Влез

View Full Version : и аз и моя подарък.

Autumn
03-30-2011, 09:10
Той скоро има Рожден Ден, но мен няма да ме има, в смисъл
ще пътувам и може би, ще му купя подаръка преди да замина : )
Не знам какво да му подаря, знам, че ще кажете " Ти го познаваш по-добре от нас ", но всъщност, не ..
В смисъл връзката ни е прекалено крехка, и никой не смее
да сподели какво чувства.
Пък и плюс това сме от много скоро заедно.

пп: Мислех си дали да нещо като гривна с някакъв надпис или нещо . . ох, трдуно е :smt087

Josefinne
03-30-2011, 09:16
Гривна... Ако носи. Ако не носи ще я забута някъде и няма и да се сети. Момичетата се кефим на такива подаръци. На бас , че ще се изкефи на Play Station, но едва ли имаш бюджета за това :) Пробвай с нещо забавно и закачливо. Може примерноооо билет за нещо яко, картинг, боулинг, каквото там мислиш, че би му било забавно. С картичка и указание да се ползва само с теб :)

Beki8
03-30-2011, 09:26
Избирането на подарy не e толкова лесно колкото всички си мислят, особенно ако е за скъп човек. Ако носи гердани може да му вземеш сребърна плочка и да и гравираш нещо например "Luv<3" една приятелка беше направила точно това и на приятеля и му хареса. Имах един съученик който много се зарадва когато гаджето му му подари едно плюшено дяволче със сърце в лапичките му на което пишеше "You drive me Crazy!" Така че си зависи и от момчето, но според мен каквото и да му подариш той ще се зарадва много понеже е от теб. Важното е подаръкът да е от сърце! :)

VaMpiRKaTaaa
03-30-2011, 13:24
Може гривна с твойто име да му подариш,или с неговото име.

djeini
03-30-2011, 13:33
Т'ва ,че мъжете не си падат по гривни и гравирани бижута,пък и бижута попринцип е абсолютно клише,мога смело да твърдя на базата на доста нежелан опит :D ,че те са доста суетни някой от тях дори твърде суетни,макар ,че спектъра на суетата за всеки различен човек отразява различни неща.И все пак нещо което ще погали егото му винаги е добре дошло :)

iiordanova
03-30-2011, 13:49
Спортува ли нещо? Ако да , купи му нещо свързано със спорта.
Харесва ли четенето? Ако да , купи му ваучер за книги.
Може да му купиш билет за бънджи или нещо по-екстремно.

raror
03-30-2011, 18:23
Аз ще съм доволен моята да ми подари нейна снимка в рамка, затова реших това да ти предложа да му подариш. ТВОЯ СНИМКА В РАМКА! :smt008

anonymous708973
03-30-2011, 18:56
Никви твои снимки, твои имена и сърца. Това е неговият рожден ден!

С моя ходихме от 5 дена, когато му подарих сребърна гривна за рождения ден. Супер много я хареса и беше направо изненадан.
Това за билетите за картинг/боулинг е готино :)

sladyr4eto0
04-04-2011, 15:21
предлагам да купиш медальон във формата на сърце който се разделя на 2 части едната взима той другата ти така ще му покажеш че го обичаш (ако е така де )

DiDy1
04-04-2011, 17:51
Избирането на подарy не e толкова лесно колкото всички си мислят, особенно ако е за скъп човек. Ако носи гердани може да му вземеш сребърна плочка и да и гравираш нещо например "Luv<3" една приятелка беше направила точно това и на приятеля и му хареса. Имах един съученик който много се зарадва когато гаджето му му подари едно плюшено дяволче със сърце в лапичките му на което пишеше "You drive me Crazy!" Така че си зависи и от момчето, но според мен каквото и да му подариш той ще се зарадва много понеже е от теб. Важното е подаръкът да е от сърце! :)

напълно подкрепям :) особено за последното , че не е важно какво ще е , а че ще е от сърце това е най - важно според мен :-P . Аз личко бих се зарадвал дори и на нешо малко като например дездорант или гривна или някакъв часовник 8-) . Зависи си от момчето :)