View Full Version : Мама почина ;(
Преди 3 часа моята майчица почина :cry: Преди 3 месеца се появи асцитна течност в корема й и тя започна да се лекува без лекарска помощ, защото вярваше, че ще успее, н не успя. Последният месец беше на химиотерапия с хапчета, 3 пъти й вадежа вода от корема, беше много отслабнала, защото не ядеше, понеже щом хапнеше нещо, после го повръщаше :( Хапваше само по 2 лъжици кисело мляко и пиеше вода. Не можеше да стане сама и баба и татко я водеха до тоалетната. И днес ми се обадиха (бях у дядо) и ни извикаха да дойдем. Тя пъшкаше и въобще не ни погледна. След пъшкането започна тихо дишане и... умря :cry: :cry: Не знам просто как ще продължа без нея :( . На 13 години съм.
Моите съболезнования.
Животът продължава дори и да не искаш. :cry:
theonlyone123
03-22-2011, 11:36
Моите съболезнования.
Много съжалявам :( трябва да се стегнеш,за да продължиш!Никога няма да я забравиш,но знаеш,че трябва да си силен/на заради нея.
Мойте най-искренни съболезнования....
Само не се отчайвай-живота е несправедлив,но смъртта е част от него.... Сигурен съм,че много си обичал майка си,но и тя те е обожавала и би била щастлива да те види щастлив и успял човек...Предстоят ти тежки дни,месеци и години,но не мисли,че не можеш да се справиш. С помощта на близките си се опитай да приемеш нещата такива каквито са...Майка ти би била щастлива ти да продължиш смислено живота си ...
zlatit0o
03-22-2011, 11:41
Моите съболезнования :smt056
Fiction7577
03-22-2011, 12:00
Само не се отчайвай-живота е несправедлив,но смъртта е част от него.... Сигурен съм,че много си обичал майка си,но и тя те е обожавала и би била щастлива да те види щастлив и успял човек...Предстоят ти тежки дни,месеци и години,но не мисли,че не можеш да се справиш. С помощта на близките си се опитай да приемеш нещата такива каквито са...Майка ти би била щастлива ти да продължиш смислено живота си ...
+
http://www.youtube.com/watch?v=1wYNFfgrXTI
Мисля, че припева ще ти хареса.
Greennight
03-22-2011, 15:21
Кофти история...
Живота продължава,колкото по-бързо я забравиш толкова по-добре,защото за жалост от ония свят никой не се е върнал... :(
MegiBoOm
03-22-2011, 15:28
Искрени съболезнования.... ;(
Сигурно чувството е ужасно, но ти остава да се надяваш, че е отишла на по-добро място! (:
Един поздрав от мен с една изключителна песен!
http://www.youtube.com/watch?v=fBOvOatPqnY
eLeHaGuLbertt
03-22-2011, 16:03
Мойте съболезнования..
Въпреки това ти трябва да продължиш напред ... :cry: :cry:
nepowtorima
03-22-2011, 16:16
Моите искрени съболезнования..
Винаги ще си спомняш за нея.. дори и в най-лошите ви моменти тя е била до теб...
С времето болката ще намалее, но винаги ще остане в съзнанието ти какво се е случило...
Моите съболезнования. :(
Мисли си само за добрите мигове прекарани с нея, опитай се да се разсееш след седмица или две. Сега имаш право да скърбиш, но после просто помни, че нейното желание би било ти да пораснеш, да завършиш. Прави всичко както тя би искала да го правиш. И не забравяй, че има хора, които те обичат и те подкрепят. Ако имаш нужда от нещо тези хора винаги ще са до теб.
Въпреки, че ще ти е много трудно ти пожелавам да продължиш смело напред. :( :-)
HotHeaded
03-22-2011, 17:30
МНОГО СЪЖАЛЯВАМ :-#
Бъди силен и продължи напред,сигурна съм,че тя би искала това..
D3NG3rZ0N3
03-22-2011, 18:03
Съжалявам.
Гледай на моменти като този, като на възможност да отвориш нова глава в живота си. Няма място да се отчайваш, в живота само смъртта е сигурна.
Казват, че времето лекува... болката ще избледнее и винаги ще носиш спомена за нея. Този, който не е забравем, живее вечно.
+1
dontcare
04-03-2011, 17:22
Моите искрени съболезнования!
И не го казвам просто така,а защото знам какво е!
