Влез

View Full Version : Карат ли се родителите ви ?

gabiie
03-29-2011, 13:05
Карат ли се ваще ии какво ще направите ако майка ви изневерява на баща ви без той да знае..? :o

celuffka
03-29-2011, 13:57
Карат ли се ваще ии какво ще направите ако майка ви изневерява на баща ви без той да знае..? :o

ще му кажа ,те ше се разделят и ще ме обсипят с паричкии :smt003 :grin:

metaphysical
03-29-2011, 14:32
Ще говоря първо с нея, ще се опитам да разбера причините й.

3oPuTy
03-29-2011, 14:41
Celuffka,евала,едва ли има по-просто момиче от теб в този форум ... :?

А по темата:Не,не се карат :) От доста години не съм ги чувала да се карат и дано нещата да си продължат така и занапред.
Що се отнася до изневярата - да правят,каквото си искат.Големи хора са.Ако е единичен случай ще си затворя очите,а ако се случи няколко пъти - ами ще говоря с изневеряващия родител и после ще ги оставя да правят,каквото сметнат за добре.

stigmata
03-29-2011, 14:55
Мойте са разведени и не се карат :D Когато не бяха се застъпвах за баща ми и не съм казвал нищо.

againstyou
03-29-2011, 18:57
По принцип да,скоро не са.И все ме е страх,че може да се разделят.А на втория въпрос няма да отговарям,понеже няма как да стане.

LoweShot
03-29-2011, 19:57
В скоро време не са се .. но мисля, че много рядко се среща семейство , което изобщо не се кара .. за това за сега аз тия караници не ги приемам на сериозно :D нали са за 10 мин и после пак се обичат .. кво да кажа Такъв е живота .. А колкото до 2-рия въпрос ако разбера, че мама изневерява на тате ше я заколям !! :D ..

BrownEyes
03-29-2011, 21:32
Рядко се карат,а относно изневярата-честно казано незнам как ще постъпя,не съм попадала в такава ситуация,а и дано не ми се наложи

TheBeliever
03-29-2011, 21:36
Почти постоянно се дърпат за нещо. Не знам как се траят един друг. Аз на тяхно място не бих издържала. Но щом над 30 години се търпят не мисля, че е от голямо значение.

Другото е просто невъзможно. Познавам майка си.

celuffka
03-29-2011, 21:44

А по темата:Не,не се карат :) От доста години не съм ги чувала да се карат и дано нещата да си продължат така и занапред.
Що се отнася до изневярата - да правят,каквото си искат.Големи хора са.Ако е единичен случай ще си затворя очите,а ако се случи няколко пъти - ами ще говоря с изневеряващия родител и после ще ги оставя да правят,каквото сметнат за добре.

бзк се ве :razz: :D

RaisedOnRock
03-29-2011, 23:36

gegata15
03-30-2011, 07:23
карат се - без скандал на 2 седмици не минава
колкото до изневярата, ще говоря с родителя, който изневерява и ще му кажа да спре инъче ще поставя ултиматум (да видим какво ще избере - любовника или дъщеря си )

stigmata
03-30-2011, 09:11
карат се - без скандал на 2 седмици не минава
колкото до изневярата, ще говоря с родителя, който изневерява и ще му кажа да спре инъче ще поставя ултиматум (да видим какво ще избере - любовника или дъщеря си ) Ебати колко си долна :-D

DieselBlood
03-30-2011, 10:57
Всеки ден по 5 пъти се карат.Трябва да си сложа някаква изолация,че ще ми причинят мигрена с техните скандали.

XxInn0cencexX
03-30-2011, 13:13
Преди време често се случваше но в последно време се спряха.А за изневярата - даже не мога да си представя,че са способни на такова нещо !

Colouring
03-30-2011, 19:20
Непрекъснато-за щяло и нещяло.
Но се свиква...

shamLess
03-31-2011, 09:25
Неемм :grin:

ri41
03-31-2011, 10:20
моите се карат постоянно но само за глупости