View Full Version : Малък съвет
f0rward95
03-23-2011, 12:13
Има едно момиче от моя клас, с което се познаваме от преди, но не сме били близки и така до преди седмица - две, когато и писах по скайп /случайно/. От тогава си говорим много често и излизаме само двамата на кафе, разходка и други. И аз естествено започнах да я харесвам и си мислех, че и на нея и допадам, затова реших да и кажа, че я харесвам. Обаче когато и казах тя беше доста изненадана и ми каза, че е малко прибързано и ще е по-добре да се опознаем и тогава. От тогава отношенията ни не се промениха и тя продължава да излиза с мен. И се чудя, дали ме харесва или просто си играе с мен :)
Fiction7577
03-23-2011, 12:19
Откъде да знаем???
Предполага се, че щом отношението и не се е променило, значи не те разиграваа.
Ама направо ме уби с този въпрос човек ...
bonbonenoizkushenie
03-23-2011, 12:54
момичето не е искало да бърза а и тя не те е отрязала окончателно а и след като още излизате зачи няма повод за притеснение прост иска да те опознае малко повече .. бъди оптимист .. айде успехиии
Crespo93
03-23-2011, 13:57
И се чудя, дали ме харесва или просто си играе с мен Smile ахамм... еми изчакай да отида да си купя боб и щи кажа дали те разиграва или не 8)
абе човек какъв е този въпрос ... ?! Не бързай .. всичко ще си дойде на мястото . Щом продължава да излиза с теб не си и безразличен . Така че споко .. и според мен няма причина да си мислишш че си играе с теб ! ;)
stigmata
03-23-2011, 14:43
Май не те харева,но не иска да ти го казва направо.Може би чака ти да се откажеш от нея!
BaffaLsc
03-23-2011, 15:34
Предполага се, че щом отношението и не се е променило, значи не те разиграва.