View Full Version : Хининова вода - ВСЕКИ ДЕН!!!!!!!!!!
lolipop1
03-23-2011, 20:13
Когато започне пролетната ваканция смятам всеки ден по веднъж да напръсквам косата си с хининова вода, защото искам наистина много интензивен резултат за 10 дни косата ми трябва да е порастнала с 2 см поне ... а за един месец с -4-5 .. като се има предвит, че моята коса ппц расте по половин един сантиметър на месец ... Та дали това ще помогне? Или ще усложни косата и ще се претовари от толкова много хининова вода може ли да се получи нежелан резултат?
няма начин за 10 дни да порасне с 2 см
иска се постоянство .... тука за 10 дена нищо няма да стане : )
lolipop1
03-23-2011, 21:59
Ами ако 2 месеца подрет или 3 използвам всеки ден хининова вода има ли шанс косата ми д апорастне с 5-6 см?
SladkaZagadka
03-23-2011, 22:15
^ Едва ли . Но пък зависи и от самия косъм, но пак ти казвам - едва ли . Не може да очакваш чудеса . Ако за месец косата ти расте с 1 сантиметър, тоест за 3 месеца - 3 сантиметра, не може да очакваш толкова голям ефект, поне така мисля аз .
предвит => предвид
половин един сантиметър => половин-един сантиметър
претовари => предотврати
rosencetooo
03-24-2011, 03:04
Съмняваме колкото и бързо да ти расте косата , от хининовата вода да покаже толкова бързо резултат.. :) Иска се постояннсто , щом толкова искаш да ти започне да ти расте бързо косата , не я тормози , почни да си ползваш хининова вода... но чак всеки ден .. много ми се струва , но ти най-добре ще си прецениш , дали ще ти се омазни косата от толкова честото ползване или не :)
по-скоро през ден.... и не се вманиачавай толкова много в желания резултат...Никой тук, няма как да знае дали твоята коса ще порасне с 2-3 см повече, или ще порасне с 1-2см...всичко си е индивидуално...
mynichka
03-24-2011, 07:24
Ехехехе много се изсили, къде за 10 дена ще ти порасне 2 см. при положение, че ти расте с половин см на месец 8-). Аз не харесвам хининовата вода- косата изтънява и не забелязвам да расте повече
LovelyGirl
03-24-2011, 08:18
Какво толкова се вманиачавате не мога да разбера.Едната иска да отслабне за една седмица, другата да и порасне косата с 2см. за 10 дни..Няма как да стане това.И защо е толкова жизнено важно да порасне за 10 дни? Ако искаш пръскай по 5 пъти на ден, ефектът няма да се увеличи, толкова ли не можеш да се сетиш сама?
Всяко едно нещо в прекомерни количества е вредно.Така че си прави сметка колко често я ползваш.На някои хора се омазнява косата от хининовата вода, затова не е хубаво да се ползва всеки ден.
milenkaa9
03-24-2011, 08:35
за да ти стане косата по-дълга си прави често маски за подхранване (аз си правя следната маска - хума,кисело мляко,мед и бадемово масло на Икаров и съм много доволна от маската) ,също си прави масажи на скалпа докато си под душа . Не очаквай косата ти да порасте с 5см за месец -няма как да стане това,но като я поддържаш здрава тя ще ти се отблагодари :)
Ако щеш всеки ден си изливай по едно шише, пак НЯМА да стане!! ;)
претовари => предотврати
Това са две съвсем различни думи .. :o
SladkaZagadka
03-24-2011, 19:06
претовари => предотврати
Това са две съвсем различни думи .. :o
Ок, де ... не виждам мн добре .
Напълно съм съгласна с mynichka
Според мен може да използваш хининовата вода всеки ден, но не очаквай невиждани резултати.Ще расте по-бързо обаче не чак по твоите критерии.Бъди малко по-търпелива и ще имаш дълга коса, но трябва да ходиш и често на фризьор, за да премахва нацъфтелите краища. :)
vampire_girl_
03-24-2011, 20:23
Не чакай за десет дни - 2 см. О.о
но за по-бърз растеж,можеш да добавиш и маски с тривитаминол
моята косса ме изненада приятно :grin:
много бавноо расте ,,, за 1 година .. растеше към 4 см най-многоо !
напоследък почна без да я третирам с нещо за 1 месец порасна с около 5 смм :grin: :grin: :grin:
blondeVIP
03-25-2011, 07:21
Невъзможно е за 10 дни с 2 см да порастне :) Но не пречи ако всеки ден и слагаш Хининова вода и отделно правиш някакви маски, да порастне доста за 1-2 месеца :)
Аз преди 1 месец се подстригах доста, но понеже съм на мнг балове май месец вкл. и на приятеля ми искам да ми порастне доста до тогава - два месеца са. Слагам си редовно хининова вода от.. вчера :D (преди 1 година слагах - доста беше порастнала), поръчах си маската ла Lоrys със змийско масло, защото четох, че е хубава, а и аз доста си третирам косата с преси (вече ги спирам ;д), както и ще правя маски с бадемово масло и ако си купя и Тривитаминол... Колко смятате ще може да порастне за 2 месеца ?? :D