Влез

View Full Version : Да действам или да не бързам ;д

ixya
03-21-2011, 21:05
Здравейте, не мислих че някой ден ще пиша в подобен форум за такава тема.. но се притеснявам че ще изпусна хубавото момиче :D. Знам че ме харесва, излизаме вече от месец през 3-4 дена, но в момента имам други схеми в главата си и много много не искам да става нещо по-сериозно. Много ми е объркана главата не знам какво да правя. Дали ще ме чака още време или да действам докато ме иска. Иии дали след време ако стане нещо между нас парите ще са проблем за връзката.. техните са паралии пък аз съм в средно положение.

Gerrynka
03-21-2011, 21:07
ами според мен, действай .. пък и няма да се жениш за нея, че техните да те гледат колко пари имаш ;)

qgodinka
03-21-2011, 21:10
Действай,преди да се е отказало момичето,щом върви,просто ще си пропилееш шанса :?

tanch3t093
03-21-2011, 22:08
И аз ти казвам да действаш, след време би било твърде късно. А ако тя наистина те харесва няма да гледа дебелината на портфейла ти ;)

stigmata
03-21-2011, 22:33
Щом се харесвате,давай,защото наистина може да я загубиш!Парите ще окажат влияние задължително по натам!

BlueFace
03-21-2011, 22:38
От какво ти е объркана главата?? Според мен, ако ще тръгваш с нея само за едното е*ане не си струва, щом момичето е свястно. Оправи си "схемите" и тогава действай ;)

П.П. Бургазлия ли си ? хД

YouNeedLobotomy
03-21-2011, 23:25
От какво ти е объркана главата?? Според мен, ако ще тръгваш с нея само за едното е*ане не си струва, щом момичето е свястно. Оправи си "схемите" и тогава действай ;)

П.П. Бургазлия ли си ? хД

Едното ебане =
Той получава оргазъм = Тя не получава оргазъм защото той е бездарник => 1 оргазъм > 0 оргазми.
Къв е проблема?

xinfamous
03-21-2011, 23:35
тя щом те е чакала цял месец начи наистина имаш голям късмет.От друга страна щом цял месец не си направил ход на 'хубаво' (по думите ти) момиче което знаеш че те харесва си ебаси педала,щи еба и схемите .

GD
03-22-2011, 05:15
Както казаха останалите действай докато в време, че току виж някой ти я отмъкнал.А и момичето няма да те чака дълго още ако има симпатий.Деиствай, че после да не съжаляваш.И успех.:)

findthetruth
03-22-2011, 05:22
Трябва да знаеш какво искаш и след това да разбереш какво иска и тя. Съгласен съм, че не трябва да изпускаш шанса, но и недей да й разбиваш сърцето.

kloely
03-22-2011, 14:00
Ако не искаш гадже, по-добре не тръгвай с нея, защото "ей така, да не си изпусна шанса" си е чисто разиграване на момичето, а тя щом цял месец те чака, изглежда си пада по теб. Не го изяснява. Помисли си кое ти е по-важно - схемите или тя?

ivcheto0o
03-22-2011, 14:07
Действай,преди да се е отказало момичето,щом върви,просто ще си пропилееш шанса :?

А за финансовото положение няма защо да се притесняваш,това не е решаващ фактор особено на вашите години.

nepowtorima
03-22-2011, 16:35
Най-добре да побързаш и да вземеш ши****то си решение, защото момичето няма да те чака вечно...
Ако си толкова объркан вземи си изясни мислите, и давай смело напред с нея...
Да не стане така, че после да пишеш тема - 'ама как да и кажа.. какво да направя, за да и предложа и т.н. '

ixya
03-22-2011, 18:02
Най-добре да побързаш и да вземеш ши****то си решение, защото момичето няма да те чака вечно...
Ако си толкова объркан вземи си изясни мислите, и давай смело напред с нея...
Да не стане така, че после да пишеш тема - 'ама как да и кажа.. какво да направя, за да и предложа и т.н. '

Хах няма то пък и не мисля че вече съществуват предлагания от типа "ще ходиш ли с мен" след 17 годишна възраст.. не съм на 12 споко. И знам какво да кажа и как да и го кажа. Просто ми беше любопитно какво мислите. Мерси за бързите отговори, не очаквах да са толкова много.

MaLkaTa_LaDy
03-22-2011, 19:02
Да действаш и да не бързаш. Няма ли такъв вариант?
Честно казано ние момичетата сме по-склонни да чакаме. Но ти си прецени какъв е случая. Но пък ако знаеше как да я размотаваш, докато заискаш нещо сериозно, нямаше да питаш. Тъй че... Само с искам не става.
П.п. Вие още не сте се взели, дето му се вика, пък вече мислиш защо може да не се получи. Ако не пробваш, няма да разбереш.

wasch0
03-23-2011, 14:34
Ще е доста кофти цял месец да те чака и после нищо..
Ако наистина я харесваш, действай :)
УСПЕХ !

А за финансовото положение няма защо да се притесняваш,това не е решаващ фактор особено на вашите години.