.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Карат ли се родителите ви ?

Карат ли се ваще ии какво ще направите ако майка ви изневерява на баща ви без той да знае..?

Re: Карат ли се родителите ви ?

Цитирай Първоначално написано от gabiie
    Карат ли се ваще ии какво ще направите ако майка ви изневерява на баща ви без той да знае..?
    ще му кажа ,те ше се разделят и ще ме обсипят с паричкии

Ще говоря първо с нея, ще се опитам да разбера причините й.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Celuffka,евала,едва ли има по-просто момиче от теб в този форум ...

А по темата:Не,не се карат От доста години не съм ги чувала да се карат и дано нещата да си продължат така и занапред.
    Що се отнася до изневярата - да правят,каквото си искат.Големи хора са.Ако е единичен случай ще си затворя очите,а ако се случи няколко пъти - ами ще говоря с изневеряващия родител и после ще ги оставя да правят,каквото сметнат за добре.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Мойте са разведени и не се карат Когато не бяха се застъпвах за баща ми и не съм казвал нищо.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    По принцип да,скоро не са.И все ме е страх,че може да се разделят.А на втория въпрос няма да отговарям,понеже няма как да стане.

Фен Аватара на LoweShot
    Град
    Град на интригите ;Д !!
    В скоро време не са се .. но мисля, че много рядко се среща семейство , което изобщо не се кара .. за това за сега аз тия караници не ги приемам на сериозно нали са за 10 мин и после пак се обичат .. кво да кажа Такъв е живота .. А колкото до 2-рия въпрос ако разбера, че мама изневерява на тате ше я заколям !! ..

Im a LADY in da street but a FREAK in the bed...

Рядко се карат,а относно изневярата-честно казано незнам как ще постъпя,не съм попадала в такава ситуация,а и дано не ми се наложи
    Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Почти постоянно се дърпат за нещо. Не знам как се траят един друг. Аз на тяхно място не бих издържала. Но щом над 30 години се търпят не мисля, че е от голямо значение.

Другото е просто невъзможно. Познавам майка си.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy

А по темата:Не,не се карат От доста години не съм ги чувала да се карат и дано нещата да си продължат така и занапред.
    Що се отнася до изневярата - да правят,каквото си искат.Големи хора са.Ако е единичен случай ще си затворя очите,а ако се случи няколко пъти - ами ще говоря с изневеряващия родител и после ще ги оставя да правят,каквото сметнат за добре.
    бзк се ве

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy

карат се - без скандал на 2 седмици не минава
    колкото до изневярата, ще говоря с родителя, който изневерява и ще му кажа да спре инъче ще поставя ултиматум (да видим какво ще избере - любовника или дъщеря си )
    Тишината е твоето име на ум
    всеки облак носи твоя парфюм
    всички влакове водят в твоя тунел
    през трупа си все към теб съм поел...

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Цитирай Първоначално написано от gegata15
    карат се - без скандал на 2 седмици не минава
    колкото до изневярата, ще говоря с родителя, който изневерява и ще му кажа да спре инъче ще поставя ултиматум (да видим какво ще избере - любовника или дъщеря си )
    Ебати колко си долна

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Всеки ден по 5 пъти се карат.Трябва да си сложа някаква изолация,че ще ми причинят мигрена с техните скандали.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Преди време често се случваше но в последно време се спряха.А за изневярата - даже не мога да си представя,че са способни на такова нещо !

Неемм
    Л О К О П Л О В Д И В <3 Д Ж Ъ С Т И Н Б И Й Б Ъ Р <3

моите се карат постоянно но само за глупости

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си