PDA

View Full Version : Моля за съвет.

evolintendd
03-23-2011, 19:50
Здравейте, приятели! Искам да ви споделя моята история и да ви помоля за съвет.Разделих се наскоро с приятелката ми с,която бяхме 3 години.Първият път ходехме 2 и всичко беше много хубаво осбенно в моменти когато не ми е пукало много за нея винаги ходеше по мен и ставаше мойто,обаче какво се случи в един миг влюбих се много в нея и започнах да се отнасям по привързано към нея и и показах,че имам силни чуства ,но в един момент сякаш бях лапнал кукичката постоянно си мислех за нея исках да съм само с нея и заебах повечето хора.Но нещата започнаха да се скапват.Веднъж в един бар ми каза "Обичам те,но вече като приятел,връзката ни е като маса без 1 крак"-разбира се вече бях супер силно привързан към нея и не можех както преди да кажа ооо не ме занимавай а веднага се растроих супер много почнах да я увещтавам че тва е времемнно да ми даде шанс ако трябва ще се държа по добре.Тогава номера мина и ние продължихме връзката си която наистина беше малко монотонна,но се обичахме и държахме един на друг,но тя ми беше казала след време пак ще говорим.Няколко месеца по късно отново ми каза че иска да се разделим че била млада не иска живота и да мине в некфа връзка 100 години...аз тогава страдах супер много и я молех едва ли не колене заради времето заедно да продължим.Сякаш тя се съгласи заради мен само да не страдам,но след месец замина за море и спря да ми се обажда нито пише а когато си дойде само ми каза че иска да се разделим окончателно и не може да е вече с мен защото нямала чуства.
Скъсахме за 2 месеца през които и 2мата бяхме с други сексуално и малко не се понасяхме,но ето че любовта ръжда не хващта и един ден на едно парти се сдобрихме и си обештахме че вече всичко ще е по добре.Преди бях ревнив но в рамките на нормалното и то не защото ме глождеше а да си прося четки.Сега вече обаче тя се сърдеше дори само да питам каде е прекарала ноща и какво са правили докато ако тя питаше винаги си казвах просто защото не исках да има тайни и скандали. Нпаравих и веднъж много голяма и единствена грешка на 1 купон и ударих шамар пред другите за което много съжелявам :( Тогава не се разделихме но няколко месеца по късно отново започна да ми казва как връзката ни не върви (а от моя гледна точка си върви) как не се виждала с мен в бъдещето,абе дълга и широка история с много драма.Обаче тука пак с енапраих на путка и я молех да продължим още ще е проемня ще спра да пия толкова започнах да спортувам.Наистина успях но просто имама чустовото че вече от мен течеше колко си личи колко я обичам а тя непръкасното ми говореше как я кефи тоя,как и се пътува лудее,че аз едва ли не я спирам и скоро ми каза отново че иска да говориме и веднага разбрах какво ще стане.Този път не я молех нито нищо просто се съгласих макар че не мина леко разговора,преспа в нас без секс и на сутринта се изпратихме като вече не-двойка.Когато я питам дали ме обича тя казва да ама връзката ни не струва а под какво не струва и тя самата не знае просто така го чуствала. И тука е тва че мене адски много ми липства и се чудя дали да и кажа, или да я оставя тя ако нещо размисли да се опита да направи, щото така по скайп си пишем много или просто да продължа да гледам напред макар и да ми е трудно.

kirchoko
03-23-2011, 20:54
Приятелйо здравей,и аз преди време имах няква такава подобна история с едно момиче и знаеш ли каде беше разковничето?При мен беше нещо подобно,аз я обичах а тя мен...не толкова ,абе нешто като твоето момиче и идеята е там,че ти се дършиш с нея прекалено добре,искам да кажа виж тогава както казаваш когато не т ие пукало толкова много нещата как са вървяли добре- и сега ако започнеш да се държиш по така,като по непукист.Трябва да и покажеш че ти си шефа във вашата връзка,че ти водищ цялата история,Като например както каза,че и си се молил-това е много грешно спрямо едно момиче(според мен де) зашото когато тя види,че и се молиш тя разбира ,че е станала тя шефа а не ти както трябва да е и и става безинтересно и иска да скъсате.Така но от друга страна ти и даваш това от което има нужда,все пак сте ходили 2-3 години и я познаваш и знаеш от какво се нуждае и така.Та така според мен опитаи да бъдеш малко по лош,защото нали знаеш,че момичетата обичат лоши момчета,трябва да и покажеш че не ти пука толкова много за нея,че ако не сте заедно не е края на света и ти си си добре и без нея.Мога да ти дам един съвет-когато сте заедно тоест сте в една компания или само двтамата не се опитвай да си говориш с нея както когато бяхте заедно,смисул дръж се по естествено,не задълбавай много въпросите и така.Ще мине известно време може би но не се отказвай,имай търпение и така.Пиши как вървят работите с момичето :)

nepowtorima
03-23-2011, 20:54
Продължавай живота напред, не поглеждай назад. Спри всякакъв контакт с нея. С времето болката ще намалее и ще я забравиш.. Изчерпала ви се е връзката до няма и накъде. Тя отдавна ти е казвала когато му е било времето. Вече щеше да си я забравил, но уви, сега тепърва започвай..

inej89
03-23-2011, 20:56
Продължавай напред

xinfamous
03-23-2011, 22:53
Брат,стегни се! Не се връзвай на това 'още те обичам' щото тва ШЕ ТИ ЕБЕ МАЙКАТА и винаги ще те връща крачка назад и ще се питаш 'ами ако опитам по добре?' или .. 'можеби още има шанс'.Квото сте имали заедно,колкото и хубаво да е било преди е СВЪРШИЛО! Тя не е единствената,дори и сега да ти се струва че е ! Продължавай напред! Може да те боли,може да отнеме време но ти си силен и ще се справиш,МАШИНО! Забрави за нея!

marin4itu
03-24-2011, 09:41
kirchoko, пълни простотии, брат.. В една връзка не трябва да има шеф! И само пиклите обичат лоши момчета! Едно нормално момиче би искало да й показват, че държат на нея, а не да я правят на парцал!

По темата: При вас всичко е приключило още от първия път, когато сте заговорили за раздяла. На нея й е било жал за тебе и затова се е връщала, а всъщност не е имала кой знае какви чувства. Трябвало е да приемеш, че тя не иска да е с теб и щеше да ти е по-лесно. Но както и да е, това вече е минало и ти трябва да го оставиш зад теб. Горе главата и не се отчайвай, животът продължава!