Влез

View Full Version : не съм се целувала а съм на 15

bonbonenoizkushenie
03-23-2011, 12:50
чувствам се много изостанала от другите .. и ако тръгна с някое момче аз не знам как да се целувам особено с език и се срамувам а не искам той да ме помисли за смотана

balu4ka
03-23-2011, 12:55
Лол,колко такива теми ще намериш....-.-"
НЕ си чак толкова изостанала има хора, които не са се целували ,а вече са на 18 (да кажем).За всичко си има време,хора,място.Най-малко всеки е минал през това и никой не е бил научен..

yeeee
03-23-2011, 12:57
За всяко нещо има първи път .. Няма страшно .

Има много такива теми,можеше да се поразровиш малко..

britzy
03-23-2011, 13:23
Kво значи изостанала -спрямо кое за Бога??? :shock: :shock: :shock:

Всяко нещо с времето си и бтв какво искаш да постигнеш поствайки тази тема???Щото някак си няма смисъл от нея-да се целунем вместо теб ли,примерно?

TechnoAddicted
03-23-2011, 14:53
Режи си вените -.-

Изостанала си ест .. дниешните момичета да знайш ко праат ..

Божее може да си мозъчно изостанала , но да те светна , че за всичко си има време ..такаче нетръгвай с момче за да се целунеш и след тва КО ? мииииииииииииии *тръц*

BlueFace
03-23-2011, 14:58
Целуването е нещо, което ти е заложено отвътре. Няма нужда да се притесняваш, че не си го правила до сега, а и не си изостанала ;) Целият ти живот е пред теб, имаш време за хиляди целувки и много други неща. Изживей си детството, а целувките ще дойдат с времето :)

findthetruth
03-23-2011, 15:20
Спокойно, не бързай да го правиш с който ти падне- няма да ти направи голям кеф. Когато тръгнеш с някое момче не се срамувай- няма от какво. Когато настъпи момента- отпусни се и се отдай , всичко ще е ок, то си идва от вътре, както казват.

Какво, по дяволите, означава "изостанала съм"?!?
Моята първа целувка беше на 17 и си струваше "закъснението", а доста мои приятели на по 18-19 още не са се целували.

pyo
03-23-2011, 16:07
За пръв път се целувах на 18! За мен това не е нещо странно. Просто за всяко нещо си има дадено време и дадеин човек ;)

Rolezzz
03-23-2011, 16:16
Че и аз съм на 15 и не съм... и? да се разсрелям, че не съм се целувал? Е**л съм го ще се живее и без това...15 години си живяла можеш и още :wink:

tanch3t093
03-23-2011, 17:44
Моята първа целувка беше в края на 15. И аз се притеснявах, обаче се взех в ръце и кво - ама то не било толкова трудно! Няма място за притеснения :P

mlakniwe2
03-23-2011, 17:50
Оф защо всички момиченца стават курви??????????
:-o

Не е задължително на 15 да си се целувала 100 пъти и на 16 да си се ибала 200 пъти :-o Работата ти е да учиш, а не да се мляскаш и да се ибеш с който ти падне :-o

ddann
03-23-2011, 18:20
Аз познавам един човек на 20, който още не се е целувал.За целувката няма точен момент...тя става просто ей така.И няма правила как да се целуваш...това идва от върте и няма упътвания...може първия път да си несигурна, ама скокс! :)

fenastz
03-23-2011, 19:23
МИ ДЕЙСТВАЙ ПО ВЪПРОСА, НЕ РЕВИ ВЪВ ФОРУМА, САМО ЩЕ ТЕ ТРОЛЛНАТ

http://4.bp.blogspot.com/_DvBTFpQG3rc/SfaZtSIy8RI/AAAAAAAAAPI/DvbSmktyBrI/s400/stephen_crane.jpg

SlowDownBaby
03-23-2011, 19:38
Моята първа целувка беше на 17 и не съжелявам.Не бързах за никъде и така беше по - добре. За Бога ти още си дете,остави ги другите,после те ще съжеляват не ти.Живеи си живота и да не ти пука.Най - хубаво е,когато най-малко очакваш,че ще ти се случи. :)

Nakadah
03-24-2011, 04:47
Пробвай с кучето.

