View Full Version : Хелп!
Значи има нещо ,което много ме влудява! Мастурбацията , лош навик ,който права от време на време(На 2 месеца 1-2 пъти ). Как да се отърва от нея напълно ?Момичетата не ми ги предлагайте да спомена предварително .
BiGBaDWolF
03-26-2011, 12:11
отрежи си кура тъпанар ..
Попитах най-нормално .Като не ти харесва въпроса ми за кво пишеш ??
anonymous708973
03-26-2011, 12:29
Чакай, защо мастурбацията е лош навик?
Чакай, защо мастурбацията е лош навик?
Защото е против христианските принципи .
anonymous708973
03-26-2011, 12:34
Тоест... ти искаш да изчакаш до брака ли?
Съжалявам, не мисля, че темата е за тийнейджърски форум. Тук (а и не само) хубавият секс е издигнат в култ. Говори със свещеник или нещо от сорта...
Явно наистина си губя времето, мислех си че може да има и други ,които са се борили с това . Мерси все пак :)
SpeedRacer
03-26-2011, 12:56
Искаш да кажеш , че искаш да спреш материалоизхвърлянето ? Чувал съм , че доста лоши работи могат да станат ако не извършваш възвратно-постъпателни движения от време на време . Все пак е човещина . Ако толкова пък не искаш - както каза по-горе колегата - ЩРАК ! :D
Няма доказателсва ,че е вредно .Това че шепа учени се опитват да го опровергаят е друг въпрос :) .
Ти си болен мозък бе брат!! :-x
Мозъка ми си е съвсем наред .
thefreak
03-26-2011, 14:17
http://prikachi.com/images/187/3138187O.jpg
gabinceto19
03-26-2011, 14:24
Мозъка ми си е съвсем наред .
НЕ бъди толкова сигурен ! В днешно време поне едно 99% от ВСИЧКИ хора го правят ! Ам да попитам що си против това ? :-x :-x :-x :-x
danielpetrov1991
03-26-2011, 14:59
Момчета, момичета, мъже и жени маструрбират и това е нещо съвсем нормално. По Римокатолическото християнство може и да е забранено, но в Източно-православно не е, до колкото аз знам. И аз като малък си мислех, че е нещо лошо и ме беше срам(и още ме е), но това е нещо нормално и тялото си има нужди. В древногръцката философия се казва, че никой не може да те задоволи така, както ти сам можеш. Дори имаше един гръцки философ, който беше маструрбирал на улицата. 1-2 пъти на месец е прекалено малко освен ако не практикуваш редовен секс, в което силно се съмнявам. Така че, се вземи в ръце... ако ме разбираш накъде бия :oops: :D
Просто усещам че самото деяние не е правилно , чувствам се гузен след това и почвам да се обвинявам за щяло и нещяло :? . И по двете църкви си мисля че ръкоблудството е забранено, но на тях не им отделям чак такова внимание ,като се имам едно на ум че повечето свещенници са лицемери . Ръковода се повече светото писание и се сещам за случката с Онан но и тя е дискосионна :-o
DarkTemplar
03-26-2011, 15:20
Сутрин, вечер онанизъм - здрав и бодър организъм. :D
Доказано! :D
DarkTemplar
03-26-2011, 15:31
Доказано! :D
и то многократно 8-)
Онан не е свършил в жена си, са какво? Ще спреме да ползваме презервативи и ще надуваме кореми? Заеби тая работа, лъскай си и въобще да не ти пука. През ден или всеки ден, за по-добра концентрация ;)
Тази работя няма как да я зарежа ,но мерси за отделеното внимание .
scarlett8
03-26-2011, 19:43
Тая тема ако не е ебавка ще тичам гола на площада.Безкрайна глупост.
Пишеш в тийн форум някви пълни глупости , ама и съвети не приемаш , за какво за бога пишеш ?!
ZaicheNaXeroin
03-26-2011, 19:58
и що да е нередно ? на никой не вредиш :D ако си толкова набожен първо се замисли за другите си грехове,защото мастурбирането е най-незначителния
Пишеш в тийн форум някви пълни глупости , ама и съвети не приемаш , за какво за бога пишеш ?!
