View Full Version : Родителите и Любовта
mackataa
03-30-2011, 09:05
Как реагираха родителите ви,когато им казахме че искате гаджето ви да остава на гости и да спите заедно....само 2-та
Уфф с момчето ми сме заедно от год.и 4 мес...от различни градове сме.Той е оставал да спи у нас,но не сме спали заедно.
Ноо ми се иска страшно много да остава да спи у нас,споделих с майка ми тя не е съгласна ,питах и дали ще ме пусне аз да спа у тях,и пак не ми дава :( Баща ми не съм го питала даже,защото няма смисъл-така си мисля де ;(
Кажете ми какво да правя,как да накарам маика ми да ми позволява съвсем нормални неща...Мисли че той не държи на мен,защото като си говорим по скаипа само се лигавим 8-) 8-) чува в др стая.
Аз мисля че дръжи на мен,защото той е с мен година и няколко мес,а не сме правили секс,но мисля скоро да го изненадам,ако не държеше на мен,до сега нямаше да сме заедно.И да кажа че сме разделяли 1-ж
Но тои ме потърси и се събрахме :) Помогнете ми тая жена как да и го набия в тъпата главичка ,че това е нормално :( казва ако ще спите заедно отивайте на хотел 8-) Аз съм на 19 той на 23
TheBeliever
03-30-2011, 09:15
Ами защо наистина не отидете на хотел един два пъти? Може тогава майка ти да си промени мението. Но аз лично я разбирам. Едва ли й е приятна мисълта, че дъщеричката й прави секс в другата стая. Пак като му позволява да спи у вас е добре.
Аз лично съм ходила да нощувам у приятеля ми и абсолютно всеки път техните разпъваха дивана в неговата стая, с идеята да не спим в едно легло. Но кой да ги слуша.
Той у нас не е нощувал защото не се е налагало. Не мисля, че нашите биха приели добре да си доведа момче за през нощта. Е сега вече е различно, защото живеем заедно, но преди това щеше да има доста уговорки и караници на тази тема.
Josefinne
03-30-2011, 09:29
Ами тя майка ти не е тъпа, но това, че реагира така е нормално. Няма какво да се прави. И при мен в началото ми беше абсолютно забранено. Даже първото гадже, за което стана въпрос да спи у нас, беше мразено след това до живот. А случаят беше рождения ми ден, останахме аз и моя приятелка и той. Вече беше късно и той трябваше да си викне такси , за да се прибере и аз помолих да го оставя вкъщи ( при положение, че и приятелката ми щеше да е там). Но... Живот. След много скандали успях да убедя, че това е и моята къща, че аз съм пълнолетен човек и имам право да си имам гости.
marin4itu
03-30-2011, 09:35
Ами аз съм на 18 и аз имам връзка от разстояние. Кaто съм при приятеля ми, си спим двамата, защото той живее сам. Като идва във вкъщи, винаги спим на едно легло и това е от самото начало. Не е имало нужда да се обяснявам на наще. Те даже, когато брат ми го няма, се изнизват дискретно, за да ни оставят сами :D
mackataa
03-30-2011, 09:50
^ИСКАМ и аз тъка :(
Той живее с техните,аз с моите,иначе имат къща в село/близо до моя град и иска и там да ходя да оставам,но не знам наще как ще реагират,трябва да говоря с тях,ако не ме пуснат наи мн да се скараме :(
marin4itu
03-30-2011, 10:42
Ама аз тези мои отношения с наще съм ги изградила с времето. Преди няколко години не беше така.
Поговори с тях, но спокойно и ако ти откажат, не се ядосвай. Обесни им, че като всяка влюбена двойка искате да сте насаме, че вероятно и те са били така като млади. Все пак си на 19 години. Едно време е било нормално на 19 години дете да имаш..
SlowDownBaby
03-30-2011, 11:35
Не мога да разбера,той е на 23,ти на 19 и вашите не ти дават ? За мен е странно,все пак си достатъчно голяма,че да ги питаш.Поне моя характер е такъв.
Баща ми ми забраняваше да се прибирам след 22:00 преди да навърша 18,както и да спя където и да било ( освен в една приятелка ).Когато видя,че 18 години съм го слушала и няма защо да се притеснява и вече бях навършила 18 ми дава да правя каквото искам.Естествено без да прекалявам.Познава приятеля ми и ме пуска да спя у тях ( всъщност точно преди 2-3 дена ми разреши да оставам когато си поискам у тях :shock: и аз си мислех,че никога няма да ми разреши,но...)
