View Full Version : Как да разбера дали ...
WorldofWarcrafwow
03-19-2011, 20:58
Харесвам едно момиче,мисля че и тя мен също,но не съм напълно сигурен в това :D - прави се на недостъпна и т.н. предполагам ги знаете ... как да разбера дали това момиче има чувства към мен или няма ? аз мисля,че има но дали само се заблуждавам :) ако може ми кажете по какъв начин да разбера за да не си губя времето напразно
Питай я дали цъка WoW.
Или я покани да излезете само двамата.
WorldofWarcrafwow
03-19-2011, 21:11
Скоро не ми отгововаря нещо знам ли.Mоже да съм наивен и да си мисля,че има чувства, а всъщност да няма.. заради това питам как да разбера дали тя има чувства към мен
BlueFace
03-19-2011, 21:16
Хвърляй боб....
П.П. Брат WoW-a е отрова.... :?
WorldofWarcrafwow
03-19-2011, 21:18
Абе,пич кво общо има играта с темата-нека някой да пише по темата
BlueFace
03-19-2011, 21:25
Ами попринцип момичетата не обичат момчета, които отделят повече време на игри, отколкото на тях (а и попринцип не обичат геймъри). А точно тази игра е доста зарибягаща и времетов нея си минава неусетно...
Идеята ми беше, че ако се окаже,че те харесва (което можеш да разбереш от държанието и като излезете) ще е най-добре да спреш да играеш.
WorldofWarcrafwow
03-19-2011, 21:28
А преди това, как да разбера дали тя има чувства към мен ?
Щом не ти отговаря, значи няма. Очевидно е. Тя, ако има чувства ще е подмокрена през цялото време в очакване да чуе гласа ти, да те види или пише. Не се концентрирай в едно момиче, особено като не те ще. Запознавай се с нови колкото можеш по-често и ще намериш някоя, която да те харесва, както и ти нея. Гледай да не се влюбваш прекалено и ще си добре.
Не е нужно да си п*ткоминатор за да си намериш момиче.
Предвид името ти, умри е донякъде прав...
WorldofWarcrafwow
03-19-2011, 21:34
Щом не ти отговаря, значи няма. Очевидно е. Тя, ако има чувства ще е подмокрена през цялото време в очакване да чуе гласа ти, да те види или пише. Не се концентрирай в едно момиче, особено като не те ще. Запознавай се с нови колкото можеш по-често и ще намериш някоя, която да те харесва, както и ти нея. Гледай да не се влюбваш прекалено и ще си добре.
Ясно А какво значи п*ткоминатор иначе :D
още коментари по темата са добре дошли :)
едит- tnp123 какво за ник нейма ми ? няма нищо общо с поста на умри
DreamForYou
03-19-2011, 21:41
Как да разбереш.. ами да ти кажа не е трудно.. питай я! : )
WorldofWarcrafwow
03-19-2011, 21:44
Как да разбереш.. ами да ти кажа не е трудно.. питай я! : )
Да ти кажа директно с думите - ''Имаш ли чувства към мен'' - не съм пробвал .. но игнора дето ми бие се чудя дали е достатъчно ясен отговор,че няма чувства към мен.. вие как мислите ?
rtpghhfcz
03-19-2011, 21:54
няма интерес, но пък си струва да си настоятелен, след 2-ро отрязване се откажи :D УОУ е истината, брат. УОУ + спорт = луд монах :D
DreamForYou
03-19-2011, 21:55
Ти искаш да разбереш дали тя има чувства към теб .. ами признай, че я харесваш .. имаш чуства към нея...
нищо няма да загубиш ако я попиташ..
А за игнорирането .. помисли дали я притискаш с нещо..
ако не я притикаш.. по-добре я остави :)
WorldofWarcrafwow
03-19-2011, 21:59
rtpghhfcz То тва отрязване си е перманентно.. не 1,2 пъти от нея :D правене на недостъпна и т.н. игнор-ако може да се нарече без отговор от нейна страна.
DreamForYou Знам ли притискане ? по какъв начин според теб ?
bratignat
03-19-2011, 22:01
Ама ти сериозно се кефиш на фантастиката, а?
Към автора: ако не ти обръща внимание обърни внимание на дуго момиче. Научи се да се цениш, иначе никога няма да имаш момиче ;)
DreamForYou
03-19-2011, 22:02
Точно така.. ако постоянно й пишеш, звъниш и т.н ....
