Влез

View Full Version : Харесвам го .. но как да разбера че и той ме харесва ?

bebonche
03-19-2011, 16:48
Здравейте ! Има едно момче от съседния клас аз го харесвам, но не знам дали и той ме харесва. Въпроса е там че понякога ми мята погледи и се закача с мен, но през повечето време не е така ! Какво да правя? (:

theonlyone123
03-19-2011, 16:54
Опитай се да го заговориш , покани го да излезнете някъде , за да се поопознаете и след това вече ще можеш да разбереш дали те харесва ;)

nepowtorima
03-19-2011, 17:09
Е какво толкова ще стане ако случайно го извикаш да си поговорите, отидеш ти да се закачаш с него.. поканиш го на среща...
не сме XІX, XX век я, че да чакаш момчето да прави всичко.. (говоря не за всичко... )
Егати ние ясновидци ли сме, стъклена топка ли имаме, че да разберем всеки индивид какво си мисли аджеба...??

BlueFace
03-19-2011, 17:13
Добре, интересно ми е... толкова ли голяма болка за умиране ще да е, ако просто му споделиш симпатиите си и го питаш дали и при него е същото.Или пък те е срам?
Не вярвам дори, ако не отвърне на чувствата ти, да се депресираш чак толкова много...
Нищо не губиш, когато рискуваш в такива ситуация.
Поне според мен.

Подкрепям : )

bebonche
03-19-2011, 17:36
мерси за съветите :)

GD
03-20-2011, 08:06
Опитай се да се закачаш с него или го питак нещо от сорта:Колко е часа или какво учите по еди кой си предмет и така.

DeVilTerroR
03-20-2011, 10:23
Не много добър, но определено най-лесният вариант е да му намериш скайп,фейсбук и т.н. и от дума на дума може да заформите едно кафенце !

DreamForYou
03-20-2011, 10:33
Добре, интересно ми е... толкова ли голяма болка за умиране ще да е, ако просто му споделиш симпатиите си и го питаш дали и при него е същото.Или пък те е срам?
Не вярвам дори, ако не отвърне на чувствата ти, да се депресираш чак толкова много...
Нищо не губиш, когато рискуваш в такaва ситуация.
Поне според мен.

Напълно съгласна!

katerinka9226
03-20-2011, 12:10
Нищо не губиш, когато рискуваш в такaва ситуация.
Поне според мен.

Напълно съгласна!
+1 !

Lian4ety
03-20-2011, 12:45
Опитай се да се сближиш него, ако има интерес към теб то ще си проличи. Пък и според мен трябва да си признаеш чувствата :) По-добре провален опит,отколкото пропилян шанс!:wink: Успех ;-)

kloely
03-20-2011, 15:17
Ами заговори го някой път и виж как ще реагира. Поискай му фб, не толкова за нет-свалката, колкото да покажеш интерес. Закачай се с него и т.н. Абе с 2 думи разговора му е майката. Айде късмет.