Не зная колко бързо мина толкоз време,но преди близо година моят баща почина-един от най-близките ми хора-най-милият,толерантен ,състрадателен човек,дал ми вкус към музиката и прочее..
Два дена след рождения ми ден през нощта получи инсулт-много тежък-три дена беше в кома в болницта.Уж лекарите правеха всичко по силите си,ама все пак се случи точно в часа на раждането на брат ми преди 7 години.
недей да се отчайваш.В такива моменти разбираш кой е наистина до теб,и как с подкрепата на близък приятел нещата не изглеждат толкова зловещи.Винаги ще ти липсва и всяко нещо ще ти напомня на нея,..но такъв е животът.Аз лично вярвам в съдбата и каквото е писано да се случи,то ще сЕ случи-рано или късно.
Просто горе главата ,защото твоят живот продължава,както и този на баща ти и баба ти.
the show must go on.. както се пееше в една песен
Моите съболезнования братле
Моите съболезнования. :-#
OtkrovennoBezrazlichna
04-03-2011, 19:31
Моите съболезнования
Обаче не мога да разбера как 3 часа след като майка ти е починала ти сядаш на някав комп влизаш в някав форум и го казваш на някви хиляди непознати :( аз много съжалявам обаче ти се ядосах :п
the show must go on.. както се пееше в една песен
Моите съболезнования братле
Моите най-искрени съболезнования..
не знам как се чустваш, защото досега не ми се е случвало подобно нещо, но и на мен ми е малко странно защо сядаш на компа след като майка ти е починала. Аз ако съм на твое място едвали бих постъпила така...
dontcare
04-03-2011, 20:01
^На мен като ми се случи седнах седмица-две по-късно..но нямаме право дасъдим хората
BaffaLsc
04-03-2011, 20:22
Силно се надявам темата да не е ебавка..
та.. ужасно, ужасно, ужасно много съжалявам..
Нямам представа какво ти е, не искам и да знам..
Просто се опитай да бъдеш силен/силна , за да се справиш със ситуацията.. :(
Мойте съболезнования! :(
ПС: За кво вдигате стари теми?
Силно се надявам темата да не е ебавка..
та.. ужасно, ужасно, ужасно много съжалявам..
Нямам представа какво ти е, не искам и да знам..
Просто се опитай да бъдеш силен/силна , за да се справиш със ситуацията.. :(
Аз пък силно се надявам да е ебавка, верно не е хубаво да се шегуваш с такива неща, но....
п.с съжалявам за майка ти.
VampireLover3
04-04-2011, 03:22
Моите съболезнования. :cry:
Не знам какво е да загубиш близък човек, но определено чувството не е приятно особено когато е родната ти майка. Искрено се надявам да се справиш с трудностите в живота и да не се предаваш. Успех и отново много съжалявам.
Bonbonchencetyy
04-04-2011, 12:46
Моите съболезнования! :(
Аз бях на 14 години, когато същото се случи с баща ми. Просто забравяш за случилото се (колкото и да е трудно) и продължаваш напред. Иначе ще става все по-зле и по-зле.
Моите съболезнования.. :cry:
Опитай се да приемеш нещата такива , каквито са и продължи напред.
Според мен като за начало си намери някакво хоби, занимавай се с нещо, за да се разсееш и да не мислиш за майка си.
Моите съболезнования,наистина много съжалявам за загубата ти.Тежко е да изгубиш родител сигурна съм...Болката никога не спира..Бъди силна-това е най-важното
Моите съболезнования :( Много е трудно да свикнеш с мисълта, че никога
няма да видиш човек, който си обичал и който е бил
до теб в добро и в лошо, но горе главата, живота продължава ..
kalpazanka
04-10-2011, 07:57
Моите съболезнования.
Nakadah, как не те е срам точно за такава тема да питаш?! Разбирам да е от 2006-та, да си като ужилен, но е едва от март тази година.