Извинявам се че си направих труда да пиша и че изгубих няколко минути на някой хора (Bow) . Съвети от типа лъскай си просто не ми допадат .
ще се лишаваш от нещо,защото така било според религията,религия която е измислена за власт :/ хм...няма такова нещо като грях поради простата причина че няма и такова нещо като "бог"...всичко е "филм" за да може народа да е сплотен и контролеруем
отностно самозадоволяването едва ли е проблем да не го правиш,проблем е ако се възбуждаш и не го правиш тогава наистина ще има болки
6ibanqka
03-28-2011, 23:14
ква религия ви гони бе :D да не ставате монахини в некой манастир :grin:
Виж ся, момко, ако се чувстваш гузен след като го правиш - прави всичко възможно да не го правиш. Ако все пак го направиш, спокойно, нищо лошо не се е случило. Ако си праведен християнин, трябва да знаеш, че Бог те е създал такъв, какъвто си. Висшата цел на всяко човешко същество е да бъде щастливо. Такива ни е създал Господ. Защо му е да ни създава гладни за щастието си, ако ще ни принуждава с догми да се въздържаме от всичко, за да му докажем, че сме праведни.
Ако наистина искаш да си праведен - бъди добър с другите. Обичай. Чекията ще ти бъде простена.
Щом искаш сериозен коментар - ето ти го! :booooomb:
Виж ся, момко, ако се чувстваш гузен след като го правиш - прави всичко възможно да не го правиш. Ако все пак го направиш, спокойно, нищо лошо не се е случило. Ако си праведен християнин, трябва да знаеш, че Бог те е създал такъв, какъвто си. Висшата цел на всяко човешко същество е да бъде щастливо. Такива ни е създал Господ. Защо му е да ни създава гладни за щастието си, ако ще ни принуждава с догми да се въздържаме от всичко, за да му докажем, че сме праведни.
Ако наистина искаш да си праведен - бъди добър с другите. Обичай. Чекията ще ти бъде простена.
Щом искаш сериозен коментар - ето ти го! :booooomb:
Първия смислен коментар , евала ти казвам момче !
BobiGalabov
03-29-2011, 14:16
Не очаквай много добри или свестни отговори по твоя въпрос които да ти се нравят. Наистина беше право момичето което написа на първата страница че повечето хора издигат хубавия секс в култ. Няма ли някакви християнски форуми по интернет. Там питай ама все пак си тинейджър, прочети библията и всичките закони, права, задължения та тогава питай. А тук някой който да е прочел библията и да знае няма да намериш... (все пак ако някой я е чел да не се обижда. разберете че ще сте половин процент от всички тук)
Да знаех си че ще е глупаво да правя такава тема :? . Мисля че няма да е лошо просто да се затвори :) .
Съжелявам, но слагам всички вярващи в графа "ЗАБЛУДЕНИ СМОТАНЯЦИ", без изключения :) Първо вярваш в INVISIBLE MAN, а после и искаш да постиш, сектант луд.
Съжелявам, но слагам всички вярващи в графа "ЗАБЛУДЕНИ СМОТАНЯЦИ", без изключения :) Първо вярваш в INVISIBLE MAN, а после и искаш да постиш, сектант луд.
Всеки вярва в каквото и в който си иска.Ако иска може и да вярва на Бога да трънчетата,ти какъв си му да го наричаш "сектант луд"?Ако си вярващ човек значи си ненормален,луд и изрод ли?Това е духовна вяра.Значи всички деца , които вярват в Дядо Коледа,фея на зъбчета и тем подобни са "сектанти луди" ли?Тя и любовта е невидима,ама ти вярваш в нея нали?Значи и ти си "сектант луд"
naQkataRaota
03-29-2011, 19:17
Щом толкова те притеснява и искаш да спреш, просто спри, това е. А като почустваш напрежение, насочи мисленето си другаде или излез да поспортуваш, за да изгориш малко енергия
И ако искаш да правиш нещо християнско можеш да хвърляш камъни по блудниците, които не чакат сватбата, за да си легнат с момче (а да не говорим ако са съгрешили с жена) или да метнеш на кладата даскалката си по биология, за дързостта си да твърди че сме произлезли от маймуните
thefreak
03-30-2011, 09:33
Всеки вярва в каквото и в който си иска.Ако иска може и да вярва на Бога да трънчетата,ти какъв си му да го наричаш "сектант луд"?Ако си вярващ човек значи си ненормален,луд и изрод ли?Това е духовна вяра.Значи всички деца , които вярват в Дядо Коледа,фея на зъбчета и тем подобни са "сектанти луди" ли?Тя и любовта е невидима,ама ти вярваш в нея нали?Значи и ти си "сектант луд"
Историята показва, че точно тази ниша на вяра заедно с още няколко води до катастрофални последствия за човечеството.