Joc
03-24-2011, 10:57
em ako si grozna

cigarettekisses
03-24-2011, 11:21
..

RoSKo0o0
03-24-2011, 11:30
Целувай предмишницата си и я наричай "Мартине".

BaffaLsc
03-24-2011, 12:40
И какво ? Ако другите почнат да се мятат от 8мия етаж и ти ще се метнеш, защото се чувстваш изостанала ли ?
Гледай себе си, не другите..
Както казаха.. за всяко нещо си има първи път.

YyoOnNiItTyY
03-24-2011, 12:51
Ами то и моята целувка беше на 15.. началото де ,ама все пак е на 15 :D Тогава просто срещнах НЕГО..и ми се стри пефектинят момент за целувка.А колкото до самата целувка, няма как да се объраш какво да правиш, пък и момчетата винаги са водещи и в целувките и в други работки.. така че няма смисъл да се притесняваш.И аз си мислих ,че ще е провал, но за мое голямо учудване не беше, а на всичкото отгоре, беше с човека ,който е най важен за мен и стана супер :grin:

dolly
03-24-2011, 12:57
Аз също не съм се целувала.И к'во от т'ва???Чакам точния човек и т'ва е.Не насилвай нещата.И аз искам свястно момче ама няма.Явно сега не му е времето.Както казаха по-горе за всяко нещо си има определено време,тъй че не се мисли за толкова изостанала.По-добре да чакаш правилния момент и правилния човек и да запомниш първата си целувка,отколкото да се мляснеш с първия срещнат и да съжаляваш цял живот,че си пропиляла шанса си да направиш първата целувка незабравима. :)

againstyou
03-24-2011, 14:10
Режи си вените -.-

Изостанала си ест .. дниешните момичета да знайш ко праат ..

Божее може да си мозъчно изостанала , но да те светна , че за всичко си има време ..такаче нетръгвай с момче за да се целунеш и след тва КО ? мииииииииииииии *тръц*
Хаха,точно.

cigarettekisses
03-24-2011, 14:38
и да съжаляваш цял живот,че си пропиляла шанса си да направиш първата целувка незабравима. :)
оф,голямата работа..
кво толкова се вживявате?
аз точно първата си целувка не я помня

twilightkid
03-24-2011, 15:49
Послушай ме сега. Не гледай другите кога са се целували. Прецени кога ТИ ще се чувстваш готова. Това е като женския цикъл - на едни им идва на 12, а други са на 16 и още не им е дошло. Съжелявам за примера, да, гнусен е, но това е единственият начин да разбереш, че всеки човек е различен и не може всички да се целуват на една и съща възраст. Едни се целуват на 14, други на 20 и така.
Когато дойде моментът е важно да се отпуснеш. Не захапвай устните и езика, затвори очите си (повечето хора при 1-вата си целувка забравят да го направят особено ако целувката е неочаквана) и просто прави кръговидни движения с езика си. :) Завъртай главата си наобратно на партньора си - ако неговата глава е наклонена наляво, то твоята трябва да е наклонена надясно, за да не се получи сблъсък. Преди целувката трябва да си измила зъбите си и да имаш прекрасен дъх, за да не отблъснеш човека срещу себе си. Успех ! :)

vanio1111
03-24-2011, 20:35
много си изостанала да знаеш...от каде си ако искаш мога да те науча...тамън и аз съм на 15....

minimalGirl
03-24-2011, 22:21
1.Всеки е бил на твоето място
2.Няма от какво да се притесняваш,защото всъщност техниката на целуване не е толкова трудна.Тайната е да ти идва от вътре и да вложиш малко чувство.
3.Има хора на 20 и кусур години които не могат да се целуват хубаво,но това далеч не значи че не са се целували преди.Така че шансът да те вземе за смотана е минимален :)

bratignat
03-25-2011, 05:48
Сигурен съм, че след още 10 годиини тийновете ще се жалват - "Не съм преболедувала един трипер даже, какво да правя?".

