- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Карат ли се родителите ви ?
Карат ли се ваще ии какво ще направите ако майка ви изневерява на баща ви без той да знае..?![]()
ще му кажа ,те ше се разделят и ще ме обсипят с паричкииПървоначално написано от gabiie
![]()
![]()
Ще говоря първо с нея, ще се опитам да разбера причините й.
Celuffka,евала,едва ли има по-просто момиче от теб в този форум ...
А по темата:Не,не се каратОт доста години не съм ги чувала да се карат и дано нещата да си продължат така и занапред.
Що се отнася до изневярата - да правят,каквото си искат.Големи хора са.Ако е единичен случай ще си затворя очите,а ако се случи няколко пъти - ами ще говоря с изневеряващия родител и после ще ги оставя да правят,каквото сметнат за добре.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Мойте са разведени и не се каратКогато не бяха се застъпвах за баща ми и не съм казвал нищо.
По принцип да,скоро не са.И все ме е страх,че може да се разделят.А на втория въпрос няма да отговарям,понеже няма как да стане.
В скоро време не са се .. но мисля, че много рядко се среща семейство , което изобщо не се кара .. за това за сега аз тия караници не ги приемам на сериознонали са за 10 мин и после пак се обичат .. кво да кажа Такъв е живота .. А колкото до 2-рия въпрос ако разбера, че мама изневерява на тате ше я заколям !!
..
Рядко се карат,а относно изневярата-честно казано незнам как ще постъпя,не съм попадала в такава ситуация,а и дано не ми се наложи
Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!
Почти постоянно се дърпат за нещо. Не знам как се траят един друг. Аз на тяхно място не бих издържала. Но щом над 30 години се търпят не мисля, че е от голямо значение.
Другото е просто невъзможно. Познавам майка си.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
карат се - без скандал на 2 седмици не минава
колкото до изневярата, ще говоря с родителя, който изневерява и ще му кажа да спре инъче ще поставя ултиматум (да видим какво ще избере - любовника или дъщеря си )
Тишината е твоето име на ум
всеки облак носи твоя парфюм
всички влакове водят в твоя тунел
през трупа си все към теб съм поел...
Ебати колко си долнаПървоначално написано от gegata15
![]()
Всеки ден по 5 пъти се карат.Трябва да си сложа някаква изолация,че ще ми причинят мигрена с техните скандали.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Преди време често се случваше но в последно време се спряха.А за изневярата - даже не мога да си представя,че са способни на такова нещо !
Непрекъснато-за щяло и нещяло.
Но се свиква...
моите се карат постоянно но само за глупости