View Full Version : Среща
Ето че дойде момента и аз да пиша тема в този раздел..
От извесно време започнах да изпитвам чувства към едно момиче , тя е от квартала и се засичаме много често.Вчера направих първата крачка, спрях я и се запознахме.Сега предстои да я покана да излезем но не е там проблема , проблема е че ме е страх да не направя нещо прибързано.
Кажете си мнението..
Под "нещо прибързано" какво имаш предвид? Да тръгнеш да й се натискаш, а на нея да не й е кеф? :-o
Действай бавно, но славно - така успеха ти е сигурен
явно наистина имаш чувства към нея. трябва да проявиш самоконтрол. момичетата не обичаме да ни притискат, но и мразим момчето отсреща да не поема никаква инициатива. така, че трябва да улучиш идеалната среда. давай и възможност да говори и се интересувай от нея, но не трябва да е като разпит. покажи и, че се интересуваш от нея и че искаш да и имаш доверие, както и тя на теб. все пак ти препоръчвам да не я целуваш на първата среща. леки нежни докосвания ще я накарат цяла вечер да мисли за теб. на следващият ден и се обади и уреди друга среща. мисля, че ще проработи, поне при мен би проработило.
Gerrynka
03-22-2011, 13:40
явно наистина имаш чувства към нея. трябва да проявиш самоконтрол. момичетата не обичаме да ни притискат, но и мразим момчето отсреща да не поема никаква инициатива. така, че трябва да улучиш идеалната среда. давай и възможност да говори и се интересувай от нея, но не трябва да е като разпит. покажи и, че се интересуваш от нея и че искаш да и имаш доверие, както и тя на теб. все пак ти препоръчвам да не я целуваш на първата среща. леки нежни докосвания ще я накарат цяла вечер да мисли за теб. на следващият ден и се обади и уреди друга среща. мисля, че ще проработи, поне при мен би проработило.
+1 :)
Точно това имах предвид да не направя сичко на първата среща , и да и дойде в повече..