Beki8
03-30-2011, 10:01
Много ви моля за някой съвет вече не знам какво да правя. Татко непрекъснато вика, каквото и да го попитаме с мама той винаги започва да се заяжда или повишава тон. Като го помоля нещо той се прави че не ме чува, а ако го повторя ми се кара. Разболях се наскоро и когато излязохме от лекарския кабинет мама му се обади за му каже какво е казал доктора. Той въобще не я попита как съм а веднага започна да я пита за някакви документи и да я моли да свърши нещо. По-късно същия ден аз вдигнах много висока температура и ми беше изключително зле, затова легнах да поспя,но телефона звънна, беше баща ми. Той дори не ми каза здрасти, а веднага ми каза да свърша някаква работа. Той никак не се интересува какво се случва с мен. Когато гледам как другите деца се усмихват на бащите си прекарват добре с тях не мога да го повярвам. А когато видях едно двегодишно дете в зоологическата градина само с баща си се разплаках и умът ми просто не го побираше. Баща ми никога не е бил до мен, още от малка. Дори не мога да си представя, това с него да имаме нормални отношения да баща и дъщеря. Не ми е приятно дори да стоя в една стая с него! Една вечер седнахме да вечеряма на масата (тримата - което се случва веднъж на 3 години) като едно нормално семайство, но на мен ми трепереха и ръцете и краката, не мога дори да стоя до него! Ако той ми каже да направя нещо (например да му донеса нещо от хладилника) а аз кажа не той веднага започва да ми се кара и да ми казва че съм лигла. Извинете но не мисля че съм единствената тинейджерка която отказва да свърши нещо. Много от моите приятели не правят абсолютно нищо вкъщи и винаги казват не като ги помолят нещо (подчертавам помолят, а на мен ми нареждат), но на тях никой нищо не им казват! Вече не издържам! :smt022 Моля ви за съвет! Благодаря предварително!