View Full Version : не съм се целувала а съм на 15
bonbonenoizkushenie
03-23-2011, 12:50
чувствам се много изостанала от другите .. и ако тръгна с някое момче аз не знам как да се целувам особено с език и се срамувам а не искам той да ме помисли за смотана
Лол,колко такива теми ще намериш....-.-"
НЕ си чак толкова изостанала има хора, които не са се целували ,а вече са на 18 (да кажем).За всичко си има време,хора,място.Най-малко всеки е минал през това и никой не е бил научен..
За всяко нещо има първи път .. Няма страшно .
Има много такива теми,можеше да се поразровиш малко..
Kво значи изостанала -спрямо кое за Бога??? :shock: :shock: :shock:
Всяко нещо с времето си и бтв какво искаш да постигнеш поствайки тази тема???Щото някак си няма смисъл от нея-да се целунем вместо теб ли,примерно?
TechnoAddicted
03-23-2011, 14:53
Режи си вените -.-
Изостанала си ест .. дниешните момичета да знайш ко праат ..
Божее може да си мозъчно изостанала , но да те светна , че за всичко си има време ..такаче нетръгвай с момче за да се целунеш и след тва КО ? мииииииииииииии *тръц*
BlueFace
03-23-2011, 14:58
Целуването е нещо, което ти е заложено отвътре. Няма нужда да се притесняваш, че не си го правила до сега, а и не си изостанала ;) Целият ти живот е пред теб, имаш време за хиляди целувки и много други неща. Изживей си детството, а целувките ще дойдат с времето :)
findthetruth
03-23-2011, 15:20
Спокойно, не бързай да го правиш с който ти падне- няма да ти направи голям кеф. Когато тръгнеш с някое момче не се срамувай- няма от какво. Когато настъпи момента- отпусни се и се отдай , всичко ще е ок, то си идва от вътре, както казват.
Какво, по дяволите, означава "изостанала съм"?!?
Моята първа целувка беше на 17 и си струваше "закъснението", а доста мои приятели на по 18-19 още не са се целували.
За пръв път се целувах на 18! За мен това не е нещо странно. Просто за всяко нещо си има дадено време и дадеин човек ;)
Че и аз съм на 15 и не съм... и? да се разсрелям, че не съм се целувал? Е**л съм го ще се живее и без това...15 години си живяла можеш и още :wink:
tanch3t093
03-23-2011, 17:44
Моята първа целувка беше в края на 15. И аз се притеснявах, обаче се взех в ръце и кво - ама то не било толкова трудно! Няма място за притеснения :P
mlakniwe2
03-23-2011, 17:50
Оф защо всички момиченца стават курви??????????
:-o
Не е задължително на 15 да си се целувала 100 пъти и на 16 да си се ибала 200 пъти :-o Работата ти е да учиш, а не да се мляскаш и да се ибеш с който ти падне :-o
Аз познавам един човек на 20, който още не се е целувал.За целувката няма точен момент...тя става просто ей така.И няма правила как да се целуваш...това идва от върте и няма упътвания...може първия път да си несигурна, ама скокс! :)
МИ ДЕЙСТВАЙ ПО ВЪПРОСА, НЕ РЕВИ ВЪВ ФОРУМА, САМО ЩЕ ТЕ ТРОЛЛНАТ
http://4.bp.blogspot.com/_DvBTFpQG3rc/SfaZtSIy8RI/AAAAAAAAAPI/DvbSmktyBrI/s400/stephen_crane.jpg
SlowDownBaby
03-23-2011, 19:38
Моята първа целувка беше на 17 и не съжелявам.Не бързах за никъде и така беше по - добре. За Бога ти още си дете,остави ги другите,после те ще съжеляват не ти.Живеи си живота и да не ти пука.Най - хубаво е,когато най-малко очакваш,че ще ти се случи. :)
cigarettekisses
03-24-2011, 11:21
..
RoSKo0o0
03-24-2011, 11:30
Целувай предмишницата си и я наричай "Мартине".
BaffaLsc
03-24-2011, 12:40
И какво ? Ако другите почнат да се мятат от 8мия етаж и ти ще се метнеш, защото се чувстваш изостанала ли ?
Гледай себе си, не другите..
Както казаха.. за всяко нещо си има първи път.
YyoOnNiItTyY
03-24-2011, 12:51
Ами то и моята целувка беше на 15.. началото де ,ама все пак е на 15 :D Тогава просто срещнах НЕГО..и ми се стри пефектинят момент за целувка.А колкото до самата целувка, няма как да се объраш какво да правиш, пък и момчетата винаги са водещи и в целувките и в други работки.. така че няма смисъл да се притесняваш.И аз си мислих ,че ще е провал, но за мое голямо учудване не беше, а на всичкото отгоре, беше с човека ,който е най важен за мен и стана супер :grin:
Аз също не съм се целувала.И к'во от т'ва???Чакам точния човек и т'ва е.Не насилвай нещата.И аз искам свястно момче ама няма.Явно сега не му е времето.Както казаха по-горе за всяко нещо си има определено време,тъй че не се мисли за толкова изостанала.По-добре да чакаш правилния момент и правилния човек и да запомниш първата си целувка,отколкото да се мляснеш с първия срещнат и да съжаляваш цял живот,че си пропиляла шанса си да направиш първата целувка незабравима. :)
againstyou
03-24-2011, 14:10
Режи си вените -.-
Изостанала си ест .. дниешните момичета да знайш ко праат ..