Явно просто вашите ти нямат достатъчно доверие,а може би не познават приятеля ти ? Ако не го познават е напълно нормално да не те пуснат 8-) .
А пък ако нито една от причините ми не е вярна...тогава защо въобще ги питаш ? Ако бях на твое място щях да отида да спя в приятеля ми и да им кажа,че ще правя каквото си искам,все пак не съм дете за Бога !
mackataa
03-31-2011, 07:52
:( :( :( :( :(
nikitka_
03-31-2011, 08:11
Josefinne
03-31-2011, 08:31
Не мисля, че би вдъхнала особено доверие в майка си, ако й каже " Ако не може правим секс тук, можем и другаде." Мисля, че това ще настори майка ти още по-отрицателно към цялата ситуация.
По-добре й обясни, че много обичаш приятеля си, че той ти липсва. Бягай по-далеч от темата за секса при разговора с майка си. Направо се опитай да й обясниш, че ще стоите в стаята и ще си говорите и може би малко ще се погушкате, защото не сте се виждали отдавна. Дори и да не стане така, на майка ти ще й е доста по-лесно да го възприеме. Дори да се наложи първия път да си говорите на метър разстояние един от друг на отворена врата, поне първата крачка ще е направена и майка ти малко по малко ще започне да отстъпва и да ти позволява повече :)
Успех!
Ти си на 19,а той на 23 , ходите от година и няколко месеца и още не сте спали? Правилно ли разбрах? :shock: И на всичкото отгоре на тези години майка ти не ти позволява? Разбирам баща ти да , ама майка ти???
DevilWish
03-31-2011, 17:56
На 19 си и не ти дава? :-o Хм, може би има причина да ти няма доверие и за това да не ти дава такава свобода ;) и има хора, които просто не им е приятно някой да идва в тях, те са на мнение, че къщата им не е хотел за непознати хора ;)
С бившия ми бяхме 3 години заедно, той идваше при мен посред нощ, но не оставяше да спи, майка ми не искаше, но имаше основателна причина /не ми се говори сега/, но сега съм с приятелят си само 1 месец и и аз съм спала при него и той при мен и няма никакъв проблем ;)
Може майка ти да не харесва приятелят ти ;)
DevilWish
03-31-2011, 17:56
На 19 си и не ти дава? :-o Хм, може би има причина да ти няма доверие и за това да не ти дава такава свобода ;) и има хора, които просто не им е приятно някой да идва в тях, те са на мнение, че къщата им не е хотел за непознати хора ;)
С бившия ми бяхме 3 години заедно, той идваше при мен посред нощ, но не оставяше да спи, майка ми не искаше, но имаше основателна причина /не ми се говори сега/, но сега съм с приятелят си само 1 месец и и аз съм спала при него и той при мен и няма никакъв проблем ;)
Може майка ти да не харесва приятелят ти ;)
tanch3t093
03-31-2011, 20:22
И мен в началото не ме пускаха, но като и кажа на мама по телефона "има купон, ще остана у тях днес.. Разбирай се с тате" Защото ако му го съобщя аз, съм сигурна, че ще получа отказ. С майка ми по-добре се разбират, но така доста често си оставах у тях... Баща ми не премаше да оставам у тях... Обаче един ден така се получи, че бившия ми беше на гости, на вечеря, а тате закъсня. Върна се късно и го помоли да остане за да се видят (да кажа, че се познаваха и преди това) , имало свободна стая на долния етаж естествено :D Таа накрая стана така, че баща ми беше много изморен след работа и не стоя много и си легна. Майка ми и тя, обаче преди да заспят трябваше да са сигурни, че и двамата сме си по леглата (на различни етажи) таа, заспаха наще, аз шмуугнах една малка водка и толкова добре ми дойде, че само слезнах при него,а той явно само това и чакаше - хванахме се от вратата за краката. И все пак, това беше най-хубавия секс в живота ми, под носа на наще! На сутринта баща ми намери моя фиба в стаята, където спеше бившия ми, идва при мен и ми вика: Ти снощи била ли си долу? Защото намерих твоя фиба на леглото... Аз измръзнах на място... Скалъпих няква лъжа, че лелеее нямаше да мога да ги погледна в очите повече...
Luscious_Heart
03-31-2011, 20:35
У сегашния ще ми е адски неловко... Там са 4 човека в един апартамент и почти никога никой не отсъства. 8-)
С бившия беше лесно - тогава апартамента на баба ми беше свободен и си правехме квото искаме. :)
Но у тях не спях, защото когато майка му беше нощна смяна, се прибираше в 6 сутринта. ;д