View Full Version : омръзна мииии ;@
bettyblackdewil
03-29-2011, 18:55
омръзна ми е така от нищото баща ми да ми дава акъл.. седя си и винаги намира нещо за което да се скарам и да ми дава акъл.. е са туко що си направих маска за коса и съм се защипала горе на главата и както си седя и баща ми си гледа тв почва да ми вика чекосата ми не била гъста че неговата кожата изобщо не се виждало а мойта ' прозирала ' а не се съобразява че като е мокра е така... мамка му омръзна ми мога да дам още много примери.. просто ми омръзна ей така както си седя и се занимавам с нещо било то комп тв даси драскам някакви рисунки графити и тем подобни да почне да ми вика и да ми дава акъл...
съжалявам че ви занимавам с това просто трябваше да си изкарам нервните някак си / попринцип не го правя така но сега нямах възможност по друг начин / ..
againstyou
03-29-2011, 19:06
Ох,все едно слушам себе си.Много е гадно да,постоянно ми мрънка за ВСИЧКО.Ем кво да се прави .. бащи.
bettyblackdewil
03-29-2011, 19:48
ама то писва.. е така седя си мирно някъде гледа ме втренчено 10/20 секунди без да отмести поглед и почва да критикува... и за най-малкото да е винаги ще каже нещо.... после защо не споделям и не говорря много...
gandalfepi4
03-29-2011, 20:01
http://1.bp.blogspot.com/_bXNdrXYPZ28/SUHc-WQUkxI/AAAAAAAABh0/i8G-AQYztVM/s400/7676.jpg
BladeDancer
03-29-2011, 21:47
Единични случаи. Попринцип бащите са готините хора. Майките са мрънкалата. Имам подобен проблем-- просто не обръщам внимание и тя почва да се нерви повече и като види че не може да ме дразни спира.
RaisedOnRock
03-29-2011, 23:32
Опитала ли си да проведеш разговор с него?Сериозен разговор,не мрънкане?
BaffaLsc
03-30-2011, 07:03
Родителите са за това - да дават акъл. :)
bettyblackdewil
03-30-2011, 09:04
да но както винаги в ' сериозните ни разговори ' той говори и аз трябва да се съгласявам с това което казва дори и да не го искам... а мрънкането е от неговата страна... аз си мълча не обръщам много внимание кати види че изобщо не го слушам спира.. но след това отново намира някакъв недостатък или просто ей така да си говори без основателна причина и започва всичко наново....
DieselBlood
03-30-2011, 10:44
Родителите са за това - да дават акъл. :)
Това не значи,че трябва да дават непрекъснато. :-o
Моят е по същият начин-само са опитва да ми дава акъл,но аз не му обръщам внимание.
againstyou
03-30-2011, 12:33
Това не значи,че трябва да дават непрекъснато. :-o
Правилно !
XxInn0cencexX
03-30-2011, 13:07
То това тяхното преминава абсолютно всякакви граници !
BladeDancer
03-30-2011, 13:45
То това тяхното преминава абсолютно всякакви граници !
Е така си мислим ние. Всеки е виновен в тая ситуация. Хем родителя че дава много акъл хем ние че не го слушаме ... все пак те са по-големи и знаят по-добре от нас. Един ден ще им благодарим за цялото това мрънкане ама така е в пубертета - не те свърта на 1 място като ти говорят родителите.
RaisedOnRock
03-30-2011, 14:28
да но както винаги в ' сериозните ни разговори ' той говори и аз трябва да се съгласявам с това което казва дори и да не го искам... а мрънкането е от неговата страна... аз си мълча не обръщам много внимание кати види че изобщо не го слушам спира.. но след това отново намира някакъв недостатък или просто ей така да си говори без основателна причина и започва всичко наново....
Значи ти куца комуникацията.
Защо трябва да се съгласяваш с всичко?
YoUcANNOtiMaGiNe
03-30-2011, 15:33
Ефективен начин за справяне с проблема е: пускаш си най-изродската метал песен, която ти дойде на ума, ама на МАХ и си гледаш кефа. 8-)
shamLess
03-31-2011, 09:32
Не му обръщай внимание :?
моите и двамата мрънкат, баща ми сега си дойде от работа и се размармори за няма и нищо :o :-x довечера майка ще почне, за това излизам някъде да не ги слушам, някой път се разтрепервам от нерви
prettyIdeath
03-31-2011, 10:26
Мисля че няма да е толкова трудно просто да му кажеш че не ти е приятно, без да му повишаваш тон. Ще те разбере !
againstyou
03-31-2011, 11:37
Мисля че няма да е толкова трудно просто да му кажеш че не ти е приятно, без да му повишаваш тон. Ще те разбере !
Моят не ме разбира.
prettyIdeath
03-31-2011, 12:39
Моят не ме разбира.
Бъди изчерпателна, той ти е баща все пак ..
и моят не проявява разбиране, всеки път едно и също, като изтъркана грамофонна плоча е :?
againstyou
03-31-2011, 15:32
Моят не ме разбира.
Бъди изчерпателна, той ти е баща все пак ..
Обяснявам му всичко,не му викам,обичам го,уважавам го много и накрая обаче той пак си знае неговото.
yoshinka
03-31-2011, 17:28
еми аз какво да кажа.. вечер не ме пуска да излизам.. постоянно ми мрънка за приятелите.. кви са били а у.. ядосва ми се за всичко без причина.. случвало се е и да ме удря даже .. :)
при мен е точно обратното- майка ми постоянно за щяло и нещяло ми дава акъл, пробвах да поговоря с нея, обаче нищо не постигнах, сега просто не й обръщам внимание, май това е единственият изход