.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

МОЛЯ ЗА ОТГОВОР ;(( ..

Преди час с притеятеля ми правихме секс.Стана така,че той свърши в мене,нещо което никога не прави.Попринцип днеска трябва да ми дойде.. но не ми дойде.. имали някаква опастност сега ? ( моля помогнете

ми нормално е да има опасност, все пак е ......

Aбе Вие що за хора сте бе ?! Разбира се че не то просто до 9 месеца екстремно ще надебелееш и ще ти бъде тежно да носиш бебето си защото си на 12

какво да правя сега.. толкова ме е страх.. и като знам,че трябва да ми дойде а стана този гаф ;(

НЕ СЪМ НА 12!!! НА 19 съм!

Woo-hoo то акъла така или иначе не идва задължително с възрастта

Абе хора, не се ли научихте бе ... На 15 години съм, пък знам повече ... Ето Mario95 си ти го каза ...

Господи, вземи се поразрови малко из форума, има хиляди такива теми. По-лесно е да питаш, нали ?
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Абе хора не искам.. критики и глупави коментари.. просто искам съвет.. защото съм отчаяна.. толкова ли е трудно.. разровихсе нно не открих точно такава тема.. а и съм нова в форума..

спрете да нападате всеки, който реши да поиска шибан съвет, бе. Тръгнали 15-год да нападат, майка му и манталитет, не се ли научихте ?!

ЗНАЧИ СЛУШАЙ МА СЯ СЕСТРО ЩЕ ТИ ГО ИСПИША НЪ РАЗБИРАЕМ БРАТСКИ ЕЗИК:
    1) Намираш си някой брат (може и на съседа брата)
    2)Той намира друг брат (може и да е неговия брат)
    3)Ти за да им върнеш услугата предварително им пускаш
    4)Единия те тържи
    5)Другия те праска яко у курема
    6)Избърсвате кравта (от дет е бликнала няма значение) и вече няма риск

Абе сериозно вземи един Ескапел и си щракай с пръсти толкоз ли не мое се сетиш

П.П Ем еб*х го трабва да имате по-голяма сексуална култура от нас все пак...

:)

Здравей Да,има опасност. Хубаво е да изчакаш няколко дни да видиш дали ще ти дойде, след което ако не ти дойде може да си направиш тест за бременност Има голяма вероятност сега да ти дойде, обаче за другия месец има шанс и да е станала белята, затова ако видиш, че пак ти закъснява и тогава може още на 1вия ден от закъснението да си направиш теста...Успех :P

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Добре бе мене ми е много чудно как става тоя номер винаги неочаквано и изненадващо да свършват във вас ?! Защо не ползвате предпазни средства? Авторке, ако беше някоя 12-13 годишна да имаш оправдание ама ти си на 19 и въпреки че си напълно на ясно с рисковете пак не правиш безопасен секс... Не ви разбирам, честно

Какво да правиш сега? Щом е свършил с теб единствения сигурен вариант остава Ескапел. Пие се до 72 часа след половия акт, но за по-сигурно е най-добре да го вземеш през първите 12 часа.

И следващия път се пазете. Не си подритвайте здравето така, защото освен нежелана бременност има още куп болести, които можете да си докарате...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

благодаря много за отговорите.. мисле утре да си купя един Ескапел и дан е рискувам

Цитирай Първоначално написано от rtpghhfcz
    спрете да нападате всеки, който реши да поиска шибан съвет, бе. Тръгнали 15-год да нападат, майка му и манталитет, не се ли научихте ?!
    Ъмм, wtf... ? Не се ли научихте ВИЕ да питате тъпи въпроси ? Не сте били на училище? Не сте ли чели в интернет? Изобщо някаква сексуална култура имате ли ? Боже, мислете малко бе ! Може да съм на 15, ама като гледам тия неща са ми по-ясни отколкото на вас. Ти като си толкова отворен/а, 'що не даде съвет? Като си тръгнал/а да правиш нещо толкова сериозно, помисли малко какво опастности има. Т'ва не е ядене на супа...
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Мога да дам само един съвет в твоя случай - не бъди толкова безотговорна към собственото си тяло и живота си.

Но съм сигурна, че въобще няма да го отразиш. Нали си достатъчно голяма и зряла и правиш секс без презерватив "щото е по-готино". За какво са ти нечии съвети. Блъскай си главата сега...
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    ескапел за по сигурно .. но ако си взимала тази година не е препоръчително .. другото е кръвен тест за 100% сигурност .. и прочети малко за овулацията ..

