Влез

View Full Version : МОЛЯ ЗА ОТГОВОР ;(( ..

puhinkaaa2892
03-19-2011, 19:21
Преди час с притеятеля ми правихме секс.Стана така,че той свърши в мене,нещо което никога не прави.Попринцип днеска трябва да ми дойде.. но не ми дойде.. имали някаква опастност сега ? :(( моля помогнете

rtpghhfcz
03-19-2011, 19:22
ми нормално е да има опасност, все пак е ......

Mario95
03-19-2011, 19:25
Aбе Вие що за хора сте бе ?! Разбира се че не то просто до 9 месеца екстремно ще надебелееш и ще ти бъде тежно да носиш бебето си защото си на 12

puhinkaaa2892
03-19-2011, 19:25
какво да правя сега.. толкова ме е страх.. и като знам,че трябва да ми дойде а стана този гаф ;(

puhinkaaa2892
03-19-2011, 19:26
НЕ СЪМ НА 12!!! НА 19 съм!

Mario95
03-19-2011, 19:27
Woo-hoo то акъла така или иначе не идва задължително с възрастта

Biiiitch
03-19-2011, 19:28
Абе хора, не се ли научихте бе ... На 15 години съм, пък знам повече ... Ето Mario95 си ти го каза ...

Господи, вземи се поразрови малко из форума, има хиляди такива теми. По-лесно е да питаш, нали ?

puhinkaaa2892
03-19-2011, 19:31
Абе хора не искам.. критики и глупави коментари.. просто искам съвет.. защото съм отчаяна.. толкова ли е трудно.. разровихсе нно не открих точно такава тема.. а и съм нова в форума..

rtpghhfcz
03-19-2011, 19:40
спрете да нападате всеки, който реши да поиска шибан съвет, бе. Тръгнали 15-год да нападат, майка му и манталитет, не се ли научихте ?!

Mario95
03-19-2011, 19:41
ЗНАЧИ СЛУШАЙ МА СЯ СЕСТРО ЩЕ ТИ ГО ИСПИША НЪ РАЗБИРАЕМ БРАТСКИ ЕЗИК:
1) Намираш си някой брат (може и на съседа брата)
2)Той намира друг брат (може и да е неговия брат)
3)Ти за да им върнеш услугата предварително им пускаш
4)Единия те тържи
5)Другия те праска яко у курема
6)Избърсвате кравта (от дет е бликнала няма значение) и вече няма риск :razz:

Абе сериозно вземи един Ескапел и си щракай с пръсти толкоз ли не мое се сетиш

П.П Ем еб*х го трабва да имате по-голяма сексуална култура от нас все пак...

bubityyy
03-19-2011, 19:43
Здравей :) Да,има опасност. Хубаво е да изчакаш няколко дни да видиш дали ще ти дойде, след което ако не ти дойде може да си направиш тест за бременност :) Има голяма вероятност сега да ти дойде, обаче за другия месец има шанс и да е станала белята, затова ако видиш, че пак ти закъснява и тогава може още на 1вия ден от закъснението да си направиш теста...Успех:) :P

GossipGirl89
03-19-2011, 19:46
Добре бе мене ми е много чудно как става тоя номер винаги неочаквано и изненадващо да свършват във вас ?! Защо не ползвате предпазни средства? Авторке, ако беше някоя 12-13 годишна да имаш оправдание ама ти си на 19 и въпреки че си напълно на ясно с рисковете пак не правиш безопасен секс... Не ви разбирам, честно :?

Какво да правиш сега? Щом е свършил с теб единствения сигурен вариант остава Ескапел. Пие се до 72 часа след половия акт, но за по-сигурно е най-добре да го вземеш през първите 12 часа.

И следващия път се пазете. Не си подритвайте здравето така, защото освен нежелана бременност има още куп болести, които можете да си докарате...

puhinkaaa2892
03-19-2011, 19:47
благодаря много за отговорите.. мисле утре да си купя един Ескапел и дан е рискувам

r3nIchka
03-19-2011, 19:53
escapelle... :)

Biiiitch
03-19-2011, 20:00
спрете да нападате всеки, който реши да поиска шибан съвет, бе. Тръгнали 15-год да нападат, майка му и манталитет, не се ли научихте ?!