Не си се целувала, девствена си, нямаш никакъв опит - е и? Щом някой те харесва харесвате точно такава. Някой момчета го намират даже за много чаровно.

Shallow
03-25-2011, 10:30
Има си място,време и човек.Няма смисъл да бъразаш .. а целувката с език поне на мен ми дойде от вътре.

ПП.Някой може ли да ме светне какви са тези "volume" Пр. "Кой цитат от песен отговаря на любовното ви положение?vol.6

dimitar_ak
03-25-2011, 11:16
По-добре е да те научи момче което харесваш. Ако и той те харесва дори ще му е приятно да го прави.

DesireToFire
03-25-2011, 11:50
Има си място,време и човек.Няма смисъл да бъразаш .. а целувката с език поне на мен ми дойде от вътре.

ПП.Някой може ли да ме светне какви са тези "volume" Пр. "Кой цитат от песен отговаря на любовното ви положение?vol.6 т.е това е шестата подред такава тема. Когато една тема стане с мноого страници я затварят и правят втора(т.е vol.2)

Shallow
03-25-2011, 12:44

ПП.Някой може ли да ме светне какви са тези "volume" Пр. "Кой цитат от песен отговаря на любовното ви положение?vol.6 т.е това е шестата подред такава тема. Когато една тема стане с мноого страници я затварят и правят втора(т.е vol.2)

Благодаря ти : )

MilanowPz
03-25-2011, 18:45
Умри тогава..

LovEsIckk
03-25-2011, 18:50
Боже,отпусни се и го направи.

blop
03-29-2011, 06:24
лелее идеално те разбираам споко. бях абсолютно същата допреди година някъде и по-малко даже. пишех ги сякфи такива по форумии и т.н. виж сега заа гаджето ии аз си мислехх 'оох кога ще сиимамм вече съм на 15... ' значи ако искаш момчетата да те харесват обличай се стилно прави си прическа слагаи малко грим (не говоря като кифлите) и най-важното не се оставяй на хората отстояваи правата си и имай самочувствие казвам ти и най-грозната да си като имаш самочувствие сички ше те виждат мн различно. таа и друго ако искаш гадже отпусни се малко и се огледай кой те харесва и междо др специално на мене ми се наложи да направя първата крачка няколко пъти така че не чакай някой да те заговори ей така днешните момчета са много срамежливи и в повечето случай ако не започнеш ти няма и те да направят нищо :) аа за целувката... наистина си идва от вътре. гледай се пак да си с някой които вече се е целувал :) ии първия път да знаеш ще ти е много гадно ;дд ама после става яко. ;д аа ии др нещо което специално при мене се оказа ключово : за всеки случай дай на всички да се разбере че си нямаш гадже ;дд защотоо може много момчета да си мислят че имаш и за това нищо да не правят дано да съм помогнала :))

Ilovehappiness
03-29-2011, 07:00
според мен няма място за притеснение на 15 си не си на 25. а пък, когато намериш някой, който да те разбира и заслужава целувката ще си дойде отвътре. и тогава няма да има никакво значение на колко си и дали си се целувала. освен тва не се притеснявай толкова аз съм срещала момчета, който особено мн се кефят на това, че не е имало друг преди тях, някак си възгордяват се, че ще са учители един вид :)

TheBobqk
03-29-2011, 07:13
Брее момичето не се е целувало и е на 15. Край! Официално ти си загубенячка. А замисляла ли си се, че когато се харесаш с едно момче и речете да тръгнете ти можеш да у кажеш, че не си се целувала. А и няма нищо сложно, че да се притесняваш. Смяятай.