Ейййййййй като видя такава тема ми става лошо вече... Що за въпрос е тва, Има ли някаква опасност сега? МИ ОТКЪДЕ ПЪК ДА ЗНАЕМ НИЕ,да не сме свършвали ние в теб , да не сме ти яйцеклетката , не сме и екстрасенси , замисли се малко. Адски си тъпа с извинение , но едно 90% от хората са съгласни с мен.Къв съвет искаш? Ми дръж си краката затворени , т*па К***а такваз.аааааааааа маха
    do you dream?

Цитирай Първоначално написано от kn1ght
    Ейййййййй като видя такава тема ми става лошо вече... Що за въпрос е тва, Има ли някаква опасност сега? МИ ОТКЪДЕ ПЪК ДА ЗНАЕМ НИЕ,да не сме свършвали ние в теб , да не сме ти яйцеклетката , не сме и екстрасенси , замисли се малко. Адски си тъпа с извинение , но едно 90% от хората са съгласни с мен.Къв съвет искаш? Ми дръж си краката затворени , т*па К***а такваз.аааааааааа маха
    90 % идиоти, да. Колко трябва да си зле да нападаш така човек, на когото името не знаеш, нито познаваш. Шибана държава, скапан народ, така ни трябва, още 100 години да сме в това положение. Млади - надежда, бягай от тук, келеши
    Някой да заключи темата, че ми писна от такива крайни нападки на разни пубери

Цитирай Първоначално написано от puhinkaaa2892
    какво да правя сега.. толкова ме е страх.. и като знам,че трябва да ми дойде а стана този гаф ;(
    Бегай за хапче докато не е станало късно. Имаш към 40 часа, но по-добре по-рано.

На мен пък ми е много интересно що за идиот трябва да си да свършиш в гаджето си.

Цитирай Първоначално написано от rtpghhfcz
    90 % идиоти, да. Колко трябва да си зле да нападаш така човек, на когото името не знаеш, нито познаваш. Шибана държава, скапан народ, така ни трябва, още 100 години да сме в това положение. Млади - надежда, бягай от тук, келеши
    Някой да заключи темата, че ми писна от такива крайни нападки на разни пубери
    Такива като теб са ми много смешни. Ето ти един типичен пример на лайнар, оправдаваш се за собствената си тъпотия с държавата:

http://vbox7.com/play:0b4ec2af

Тежко е да си тъп и некадърен селянин и то в БГ.

Голям фен Аватара на xinfamous
    купи си Ескапел.
    Can It All Be So Simple ?

/\/\ Е това е то , тука почнали да ми са развъждат като "братята" от ромски произход и са чудят кфо праят не като хората , като ще го правите поне да знаете как да го правите

Голям фен Аватара на xinfamous
    ПРАВ СИ,СМЪРТ!! АНАТЕМА!!

Can It All Be So Simple ?

леле лелел.... не е възможно това, просто на ден ТУКА ДА СЕ ПУСКАТ ПО 9557 МИЛИАРДА ЕДНАКВИ ТЕМИ !!!!!!!! И на всеки да му се отговаря едно и също!!!!!!!!!!!!! ЧЕТЕТЕ ПЪРВАТА ТЕМА ОТ РАЗДЕЛ СЕКС ЗА ОБЩАТА СЕКСУАЛНА КУЛТУРА мамицата му! Такива като тва момиче са роботи, не са хора.. нямам думи просто, какво я защитавате бе?! Тръгнала да прави секс и и свършват в пичока дажа ААааааАаа пък не знаела как да се пази ли?! Еми сигурно е станала на 19 и никога през живота си не е чувала думите ПРЕЗЕРВАТИВ и ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ. Да бе да, и е седнала пъърво тук да си зададе глупавия въпрос вместо да напише в гугъл: "как да се предпазя от бременност", или в краен случай "как се абортира след секс"... Ако това момиче наистина е толкова вдлъБнато колкото излиза, аз ше си отрежем к*ра.. Тая лъже че е толко куха, вервайте ми, немое да е толко тъпа просто. А па тоа па xinfamous на всеки отговор на тема поства картинка или gif, бас ловя че само той откакто е регнат тука е задръстил сайта със над 1gb от малоумните си картинки.. ааа дреме ми на мене. Да му мисли който требе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си