било, че те е било срам, че си била на 13 и си толкова тъпа защото децата които започват да водят по-активен полов живот са застрашени да имат рак на матката (от многото полови членове които са влизали и излизали в тях) пък и щом се "отвори" девствената ципа почват да влизат повече микроби и други глупости които след време ще се опитваш с лекарства да ги изчистиш :)

britzy
04-23-2011, 07:55
Да иии къде е точно смисълът? Нещо май се е изгубил :-o

chochotwo
04-23-2011, 08:08
Не все още не :shock: :shock: :shock:

Pirelli
04-26-2011, 01:21
Здравеите, случайно попаднах в сайта, разрових се из форума и тази тема ме заинтригува. :) Както повечето казват...Всичко си е до човека, определено няма нищо срамно да си девствен и след 18...Аз сам на 22 и сам девствен..просто така се случва, че до ден днешен не сам спал с жена. Определено проблема е в мен...не е като да няма кандидатки...цялата работа е там, че водя висок стандарт на живот... е верно признавам, че родителите ми работят здраво и са богати. Пода риха ми БМВ Х6-ца, обличам се със скъпи дрехи, часовници, телефони, но какво от това..на същия хал сам като някой младок задълбан във физиката например :) .На пръв поглед всичко си е на 6, но уви.. :) В общи линни все хубавици - "златотърсачки" се навъртат, нямам проблеми с комуникацията, даже обратното.. но щом се стигне до леглото ме обзема някакво притеснение и бия отбой, защото ако се представя зле ще ме разнасят наляво-надясно и ще стане кофти. Решил сам си да изчакам подходящата и тва си е...Така, че уважавам избора на всеки и вие уважавайте избора на другите, в крайна сметка всеки си избира пътя :)

DarkTemplar
04-26-2011, 07:18
^Почни да ходиш на срещи с градския транспорт или пеша, вместо с колата и набързо ще се отървеш от златотърсачките. ;)

anonymous708973
04-26-2011, 08:31
Здравеите, случайно попаднах в сайта, разрових се из форума и тази тема ме заинтригува. :) Както повечето казват...Всичко си е до човека, определено няма нищо срамно да си девствен и след 18...Аз сам на 22 и сам девствен..просто така се случва, че до ден днешен не сам спал с жена. Определено проблема е в мен...не е като да няма кандидатки...цялата работа е там, че водя висок стандарт на живот... е верно признавам, че родителите ми работят здраво и са богати. Пода риха ми БМВ Х6-ца, обличам се със скъпи дрехи, часовници, телефони, но какво от това..на същия хал сам като някой младок задълбан във физиката например :) .На пръв поглед всичко си е на 6, но уви.. :) В общи линни все хубавици - "златотърсачки" се навъртат, нямам проблеми с комуникацията, даже обратното.. но щом се стигне до леглото ме обзема някакво притеснение и бия отбой, защото ако се представя зле ще ме разнасят наляво-надясно и ще стане кофти. Решил сам си да изчакам подходящата и тва си е...Така, че уважавам избора на всеки и вие уважавайте избора на другите, в крайна сметка всеки си избира пътя :)

Чакай, чакай... Ти водиш висок стандарт на живот и затова си девствен?! Ъ, кво?!
Вземи помоли вашите да ти подарят акъл/самочувствие (не базирано на скъпата кола или парцалките) вместо кола следващия път.

6ibanqka
04-26-2011, 16:08
Мислис ли си за проститутки. Ако си богат можеш да си позволиш елитна. На мен лично не ми стиска да го направа с проститутка и за това не съм още. Не че не мога да отделя някакви пари за по-обикновенна. При тебе е по-добре защото имаш кандидатки, а аз дори и това нямам или ако се появи някоя е като крокодил :x

6ibanqka
04-26-2011, 16:10
Да иии къде е точно смисълът? Нещо май се е изгубил :-o
че ще ви се подиграват другите и ще ви спукват от базици и ще разберете че това което разправяте по форумите че е нормално, на живо не мислите така :idea: Гледали ли сте 40 годишен девственик? Аз съм го виждал и на живо това.

