View Full Version : Нещo като триъгълник?
SpeedRacer
03-26-2011, 12:31
Ами най-логичното е да гледаш да останеш за минутка дори сам със допълващата те и да и кажеш как се чувстваш , ако отвръща на чувствата ти (така да се каже) , то приятелката й трябва да влезе в положение :) Все пак на сила хубост не става и няма да се хванеш с момиче , което не ти харесва . Нали :)
marin4itu
03-26-2011, 13:12
Ако те наистина са много добри приятелки, тази, която ти харесваш, не би имала нищо с теб, заради приятелката си. И това е нормално. Но ао искаш да застанеш между две момичета и приятелството им, действай, но аз не ти го препоръчвам.
SpeedRacer
03-26-2011, 13:16
Не съм съгласен ! Все пак ако са добри приятелки , то едната трябва да разбере другата .
TechnoAddicted
03-26-2011, 14:08
Изчукай ги и 2-те и намери 3-та .
И аз съм в ситуация подобна на твоята ... и найш ко ? - не ми пука :Д аз наблягам на тази която мисля , че ме допълва - а колкото за другата , обяснявам и , че супер мн съква и , че не е мой тип колкото да ме намрази и поече да не се занимава с мен - ако това повлияе на поведението на моето момиче - да си ходи с нейната натрапчива прятелка която неможе да се жертва за щастието на друг .
Да аз съм шибан егоист . И ДЖЪСТ ДОНТ ГИВЕ А ФЪК !
мисля , че ще си направиш някои изводи от това :-o
Ами гледай за друга плячка...
Вярно е, че останаха малко
свястни момичета и момчета,
ама все едната ще бъде садната... ( :( )
Така че... Ако след време се получи...
Успех и браво, но
един ден вероятно ще срещнеш не
тази, която те допълва, а тази
без която няма да можеш въобще
да съществуваш :)
Успех : )
"не заставай между 2 момичета и тяхното приятелство" както казаха по горе. Остави ги и двете.
frozendeath
03-26-2011, 17:21
Не бъди егоист и не им разваляй приятелството. Постави се на мястото на момичето, което те харесва и се замисли дали ще ти е приятно?
BlueFace
03-26-2011, 17:42
Отрежи натрапчивата и си пробвай късмета с другата. Ако те отреже здраве да е, но ако не пробваш няма как да разбереш.
BaffaLsc
03-26-2011, 18:04
Щом й е най - добра приятелка вероятно ще се скарат заради теб и ще стане голяма каша..
Може би е по - добре да ги оставиш и двете ?!
marin4itu
03-27-2011, 08:13
Не съм съгласен ! Все пак ако са добри приятелки , то едната трябва да разбере другата .
Не е вярно! Ако 2 приятелки държат една на друга, нокога не биха позволили на някакъв пръдльо да застане между тях! Биха го подминали ей така..
Josefinne
03-27-2011, 08:17
1) Спри да излизаш с първото момиче по какъвто и да е повод. Не бъди груб, нито директен. Просто когато ти се обади кажи, че си зает, че учиш, че не можеш. Гадно е спрямо нея, но дано по едно време й светне.
2) Във време, което не се предполага, че си зает за пред другото момиче, покани 2рото на среща. Обади й се, пиши й по скайп, покажи й че я харесваш.
3) Ако някоя от двете след това пише в тоя форум, ще се гръмна. :lol:
3) Ако някоя от двете след това пише в тоя форум, ще се гръмна. :lol:
То втората май има акаунт тука... :D:D:D
VaMpiRKaTaaa
03-27-2011, 10:33
Предложи и ти...
Така... Има леко развитие по случая.
C другото момиче сме по-близки вече. На ден говорим по няколко пъти по телефона и то тя ми се обажда повечето пъти. Проблема е, че сега ваканцията аз съм си на село и не можем да се видим. Но всичко засега е само приятелско.
Това би трябвало да е добър знак, нали? :)
DevilWish
04-06-2011, 20:40
или ги оставяш и двете или поемаш риска , говориш с тази, която те преследва, не й казвай "не те харесвам",прави се, че не знаеш,просто и кажи,че харесваш приятелката й,после го кажи и на самата приятелка и виж какво ще стане ;)
Що не ги навиеш за 3ка
Е без несериозни мнения...
anonymous708973
04-07-2011, 18:48
Отрежи натрапчивата и си пробвай късмета с другата. Ако те отреже здраве да е, но ако не пробваш няма как да разбереш.
+1 :)
Що не ги навиеш за 3ка
Е без несериозни мнения...
Най-несериозното е да си сериозен млади момко! :)
Най-несериозното е да си сериозен млади момко! :)
В смисъл? :-o
Има развитие по случая.
Излязох един път с това момиче, което харесвам на кино. Беше забавно, поговорихме си добре. На другия ден излязохме тримата на разходка из града. На мястото на срещата това момиче, което харесвам дойде първо и бяхме за малко сами и тя ми подари едно сувенирче от един град, в който беше ходила. И беше купила подарък явно само за мен, защото приятелката й, която дойде по-късно нищо не разбра за това... Тя си мълчеше за подаръка и аз също....
Обаче тя се държи само приятелски с мен. Може и да е от това, че е срамежлива, не знам.
Днес я питах да излезем ама тя каза, че е заета и не може да излиза, а пък после като я попитах по скайпа какво прави ми отговори, че е излизала малко навън. Аз разбира се не я попитах нищо... с кого и къде... Явно не е искала да излиза с мен днес.
Много се притеснявам да й кажа какво чувствам към нея, защото ме е страх да не я отблъсна...
Някакви съвети? :)
daliteen
04-17-2011, 18:00
или ги оставяш и двете или поемаш риска , говориш с тази, която те преследва, не й казвай "не те харесвам",прави се, че не знаеш,просто и кажи,че харесваш приятелката й,после го кажи и на самата приятелка и виж какво ще стане ;)
+1