Ъмм, wtf... ? Не се ли научихте ВИЕ да питате тъпи въпроси ? Не сте били на училище? Не сте ли чели в интернет? Изобщо някаква сексуална култура имате ли ? Боже, мислете малко бе ! Може да съм на 15, ама като гледам тия неща са ми по-ясни отколкото на вас. Ти като си толкова отворен/а, 'що не даде съвет? Като си тръгнал/а да правиш нещо толкова сериозно, помисли малко какво опастности има. Т'ва не е ядене на супа...

TheBeliever
03-19-2011, 20:07
Мога да дам само един съвет в твоя случай - не бъди толкова безотговорна към собственото си тяло и живота си.

Но съм сигурна, че въобще няма да го отразиш. Нали си достатъчно голяма и зряла и правиш секс без презерватив "щото е по-готино". За какво са ти нечии съвети. Блъскай си главата сега...

BiGBaDWolF
03-19-2011, 20:19
ескапел за по сигурно .. но ако си взимала тази година не е препоръчително .. другото е кръвен тест за 100% сигурност .. и прочети малко за овулацията ..

kn1ght
03-19-2011, 21:34
Ейййййййй като видя такава тема ми става лошо вече... Що за въпрос е тва, Има ли някаква опасност сега? МИ ОТКЪДЕ ПЪК ДА ЗНАЕМ НИЕ,да не сме свършвали ние в теб , да не сме ти яйцеклетката , не сме и екстрасенси , замисли се малко. Адски си тъпа :) с извинение , но едно 90% от хората са съгласни с мен.Къв съвет искаш? Ми дръж си краката затворени , т*па К***а такваз.аааааааааа маха

rtpghhfcz
03-19-2011, 21:44
Ейййййййй като видя такава тема ми става лошо вече... Що за въпрос е тва, Има ли някаква опасност сега? МИ ОТКЪДЕ ПЪК ДА ЗНАЕМ НИЕ,да не сме свършвали ние в теб , да не сме ти яйцеклетката , не сме и екстрасенси , замисли се малко. Адски си тъпа :) с извинение , но едно 90% от хората са съгласни с мен.Къв съвет искаш? Ми дръж си краката затворени , т*па К***а такваз.аааааааааа маха

90 % идиоти, да. Колко трябва да си зле да нападаш така човек, на когото името не знаеш, нито познаваш. Шибана държава, скапан народ, така ни трябва, още 100 години да сме в това положение. Млади - надежда, бягай от тук, келеши
Някой да заключи темата, че ми писна от такива крайни нападки на разни пубери

mecho8888
03-19-2011, 23:45
какво да правя сега.. толкова ме е страх.. и като знам,че трябва да ми дойде а стана този гаф ;(

Бегай за хапче докато не е станало късно. Имаш към 40 часа, но по-добре по-рано.

На мен пък ми е много интересно що за идиот трябва да си да свършиш в гаджето си.

mecho8888
03-19-2011, 23:46

90 % идиоти, да. Колко трябва да си зле да нападаш така човек, на когото името не знаеш, нито познаваш. Шибана държава, скапан народ, така ни трябва, още 100 години да сме в това положение. Млади - надежда, бягай от тук, келеши

Такива като теб са ми много смешни. Ето ти един типичен пример на лайнар, оправдаваш се за собствената си тъпотия с държавата:

http://vbox7.com/play:0b4ec2af

Тежко е да си тъп и некадърен селянин и то в БГ.

xinfamous
03-20-2011, 00:57
купи си Ескапел.

BaiSpas
03-20-2011, 20:27
/\/\ Е това е то , тука почнали да ми са развъждат като "братята" от ромски произход и са чудят кфо праят не като хората , като ще го правите поне да знаете как да го правите

xinfamous
03-20-2011, 23:31

ПРАВ СИ,СМЪРТ!! АНАТЕМА!!

