View Full Version : Защо не стават нещата, както искаме
Здравейте,
искам да напиша това, защото в момента няма някой наблизо, който да ме разбере, а и все пак друго е пред непознати хора човек да си се пооплаква - по-лесно е.
Та, става въпрос за едно момиче, естествено...
Видях я преди малко повече от година. И някак си си казах: "най-после - ето с т'ва момиче ще усетя какво е да живееш, както се казва в цитата, че само влюбените живеят. Учим заедно и се виждаме често. В началото като че ли и бях интересен - и двамата искахме да се видим - и се видяхме. После си пишехме в продължение на месеци. В един момент нещата започнаха да куцат нещо - не сме ставали гаджета, да подчертая. Казвал съм й, че я харесвам, но явно тя не споделя това. Дава ми знаци, че ме харесва, а всъщност не иска да задълбочим нещата. А аз съм луд по нея, никога не съм мислил, че ще се чувствам така, просто като чуя името й и замръзвам. Тя е всичко, което съм искал, а не съм знаел какво всъщност искам. Просто мога да я гледам цял ден - като се сетя за кожата й - абе всичко е перфектно за мен. Та, в един момент преди 3-4 месеца ми писна и реших, че ще я забравям вече. Така и направих - за мен тя не съществуваше - не съм се държал лошо, просто избягвах всякакъв контакт с нея - не исках нищо да ми напомня за нея. Но ето че тя не за първи път вече намира начин да ми напомни за нея като ми писа няколко дни подред да ме пита за неща, свързани с ученето. Като усети, че не искам да мисля за нея и търси начин да се появи пак. Не мога да разбера - ако не иска нищо да има между нас, защо пак налива масло в огъня?! Защо иска да контактува с мен, като знае, че аз я възприемам само като жена, не ми трябва просто като приятелка? Това много ме натоварва. Странен човек е, изглежда много силна като характер и не знам защо ги играе тия игри. Опитах се да я впечатля преди , което е нормално, но явно и аз не важа пред нея. Много е гадно чувството да се влюбиш... В крайна сметка можем да поддържаме само секс връзка, само защото се привличаме?! Без излишни натоварвания.
Оценявам помощта ви!
TechnoAddicted
03-23-2011, 14:48
Нещата нестават такива каквито искаме щото Господ се е зарибил и кисне само в 4chan ...
metaphysical
03-23-2011, 14:51
И аз се чудя защо се появява точно, когато съм го забравила поне малко... Досега не съм стигнала до конкретен отговор.
Еdit: разигравате те, не се занимавай с нея.
Gerrynka
03-23-2011, 14:56
Може би не иска да има нещо по- сериозно с теб, но ѝ харесва вниманието ти.. Или може би, те смята като добър приятел и иска да си останеш такъв, не мисли за твоите чувства, а само за нейните, затова не избира ;)
BlindedAngel
03-23-2011, 17:39
Тя те има само за приятел и просот не иска да те загуби.Затова, когато си почнал да я отбягваш тя е намирала един или друг начин за да се свърже с теб - за да не те изгуби напълно.Нямаш шанс с нея - забрави я :)
P.S. Congrats` , you have entered the friend zone
http://www.theluxuryspot.com/wp-content/uploads/2009/03/friend_zone_poster.jpg
tanch3t093
03-23-2011, 17:40
Според мен те възприема като приятел, но не и като нещо повече. Харесва и да си общувате, но явно не изпитва същото, което и ти, и затова се отдръпва.
Take_That
03-23-2011, 17:50
Може би не иска да има нещо по- сериозно с теб, но ѝ харесва вниманието ти.. Или може би, те смята като добър приятел и иска да си останеш такъв, не мисли за твоите чувства, а само за нейните, затова не избира ;)
Подкрепям :)
В такъв случай майната й, на мен момичета за приятелки не ми трябват.
Мерси за отговорите! :)
Нещата нестават такива каквито искаме щото Господ се е зарибил и кисне само в 4chan ...
newfag
Чувство за притежание. Усеща че губи женската си сила над теб и иска да я възвърне. Тук е моментът да й кажеш яж ми ху'я или не ме занимавай. Няма любов, няма влюбване, най-много бегло привличане. Мое си се еб'ете от време на време... кво..?
