PDA

View Full Version : Помощщщщщщщщщщщшщщщщ

HTC
03-29-2011, 17:38
Хора дайте някакъв съвет...значи харесвам едно момиче ,но немога да и кажа всъщност при мен е малко по сложно защото тя си има приятел и е по голяма от мен .. познаваме се добре ,пишем си,говорили сме си.Но както казах има си приятел......пък и си мисля че малко ме харесва защото преди време имах леки намеци...айде пишетее нещо :P

BrownEyes
03-29-2011, 17:40
Щом си има приятел,вероятността е малка да се получи нещо.По-добре не им се меси в отношенията,защото все пак е обвързана :wink:

HTC
03-29-2011, 17:43
дам,има нещо вярно.. :smt086

VaMpiRKaTaaa
03-29-2011, 17:48
По-добре,не се меси.

TheBobqk
03-29-2011, 17:49
Щом си има приятел,вероятността е малка да се получи нещо.По-добре не им се меси в отношенията,защото все пак е обвързана :wink:
Напълно съгласна! По-добре не им се меси :))

HTC
03-29-2011, 17:53
Tака и ще направя :-|

BlindedAngel
03-30-2011, 07:14
Като почнете да се правите на светци с коментари от сорта на "Тя си има приятел, тя е обвързана, на теб приятно ли ще ти е някой да ти направи така" и еtc...Авторе недей го мисли ми започни да действаш малко от малко по момичето.Все пак 1 живот живеем и ще е жалко той да бъде пропилян.Прави каквото чувстваш и каквото ти е кеф :)
П.П.Ако трябваше да чакаме момичето/момчето, което харесваме да е свободно само и само за да се предприеме нещо, то половината народ щяха да си стоят сами... 8)

anonymous708973
03-30-2011, 07:47

Да, да, що за глупост. Като е заета, да не би да не съществува? Да я сваля колкото си иска, тя си има глава на раменете и ще си реши.

Авторе... лично аз никога не бих се занимава с по-малко момче. Извинявай, просто така ги чувствам нещата и се съмнявам да съм само аз. Просто на момчетата ви идва акълът в главата по-късно и момичетата гледат по-големи момчета именно заради това. Съдя по съучениците си. 10 клас станали, стават и се пръскат с вода в часовете. Как ще вземеш един такъв насериозно?

gotinata1515
03-30-2011, 07:55
Кофти е така като е обвързана,но щом си е писала с теб и сте говорили за мен връзката им не е много сериозна.Ти все пак имаш шансове да и кажеш какво чувстваш и да видиш нейното мнение по въпроса.

Josefinne
03-30-2011, 08:05
Като почнете да се правите на светци с коментари от сорта на "Тя си има приятел, тя е обвързана, на теб приятно ли ще ти е някой да ти направи така" и еtc...Авторе недей го мисли ми започни да действаш малко от малко по момичето.Все пак 1 живот живеем и ще е жалко той да бъде пропилян.Прави каквото чувстваш и каквото ти е кеф :)
П.П.Ако трябваше да чакаме момичето/момчето, което харесваме да е свободно само и само за да се предприеме нещо, то половината народ щяха да си стоят сами... 8)

+1 Човек трябва да гледа собствения си интерес. Ако тя е по-щастлива с гаджето си и не иска да се разделят - ще ти го каже и ще ти го покаже. Ще бъдеш разочарован, но поне ще си опитал. Тя не е малоумна, може и сама да решава какво иска и кое е най-добре за нея.

marin4itu
03-30-2011, 08:08

Да, да, що за глупост. Като е заета, да не би да не съществува? Да я сваля колкото си иска, тя си има глава на раменете и ще си реши.

Авторе... лично аз никога не бих се занимава с по-малко момче. Извинявай, просто така ги чувствам нещата и се съмнявам да съм само аз. Просто на момчетата ви идва акълът в главата по-късно и момичетата гледат по-големи момчета именно заради това. Съдя по съучениците си. 10 клас станали, стават и се пръскат с вода в часовете. Как ще вземеш един такъв насериозно?

Ааа да ти кажа в 10ти клас целия клас сме се пръскали с вода, а сме 20 момичета и 6 момчета 8-) Даже и учителката по италиански се включи, която е доста на възраст.. :D Ама беше юни месец и в тази горещина..

Иначе напълно подкрепям мнението ти по темата!

TheBeliever
03-30-2011, 08:34
Кофти е така като е обвързана,но щом си е писала с теб и сте говорили за мен връзката им не е много сериозна.Ти все пак имаш шансове да и кажеш какво чувстваш и да видиш нейното мнение по въпроса.

И какво, като има връзка не трябва да комуникира с други момчета ли? Що за глупост?

Към автора: покажи интереса си, но само толкова. Не нахалствай, но нека тя е наясно с алтернативата. И аз се съмнявам да обърне внимание на по-малък, но нищо не се знае.

burpp
03-30-2011, 08:50
Леле човек, на момичетата намеците са доста безгранични, доста са шифровани и ако нямаш мозък в главата трудно ще ги разбереш. Падал съм си по момичета, които съм смятал, че ми отращат покани БЛА-БЛА, но се оказа, че това просто не е така. НЕ се подлъгвай, но не ти пречи и с нищо да опиташ да засилиш нещата между ТЕб и НЕЯ.

You know wha'am sayin.

HTC
03-30-2011, 09:50
голямо БЛАГОДАРЯ на всички :smt059

HTC
03-30-2011, 09:53

Разликата не е голяма -1 година :?

n3zabrawiimaa
03-30-2011, 10:47
На колко сте години?

HTC
03-30-2011, 15:54
На колко сте години?

Няма значение ,уверявам те ,че не сме 11-12 годишни :smt048