- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спешно , трябва помощ !!
Пиша в този форум , това ми е последната надежда .. Момче съм на 15 години и имам един проблем свързан с пениса . Всеки ден го мия , не липсва хигиена , но от горната страна на главичка има бяло , нещо като замръзнала сперма ли е , смегма ли е и аз незнам вечеКакво е това и ако е някакъв проблем при какъв доктор да ходя .. че си има и офертички вече
![]()
От студа ти е замръзнала спермата. Не се безпокой лятото ще мине. ;дд Скоро имаше подобни теми, вземи се поразрови малко.
^^^
Бургас <3
Извинявам се просто съм новПървоначално написано от TheBobqk
А иначе някакви интимни гелове да препоръчате за още по добра хигиена , че това бялото с душгел и сапун не ще да се махне ..
Именно, защото си нов се поразрови има много такива теми. Ще разбереш кво ти има ;д.Първоначално написано от cuckoo96
^^^
Бургас <3
А вместо да му го кажеш 38 пъти защо направо не му даде линк за темата? Нали уж за това е този форум - да си помагаме...НЕ да си казваме "до скоро имаше такава тема, разрови се" ...Първоначално написано от TheBobqk
Напълно съгласен,ако знаех къде има такава тема щях да му пратя линк!Бодяка като е отворен/а да намери!Първоначално написано от Rolezzz
Ква замръзнала сперма бе ! Ти навън ли го държиш?Първоначално написано от cuckoo96
![]()
![]()
Къпи се по-често ! Когато го правиш търкай, мачкай да се маха![]()
Ако трябва и телената четка на мама използвай, тогава 100% пада всичко!
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Баце,ако тръгне с телената четка да го мие,отпиши го тоа х*й от тоа свет!Първоначално написано от norain
Амм незнам с какво да го търкам , то тва даже незнам кво е само леко от горната страна на главичката , всеки ден се къпя , не съм някав нехигиеничен , престъпление си е например след тренировка да не се изкъпаПървоначално написано от norain
Сапуни , душгелове търкам , а то тва неще да се маха ..
Ем човек какво ти се набива на очи?! Нали не ти пречи ти най-много да си преебеш патлака от търкане а не от тва бялото и на мен ми се случва понякога
П.П Мисля че е точно такова сапун останал а ти да се заблуждаваш като го мажеш с душгелове и прочие
Отиди на УРОЛОГ!!!
--------------------------------------------------------
Абе това е миренемий го всеки ден!Не е клес,не е сапун а секрет,казва му се мирене.Кура си отделя такива неща нема начин,по този начин се почиства вътрешно,а твоята работа е да го направиш външно!
Не знам защо всеки път като ви излезне пъпка питате дали е автоимунно...
даваи смело с шкурката
Добре де кви са тия ципури ??? Аз защо нямам такива неща по моята "китара" ???
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Д-р Хаус?Първоначално написано от LambOfGod
По темата:
Отиди на уролог.
Това "Сапуни , душгелове търкам , а то тва неще да се маха .." не ми прилича на някакво замърсяване, така че спри да го търкаш и на доктор, не е нормално.
aко кypа ти изглежда горе-долу така (това е краен стадий)
http://img.medscape.com/pi/emed/ckb/...133201-447.jpg
може да е херпес (което означава че спираш да дрънкаш глупости как форум за пубери ти е последната надежда ами отиваш на доктор)
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
ss
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХА КРАЙ!!!!!!
Can It All Be So Simple ?
да знам какво е - грозна пишка му се викаПървоначално написано от cuckoo96
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes