- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- тест, лекар или...вие сте момичета
Привет на всички малки и попораснали тийнове!Имам проблемче и искам да се допитам до вас от тук на къде?
Преди седмица на 21.03 трябваше да ми дойде цикъла.Имам адски редовен и точен ( на 28 дена)... Преди това имаше акт (предния ден ) но не е бил рисков даже изобщо! Проблема в момента е, че имам всички предменструални симптоми ( глад, болки в гърдите, изнервеност) но цикъла ми го няма.Просто има някакво течение което при мен се появява точно преди да ми дойде (с червеникав цвят)...Закъсня ми вече 5 дена и вчера реших да направя тест - който беше ОТРИЦАТЕЛЕН.
Чудя се какво да правя, да изчакам още няколко дни и да направя тест, да ида на лекар и преди това отново тест или ... Ясно ми е че без лекар и намеса няма да мине но сортирам мнения...(може би за вътрешно успокоение понеже ми е адски притеснено).Мерси отново
Тестовете показват след 14 дни минимум.
all day... all night... what the fuck?!
Да си била под силен стрес напоследък? Според мен трябва да изчакаш още 3-4 дни и чак тогава да си вземеш направление за гинеколог. Щом имаш обичайните симптоми, би трябвало да ти дойде. Променливото време също може да е фактор.
Welcome to the Jungle...
М теста се прави 14 дена след закъснението ако имаш проблемна или нередовна менструация. Влизах и в сайт-а на Sure Checka и на листовката го пише че се отчита над 99% а и смятам че съм изчакала достатъчно.
Ами даааа наскоро ме разкара, ядосвам се, на лекции съм , налага се да пътувам.Незнам дали и смяната на 2 годишен партньор също оказва влияние...
Еми като имаш всички псимтоми значи би трябвало да ти дойде ако отивай на гениколог.
Звучи ми достатъчно, за да ти закъснее.Първоначално написано от MartiSSima
Welcome to the Jungle...
Според мен няма от какво да се притесняваш. От стреса е, изчакай малко. При мен почва да играе и от смяна на обстановката даже.
Ох дано ... надявам се да не е нещо сериозно.Сега пък се появи нещо червеникаво...Дано да ми дойде...![]()
Дано всичко си дойде на мястото до понеделник иначе съм решила ако няма промяна в понеделник да си взема направление и директно при гинеколог.Няма за кога да отлагам.
Мерси на всички!
Снощи след като пуснах последния коментар тук и ми дойде!Все пак вече ще внимавам!![]()
Ти ще внимаваш,но додругия месец ще има още 15848757 такива теми.Аман!
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!