PDA

View Full Version : Момчето е по малко!

karsy
03-27-2011, 20:30
Здравейте!! Харесвам едно момче , което е по малко от мен с 1 година. По височина е доста по висок от мен, но не и на години. Смешно ли ще бъде да излизам с него или да тръгнем... Моля ви кажете ми .. не се правя на кака но ...... Моля ви за мнения :)

DevilWish
03-27-2011, 20:32
Не е смешно, случва се.Една година не е толкова фрапантна разлика ;)

nikitka_
03-27-2011, 20:36

GuitarGuy
03-27-2011, 20:37
Здравей. Не мисля, че ще е проблем, една година - не е трагично. Дано обаче въпросното момче го приеме така, защото ако гледам от моя гледна точка, никак няма да ми е готоно - момичето с което излизам да е по-голямо от мен. :)

unknown0inlowe
03-27-2011, 20:38
Според мен си зависи от вас ако се харесвате си тръгвайте и да не ви пука какво мислят другите . Но отстрани може да изглежда малко странно ако ти си на 14 а той на 12 ще станете за смях , но ако ти си на 21 а той на 20 - проблем няма :)

karsy
03-28-2011, 07:50
Според мен си зависи от вас ако се харесвате си тръгвайте и да не ви пука какво мислят другите . Но отстрани може да изглежда малко странно ако ти си на 14 а той на 12 ще станете за смях , но ако ти си на 21 а той на 20 - проблем няма :)
Има нещо такова.. Аз съм на 13 той на 12 ( ама не си личи :D )

BrownEyes
03-28-2011, 07:53
Хах,че нищо смешно няма бе :) Една година е нищо,не се притеснявай

VaMpiRKaTaaa
03-28-2011, 09:45
Няма нищо срамно в това.
Пък и като е доста по-висок от теб..още по-добре.

stigmata
03-28-2011, 09:51
Смешно е ако е с 20 години по-малък,тая една година не те бърка!

Sh@d0w
03-28-2011, 09:59

И кое му е смешното ако момчето е с 20 години по-малък?Разликата между Деми Мур и Аштън Къчър е 15 години,но не им пречи.Какво значение имат годините за любовта не мога да разбера?

Важното е хората да се чувстват щастливи и влюбени, независимо на каква възраст.

angel_spirit
03-28-2011, 10:10
Аз ходя с момче по-малко от мен с 1 година и според мен няма нищо срамно,важното е по акъл и характер да ти пасва,а да не е някакъв лигльо,който не знае какво иска .. ;)

VaMpiRKaTaaa
03-28-2011, 10:10

И кое му е смешното?

Смешното е това,че например,тя може да му е майка.И като са заедно хора с такава огромна разлика,съответно има големи разминавания в интересите им. Тя например,ще иска деца,сватба,сериозен и стабилен мъж,на който мож да разчита.А човек на 20години и да е богат,не може да и даде това,което иска.Ние хората на по-20-25 сме по живота,купоните,работата,и н.Не ни е до деца,и ни е рано обикновенно,да поемаме отговорност за деца.A и,когато той е на 30,тя ще е на 50..критическата ще я тресе..вече ще се чувства стара,итн.
Както и,ако да речем мъжът е с 20години по-голям,може да е баща на момичето.

Sh@d0w
03-28-2011, 10:16

И кое му е смешното?

Смешното е това,че например,тя може да му е майка.И като са заедно хора с такава огромна разлика,съответно има големи разминавания в интересите им. Тя например,ще иска деца,сватба,сериозен и стабилен мъж,на който мож да разчита.А човек на 20години и да е богат,не може да и даде това,което иска.Ние хората на по-20-25 сме по живота,купоните,работата,и н.Не ни е до деца,и ни е рано обикновенно,да поемаме отговорност за деца.A и,когато той е на 30,тя ще е на 50..критическата ще я тресе..вече ще се чувства стара,итн.
Както и,ако да речем мъжът е с 20години по-голям,може да е баща на момичето.

Както вече казах,няма граници за любовта.Замисли се над това което написа-ако имат толкова големи разминавания в интересите,дали ще са заедно?

Факт е че има двойки с по 20+ години разлика,но това няма нищо странно или смешно както се изразявате.Щом са заедно значи имат общи интереси и са един за друг.Кой ще им каже че не са и защо трябва да се интересуват от хорското мнение?

И пак ще се повторя-Важното е хората да се чувстват щастливи и влюбени, независимо на каква възраст и независимо от факта, че партньорът ви може да ви е баща, стига това да устройва и двама ви.

LadyDi
03-28-2011, 10:21
Като натрупаш още годинки, сама ще си ги търсиш по-млади 8-)

VaMpiRKaTaaa
03-28-2011, 10:23
Shadow
^^3амислесе над думите си.
Значи това,което твърдиш..би трябвало и ти да го направиш..
Например да се хванеш с 30+години по-стара от тебе жена.
И например,ти като си на 30 в разцвета на животът си и силите си...ще тябва да гледаш жена си,която е на 60-70години,и която може да ти е баба..вместо да имаш млада и хубава жена на твойте години.
Аз лично,не бих се хванала с човек,толкова по-стар от мен.

Sh@d0w
03-28-2011, 11:56
Shadow
^^3амислесе над думите си.
Значи това,което твърдиш..би трябвало и ти да го направиш..
Например да се хванеш с 30+години по-стара от тебе жена.
И например,ти като си на 30 в разцвета на животът си и силите си...ще тябва да гледаш жена си,която е на 60-70години,и която може да ти е баба..вместо да имаш млада и хубава жена на твойте години.
Аз лично,не бих се хванала с човек,толкова по-стар от мен.

Нещо не схващаш идеята.Никой не те кара да го правиш,нито пък съм казал че аз ще го направя.Това е въпрос на личен избор и щом някой го е решил,значи е предвидил всичко това което написа.Щом ще се чувства щастлив така,не виждам какво лошо има ;)

Josefinne
03-28-2011, 12:42
Не, не, не :) Много е яко! 8)