WorldofWarcrafwow
03-19-2011, 22:03
bratignat Да се науча да я ценя нея ли :D
rtpghhfcz
03-19-2011, 22:05
точно така, брат. Представи си, че е 80 левъл елфка с як инвентар, как да не оцениш подобен герой ?! Искаш да го имаш на всяка цена. :D
WorldofWarcrafwow
03-19-2011, 22:10
Точно така.. ако постоянно й пишеш, звъниш и т.н ....
Вие жените нали искате внимание :D
bratignat Прав си :D
DreamForYou
03-19-2011, 22:20
Хаха .. ами да искаме! :D тва ме уби напраоо :lol: :lol: :lol:
То, че искаме, искаме си го! Но ако момичето не те харесва .. тва за нея си е смущение.. ако ме разбираш.. :) Ако те харесва и търси повече внимание с недостъпноста си е друга работа.. ;)
WorldofWarcrafwow
03-19-2011, 22:24
Как да разбера коет от 2-те неща е :) ?
DreamForYou
03-19-2011, 22:29
Амии незнам.. зависи! Още в началото ти казах да поговориш с нея.. относно чувствата си.. :) Не бъди страхливец! Тя или те харесва или не.. :)
WorldofWarcrafwow
03-19-2011, 22:31
В прав текст- ''Имаш ли чувства към мен'' звучи някак си детински :D игнора,който ми бие през време според теб достатъчен ли е - че няма чувства към мен ?
DreamForYou
03-19-2011, 22:39
Детински? хмм ти на колко си?
Нямам впредвид да й кажеш въпроса направо.. :) Покажи й по някакъв начин ..
WorldofWarcrafwow
03-19-2011, 22:42
По какъв начин да и покажа например ?
Е- ''Имаш ли чувства към мен'' звучи изтъркано,детински не е ли така :),но ти не ми отговори на :D >игнора,който ми бие през време според теб достатъчен ли е - че няма чувства към мен ?
DreamForYou
03-19-2011, 22:45
Амии не мога да гадая.. ако ти кажа нещо и то не е така както аз съм ти казала? това ти сам трябва да го разбереш по някакъв начин.. Щом не можеш по този начин..опитай чрез приятели..
WorldofWarcrafwow
03-19-2011, 22:47
Чрез приятели трудно .. много общи нямаме :D DreamForYou -Ако ми беше казала,че игнора е достатъчен и няма чувства към мен може би щеше да ми олекне и да се откажа ... как да ти го обясня :D
cranberry696 Под игнор имах предвид,че се прави на недостъпна и т.н. не ми обръща внимание,не вдига пише и другите неща
DreamForYou
03-19-2011, 22:50
Хаха :lol: :lol: :lol: Амии сега излиза, че аз съм виновна :D Тц тц амии тогава казвам, че игнорирането значи, че не те харесва и не изпитва нищо към теб и готово.. Така съгласен ли си? :lol: :lol: :lol:
WorldofWarcrafwow
03-19-2011, 22:51
Хаха :lol: :lol: :lol: Амии сега излиза, че аз съм виновна :D Тц тц амии тогава казвам, че игнорирането значи, че не те харесва и не изпитва нищо към теб и готово.. Така съгласен ли си? :lol: :lol: :lol:
Каза го насила :D ... ефекта не е същия
DreamForYou
03-19-2011, 22:52
:D :D :D
WorldofWarcrafwow
03-19-2011, 22:52
cranberry696 Под игнор имах предвид,че се прави на недостъпна и т.н. не ми обръща внимание,не вдига пише и другите неща
WorldofWarcrafwow
03-20-2011, 08:58
Още мнения,съвети са добре дошли :)
Ама ти сериозно се кефиш на фантастиката, а?
Към автора: ако не ти обръща внимание обърни внимание на дуго момиче. Научи се да се цениш, иначе никога няма да имаш момиче ;)
Кажи, пич?
bratignat
03-20-2011, 11:15
Тя, ако има чувства ще е подмокрена през цялото време в очакване да чуе гласа ти, да те види или пише.
Това юноше - който има тайната, знае, че тя се не изговаря, още по-малко пише. Моментът, в който момиче те чуе да твърдиш това, вече ще те реже.
^Ем, брате, умри е съвършено прав, както във всички свои мнения всъщност.