Чувство за притежание. Усеща че губи женската си сила над теб и иска да я възвърне. Тук е моментът да й кажеш яж ми ху'я или не ме занимавай. Няма любов, няма влюбване, най-много бегло привличане. Мое си се еб'ете от време на време... кво..?
Най-после един човек да ме разбере! И аз т'ва викам, да си се праскаме и да не ме занимава с нейните глупости. Само се чудя как да й го кажа да не ме занимава - директно става ли?
Според мен те възприема като приятел, но не и като нещо повече. Харесва и да си общувате, но явно не изпитва същото, което и ти, и затова се отдръпва.
anonymous708973
03-24-2011, 06:38
Без да съм чела темата.
Нещата не стават, както ги искаш, защото не си си ги направил. Няма да падне от небето, потруди се малко.
Най-после един човек да ме разбере! И аз т'ва викам, да си се праскаме и да не ме занимава с нейните глупости. Само се чудя как да й го кажа да не ме занимава - директно става ли?
Когато не ти пука става всякак. Може като се видите, да я целунеш и да я замъкнеш у вас. Може директно по телефона да я викнеш у вас. Колкото по не ти пука какъв ще е крайният изход от ситуацията, толкова по-голям шанс имаш да се случи, и толкова по няма да боли, ако ти откаже.
Най-очевидното е да я викнеш да гледате филм. Банално, но ако иска, ще приеме. Ако ти откаже, от време на време пак я викай, ама не настоявай много. В краен случай, ако въобще не те ще, й кажи: "Ти като не ме искаш, поне ме запознай с някоя хубава твоя приятелка" Тва има много жесток ефект винаги, и никога не може да загубиш от него. Или ше я фане ревността и ща изчука, или ще запознае с нейна приятелка. И в двата случая ти си на далавера.
Приеми го като скала - колкото повече ти пука, толкова по-лошо е абсолютно всичко. Ставаш зависим, става ти зависимо сърцето, мислиш какво да правиш, за да не стане това и това..., а жена усети ли, че се пречупваш, ти се качва на главата, скача отгоре и ти изкормва душата.
Когато не ти пука става всякак. Може като се видите, да я целунеш и да я замъкнеш у вас. Може директно по телефона да я викнеш у вас. Колкото по не ти пука какъв ще е крайният изход от ситуацията, толкова по-голям шанс имаш да се случи, и толкова по няма да боли, ако ти откаже.
Най-очевидното е да я викнеш да гледате филм. Банално, но ако иска, ще приеме. Ако ти откаже, от време на време пак я викай, ама не настоявай много. В краен случай, ако въобще не те ще, й кажи: "Ти като не ме искаш, поне ме запознай с някоя хубава твоя приятелка" Тва има много жесток ефект винаги, и никога не може да загубиш от него. Или ше я фане ревността и ща изчука, или ще запознае с нейна приятелка. И в двата случая ти си на далавера.
Приеми го като скала - колкото повече ти пука, толкова по-лошо е абсолютно всичко. Ставаш зависим, става ти зависимо сърцето, мислиш какво да правиш, за да не стане това и това..., а жена усети ли, че се пречупваш, ти се качва на главата, скача отгоре и ти изкормва душата.
Човек, голям си, мерси за подкрепата и конкретните съвети - ще ги пробвам. Това с филмите много ми хареса - ще видим какво ще излезе и ще пробвам направо да я натисна по-яко, да видим тогава дали ще се дърпа. Много ми харесва мисленето ти!
Предлагам umri да замести д-р Тийн. 8-) Колкото и неприятно да ми е да го призная, разбира от жени.
Все едно аз съм я писал тая тема, 1:1... мн готино момиче, всичко ОК и изведнъж всички други, на които не им пука стават по-важни и по-интересни.. мисля и аз да изпробвам съветите на umri :)
Ако ти откаже, от време на време пак я викай, ама не настоявай много. В краен случай, ако въобще не те ще, й кажи: "Ти като не ме искаш, поне ме запознай с някоя хубава твоя приятелка" Тва има много жесток ефект винаги, и никога не може да загубиш от него. Или ше я фане ревността и ща изчука, или ще запознае с нейна приятелка.
Дяволски си прав, мамка му!