Много съжалявам.Наистина много гадно.И си едва на 13 :smt085
sToyAncHo
04-10-2011, 12:09
Не мога да си представя какво е :( Поплачи си...мисля, че ще ти помогне. Моля те не прави глупости, за които после ще съжаляваш! Потърси приятелите си и близките си хора. Те ще те успокоят и ще ти дадат някаква подкрепа. :cry: :cry: :-# :smt056
bubkaa93
04-10-2011, 12:28
Моите съболезнования! :(
Абсолютно съм съгласна. Няма как да избегнеш периода на мъка, нали знаеш, загубилият близки минава през няколко фази: Отрицание, Обвинение и т.н. Но да, и моят съвет е същия: Повтаряй си, че тя те гледа и би била много нещастна, ако заради нея зарежеш целия си живот! :)
Моите съболезнования. :(
Мисли си само за добрите мигове прекарани с нея, опитай се да се разсееш след седмица или две. Сега имаш право да скърбиш, но после просто помни, че нейното желание би било ти да пораснеш, да завършиш. Прави всичко както тя би искала да го правиш. И не забравяй, че има хора, които те обичат и те подкрепят. Ако имаш нужда от нещо тези хора винаги ще са до теб.
Въпреки, че ще ти е много трудно ти пожелавам да продължиш смело напред. :( :-)
1+ :( :(
Моите съболезнования.
Nakadah, как не те е срам точно за такава тема да питаш?! Разбирам да е от 2006-та, да си като ужилен, но е едва от март тази година.
Како, останах без думи :(
Simeon15
05-29-2011, 23:18
Моите съболезнования...:cry:
Моят съвет е да продължиш напред.
CherryBell13
05-30-2011, 12:05
Много съжалявам, моите съболезнования :cry: ако ще те успокои знам какво е да загубиш важен човек моят дядо почина точно преди да каже нещо на баба ми, но не мога да си представя какво ти е, и как ще се справяш без нея, но вярвам че си силен и упорит човек, това ще ти помогне ще станеш прекрасен човек не тъжи животът ти продължава :smt056 и тя винаги ще е с теб в сърцето ти. Мисля че ще е добре да споделиш с някого и да поплачеш на воля защото и на мене ми беше тежко но го държах в себе си и резултатът не беше много добър...Надявам се поне малко да сме те успокоили :smt056
Плюй в лицето на смъртта и продължи напред...
thegreenzombie
05-30-2011, 14:34
Съболезнования ;(
В момента приемат баща ми в болница заради абсолютно същите неща: асцит, сърдечна недостатъчност и събиране на вода в тялото :-# и още неща имаше ..... започвам сериозно да се плаша :smt090
SpirituallyAbused
05-30-2011, 15:44
И моята майка почина миналата година , но живота продължава .. ще страдаш , ще те боли ,но с времето ще свикнеш с болката ... просто не се предавай !! :-)
МОИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ!! :cry: :cry: :smt056 :smt085 :smt087
Животът продължава.. И аз не мога да си представя живота без мама.. На почти същата възраст съм като теб.. предполагам как се чувстваш..!!!
Горе главата!! Дръж се и не се предавай..!!
Колкото и изтъркано да ти звучи.. Животът продължава!!
И наистина е така!!
И отново.. Искрено съжалявам :( :(
Colouring
05-31-2011, 20:36
Знам,че каквото и да кажа ще бъде малко.
Не искам да омаловажавам вашите(а и моите загуби),но това да загубиш родител е по-тежко от всичко останало,особено майка.Майка,която те е родила,която те е отгледала и обичала.
Мойте най-искрени съболезнования!ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД!
Човек е жив,докато е жив споменът за него.
Моите съболезнования :cry:
RainbowGirl
06-01-2011, 15:32
Много, много съжалявам. Опитай се да бъдеш силен/а и да продължиш напред. :(
Моите съболезнования :cry: :cry: :cry: :cry:
xpuct0wa
06-01-2011, 20:28
Моите съболезнования.
Животът продължава дори и да не искаш. :cry: :-#
Моите съболезнования :smt056 :cry: :cry:
Anonimen05
06-18-2011, 10:36
Моите съболезнования. Няма какво да ти кажа освен да бъдеш силна/силен. Особено, ако си момиче връзката Ви е била по-голяма и сте били по-близки. Опитай се да мислиш за друго. Знам какво ти е. Аз не мога да си представя живота без моята майка. Дори сега кахят сълзи от очите ми. Прави това, което е искала майка ти в нейна памет. Надявам се болката да намалее с времето. :(
marto12345
06-19-2011, 13:13
Моите съболезнования :smt022
Трудно е, но ще свикнеш ! Не се предавай и продължавай напред.
Моят баща почина когато бях на 4 почти не го помня...