Така че фък оф говориш глупости.
DarkTemplar
03-30-2011, 09:41
Глупостта и вярата са две различни понятия. Не ги бъркайте.
DownloadVirus
03-30-2011, 09:52
1.Това е тийн форум и хората и мненията на всички 99.99% ще са "ти си идиот е,баси изрода,не искал да лъска" иронични и подобни
2.Да обиждате цяла религия,на милиони хора,сметнете сами какво е!
3.Има си и исторически данни (говоря за християнство) винаги,кой какво вярва,друг въпрос.
4.И по темата: Ако не намериш сили,прави го 1 път на 1-2 месеца както го правиш,изповядай се често,въпреки разбира се,че да се изповядваш за нещо,което си направил,Бог да го забравя и ти пак съзнателно да го правиш е все едно се подиграваш не само със себи си но и с Него..Само ако няма друг начин,най-вероятно също така,ако си тийн,или си на възраст под 25 години някъде мисля,че е налълно нормално.
thefreak
03-30-2011, 10:35
Аз смятам, че доста добре се припокриват.
Ти и глупостта сте си лика прилика. :booooomb:
DarkTemplar
03-30-2011, 11:10
Просто там където религията е властвала безусловно, не е имало достатъчно добре развито гражданско общество, което да защитава интересите на членовете си. Ненапразно в периода от Просвещението до наши дни религиозни войни в развитите европейски страни няма, просто защото този етап от общественото развитие е отминал и изглежда анахронистично. В нито едно модерно общество религията не е основен фактор. Съвсем други неща са водещи.
Религиозните драми в наши дни са приоритет на неразвитите (по-близки до традиционните) общества.
thefreak
03-30-2011, 11:20
Ти и глупостта сте си лика прилика. :booooomb:
Както кажеш Мохамед.
thefreak
03-30-2011, 11:21
Просто там където религията е властвала безусловно, не е имало достатъчно добре развито гражданско общество, което да защитава интересите на членовете си. Ненапразно в периода от Просвещението до наши дни религиозни войни в развитите европейски страни няма, просто защото този етап от общественото развитие е отминал и изглежда анахронистично. В нито едно модерно общество религията не е основен фактор. Съвсем други неща са водещи.
Религиозните драми в наши дни са приоритет на неразвитите (по-близки до традиционните) общества.
Докато има още религиозни хора по света, които да дърпат назад развитието на човешката раса ще има и войни/атентати/тероризъм поради религиозни различия.
DarkTemplar
03-30-2011, 11:34
Колега, бъркаш причина и инструмент. Религиозният фанатизъм е отлично оръжие в борбата на "бедните" срещу "богатите", но не той е причина за тероризма. Хората, които подготвят атентатите, имат ясни цели и те са предимно политически (често и икономически), не религиозни. Никой не е тръгнал да ислямизира Запада, но всеки има претенции към политиката на развитите страни (които пък имат интереси в цял свят). Лесно е да манипулираш средностатистическия беден и елементарен мюсюлманин, който разсъждава праволинейно, да подсигуриш материално семейството му и да му обещаеш вечен охолен живот в техния еквивалент на Рая (естествено, предполагам може да се намери по някое изключение, но цялостният модел е точно такъв). Пробвай да направиш същото с един не по-малко религиозен, но достатъчно добре подсигурен материално гражданин на развита държава, възпитан в демократични и правни норми и с достатъчно добро образование.