Аз полудявам някой като го отрежа веднага да ме замести с някоя пачавричка, само че при мен се обръща в нещо като омраза, не ходя да го изчуквам 8-)
Но не съм от най-типичните хора, така че...
ХАХАХ, пак си се разписал с еба ти и съветите ;]
umri може би се прав за повечето от момичетата, но не всички са само за е*ане.... има и една част от момичетата които ,когато усети пречупване в мъжа хлътва още повече по него.... жалко, че са много малко вече :?
umri може би се прав за повечето от момичетата, но не всички са само за е*ане.... има и една част от момичетата които ,когато усети пречупване в мъжа хлътва още повече по него.... жалко, че са много малко вече :?
Мда, той каза същото като теб. Дали хлътнала, дали от яд, важен е крайният резултат.
ForzaFelipe
03-24-2011, 19:23
Congrats` , you have entered the friend zone
http://www.theluxuryspot.com/wp-content/uploads/2009/03/friend_zone_poster.jpg
+
Точно така е,имам си и аз една такава в живота...досада,ако не я преодолееш...
--------
Ако всичко ставаше както искахме никой нямаше да се потруди и малко за него ;) Живота си знае работата ;)
Мда, той каза същото като теб. Дали хлътнала, дали от яд, важен е крайният резултат.
Аз под "хлътнала" имах предвид,да се влюби още повече, а не да му се качва на главата. Мен лично повече ми харесват момчета които правят някои жестове за момичеq от тия които примерно не казват пред други на приятелката си "обичам те" и темподобни нали уж баси пичовете а -у :D
Лошото е, че жените сами не знаят какво искат. Много дразнят в ситуации, подобни на тази, описана от автора. Въобще не се занимавай с нея. Няма нищо по-дразнещо от това, да са наясно с чувствата ни, но въпреки това да се държат така, все едно са кухи лейки и нямат представа какво се случва. (да се правят на ударени)
Лошото е, че жените сами не знаят какво искат. Много дразнят в ситуации, подобни на тази, описана от автора. Въобще не се занимавай с нея. Няма нищо по-дразнещо от това, да са наясно с чувствата ни, но въпреки това да се държат така, все едно са кухи лейки и нямат представа какво се случва. (да се правят на ударени)
Именно, идва ми да я пребия от бой направо. :D
Да не казвам аз какво ми идва в подобни моменти :smt098
Да, ама ако ти се пусне веднага след като разбере, че си и навит съществува опасност да я обявиш за лесна или просто да загубиш интерес. Трябва малко по - иначе да се отнасяте в такива ситуации. Забравяте за логика и тем подобни. Ако и признаеш, че я харесваш и тя ти каже, че не е така, но продължава да те търси, то това е най - сигурният признак, че тя не мисли това. Всичко останало е въпрос на време.
Да, ама ако ти се пусне веднага след като разбере, че си и навит съществува опасност да я обявиш за лесна или просто да загубиш интерес. Трябва малко по - иначе да се отнасяте в такива ситуации. Забравяте за логика и тем подобни. Ако и признаеш, че я харесваш и тя ти каже, че не е така, но продължава да те търси, то това е най - сигурният признак, че тя не мисли това. Всичко останало е въпрос на време.
Много ме зарадва! Значи да не се отказвам от нея докато не стигнем до края?
То по - горе многократно е казано какво да правиш.
Супер сте !!! Много помагате!
DeVilTerroR
03-25-2011, 09:37
Имам чувството, че аз съм я писал тази тема, защото моята история е абсолютно същата ! Много тъпа ситуация, защото тя винаги, ще те приема като приятел и ако не прекратиш контакта с нея само, ще страдаш.
RoSKo0o0
03-25-2011, 15:04
Случават се по-хубави неща, за които не сме и мислили, че може да съществуват ;)
Случават се по-хубави неща, за които не сме и мислили, че може да съществуват ;)
Например?
Досега не са ми се случвали, уви...
RoSKo0o0
03-26-2011, 08:02
Например?
Ти искаш дадено нещо... имаш цялостна представа за даденото нещо - то идва неочаквано и е по-хубаво отколкото си си и мислил, че ще е. Идва и е по-хубаво от това, което едно време си си мислил, че е най-хубавото и т.н. Рано или късно ще ти се случи... дотогава мачкай, рамбо...
