PDA

View Full Version : тест, лекар или...вие сте момичета

MartiSSima
03-26-2011, 16:50
Привет на всички малки и попораснали тийнове!Имам проблемче и искам да се допитам до вас от тук на къде?
Преди седмица на 21.03 трябваше да ми дойде цикъла.Имам адски редовен и точен ( на 28 дена)... Преди това имаше акт (предния ден ) но не е бил рисков даже изобщо! Проблема в момента е, че имам всички предменструални симптоми ( глад, болки в гърдите, изнервеност) но цикъла ми го няма.Просто има някакво течение което при мен се появява точно преди да ми дойде (с червеникав цвят)...Закъсня ми вече 5 дена и вчера реших да направя тест - който беше ОТРИЦАТЕЛЕН.
Чудя се какво да правя, да изчакам още няколко дни и да направя тест, да ида на лекар и преди това отново тест или ... Ясно ми е че без лекар и намеса няма да мине но сортирам мнения...(може би за вътрешно успокоение понеже ми е адски притеснено).Мерси отново

ScarletBite
03-26-2011, 16:52
Тестовете показват след 14 дни минимум.

DarkTemplar
03-26-2011, 16:54
Да си била под силен стрес напоследък? Според мен трябва да изчакаш още 3-4 дни и чак тогава да си вземеш направление за гинеколог. Щом имаш обичайните симптоми, би трябвало да ти дойде. Променливото време също може да е фактор.

MartiSSima
03-26-2011, 17:02
М теста се прави 14 дена след закъснението ако имаш проблемна или нередовна менструация. Влизах и в сайт-а на Sure Checka и на листовката го пише че се отчита над 99% а и смятам че съм изчакала достатъчно.
Ами даааа наскоро ме разкара, ядосвам се, на лекции съм , налага се да пътувам.Незнам дали и смяната на 2 годишен партньор също оказва влияние...

italian55
03-26-2011, 17:05
Еми като имаш всички псимтоми значи би трябвало да ти дойде ако отивай на гениколог.

DarkTemplar
03-26-2011, 17:06
Ами даааа наскоро ме разкара, ядосвам се, на лекции съм , налага се да пътувам.Незнам дали и смяната на 2 годишен партньор също оказва влияние...
Звучи ми достатъчно, за да ти закъснее.

babity
03-26-2011, 17:39
Според мен няма от какво да се притесняваш. От стреса е, изчакай малко. При мен почва да играе и от смяна на обстановката даже.

MartiSSima
03-26-2011, 18:40
Ох дано ... надявам се да не е нещо сериозно.Сега пък се появи нещо червеникаво...Дано да ми дойде... :)
Дано всичко си дойде на мястото до понеделник иначе съм решила ако няма промяна в понеделник да си взема направление и директно при гинеколог.Няма за кога да отлагам.

MartiSSima
03-27-2011, 16:57
Мерси на всички!
Снощи след като пуснах последния коментар тук и ми дойде!Все пак вече ще внимавам! :)

scarlett8
03-27-2011, 20:42
Ти ще внимаваш,но додругия месец ще има още 15848757 такива теми.Аман!