Вярно е, че е преувеличено това за подмокрянето, но принципът е един и същ ;)
И изобщо никой мъж няма да пострада ако му чете постовете 8-)
bratignat
03-20-2011, 13:03
Имам ерекция! До сега не ми ставаше, но сега като махнах поглед от твоя аватар и прочетох неговото, се уверих в правдивостта на думите ти. Мъже от всички страни - четете мненията на умри, преди да ви е умрял малкия приятел!
П.П.
Това трябва да е някаква скрита реклама на Нескафе, а jghksjmdkdf?
WorldofWarcrafwow
03-20-2011, 14:22
Въпроса ми беше- Как да разбера дали има чувства към мен ?
От това,което се изписа до тук и ви казах според вас има ли или няма чувства ?
Кво разбираш под "игнор"?
WorldofWarcrafwow
03-20-2011, 15:29
Кво разбираш под "игнор"?
Е отрязване не 1,2 пъти от нея а перманентно :D правене на недостъпна и т.н. игнор-ако може да се нарече без отговор от нейна страна.
Ми не искам да те разочаровам, ама до сега не си споменал нито едно нещо, което да ме наведе на мисълта, че си пада по теб. Може наистина да се прави на недостъпна, ама в такъв случай има нужда от шамар от реалността. В общи линии те разиграва. Не си заслужава. Преодолей я.
WorldofWarcrafwow
03-20-2011, 15:44
Ми не искам да те разочаровам, ама до сега не си споменал нито едно нещо, което да ме наведе на мисълта, че си пада по теб. Може наистина да се прави на недостъпна, ама в такъв случай има нужда от шамар от реалността. В общи линии те разиграва. Не си заслужава. Преодолей я.
Какво имаш предвид с това шамар от реалността- да спра да с занимавам с нея или?
Значи според теб ме мотае,разиграва и т.н. ?(с това нейно правене на недостъпна, се чудя как да постъпя? да спра ли да и обръщам въобще внимание,както тя на мен ми обръща от време на време щом ме разиграва според теб това ли е правилното решение :) ?)
"Шамар от реалността" имам в предвид за нея. Т.е. да осъзнае, че не може вечно да бяга, да се държи като пълна к*чка и да очаква, че това ще и спечели място в сърцето ти. В общи линии да спре да гледа толкова филми и да порасне. А колкото до теб, мисля си, че е време да спреш да се унижаваш и да и търчиш след задника. Намери си момиче, което те цени и заслужава.
WorldofWarcrafwow
03-20-2011, 15:59
Разбрах ,че ''шамара от реалността'' се отнася за нея :)
Какво да ти кажа...на думи е лесно това,което ми казваш да спра да се занимавам,но все става така,че(както споменах през време,когато си иска отговаря,не винаги когато аз и се обаждам и пиша- и тогава пак започва старата песен на нов глас един вид :D обръщам и внимание прави се на недостъпна и всичките тези глупости после пак така и общо взето се получава някакъв кръг,който май няма изход или не знам..( знам,че винаги има изход попринцип)
Ми очевидно нищо не се променя при вас и ти си оставаш разочарован. Знам колко в трудно да загърбиш чувствата си, но стига да искаш се изисква малко търпение. Ако наистина решиш да го направип бух ти предложила да спреш да я търсиш и за известно време да прекъснеш контакт с нея. Както са казали "Далеч от очите, далеч от сърцето." Няма 100% гаранция за ефект, но си заслужава да пробваш.
WorldofWarcrafwow
03-20-2011, 16:17
Това го знам,но исках да разбера начин по който да разбера дали тя има чувства към мен и се прави на недостъпна,дали си заслужава да търпя тоя игнор и въпроки това да я търся.. и да чуя мнението на някой страничен човек да ми каже примерно - няма чувства,но не да го каже само ей така машинално (за да спра да я търся) а наистина да мисли,че е така .. тогава мисля,че ще ми бъде по лесно да спра контакти с нея.Понеже никой явно не знае начин, по който да се разбере дали има чувства към мен нека хората,които писаха\четоха в темата да си кажат мнението дали има или няма чувства и да знам какво да правя :)
WorldofWarcrafwow
03-20-2011, 17:12
Кажете как да я забравя :) ?
xinfamous
03-20-2011, 17:16
Играй повече WoW.
WorldofWarcrafwow
03-20-2011, 18:19
Играй повече WoW.