Например?
Ти искаш дадено нещо... имаш цялостна представа за даденото нещо - то идва неочаквано и е по-хубаво отколкото си си и мислил, че ще е. Идва и е по-хубаво от това, което едно време си си мислил, че е най-хубавото и т.н. Рано или късно ще ти се случи... дотогава мачкай, рамбо...
Оптимизмът е хубаво нещо, но аз искам да живея сега, а не след години, евентуално...
bratignat
03-29-2011, 23:49
"Ти като не ме искаш, поне ме запознай с някоя хубава твоя приятелка" Тва има много жесток ефект винаги, и никога не може да загубиш от него. Или ше я фане ревността и ща изчука, или ще запознае с нейна приятелка.
Тази реплика говори за абсолютно безсилие - винаги.
Единствената точна част е, че жените трябва да се почувстват заплашени, че те губят. Всяка крайност е губеща - "няма любов" или "ще ти разкажа колко голям мъжага съм" не работят. Единствено делата вършат работа. Доказано от дерматолозите и от мен....
"Ти като не ме искаш, поне ме запознай с някоя хубава твоя приятелка" Тва има много жесток ефект винаги, и никога не може да загубиш от него. Или ше я фане ревността и ща изчука, или ще запознае с нейна приятелка.
Тази реплика говори за абсолютно безсилие - винаги.
Единствената точна част е, че жените трябва да се почувстват заплашени, че те губят. Всяка крайност е губеща - "няма любов" или "ще ти разкажа колко голям мъжага съм" не работят. Единствено делата вършат работа. Доказано от дерматолозите и от мен....
Тва е манипулация и mindfuck. Нека работи, пък и безсилие да е. Ко си тръгнал да се доказваш...
Josefinne
03-30-2011, 06:22
Може би тя въобще не е на ясно с твоите дилеми и просто вярва, че сте приятели. Мисля, че трябва да решиш сама дали искаш да се бориш за нея или да бъдеш далеч от нея и да го направиш. Ти се държиш доста неутрално и предполагам, че тя не е искала да те накара да се чувстваш зле, но го е направила неволно. За това - яко искаш да я спечелиш, заяви й по-ясно симпатиите си, заведи я на кино, омай й главата, не се дръж като неин приятел. Ако мислиш, че нямаш шанс с нея, прекъсни всякакъв контакт. Ако прецениш - обясни й защо, но не е задължително.
bratignat
03-30-2011, 19:36
Тва е манипулация и mindfuck. Нека работи, пък и безсилие да е. Ко си тръгнал да се доказваш...
Само, че не работи и с този подход ще си останеш форумен плейбой и до тук. Ха-ха да се доказавам за какъв ху....пък и точно на тебе. Кефя се на фантастика, но само на научна.
BrownEyes
03-30-2011, 19:41
Може да иска да сте просто приятели,нищо повече :) Да,за жалост не всичко се случва както ние искаме или както ние сме си го представяли ..
Само, че не работи и с този подход ще си останеш форумен плейбой и до тук. Ха-ха да се доказавам за какъв ху....пък и точно на тебе. Кефя се на фантастика, но само на научна.
Не говорех ти на мен да се доказваш, бе. Не си ме разбрал.
Ти откъде знаеш, че не работи? Пробвал ли си? Или предполагаш евентуалния резултат от това, което никога няма да изречеш? Аз пък ти казвам, че доста скоро го казах това на една, запозна ме с нейната приятелка, с която вече излязох веднъж, а пък тая, на която го казах вече всеки ден ме тероризира в скайп и фейсбук. Не, че преди не го правеше. Само че тя вече ми е изпята песен, нито ми е интересна, писнало ми е да я е'ба, да не говорим, че нямаме никакви допирни точки. И не ти го казвам за да се покажа колко голям плейбой съм, щото в тоя форум почти никой не знае кой съм. Ако си мислиш, че избивам някакви комплекси във форум за сметка на реалния живот... мисли си го. През ху'я ми е и без тва.
Косвено си изпроси пример - дадох ти го. Дали ще повярваш, че е истина е твой избор. Но нека приемем, че не е истина и аз те лъжа. КАКЪВ долен комплексар трябва да съм да излъжа за такова нещо... хаха. край.