Още нещо - съществуват терористични организации, чиято цел и идеология е много далеч от която и да е религия. Например ЕТА, 17 ноември и т.н.
Нека ти задам един риторичен въпрос. Откога независимостта е религиозно искане?
DownloadVirus
03-30-2011, 12:24
Квито и глупости да дрънкате тука,човека винаги ще има нужда да чуства,че има нещо над него! Просто се нуждае от това! Религийте по света спират доста научни факти да излезнат на повърхността.
BobiGalabov
03-30-2011, 12:33
Е вие пък как оплюхте религията. За съжаление, хората които са имали по-високи постове в религиозната йерархия са се възползвали (повечето) и затова в момента като се спомене религия горе-долу асоциациите са "атентати" и други. Но все пак не забравяйте че точно ей тази нищо и никаква религия ние запазила като народ през 5те века на робство. Замислете се малко не само за сега но и за миналото. Прави сте обаче когато казвате войни, защото повечето са водени от религиозни вижднаия -как се казва бог Бог-Аллах, или там други. Но кои сме ние за да съдим различните от нас самите. Не съм вярващ признавам си но все пак "Нека този който е безгрешен да хвърли първия камък" т.е. да обиди и да отрече първи това в което вярва съседа. А има ли безгрешен сред нас?...
DownloadVirus
03-30-2011, 12:43
Само Бог е безгрешен..
6ibanqka
03-30-2011, 16:31
Хора, това за което водите спора си се нарича сектанство. То разваля хората, не христянската или мисюлманската и т. н. религия. Мисюлманстана не знам как е, не ме и интересува. Автора не знам каква му е религията, щото явно е набожен, но няма логика, нито е оправдано това да маструбира човек да е грях. На кого пречиш вредиш? - на никой. То по тая логика и секс не трябва да прават хората и поколения не трябва да има и следователно и човешката раса не трябва да съществува. Няма такова нещо, не се излагайте :D :x :-x
DownloadVirus
03-30-2011, 16:46
Хора, това за което водите спора си се нарича сектанство. То разваля хората, не христянската или мисюлманската и т. н. религия. Мисюлманстана не знам как е, не ме и интересува. Автора не знам каква му е религията, щото явно е набожен, но няма логика, нито е оправдано това да маструбира човек да е грях. На кого пречиш вредиш? - на никой. То по тая логика и секс не трябва да прават хората и поколения не трябва да има и следователно и човешката раса не трябва да съществува. Няма такова нещо, не се излагайте :D :x :-x
Човек,който е незапознат с религия,се води по проста логика..
Само Бог е безгрешен..
Някой ден ще разберат колко си прав :) . А това за войните си го избий от главата , това че някой недобронамерени хора използват религията като начин да забогатеят и да провокират войни е друг въпрос :? . Ако някъде прочетеш че христянството одобрява насилието и неправдата ми се обади 8) . Най- важното послание в библията е всички да се обичат !
6ibanqka
03-30-2011, 22:21
Човек,който е незапознат с религия,се води по проста логика..
А простия човек няма логика, а се води по акъла на някой (религията)
А иначе не знам да има религия която да разрешава насилие и действия които пречат на другите. Същото е и с законите и социанлите норми по които живеят съвременните хора.
И не ме разбирайте погрешно, че казвам да сте атеисти. Всеки в квото си иска да верва, ама е некакси дебилно да си прави самонаказание и мазохизъм :D
thefreak
03-31-2011, 09:08
Цитат от статия, която ми беше попаднала преди време:
Тезата за вярата е приемлива само за глупави и ограничени хорица, защото тя ги избавя от необходимостта да мислят с главата си.Необходимо е само да приемеш един безсистемен набор от догми за нещо абсолютно. Без доказателства,без проверка или поне обсъждане. Да се вярва е лесно.Да се познава и знае-трудно. Ето защо вярата не е приемлива за мислещите хора.
Ето и цялата статия: http://strategic.log.bg/article.php?page=5&article_id=9430
DownloadVirus
03-31-2011, 11:28
Пак казвам,човека винаги ще има нужда да вярва,че има и нещо над него, независимо дали той се нарича Христос,Алах и тн и тн..
