Влез

View Full Version : Харесва ли ме ... според вас .. ? .. моля ви за мнение

crazybebe
03-19-2011, 15:10
Та , накратко : [е,не е много кратко де :Д]
Преди няколко месеца бях влюбена в едно момче , закачахме се ,но доколкото го показваше и казваше - той не ме харесваше . Имаше и момент , в който не спряхме да се заяждаме и обиждаме . Но напоследък нещо в него се промени - започна да ми обръща много повече внимание , държеше се поне приятелски [спряха се обидите и т.н] , закача ме , пише ми по скайп пръв и реших да го разпитам за тази негова промяна . Казах му " нали много нещо се обиждахме и ме мислише за грозна , а сега започна да ми обръщаш внимание и да коментираш снимки " и той ми отговори " ами снимките ме кефят ,, защо не ? " .. не очаквах такъв отговор ... и си писахме после някви общи работи .. по едно време той ми каза " бтв тва по-горе дет го каза , не го мислех - не си грозна , а си хубава , но просто нещо ме дърпа отвътре " питах го " какво точно ? проблемът в мен ли е ?" и той ми отг " не бе човек , супер си си , но просто нещо ми става - не знам какво ,, може би не ме привличаш най-точно казано " .. после ме пита какво мисля азз за него .. и т.н .. в клас седяхме заедно веднъж и си говорихме , закачаме се .. всичко ок .. но нз .. вие как мислите ? възможно ли е да си е променил мнението за мен ? и харесва ли ме ? как си обяснявате постъпката му ?

mimmsitty31
03-19-2011, 15:45
Mom4etoo moje da ne te haresva .... no ne si mu bezrazli4na :-D :-D shtom proqvqva interes tova zna4i 4e ima nadejda... :) pone spored men :D

crazybebe
03-19-2011, 16:31
Благодаря за горните две мнения .. ако може и още мнения , ще съм благодарна ;*

nepowtorima
03-19-2011, 17:20
Опитай се да се отпуснеш, не мисли какво казва.
Гледай да продължаваш да му разкриваш същността...
Започнете зарибявки, продължете закачките...
Попитай го иска ли да излезете на по кафе... да се поопознаете още малко...
Но определено не е толкова безразличен..
Може би в яда си е казал, че си грозна и т.н.
Остави се на течението, живей момент за момент... не си насилвай късмета...

DreamForYou
03-19-2011, 17:34
Недей да мислиш постоянно за това...харесва ли ме или не. Според мен ако те харесва то нещата ще се поолучат от самосебе си :) Колкото повече мислиш.. толкова повече нищо не става.. Знам го от личен опит .. Бъди себе си.. ии късмет :)

BlindedAngel
03-19-2011, 18:10
Бе явно не си му безразлична, но може и да иска само секс, щом ти е споменал нещо от сорта на " не ме привличаш точно". :)

BlueFace
03-19-2011, 18:55
Щом ти е казал така значи има някаква причина, за да не иска да сте нещо повече от приятели. Може и той самият да не знае какво иска...Но едно е сигурно - определено не си му безразлична.

crazybebe
03-19-2011, 20:16
Хмм .. да , и аз мисля ,че не съм му безразлична , но все пак .. аз искам да бъдем повече от фр и ще се опитам по някакъв начин да направя нещо ... ще го питам дали иска пр да се разходиме някъде и ще поговоря с него , за да знам какво иска от мен и като каква ме приема .. ще видим дали имам някакъв шанс ;д .. стискайте палци ;п :*

tnp123
03-19-2011, 20:26
Щом той ти обръща внимание, определено те харесва. Пробвайте.

crazybebe
03-20-2011, 07:13
Охх много ме е страх , ако му призная , как ще отвърне :| :| :| :o

GD
03-20-2011, 07:53
Остави се на течението ако има нещо ще се получи.Нестава от днеска за утре хоп гаджета.Времето ще си покаже какво ще стане между вас.

Lian4ety
03-20-2011, 13:05
Според мен си играе с теб .. Тези трикове са доста известни :wink:

fUcKsMiLe
03-20-2011, 15:34
Охх много ме е страх , ако му призная , как ще отвърне :| :| :| :o Недей на този етап.
Закачайте се още, говорете.. а/у и то всичко ще се случи. :)

crazybebe
03-20-2011, 17:30
Въпроса е там ,че остава малко време до края на уч.година и нз -- > може нещата да не се развият до тогава и само ще съм си тровила нервите за него :? :? .. Ще се опитам да му намекна по някакъв начин ии нз ... да се надяваме , че ще продължаваме да си се закачаме и прочие ;]] ... ам трябва ми малко време , за да разбера ... странното е ,че винаги мога да преценя отстрани ако някой си харесва някое момиче , но за самата мен - не мога .. нз защо е така .. ще се опитам да погледна нещата отстрани ;дд