Божее може да си мозъчно изостанала , но да те светна , че за всичко си има време ..такаче нетръгвай с момче за да се целунеш и след тва КО ? мииииииииииииии *тръц*
Хаха,точно.
cigarettekisses
03-24-2011, 14:38
и да съжаляваш цял живот,че си пропиляла шанса си да направиш първата целувка незабравима. :)
оф,голямата работа..
кво толкова се вживявате?
аз точно първата си целувка не я помня
twilightkid
03-24-2011, 15:49
Послушай ме сега. Не гледай другите кога са се целували. Прецени кога ТИ ще се чувстваш готова. Това е като женския цикъл - на едни им идва на 12, а други са на 16 и още не им е дошло. Съжелявам за примера, да, гнусен е, но това е единственият начин да разбереш, че всеки човек е различен и не може всички да се целуват на една и съща възраст. Едни се целуват на 14, други на 20 и така.
Когато дойде моментът е важно да се отпуснеш. Не захапвай устните и езика, затвори очите си (повечето хора при 1-вата си целувка забравят да го направят особено ако целувката е неочаквана) и просто прави кръговидни движения с езика си. :) Завъртай главата си наобратно на партньора си - ако неговата глава е наклонена наляво, то твоята трябва да е наклонена надясно, за да не се получи сблъсък. Преди целувката трябва да си измила зъбите си и да имаш прекрасен дъх, за да не отблъснеш човека срещу себе си. Успех ! :)
vanio1111
03-24-2011, 20:35
много си изостанала да знаеш...от каде си ако искаш мога да те науча...тамън и аз съм на 15....
minimalGirl
03-24-2011, 22:21
1.Всеки е бил на твоето място
2.Няма от какво да се притесняваш,защото всъщност техниката на целуване не е толкова трудна.Тайната е да ти идва от вътре и да вложиш малко чувство.
3.Има хора на 20 и кусур години които не могат да се целуват хубаво,но това далеч не значи че не са се целували преди.Така че шансът да те вземе за смотана е минимален :)
bratignat
03-25-2011, 05:48
Сигурен съм, че след още 10 годиини тийновете ще се жалват - "Не съм преболедувала един трипер даже, какво да правя?".
Не си се целувала, девствена си, нямаш никакъв опит - е и? Щом някой те харесва харесвате точно такава. Някой момчета го намират даже за много чаровно.
Има си място,време и човек.Няма смисъл да бъразаш .. а целувката с език поне на мен ми дойде от вътре.
ПП.Някой може ли да ме светне какви са тези "volume" Пр. "Кой цитат от песен отговаря на любовното ви положение?vol.6
dimitar_ak
03-25-2011, 11:16
По-добре е да те научи момче което харесваш. Ако и той те харесва дори ще му е приятно да го прави.
DesireToFire
03-25-2011, 11:50
Има си място,време и човек.Няма смисъл да бъразаш .. а целувката с език поне на мен ми дойде от вътре.
ПП.Някой може ли да ме светне какви са тези "volume" Пр. "Кой цитат от песен отговаря на любовното ви положение?vol.6 т.е това е шестата подред такава тема. Когато една тема стане с мноого страници я затварят и правят втора(т.е vol.2)
ПП.Някой може ли да ме светне какви са тези "volume" Пр. "Кой цитат от песен отговаря на любовното ви положение?vol.6 т.е това е шестата подред такава тема. Когато една тема стане с мноого страници я затварят и правят втора(т.е vol.2)
Благодаря ти : )
MilanowPz
03-25-2011, 18:45
Умри тогава..
LovEsIckk
03-25-2011, 18:50
Боже,отпусни се и го направи.