Нещо такова ще е :) ще си търся и друго момиче :)
Strength
03-20-2011, 18:20
Отиваш в Dalaran и спамиш яко на yell:"TYRSQ SI PRIQTELKA SKILLED AND GEARED /w me!"
:D :D :D :razz: :razz:
Купи си Blizzard-ски WoW стани 85 level . Намираш си свястна гилдия и почваш яко рейдове и арени ! Това е ключът към успеха.
Btw ще ни кажеш ли на колко си ?
WorldofWarcrafwow
03-20-2011, 20:28
Купи си Blizzard-ски WoW стани 85 level . Намираш си свястна гилдия и почваш яко рейдове и арени ! Това е ключът към успеха.
Btw ще ни кажеш ли на колко си ?
Не ми се занимава в момента с WoW . Тука имам 2 месеца да убия времето и се чудех кво да правя,но няма да е WoW :) ще търся друго момиче и така :)
Хиперболизирам за да изтъкна основата на мисълта ми, но ти знаеш това, обяснявам за някой недоразбрал.
Не знам дали от страна на братигнат тва е някаква форум завист (!?), едва ли , но нямам нищо към теб и уважавам мнението ти. Все пак всеки има право на такова.
WorldofWarcrafwow
03-20-2011, 20:49
А според вас защо при всички или поне при повечето,когато не можеш да имаш някоя я искаш още повече?
Е ся ще кажа мойто мнение :) Ако все пак ти е отговаряла или ако въобще сте били заедно с приятели някъде, усещал ли си някак си тя да се занимава повече с теб, отколкото е околните? Ако е така - може да има някакво привличане.. а към въпроса за игнора - понякога така момичетата изразяват интереса си т.е чака да я потърсиш :-o
Тва е поне мойта теория 8-)
WorldofWarcrafwow
03-21-2011, 13:36
Е ся ще кажа мойто мнение :) Ако все пак ти е отговаряла или ако въобще сте били заедно с приятели някъде, усещал ли си някак си тя да се занимава повече с теб, отколкото е околните? Ако е така - може да има някакво привличане.. а към въпроса за игнора - понякога така момичетата изразяват интереса си т.е чака да я потърсиш :-o
Тва е поне мойта теория 8-)
Е отговаря,но не постоянно,както и да е . :) Както едно момиче по-горе каза,че това с правенето на недостъпна 1во-не е начина да покаже,че има някакви чувства и 2 ро това е от доста дълго време така че може би,наистина не изпитва нищо и т.н.(а не се прави на недостъпна просто за да ми привлече вниманието) :) ,което всъщност е без значение аз да си призная просто имах месеци за убиване до юни месец,но както и да е дотогава ще убивам времето по друг начин ще търся друго момиче и така ...
Ahahaha vie ste maznite debili seriozno kak nqma da znaesh kakvo da pravish ,ostavi sega momi4etata qvno e 4e ste 1 nabor 13-14 godini pak razberi 4e v neinite o4i si nqkakav piklio deto si caka wow i kosata mu pre4i da gleda sled +4,5 godinki shte vlezesh v ritama s momi4etata za sega gi ostavi teq raboti ;)
WorldofWarcrafwow
03-21-2011, 14:43
Ahahaha vie ste maznite debili seriozno kak nqma da znaesh kakvo da pravish ,ostavi sega momi4etata qvno e 4e ste 1 nabor 13-14 godini pak razberi 4e v neinite o4i si nqkakav piklio deto si caka wow i kosata mu pre4i da gleda sled +4,5 godinki shte vlezesh v ritama s momi4etata za sega gi ostavi teq raboti ;)
Не съм нито на 13 нито на 14 :)
em shtom ne si na tolkova kade ti e akala v glavata e manq4e q izlez malko ot igrata .teq igri ne razbra li 4e samo te vrashtat nazade i nazade i ako ne gi spresh she si ostanesh nazade + ot tqh razvivash asociqlen jivot i ot tva ko she stane e lud shte umresh sam ,na 40 godini bez jena deca i priqteli shte ba4kash 1 mizerna rabota i shte cakash igri4ki otnovo takav li iskash da ti e jivota.vii mozak v glavite imate li kat ne si na 13-14 kvo gi igraish teq igri ve mi hoish da pitash po forumi haresva li me ne me haresva super mnogo se izlagash.
WorldofWarcrafwow
03-21-2011, 19:05
Имам още 2 месеца за убиване бе пич :)