SaRiTaTa
04-26-2011, 20:05
всеки решава, кога е готов и какво иска така че не виждам нищо странно все пак това е нещо индивидуално и да познавам такива хора– себе си и доста други хора около мен

argentum
04-26-2011, 22:34

Чакай, чакай... Ти водиш висок стандарт на живот и затова си девствен?! Ъ, кво?!
Вземи помоли вашите да ти подарят акъл/самочувствие (не базирано на скъпата кола или парцалките) вместо кола следващия път.
Ти чакай, според мен момчето иска да каже че това дали имаш висок или нисък стандарт на живот е определящо. Има много хора които са над 18 (не знам защо автора е избрал точно тази възраст) и са си девствени, то е ясно че причината е в тях, но каква е точно само те си знаят. Дали се срамуват, дали е невъзможност за водене на комуникация или пък нещо друго... много са вариантите.
Като цяло не разбирам смисъла на темата ??

marilyn
04-28-2011, 19:06
Такааа по темата: познавам девствени хора на по 18 и нямам някакво по-специално мнение за тях. Те са ми много близки приятелки и аз ги обичам и уважавам. Според мен няма някаква точно определена възраст на която трябва да се прави секс, всеки си е различен. Аз бях решила, че на 16 искам да го направя и го направих, а не съжалявам. Това, че някои чакат голямата любов и принца на белия кон и нз си кво ми идва много захаросано. Иначе мисля, че в днешно време нравите и начина на живот са ни такива, че човек може да се информира лесно, има достъпни контрацептиви и сме доста улеснени в сравнение с преди 50 години да кажем. И все пак един познат казваше, че колкото е по-млад човек, толкова по-лесно се дава и аз напълно го подкрепям. ;)

Borislav,Georgiev
08-15-2013, 16:13
ааа.. най после намерих темата.. хвала, то и аз имам тоя проблем Януари правя 18 и още не съм го правил де** много се ядосвам щото момчетата на моята възраст са го правили, ест. моите приятели не са по-по голямата част дори нямат още и гаджета мисля.. търся по сайтове,форуми.. и навсякъде е различно, но ми направи един коментар, който още ме държи в напрежение един пич беше на 17 и зададе същия въпрос като мен, но по различен начин и един му каза че е изпуснал влака отдавна...

Mary_Jane_69
08-15-2013, 16:19
що за глупости, тва сякаш ви е нещо от което бързате да се оттъврете възможно най-бързо :lol:

Fisherman
08-15-2013, 16:30
що за глупости, тва сякаш ви е нещо от което бързате да се оттъврете възможно най-бързо :lol:

бърза,защото са чули че не е модерно да си девствен

Borislav,Georgiev
08-15-2013, 16:34
Ми Fisherman не е на мода..... такива времена, такива хора...

Mary_Jane_69
08-15-2013, 16:35
нищо ново..... :/

Mary_Jane_69
08-15-2013, 16:35
Fisherman е прав, не е на мода да си девствен :), но зависи и как са те възпитали не че има много значение... тя компанията ще те превъзпита..

Да, много зависят и годините СЛЕД седмата, приятелчетата доста влияят, а и не всеки ти желае доброто

Borislav,Georgiev
08-15-2013, 16:37
Ами не знам, кой ми желае доброто или злото.. моята компания както казах не е такава не пушат.. само пият понякога, пък и аз не излизам много, много..

Fisherman
08-15-2013, 16:37
Ми Fisherman не е на мода..... такива времена, такива хора...

ми бъди модерен

Borislav,Georgiev
08-15-2013, 16:38
Тук се изразих мега глупаво.. пушенето въобще няма нищо общо с това.. исках да дам определение че не са толкова.. как да го кажа просто.. не са толкова на ти с момичетата не че са лузъри..

Borislav,Georgiev
08-15-2013, 16:39
Fisherman Дай ми дефиниция на модерен :D:D

Mary_Jane_69
08-15-2013, 16:40
Аз ще ти дам - всичко, което го виждаш със смешна вървежна похода, мутренска физиономия и метросексуалност малко по малка от самочувствието и показването на животинщина и простащина

Borislav,Georgiev
08-15-2013, 16:45
И това харесва ли им на момичетата и жените ?

Borislav,Georgiev
08-15-2013, 16:48
Освен метросексуалност там съм съгласен, малко поддържане не е зле..

Mary_Jane_69
08-15-2013, 16:48
На златотърсачките - да

Mary_Jane_69
08-15-2013, 16:49
Освен метросексуалност там съм съгласен, малко поддържане не е зле..