Много съжелявам за майкати ;( :(
sunnnnnnnn
06-19-2011, 17:42
Моите съболезнования! Бъди силна ! :-#
Моите съболезнования. Но живота продължава.. Ще ти е тежко доста време. НА 5 години баща ми изчезна безследно... Минаха 10 години.. няма нищо за него... Знам какво е защото и той за мен е мъртъв.. Но знай че тя винаги ще е до теб... Просто гледай напред :) :smt056
HoBoJIyHuE
07-01-2011, 18:34
Моите съболезнования !!!! Отначало е много трудно, знам, но намери волята и силата да продължиш напред. !
ddeennyy
07-01-2011, 18:43
Наистина много съжалявам. Но както казаха останалите може да ти бъде трудно, но никога не забравяй, че майка ти те е обичала и винаги
ще те обича ! Знай, че е на по-хубаво място и иска да те види като преуспял човек.
exxxclusive
07-11-2011, 20:39
Съжалявам ! :(
Моите саболезнования... :cry:
IlovEmyPuffYToY
08-25-2011, 08:51
моите съболезнования....тя е с теб :-# :-# :-# :cry: :cry:
association
08-25-2011, 09:45
Аз също загубих майка си преди известно време.
Бъди силна,всичко ще не нареди. Ще намерих утеха при най-близките си хора.
Моите съболезнования.
BrainlessROCKBABY
08-25-2011, 10:52
оо.. горкия http://factoryjoe.s3.amazonaws.com/emoticons/emoticon-0134-bear.gif
болката ще отмине с времето, трябва да намериш сили да продължиш.. семейството и приятелите ти ще ти окажат подкрепа.. http://factoryjoe.s3.amazonaws.com/emoticons/emoticon-0134-bear.gif
+ :(
TVDQueen
08-25-2011, 17:06
Каквото и да кажем, едва ли ще променим нещо.Много съжалявам наистина.Сигурна съм, че ще я запазиш в сърцето си за цял живот!
Моите съболезнования! Тя винаги ще е с теб и ще те пази. :-)
gugenceto2
08-27-2011, 12:46
Моите съболезнования :-# .Съжелявам за майка ти.Никой човек не заслужава това особенно на тази крехка възраст.Знай че тя е с теб и те пази.Не прави глупости.Продължи живота си смислено!Сигурна съм че тя го иска.И още едно нещо искам да спомена-В този момент сме най-уязвими!НЕ посягайте към алкохол цигари или по-лошото наркотици! :-) :-#
Моите съболезнования! Наистина ужасна трагедия! Но живота продължава... колкото и банално да ти звучи. Всичко минава макар и да не ти се вярва точно в момента! Аз вярвам, че ти въпреки че не те познавам си силен човек и ще успееш да го преодолееш и да продължиш напред!
Моите съболезнования.
:cry: :cry:
Моите съболезнования. ;s
Това е много тежък момент. С приятели и подкрепа ще се справиш!
sapphire5
09-04-2011, 08:23
Моите съболезнования :(
FuCKkK13
09-04-2011, 08:47
Само не се отчайвай-живота е несправедлив,но смъртта е част от него.... Сигурен съм,че много си обичал майка си,но и тя те е обожавала и би била щастлива да те види щастлив и успял човек...Предстоят ти тежки дни,месеци и години,но не мисли,че не можеш да се справиш. С помощта на близките си се опитай да приемеш нещата такива каквито са...Майка ти би била щастлива ти да продължиш смислено живота си ... +1 :(
izzyfreak
09-04-2011, 09:07
Моите съболезнования :-# :cry: [hug]
Моите най-искрени съболезнования ! Бъди силен,няма да ти е лесно,но трябва да продължиш да се бориш . Съжалявам за загубата ти :-#
maksimal
09-04-2011, 10:13
Моите съболезнования. ;s
http://vbox7.com/play:cc8d5644
Може да ти помогне тази песничка :(
Djudjinku
09-04-2011, 13:40
Много съжелявам... СТЕГНИ СЕ ! и преуспей в живота !
zlatit0o
09-04-2011, 14:35
Моля Ви, стига сте ъпвали темата. Като я видя само се депресирам. :(
Моите най-искрени съболезнования. Дано почива в мир! Дано е на по-добро място! :cry:
gersinkaa
09-05-2011, 12:23
:( :( :( :-# :-# :-# :-# :-# Най-искрени съболезнования! Нека почива в мир! А ти бъди силен, защото и да не искаме живота продължава! На пук на живота ти успей, пред хората не показвай слабост, защото повечето са гадни и се възползват от това! Трудно е, но ТРЯБВА да успееш, защото само така ще можеш да направиш майка си щастлива, също и другите около теб! :-# :-# :-# :-# :-# :( :( :(
againstyou
09-05-2011, 17:13
Искренни съболезнования,много съжалявам.Не целя нещо да се заяждам ама мисля,че това е лично нещо и е тъпо да го споделяш по форумите.