6ibanqka
03-31-2011, 12:16
Пак казвам,човека винаги ще има нужда да вярва,че има и нещо над него, независимо дали той се нарича Христос,Алах и тн и тн..
Аз предпочитам да вярвам в себе си 8)
DownloadVirus
03-31-2011, 12:27
Това какво предпочиташ ти е друг въпрос,не винаги е вярно..
thefreak
03-31-2011, 13:19
А това, което ти казваш винаги вярно?
Аз пък казвам, че човек няма винаги да има нужда да вярва в каквото и да било, айде де?
Ся кво прайм?
Аз пък казвам, че човек няма винаги да има нужда да вярва в каквото и да било, айде де?
Ся кво прайм?
Сега просто спираме да пишеме в тази тема :D , че и без това достатъчно се отклонихме от темата .
Ся кво прайм?
Сега просто спираме да пишеме в тази тема :D , че и без това достатъчно се отклонихме от темата , по ,която аз нямям повече въпроси.
DownloadVirus
03-31-2011, 18:37
Ся кво прайм?
Дрънкаш глупости..Още от самото начало хората са имали нужда да вярват в нещо по-силно от тях,това,че ти се атейст,кво да те направя..Погледни се в огледалото и се замисли дали си идеален ;)
Айде със здраве!
BobiGalabov
04-10-2011, 11:17
Ся кво прайм?
Дрънкаш глупости..Още от самото начало хората са имали нужда да вярват в нещо по-силно от тях,това,че ти се атейст,кво да те направя..Погледни се в огледалото и се замисли дали си идеален ;)
Айде със здраве!
А ти не разбираш ли че можеш да си зададеш същия въпрос на себе си ?"Погледни се в огледалото и се замисли дали си идеален ;)"
Всеки да вярва в каквото си ще. Но наистина на кой ще му попречи да мастурбираш. Айде атеистите не се бъркаме в на християните и мюсюлманите работите вие също не се бъркайте. ТОЧКА по въпроса!!!
6ibanqka
04-10-2011, 12:19
Ся кво прайм?
Айде със здраве!
А ти не разбираш ли че можеш да си зададеш същия въпрос на себе си ?"Погледни се в огледалото и се замисли дали си идеален ;)"
Всеки да вярва в каквото си ще. Но наистина на кой ще му попречи да мастурбираш. Айде атеистите не се бъркаме в на християните и мюсюлманите работите вие също не се бъркайте. ТОЧКА по въпроса!!!
ми тормозете се тогава :D Отидете в манастир, там ще се чуствате най-добре!!!!
kristina1912
04-10-2011, 12:39
Всяко нормално момче мастурбира..Няма нищо лошо и нямаш повод за притеснение или гузна съвест.. :D
gogo4o4o
04-10-2011, 12:49
Епичен. Трол. Браво, четири страници изписани в тролска тема, честито.
ludiqtzubar96
04-10-2011, 13:11
Пич,сбъркал си форума!
П.П.Всички нормални момчета мастурбират.
SkylineDrift
04-10-2011, 13:16
Явно тоя не е нормален...
Gr0zDan0v
04-10-2011, 15:25
Тоест... ти искаш да изчакаш до брака ли?
Съжалявам, не мисля, че темата е за тийнейджърски форум. Тук (а и не само) хубавият секс е издигнат в култ. Говори със свещеник или нещо от сорта... :razz: :razz: :razz:
LegaCalcio
04-10-2011, 15:48
по-добре си мастурбирай, че майка ти ще се чуди защо винаги след сън гащите са ти б ели :lol:
cool_man
04-10-2011, 19:56
Евала момче,подкрепям те :) Недей слуша тези упреци от другите...но все пак малко си объркал форума.Потърси в Google за православни християнски форуми по този въпрос. А иначе моят съвет е да четеш Библията,да ходиш на църква,прави това,което пише в Библията,моли се и поискай съвет от някой свещеник :)
Успех ти желая и да си жив и здрав ;)
П.С. Надявам се да си доволен от отговора,най-малкото защото като гледам е най-сериозният и изчерпателен :)