То поддържането си трябва, ама прекаляването говори на нарцис

Borislav,Georgiev
08-15-2013, 16:53
Ами да..

horacio
08-15-2013, 18:39
Какви са тия глупости и с какви хора общувате изобщо. Такива потресаващи неща съм чела и чувала. Момичета на по 13 правят 3-ки и са минали 3-ма 4-ма , щот' така е модерно. Ами научете се да бъдете себе си, не да ходите по мода или да се връзвате на чуждия акъл. Когато - тогава. Аман от простотии.

soul1199
08-15-2013, 18:44
Да,имам две фр.дето даже са на 19 и са,не намирам нищо лошо в това..

Borislav,Georgiev
08-15-2013, 18:46
Много ясно че има такива и ще има, аз само питах защото въобще не се бях сетил за тия 13-14 годишни ти сега ме подсети, мерси.. НЕ Е правилно да, но в такъв свят живеем...да не говорим за България май само при нас светът е толкова различен и за някои други страни от Африка и тнт...

draid
08-15-2013, 18:57
Очаквам с нетърпение денят в който интелекта ще дойде на мода.

(Angelofdarkness)
08-16-2013, 02:03
Това е много интерестна тема за разговор. Самият аз съм на 23 години, първият ми път беше на 20, с момиче което много харесвах. Беше невероятно, точно както съм искал винаги да бъде. Тя беше много по опитна от мен, изобщо не я притисняваше това че на мен ще ми е за 1 ви път, имаше си чуства и тя към мен и се погрижи да остана напълно доволен...
За това мога да кажа спокоино че чакането ми си струваше, обезателно ми повлия на живота как се е развил по там това че първият ми път беше с нея.

Имам приятели 6-7 момчета които са на моите години 23 един на 21 които все още са девственни и чакат подходящият човек. От една страна това е правилният начин, наистина човек не трябва да прибързва, но на 23 години да не си спал с момиче, никога да не са ти духали, да не си лизал,да не си целувал даже да не си виждал гола жена, да не си имал приятелка и да си момче на 23 години....

Това им влиае психически много повече отколкот си мислите... Държат се адски непохватно и глупаво с момичетата поради това че нямат опит, всеки път като стане дума за секс на тях им се налага да мълчат.

В днешно време поколенията се развиват доста рано... Като станеш на 18-19 да кажеш че си девствен е нещо с което не само че не можеш да се похвалиш, но и ти се налага да го криеш. Ако не го правиш, ще те скъсат от ебавки, ако не го правят пред теб значи го правят зад гърба ти, но повярвай ми, ти си тема на разговор ! След като го споменеш или се разбере почват да те гледат по различен начин всякаш търсят какво е сбъркано в теб, задават ти се въпроси като "Защо" и почват да те обеждават че си сгрешил като си решил да изчакаш , че ти трябва да го направиш. Това едно момче да го ебават другите момчета на каквато и да е тема е много зле за него... Никое момиче не излиза с тях, може да сте си приятели, но едно момиче никога няма да тръгне или да си легне с момче което е "отритнато" от другите и не го уважават...

Другото което е момичетата много си споделят... А по лошото е че никоя не иска да ти е 1 ва ... което ако се замислим е логично ... да си девствен е за тях синоним че незнаеш какво се случва, секса с теб ще бреме а не удоволствие, че ще свършиш бързо ако изобщо ти стане ...

Момичета които са проявявали интерес към мене като разберат си сменят тотално мнението за мен и от " кога ще излезем " "ще пием ли кафе някои път " "ще се видим ли " се превръща в "аз искам да сме само приятели" "не съм готова за връзка " и всякакви такива... Буквално единият ден ме пита дали си имам приятелка и ми казва че съм много готин искала да се видим, пита една обща приятелка какви момичета съм харесвал дали е мои тип едва ли не, като и казва че до сега не съм спал с никоя още на другият ден иска да сме само приятели :D :D

Човек е хубаво да изчака и не трябва да бързо но обществото е на друго мнение и буквално те прекарват през 9-те кръга на ада...

Borislav,Georgiev
08-16-2013, 07:27
Прав си, но аз всеки път се питам да не трябва да чакам до 50... :DD иначе съм съгласен за това с бъзиците лично аз един път си направих една кофти прическа и знам какво е... не е хубаво изобщо и то за момче.. камо ли за момиче.. не е правилно..

aygun95
08-16-2013, 14:44
Ааааа .. Срамно е ако не го направиш на 13 ...

Borislav,Georgiev
08-16-2013, 16:04
В някоя махала или държава от третия свят може и на 5 години да се чукат...

baby_baby
08-19-2013, 21:07
Познавам много такива хора и какво евала им права че чакат правиния човек в днешно време човек да е девствен на 19-20-25 рядко срещано явление