Влез

View Full Version : Спешно , трябва помощ !!

cuckoo96
03-22-2011, 21:54
Пиша в този форум , това ми е последната надежда .. Момче съм на 15 години и имам един проблем свързан с пениса . Всеки ден го мия , не липсва хигиена , но от горната страна на главичка има бяло , нещо като замръзнала сперма ли е , смегма ли е и аз незнам вече :( Какво е това и ако е някакъв проблем при какъв доктор да ходя .. че си има и офертички вече :)

TheBobqk
03-22-2011, 22:02
От студа ти е замръзнала спермата. Не се безпокой лятото ще мине. ;дд Скоро имаше подобни теми, вземи се поразрови малко.

cuckoo96
03-22-2011, 22:06
От студа ти е замръзнала спермата. Не се безпокой лятото ще мине. ;дд Скоро имаше подобни теми, вземи се поразрови малко.
Извинявам се просто съм нов :) А иначе някакви интимни гелове да препоръчате за още по добра хигиена , че това бялото с душгел и сапун не ще да се махне ..

TheBobqk
03-23-2011, 08:08
Извинявам се просто съм нов :) А иначе някакви интимни гелове да препоръчате за още по добра хигиена , че това бялото с душгел и сапун не ще да се махне ..
Именно, защото си нов се поразрови има много такива теми. Ще разбереш кво ти има ;д.

Rolezzz
03-23-2011, 10:39
Именно, защото си нов се поразрови има много такива теми. Ще разбереш кво ти има ;д.
А вместо да му го кажеш 38 пъти защо направо не му даде линк за темата? Нали уж за това е този форум - да си помагаме...НЕ да си казваме "до скоро имаше такава тема, разрови се" ...

stigmata
03-23-2011, 11:13
А вместо да му го кажеш 38 пъти защо направо не му даде линк за темата? Нали уж за това е този форум - да си помагаме...НЕ да си казваме "до скоро имаше такава тема, разрови се" ... Напълно съгласен,ако знаех къде има такава тема щях да му пратя линк!Бодяка като е отворен/а да намери!

norain
03-23-2011, 12:26
Пиша в този форум , това ми е последната надежда .. Момче съм на 15 години и имам един проблем свързан с пениса . Всеки ден го мия , не липсва хигиена , но от горната страна на главичка има бяло , нещо като замръзнала сперма ли е , смегма ли е и аз незнам вече :( Какво е това и ако е някакъв проблем при какъв доктор да ходя .. че си има и офертички вече :)

Ква замръзнала сперма бе ! Ти навън ли го държиш? :D :D
Къпи се по-често ! Когато го правиш търкай, мачкай да се маха :D
Ако трябва и телената четка на мама използвай, тогава 100% пада всичко!

stigmata
03-23-2011, 14:24

Ако трябва и телената четка на мама използвай, тогава 100% пада всичко! Баце,ако тръгне с телената четка да го мие,отпиши го тоа х*й от тоа свет!

cuckoo96
03-23-2011, 19:03

Ако трябва и телената четка на мама използвай, тогава 100% пада всичко!
Амм незнам с какво да го търкам , то тва даже незнам кво е само леко от горната страна на главичката , всеки ден се къпя , не съм някав нехигиеничен , престъпление си е например след тренировка да не се изкъпа :) Сапуни , душгелове търкам , а то тва неще да се маха ..

Mario95
03-23-2011, 20:12
Ем човек какво ти се набива на очи?! Нали не ти пречи ти най-много да си преебеш патлака от търкане а не от тва бялото и на мен ми се случва понякога

П.П Мисля че е точно такова сапун останал а ти да се заблуждаваш като го мажеш с душгелове и прочие

BlueFace
03-23-2011, 20:29
Отиди на УРОЛОГ!!!

stigmata
03-23-2011, 20:30
Абе това е мирене :D мий го всеки ден!Не е клес,не е сапун а секрет,казва му се мирене.Кура си отделя такива неща нема начин,по този начин се почиства вътрешно,а твоята работа е да го направиш външно!

LambOfGod
03-23-2011, 23:38
Не знам защо всеки път като ви излезне пъпка питате дали е автоимунно...

xinfamous
03-23-2011, 23:43
Смег.

daniel10
03-24-2011, 12:56
даваи смело с шкурката

norain
03-24-2011, 14:28
Добре де кви са тия ципури ??? Аз защо нямам такива неща по моята "китара" ???

Ronnan
03-25-2011, 11:39
Не знам защо всеки път като ви излезне пъпка питате дали е автоимунно...

Д-р Хаус?

По темата:
Отиди на уролог.
Това "Сапуни , душгелове търкам , а то тва неще да се маха .." не ми прилича на някакво замърсяване, така че спри да го търкаш и на доктор, не е нормално.

gandalfepi4
03-25-2011, 12:07
aко кypа ти изглежда горе-долу така (това е краен стадий)

http://img.medscape.com/pi/emed/ckb/dermatology/1048885-1133201-447.jpg

може да е херпес (което означава че спираш да дрънкаш глупости как форум за пубери ти е последната надежда ами отиваш на доктор)

dimitar_ak
03-25-2011, 12:18
Или гъбички, но и за тях трябва лекар

cuckoo96
03-25-2011, 19:36
ss

xinfamous
03-25-2011, 19:45
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХА КРАЙ!!!!!!

gandalfepi4
03-25-2011, 20:15
Е в крайна сметка не ми е като ония отгоре .. ето ще постна снимка , въпреки че незнам дали е позволено ..
http://prikachi.com/images/748/3131748r.jpg
Сега може би , ще можете да ми кажете какво е .. нядавам се :)

да знам какво е - грозна пишка му се вика