PDA

View Full Version : пожелание за рожденния ден на любимия човек

didencetto7
03-21-2011, 13:51
не бях сигурна дали темата е за тук но се надявам, че тук ще се натъкна на повече романтици :) и така- приятеля ми има рожден ден и се чудя какво да бъде този път посланието на картичката с подаръка, ако някой има идеи моля ви да ми предложите нещо :)

Take_That
03-21-2011, 16:13
Според мен да му напишеш каквото ти е на сърцето, това, мисля че наистина ще го трогне, няма смисъл от вече заучени фрази. :) Излей си душата, както се казва :-)

qgodinka
03-21-2011, 16:19
Според мен да му напишеш каквото ти е на сърцето, това, мисля че наистина ще го трогне, няма смисъл от вече заучени фрази. :) Излей си душата, както се казва :-) =D> и аз съм на това мнение,според мен това най-много ще го трогне

qgodinka
03-21-2011, 21:37
е какво стана :-o

TheNewReligion
03-21-2011, 21:53
Просто дай воля на чувствата си. Ако можеш да ги обобщиш в няколко изречения, ок. Ако не можеш, напиши, че не можеш. Поне ще е искрено и вярно. Ако го обичаш, му го кажи. Ако не- не го лъжи.

YouNeedLobotomy
03-21-2011, 23:17
Какви сте егоистични! Все едно момичето да ви иска съвет и вие да му кажете, измисли си съвет сама.

1ви вариант: Пожелай му да забогатее, да се ожени за теб, да ти завещае всичко и да умре от бърза и безболезнена смърт.
2ри вариант" Пожелай му да забогатее, да се ожени за теб, да ти завещае всичко и да умре от бърза и болезнена смърт.
3ти вариант: Пожелай му да забогатее да се ожени за теб с предбрачен договор, да ти изневерява ти да го заловиш и да му вземеш всичките пари оставяйки му колкото деца евентуално сте имали.

Може да съм суеверен, но вярвам, че ако го поискаш много силно ще се сбъдне.
Късмет!

xinfamous
03-21-2011, 23:42
Честит рожден ден.

didencetto7
03-22-2011, 20:34
ами реших да напиша-

Честит рожден ден любов моя,
Желая ти много здраве и късмет-останалото само ще дойде.Никога не се променяй-обичам те такъв какъвто си, сега и завинаги!

не знам дали е много добре, но ако имате забележки кажете :) мислих си и се оказа че клоня повече към любовното послание за това реших да напиша това :) и междо другото благодаря за съветите :)

nepowtorima
03-22-2011, 21:17
Хубаво е това, което си написала. Важното е, че ти е дошло от сърцето...