http://prikachi.com/images/979/3116979c.gif

Orlando92
03-20-2011, 23:48
леле лелел.... не е възможно това, просто на ден ТУКА ДА СЕ ПУСКАТ ПО 9557 МИЛИАРДА ЕДНАКВИ ТЕМИ !!!!!!!! И на всеки да му се отговаря едно и също!!!!!!!!!!!!! ЧЕТЕТЕ ПЪРВАТА ТЕМА ОТ РАЗДЕЛ СЕКС ЗА ОБЩАТА СЕКСУАЛНА КУЛТУРА мамицата му! Такива като тва момиче са роботи, не са хора.. нямам думи просто, какво я защитавате бе?! Тръгнала да прави секс и и свършват в пичока дажа ААааааАаа пък не знаела как да се пази ли?! Еми сигурно е станала на 19 и никога през живота си не е чувала думите ПРЕЗЕРВАТИВ и ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ. Да бе да, и е седнала пъърво тук да си зададе глупавия въпрос вместо да напише в гугъл: "как да се предпазя от бременност", или в краен случай "как се абортира след секс"... Ако това момиче наистина е толкова вдлъБнато колкото излиза, аз ше си отрежем к*ра.. Тая лъже че е толко куха, вервайте ми, немое да е толко тъпа просто. :booooomb: А па тоа па xinfamous на всеки отговор на тема поства картинка или gif, бас ловя че само той откакто е регнат тука е задръстил сайта със над 1gb от малоумните си картинки.. ааа дреме ми на мене. Да му мисли който требе :o

xinfamous
03-21-2011, 02:09
А па тоа па

http://prikachi.com/images/61/3117061H.jpg

Mario95
03-21-2011, 14:28
Защо бе смятам че картинките са яки и добавят повече комедия към ситуацията която вече става тъжна...

http://images1.memegenerator.net/ImageMacro/6018154/010-troll-harder.jpg

prinko
03-21-2011, 17:15
PFF MALEE BASII BAVANATA Q TAQ SVAR6il v tebe i pita6 dali si bremenna emi TO POPRINCIP TAKA STAVAT BEBETATA MALEEE KAK MOJE DA STE TOLKO TAPI WEEE

SilviqAndreeva
03-21-2011, 19:01
Просто съм изумена от всичко това ,което чета.Как може да сте толкова злобни бе хора.. ТОВА Е ФОРУМ.. всеки иска съвети и очаква отговори,които да му бъдат полезни.. а не критики от рода на : "КАК МОЖА МА" , "КУРВА ТЪПА" и т.н.. като ще критикувате и нападате,не пишете по добре.. на 12 13 20 30 г. всеки прави грешки,какви са тия цинизми които пишете.. ОГЛЕДАЙТЕ СЕ МАЛКО.. ДОРИ НЕ ПОЗНАВАТЕ АВТОРКАТА.. а я наричате КУРВА..

Mario95
03-21-2011, 19:24
OK да кажем че не е курва ама не може да отречеш че е куха лейка.Ние какво трябва да направим да я поздравим за 1-то и дете ли?!

norain
03-22-2011, 10:10
Просто съм изумена от всичко това ,което чета.Как може да сте толкова злобни бе хора.. ТОВА Е ФОРУМ.. всеки иска съвети и очаква отговори,които да му бъдат полезни.. а не критики от рода на : "КАК МОЖА МА" , "к***а ТЪПА" и т.н.. като ще критикувате и нападате,не пишете по добре.. на 12 13 20 30 г. всеки прави грешки,какви са тия цинизми които пишете.. ОГЛЕДАЙТЕ СЕ МАЛКО.. ДОРИ НЕ ПОЗНАВАТЕ АВТОРКАТА.. а я наричате к***а..

Тя не е курва ! Тя не е искала така да става ! Тя куха ли е със извинение!
Все пак гаджето и е напълнил путето със сперма! Остава и да не забременее, освен ако няма оточен канал между дупето и ***.
На 19 си !!!!!!!!!! мамкаму на 19 !! толкова ли неможеш да прецениш! ??
Ясно, изплашена си! Нормално е. Вземай 1 тест и пробвай!

straus
03-22-2011, 11:11
към автора: може да хвърлиш един боб..

zay4e
03-22-2011, 14:24
Ами бебета се правят когато спермата попадне във вагината и срещне яйцеклетка........ сериозно на 19 ,а незнаеш :shock: Вземи ескапел и то по-бързо..... би трябвало веднага,но щом незнаеш....

zay4e
03-22-2011, 14:30

Шибана държава,скапан народ ли?Незнам за теб,но аз се гордея ,че съм българка и седя и чета проблемите на някои хора вместо да съм американка примерно и да пия по кръчмите и се е** с който срещна по пътя.....