PDA

View Full Version : Oriflame Beauty Kajal Eye Liner !

mine
03-21-2011, 16:03
Здравейте..

Искам ви пак мнението за продукт 8-)

http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=17473

Много ми харесва очната линия.. Някой ползвал ли е точно тази очна линия и доволен ли е?

Ако не сте използвали очната линия може ли все пак да си изкажете мнението :)

Благодаря муцинки :-)

mine
03-21-2011, 16:56
И да благодаря ви, че за пореден път ми отговаряте толкова бързо :)

Pamaa
03-21-2011, 17:05
Пробвала съм и не е лоша, но като стигнеш до по-дебелото, какво правиш? С ребчето ли трябва да си слагаш? :?

mine
03-21-2011, 17:35
Емиии, :-o

neeDaBosS
03-21-2011, 17:40
И аз мислех да го поръчвам ама..каквато съм смотана,ще изтъпя връхчето за нула време и после кво...едно голееееМо нищо.Само не разбрах дали наистина може да се ползва и като ефект за опушени очи?

dream1707
03-21-2011, 17:54
Аз имам такава.. отначало е много хубава, докато не се изтъпи ... в момента я ползвам като молив защото не се размазва... най вече отдолу, на водната линия на окото.

RainBerry
03-21-2011, 17:56
По принцип моливите кайал (каял) не се използват като обикновените моливи - с острото напред. Използват се по дължината, тоест, както си е продукта като го отворите, просто го приближавате към окото, без да го накланяте и тн. Използвате го по дължина и така не се затъпява, майка ми го имаше преди време, като индианци бяхме. :lol: Но го изгуби..

Pamaa
03-21-2011, 19:30
По принцип моливите кайал (каял) не се използват като обикновените моливи - с острото напред. Използват се по дължината, тоест, както си е продукта като го отворите, просто го приближавате към окото, без да го накланяте и тн. Използвате го по дължина и така не се затъпява, майка ми го имаше преди време, като индианци бяхме. :lol: Но го изгуби..

то било много сложно бее :shock: :lol: . . аз така ще се наклепам, че никой няма да може да ме познае 8-)

RainBerry
03-21-2011, 23:17
Като се свикне не е толкова трудно, аз не успявах да си го сложа като хората, но майка ми му хвана цаката, не, че се гримира много,де.. :D

Виж това видео, това е за оригиналния kohl (морокански), но се опитай, ако не по първия, то по втория начин и забележи как не го слага с върха на четчицата, а по самата му дължина. Наистина е много интересен каяла като цяло, а и по принцип с този като показания са се мацали много индийки/арабки и тн(схвана ми идеята :D )

http://www.youtube.com/watch?v=eilUURi1hZg

p.s Сега се сетих още едно интересно нещо, при оригиналния кохл/каял са се навлажнявали очите, защото то е прах и предизвиква едно мигане и се получава този "мокър" ефект на очите на индийките.

JoLLiE92
03-21-2012, 17:20
Това е едно от наййййййййййй-любимите ми неща на Орифлейм :) Използва се настрани, не с връхчето

justasmile
03-21-2012, 17:28
Една от най-добрите очни линии!! <3 ;д

SITYSI
03-21-2012, 17:47
Изглежда уникално ! Определено бих си я взела!