лелее идеално те разбираам споко. бях абсолютно същата допреди година някъде и по-малко даже. пишех ги сякфи такива по форумии и т.н. виж сега заа гаджето ии аз си мислехх 'оох кога ще сиимамм вече съм на 15... ' значи ако искаш момчетата да те харесват обличай се стилно прави си прическа слагаи малко грим (не говоря като кифлите) и най-важното не се оставяй на хората отстояваи правата си и имай самочувствие казвам ти и най-грозната да си като имаш самочувствие сички ше те виждат мн различно. таа и друго ако искаш гадже отпусни се малко и се огледай кой те харесва и междо др специално на мене ми се наложи да направя първата крачка няколко пъти така че не чакай някой да те заговори ей така днешните момчета са много срамежливи и в повечето случай ако не започнеш ти няма и те да направят нищо :) аа за целувката... наистина си идва от вътре. гледай се пак да си с някой които вече се е целувал :) ии първия път да знаеш ще ти е много гадно ;дд ама после става яко. ;д аа ии др нещо което специално при мене се оказа ключово : за всеки случай дай на всички да се разбере че си нямаш гадже ;дд защотоо може много момчета да си мислят че имаш и за това нищо да не правят дано да съм помогнала :))
Ilovehappiness
03-29-2011, 07:00
според мен няма място за притеснение на 15 си не си на 25. а пък, когато намериш някой, който да те разбира и заслужава целувката ще си дойде отвътре. и тогава няма да има никакво значение на колко си и дали си се целувала. освен тва не се притеснявай толкова аз съм срещала момчета, който особено мн се кефят на това, че не е имало друг преди тях, някак си възгордяват се, че ще са учители един вид :)
TheBobqk
03-29-2011, 07:13
Брее момичето не се е целувало и е на 15. Край! Официално ти си загубенячка. А замисляла ли си се, че когато се харесаш с едно момче и речете да тръгнете ти можеш да у кажеш, че не си се целувала. А и няма нищо сложно, че да се притесняваш. Смяятай.
BrownEyes
03-29-2011, 08:22
Е,вече трагедия ще правим от това!Стига глупости .. на всеки му идва времето,,просто чакай подходящ човек :)
Martinna
03-29-2011, 08:36
нали знаеш '' всичко с времето си ''
Josefinne
03-29-2011, 08:51
Най-лесния начин да се отракаш в този случай е като отидеш на дискотека и там се забиеш с някой. Страшно е , човек се притеснява за хиляда неща преди това, но това е начин чрез който 1) можеш да срещнеш яко момче , 2 ) да потренираш и експериментираш и никога да не го срещнеш пак този човек, за да те е срам. 8)
alwaysnforever
03-29-2011, 11:51
За всичко си има време.
Всеки човек си е различен и това, че не си правил нещо, а някви хора са...не значи, че си изостанал, смотан и т.н :)
againstyou
03-29-2011, 18:19
Умри тогава..
Умри ти ..
GuitarGuy
03-29-2011, 21:21
Ако в момента за 15 годишните е срамно, че не са се целували, не знам след няколко години какво ще е. Сигурно на 15 ще искат секс...
Righteousness
03-30-2011, 01:26
Почити на 19 съм и не съм :grin: Завиждам ти на притеснението, аз отивам се самоубивам :grin:
Josefinne
03-30-2011, 06:40
Ако в момента за 15 годишните е срамно, че не са се целували, не знам след няколко години какво ще е. Сигурно на 15 ще искат секс...
Too late, we are already there...
siyanaboyanova
03-30-2011, 20:40
О, Боже...
Всеки се целува по свой начин, дори без да се учи! За всичко си има 1-ви път. :razz:
sladur4etyYy
03-30-2011, 20:57
ти пък, какво се впрягаш за нищо! като дойде моментът, просто се отпусни! ако не го олигавиш до очите, опитът се брой за успешен. 8)
ти пък, какво се впрягаш за нищо!
Егати глупавия добитък. Впряга се... за нищо.
Ти пък земи си успокой малко селския маниер!
Josefinne
03-31-2011, 08:36
Целуването не е толкова сложно - просто правиш това, което и другия и се получава.
Да намериш някой, с който да се целуваш, е по-трудно :)
ExileGirl
03-31-2011, 09:38
Да, може да й е рано, но с негативните си коментари едва ли й помагате. :?
Просто като си хванеш момчето, гушнете се, почнете да говорите за нещо, постепенно започваш да си извърташ главата към бузата му и го целуваш. Ако той все пак иска, посягаш към устните и.. *тадааам* Не е толкова трудно. :smt003
qvkata94
03-31-2011, 10:21
Да, може да й е рано, но с негативните си коментари едва ли й помагате. :?
Просто като си хванеш момчето, гушнете се, почнете да говорите за нещо, постепенно започваш да си извърташ главата към бузата му и го целуваш. Ако той все пак иска, посягаш към устните и.. *тадааам* Не е толкова трудно. :smt003
Съгласен съм!!! Няма значение дали можеш или не въпросът е следният.
Достатъчно смела ли си да го целунеш дори да знаеш, че не можеш. Първият път може да си ударите зъбчетата, но няма значение важно е да се сещате и да пробвате пак и пак УСПЕХ :) :) :) :) 8-) 8-)
DevilWish
03-31-2011, 17:53
Първо ще започна с това, че трябва да спреш да се интересуваш от мнението на околните толкова много ;) И да се влияеш от техният живот ;) Ти си ти, ти си уникална, не си като никой друг. Твоята целувка не трябва да е на същата възраст като някой друг. Не са поставени закони кога трябва да се целуваш за първи път ;) а пък когато му дойде времето няма да се налага да мислиш 'как', просто следваш момчето и това е :)