joanittka
09-05-2011, 18:50
Моите съболезнования .. знам, че е много трудно да загубиш най- близкия си човек и то на тази крехка възраст, но трябва да продължиш живота си ! Ще ти е ужасно трудно, но когато трябва да постигнеш нещо, ще се сещаш за нея и ще го правиш заради нея ! . А ако тя е била добър човек със сигурност е на по - добро място ! :-# :smt022 :-#
Моите съболезнования. ;s
http://vbox7.com/play:cc8d5644
Може да ти помогне тази песничка :( Обожавам тази песен...винаги плача като я слушам.
Ей..горе главата :( мойте искрени съболизнования.Разбирам загубата ти..Баща ми е жив...но аз го чувствам като умрал защото не е до нас ... но това е друга тема.На тази крехка възраст е лошо да изгубиш родител..Продължавай напред с високо вдигната глава :) Важно е в този момент да бъдеш силен.
Anichkaxxwee
09-06-2011, 01:18
Мойте най-искрени съболезнования.. :cry: :cry: :cry:
ZloboMiR
09-07-2011, 03:55
Единственото по-лошо нещо, което мога да си представя, е родител да загуби детето си.
Едва ли помага да се каже, че това е неизбежният ход на живота, особено щом се е случило толкова рано. Човек трябва да намери сили в себе си, макар и приятелите да са важни. Потърсих из форума, изглежда авторът е намерил сили в себе си. С времето болката трябва да стане поносима, а спомените правят тъгата... почти приятна, с извинение за израза. Поне при мен е така...
Най-искрено се надявам това да е последният ъп и темата да се заключи със съгласието на Martio, или най-добре, да се прояви самосъзнание и да не се изказват съболезнования месеци по-късно, на мен ми прилича на натякване.
NqkfaNikakva21
10-03-2011, 18:51
на мен пък тати почина :cry: :cry: :smt090
да гледаш как заравят родителя ти .. нямам думи да го опиша, просто не го пожелавам на никой :)
и като си помисля, че сега е сам там ... ;/
иначе моите съболезнования!
Моите събплезнования ... :cry: ..всички ти казваме че трябва да продължиш напред..но на думи изглежда лесно .. трябва да си много силна .. и да се опиташ да продължиш което ще ти е адски трудно..бъди с близките си те са ти най-силната подкрепа в момента.. не мога да се поставя на твое място...всъщност никой не може .. това е нещо което не се разбира докато не се преодолее..жалко че ти се е наложило да преминеш през най-тежкия "период от порастването" толкова малка .. но това ще те направи по-силна ..
Моите искрени съболезнования отново :cry:
mrankoniiii
11-16-2011, 18:43
Моите съболезнования
Бъди силна , защото това е живота . Но си мисли за това че тя сега е някое по хубаво място и винаги когато искаш тя ще бъде то теб . Нищо не може да я замени майката ........ но просто това е живота
mrankoniiii
11-16-2011, 18:49
Бъди силна , сега си в много трудна възраст , но прави нещата заради нея , не плачи колкото и да ти е трудно защото тя е някъде там на по хубаво място и ще страда ако те види че и ти плачеш
thegreenzombie
11-16-2011, 18:55
Съболезнования ;(
В момента приемат баща ми в болница заради абсолютно същите неща: асцит, сърдечна недостатъчност и събиране на вода в тялото :-# и още неща имаше ..... започвам сериозно да се плаша :smt090
това съм го писала преди доста време... всъщност с баща ми се случи точно същото, както с майката на това момиче.... гадно е да изгубиш роднина... особено майка или баща... колкото и да и казвате да продължи напред, никак не е лесно.... :(
rebeccaa
11-18-2011, 09:30
Моите съболезнования .. не мога и не искам да си представям какво ти е , но успях да се разплача ..
Ето една песничка и от мен :
http://www.vbox7.com/play:22ed54d8
alexchyyyyy
11-20-2011, 12:29
Моите съболезнования.. :cry:
Бъди силен/силна. Животът продължава със или без любимите хора. :cry: