PDA

View Full Version : Кво ми става...

drago0
03-27-2011, 18:20
Здравейте, абе нещо напоследък, тая година, почнах прекалено много да гледам по-големите.. в смисъл такъв виждам 'Данчо', от 11клас, как не пуши и е супер пекан, а след 1час виждам 'Пешо', който пуши и е супер готин, и така все се опитвам да правя това, което правят големите.. но не за да съм готин, а щото ме кефи живота им... също и почнах да съжелявам много за похарчени пари.., искам нещо.. купувам си го после ми е гузно, че съм си го купил вместо да ги изхарча за друго, въпреки, че го искам това нещо... не знам преди не бях така... а сега...
ПП 8клас съм.
ПП2 моля да не ме нападате за цигарите

Greennight
03-27-2011, 18:53
Пубертет+липса на собствено мнение=Биг епик файл :(

Bloodyy
03-27-2011, 19:05
Ами не е никакъв фЕйл... и аз бях така преди, като влезнах в гимназийката се движех с компанията от 11ти - 12ти клас защото ме радваше как говорят, какво правят... просто в сравнение със съучениците ми те бяха много по-отворени към света като цяло (а това е напълно нормално), а аз обичам такива хора и затова не се движех със моите набори.. и естествено пропуших покрай компанията но това не е знак, че се проваляш извинявай много... ако направим една статистика колко хора и на каква възраст пропушват ще ти падне шапката. Човекът просто иска нещо по-различно, по-вълнуващо.. поне аз така бях.. и сега осъзнавам, че изобщо не съм сгрешил защото тези приятелства, които изградих преди сега много ми помагат и тези хора са ме научили на много неща... вие пък какви сте критици я се отворете малко към света. :)