View Full Version : 2ра дупка на ухото
miminka992
03-26-2011, 11:32
Хора,може ли да ми кажете как да накарам родителите си да ми дадат поне 2ра дупка на ухото :( те са против обиците,но на мен много ми харесва някоя 2ра дупка на ухото..супер сладко стои :P и направо се побърквам като не ми дават :-x плсс..дайте съвети :)
nikitka_
03-26-2011, 11:56
..
И на мен не ми позволяват, ама ще успея да ги накарам някак :-D
Или ще си направя без разрешението им..
DesireToFire
03-26-2011, 13:52
На една приятелка така не й даваха. Веднъж като излезе просто реши, че ще си направи. Уж се опитва да я крие, но на трития ден техните я видяха. Майка й малко се сърди, но им мина.
Bonita1991
03-26-2011, 14:01
аз като исках втора дупка само казах на майка ми, че ще си я направя и няколко дни след тва я направих :) после само и звъннах да се похваля :-D думите и бяха " абе защо се занимаваш с глупости" :-D
nessparty
03-26-2011, 16:28
8-) Абе какви са тея вашите родители . . да не ви дават да направите 2-ра дупка на ухото, на мех мамето ми казва, ако искам да си направа и пиърсинг наа пъпа..2-3-4-та дупка на ухото (съвсем сериозно) ;д..ама не знам защо, но нямат нищо птотив..ама аз все още няма 2-ра дупка на ухото, страх ме е :lol: :( .. ноо ще се престраша ;)
SmAllViILee
03-27-2011, 13:07
8-) Абе какви са тея вашите родители . . да не ви дават да направите 2-ра дупка на ухото, на мех мамето ми казва, ако искам да си направа и пиърсинг наа пъпа..2-3-4-та дупка на ухото (съвсем сериозно) ;д..ама не знам защо, но нямат нищо птотив..ама аз все още няма 2-ра дупка на ухото, страх ме е :lol: :( .. ноо ще се престраша ;)
и мойта майка е същата само дето и мен ме е страх 8-)
В такъв случай е трудно да ги накараш!Направи си я и се надявай да не я видят.. :D
iiordanova
03-27-2011, 17:24
Според ника си 92 !? Ако е така защо въобще ги питаш ?
Направи си , въобще да не те спира мнението им. Това e дупка на ухото , не е на веждата..
miminka992
03-27-2011, 18:12
Всъщност съм само на 12 :D Ми..ще видя... може и без тяхно разрешение да си я направя :grin:
Според ника си 92 !? Ако е така защо въобще ги питаш ?
Направи си , въобще да не те спира мнението им. Това e дупка на ухото , не е на веждата..
...992-По-логично е да е 99. :) ... Ама тя сама каза, че е на 12. :-|
CherryBell13
03-27-2011, 22:08
Аз имам не ме болеше майка ми сама искаше да ми направи, но баща ми и баба ми не ми даваха накрая когато на баща ми омръзна по цял ден да му опяваме 1-во аз после майка ми каза " правете каквото искате " пробвай може и при теб да проработи пък и не е нищо кой знае какво не е дупка на пъпа я :lol:
ОФ... Отиваш правиш си ..Няма да се отрекат от тебе нали?
RageAgainstTheMachine
03-29-2011, 10:16
Питай ги за трета. Баси как може да има такива кифли бе, цялото ухо в обици :o
marin4itu
03-29-2011, 10:40
Аз на 13 сама почнах да си пробивам ушите :D А пък за 14тия ми рожден ден поисках обица на пъпа и ми разрешиха. Пробвай това с рожденния ден.
bettyblackdewil
03-29-2011, 13:02
аз имам 5 дупки.. 3 на лявото и 2 на дясното ухо.. изобщо не съм питала.. само казах ' дайте пари да си направя още дупки на ухото '' и това беше.. само ми казаха ' тцтц кви са тия глупости 5 дупки 2 не са ли достатъчни'' казах ' не' и отидох да с епродупча.. аа общо взетоз а тези които ги е страх няма от какво.. не боли.. само звука от пистолета е леко внушаващ...
ch0c0late44
04-01-2011, 15:04
Ми и аз като тебе се чудих как да навия наще ама като ги питах майка ми вика 'Прави си на ушите колкото искаш,ама другаде не' :D Ии аз отидох и си направих.В момента съм с три на лявото ухо и една на дясното.Смятам и пета да правя ;д
Ваще толкова ли са против?Все пак е само една дупка и то на ухото..
ходи се продупчи и им кажи след тва
roshawoto
04-06-2011, 17:11
Направо ходи да си я направиш, аз имам няколко на ушите, на пъпа, а сега като се видя малко в пари ще ходя и за езика... И аз не съм питала никой и не смятам и за напред да го правя. А ти дори и на 12 да си, все пак не си толкова малка за дупки по ушите.
lqlqslunchy
05-31-2011, 15:05
Направи си без да им казваш...ако ти направят проблем я махни.
Аз направих същото.. Прибирам се и показвам на мама тя ми вика 'ти си луда' .. показвам на татко.. тойй ми каза ' браво, готино е.. и аз едно време като ходех на дискотеки се дупчех..' :D