Влез

View Full Version : Защо е толкова студен?

nesidobre
03-23-2011, 08:59
Здравейте хора, имам един проблем. С моя сме от 4-5 месеця някъде зааедно и напоследък се държи по-особено, не се обажда както преди, не ми говори както преди, имахме период дето много се карахме, и сега като му говоря че вс ще е наред, той само казва мхм и нищо повече, струва мисе някак студен. Имате ли някакви идеи, защо?

GD
03-23-2011, 09:18
Ами единствения начин е не да питаш някой тук, защото едва ли ние можем да гадаем какво мисли и става.Сядате и говорите.;)

nesidobre
03-23-2011, 09:22
Ами говорим вече колко пъти, но е различен. Преди ми говореше някакви милички неща, ся вика само не знам, ще видим какво ще стане и така.

GD
03-23-2011, 09:25
Ами кажи да се изясни какво иска.Неможе така незнам или ще видим.Какво да незнае какво да се гледа или иска да е с теб или не или нещо си има проблеми.Така нестава в една връзка.

stigmata
03-23-2011, 10:18
Според мен,не го влечеш вече!Попитай го,харесвам ли ти още?Какво става с теб,не си като преди?Друга ли си харесал?Опитваш се да ме разкараш,но ти е гузно ли,какво?

ChaoticCharm
03-23-2011, 11:14
Просто си му омръзнала. Може би вече няма какво да му предложиш или той на теб,а може би и двете. Минали сте първите месеци,когато всичко е най-бурно и забавно,дошли са караниците....Според мен той вече не е емоционално обвързан с теб. Ако няма какво да си кажеш с даден човек,няма и причина да сте заедно.
Аз само не разбрах това негово "мхм" от незаинтересованост ли е или от липса на вяра,че нещата между вас ще се оправят.

balu4ka
03-23-2011, 13:31
Нещата между вас ,вече са се изчерпали.
Не иска да ти каже,че това може би е края..за да не те нарани.

RoSKo0o0
03-23-2011, 13:46
Най-вероятно го е ухапал вампир и е пожелал да се трансформира. Съжалявам! Ако е роднина на Едуард - още повече съжалявам!!

nesidobre
03-24-2011, 07:21
Вчера бяхме заедно... като че ли почнаха да се нормализират нещата, да се връщат както бяха. Държи се по-добре, говори по-мило, прегръща ме, сигурно е бил засегнат от тоя гаден период и можеби още не му е напълно минало, но личи, че почва да му минава:) Надявам се всичко да си стане както си беше. Ако ли не, значи не е било писано :)

scanadal
03-24-2011, 08:40
Възможно е да си има някакви проблеми и мисли в момента,да е под стрес и затова да не ти обръща толкова внимание.

Nappii
03-24-2011, 12:38
Може да си има някакви проблеми и понеже е момче, няма да ти каже какво става с него. И аз имах такъв приятел и когато се е държал с мене така, винаги това бе проблема - неговите проблеми. Сядайте да говорите, ама му покажи че си му приятелка и може ти каже кво му е (ако му има нещо де ) :smt017