BrownEyes
03-29-2011, 08:22
Е,вече трагедия ще правим от това!Стига глупости .. на всеки му идва времето,,просто чакай подходящ човек :)

Martinna
03-29-2011, 08:36
нали знаеш '' всичко с времето си ''

Josefinne
03-29-2011, 08:51
Най-лесния начин да се отракаш в този случай е като отидеш на дискотека и там се забиеш с някой. Страшно е , човек се притеснява за хиляда неща преди това, но това е начин чрез който 1) можеш да срещнеш яко момче , 2 ) да потренираш и експериментираш и никога да не го срещнеш пак този човек, за да те е срам. 8)

alwaysnforever
03-29-2011, 11:51
За всичко си има време.
Всеки човек си е различен и това, че не си правил нещо, а някви хора са...не значи, че си изостанал, смотан и т.н :)

againstyou
03-29-2011, 18:19
Умри тогава..
Умри ти ..

GuitarGuy
03-29-2011, 21:21
Ако в момента за 15 годишните е срамно, че не са се целували, не знам след няколко години какво ще е. Сигурно на 15 ще искат секс...

Righteousness
03-30-2011, 01:26
Почити на 19 съм и не съм :grin: Завиждам ти на притеснението, аз отивам се самоубивам :grin:

Josefinne
03-30-2011, 06:40
Ако в момента за 15 годишните е срамно, че не са се целували, не знам след няколко години какво ще е. Сигурно на 15 ще искат секс...

Too late, we are already there...

siyanaboyanova
03-30-2011, 20:40
О, Боже...
Всеки се целува по свой начин, дори без да се учи! За всичко си има 1-ви път. :razz:

sladur4etyYy
03-30-2011, 20:57
ти пък, какво се впрягаш за нищо! като дойде моментът, просто се отпусни! ако не го олигавиш до очите, опитът се брой за успешен. 8)

HideBoy
03-31-2011, 08:32
ти пък, какво се впрягаш за нищо!
Егати глупавия добитък. Впряга се... за нищо.
Ти пък земи си успокой малко селския маниер!

Josefinne
03-31-2011, 08:36
Целуването не е толкова сложно - просто правиш това, което и другия и се получава.
Да намериш някой, с който да се целуваш, е по-трудно :)

ExileGirl
03-31-2011, 09:38
Да, може да й е рано, но с негативните си коментари едва ли й помагате. :?

Просто като си хванеш момчето, гушнете се, почнете да говорите за нещо, постепенно започваш да си извърташ главата към бузата му и го целуваш. Ако той все пак иска, посягаш към устните и.. *тадааам* Не е толкова трудно. :smt003

qvkata94
03-31-2011, 10:21
Да, може да й е рано, но с негативните си коментари едва ли й помагате. :?

Просто като си хванеш момчето, гушнете се, почнете да говорите за нещо, постепенно започваш да си извърташ главата към бузата му и го целуваш. Ако той все пак иска, посягаш към устните и.. *тадааам* Не е толкова трудно. :smt003

Съгласен съм!!! Няма значение дали можеш или не въпросът е следният.
Достатъчно смела ли си да го целунеш дори да знаеш, че не можеш. Първият път може да си ударите зъбчетата, но няма значение важно е да се сещате и да пробвате пак и пак УСПЕХ :) :) :) :) 8-) 8-)

DevilWish
03-31-2011, 17:53
Първо ще започна с това, че трябва да спреш да се интересуваш от мнението на околните толкова много ;) И да се влияеш от техният живот ;) Ти си ти, ти си уникална, не си като никой друг. Твоята целувка не трябва да е на същата възраст като някой друг. Не са поставени закони кога трябва да се целуваш за първи път ;) а пък когато му дойде времето няма да се налага да мислиш 'как', просто следваш момчето и това е :)