View Full Version : не бих допуснала отнова аз да съм прецакана
Ами започвам темата си така ,че никога не съм правила номерца,държала съм се коректно към момчетата и напоследък (1 година може би) си търсех сериозно момче...запознавах се с различни но никога не се получаваше..даже напоследък попадах на точно такъв тип момчета които винаги са ми били противни ..непукисти, все да ти направят мръсно,правят ти се на добрички първите 2 седмици и след това си изкарват кирливите ризи,защото виждат ,че не се хващаш на 2-3 мили думи и хайде това ми е голямата любов..пълна трагедия с една дума :D и така разделям се с такива разбира се,не искам да имам нищо общо с такива хора
на скоро се запознах пак така с едно момче, проявява интерес ,държи се добре или просто ми казва това ,което бих искала да чуя ... казва ми,че за него се носят слухове,че е сваляч но аз да не вярвам на тези неща ,защото това ,че се носи такъв слух и има 2-3 такива случки не означава това .А наистина мои познати точно това и ми казват за него.Та всички ми казват да си преценя, как се държи обаче не мога да преценявам хората бе мамка му,така както са ти милички така след два дни разбираш какви боклуци са в деиствителност ..исках да споделя ,може би нищо няма да изгубя ако изляза просто на ч приятелска среща но ще е за резил вече нз за кой пореден път ако съм попаднала на който не трябва ..та какво мислите по въпроса :)
BlueFace
03-19-2011, 21:21
Риск печели, риск губи... Напълно те разбирам как се чувстваш, като попадаш само на неподходящи. Но ако не поемаш рискове няма как да откриеш този, с който ще си щастлива...А ако се оказже неподходящ, просто продължи напред, без излишни депресии и т.н. ;)
За да отсееш бройкаджиите от тези, за които си мечтаеш, просто предлагай на текущото момче да излизате по често само двамата, да прекарвате повече време заедно.
Не да се показвате пред другите.
И не му пускай.
Това са двете цели на бройкаджията, ако е такъв, няма да издържи дълго и ще те разкара. Но поне ще е отървеш от него!
А ако издържи...продължавай с наблюденията и имай едно наум! :)
ivcheto0o
03-19-2011, 21:41
Не вярвай на хората,можеш и сама да прецениш.Дай му шанс за да не съжаляваш после.
bratignat
03-19-2011, 22:11
Значи едновременно не им връзваш, но и се разделяш с тях. Здраво си противоречиш.
Нищо не губиш ако опиташ ;) !
DubstepRLZ
03-19-2011, 22:18
Винаги се задава един и същи въпрос " подходящ ли е или не" отговора идва по късно разбира се :D .. опитай се да разбереш какви са приликите и разликите на момчетата с които излизаш.. после отдели хубавите от лошите качества и започни да турсиш само това.. останалите игнорвай ;).. а иначе спокс и аз сум голям карък, все попадам на Нърд Бойс :::
rtpghhfcz
03-19-2011, 23:18
Винаги се задава един и същи въпрос " подходящ ли е или не" отговора идва по късно разбира се :D .. опитай се да разбереш какви са приликите и разликите на момчетата с които излизаш.. после отдели хубавите от лошите качества и започни да турсиш само това.. останалите игнорвай ;).. а иначе спокс и аз сум голям карък, все попадам на Нърд Бойс :::
Моме, като изключим правописните и пунктуационни грешки, мноУ мЪ кефиш и коментарите ти - също!
От нЪрд Бой :-)
Неспирай да търсиш и ще намериш подходящото момче.Затова ,че си попадала на такива момчета не значи че няма и свястни.Дай на времето да ти намери половинката с която ще изживееш любовта която търсиш.
Няма да разбереш, ако не пробваш. Пълно е с лицемери и мн често не можеш да видиш какъв е точно човекът отсреща. Но все пак според мен всеки заслужава шанс и ако бях на твое място бих дала на това момче такъв.
Take_That
03-21-2011, 13:01
Просто гледай да го опознаеш по-добре. Излизайте, говорете, провокирай го по някакъв начин да се покаже такъв, какъвто е. Не бързай да го считаш за бита карта, но и не му вярвай сляпо и не бързай. Не се връзвай на хорските приказки, имаш глава на раменете - прецени сама що за човек е. :)
Sladurcho
03-21-2011, 15:00
Хората винаги са говорили и ще говорят... такива сме си.. Според мен му дай шанс излезте като приятели поговорете.Ти сама каза че повечето за 1-2 седмици си показват кирливите ризи,ако и той е такъв ще се разбере,но недей да си създаваш прецента за някой само по това което другите ти говорят