View Full Version : Не ми пука !
Реших да споделя и да видя мнението на някой по-комтетентен от мен .. Такамм .. Значи.. преди време се влюбвах в някакви момчета и винаги съм била със "разбито сърце", (тогава незнаех какво е) защото с никой не се получаваше .. дори изобщо не съм ходила с тези момчета.. Докато не се запознах с едно по специално момче (първото ми гадже :D беше преди около година ) .. Ходихме 1 месец.. беше уникално преживяване, но не си паснахме и той ме заряза (още не мога да го преживея.. някак си .. незнам.. постоянно мисля за него .. и ми е супер трудно).. След това тръгнах с едно друго момче, към което нямах абсолютно никакви чувства, (знам, че постъпката ми беше супер егоистична.. беше ме страх да се влюбя отново..) но си мислех, че така ще забравя първия.. както и да е .. зарязах го .. просто, защото много ме задушаваше, а и се мъчехме .. след това се скарах с това момче незнайно поради какви причини.. сега не си говорим .. След всичко това се запознах с гаджето на най-добрата ми приятел и си пишехме всяка вечер.. супер много му споделях и станахме супер близки.. Той беше най-добрия ми приятел, докато не осъзнах, че имам чувства към него (с най-добрата ми приятелка вече бяха скъсали) .. Не смея да му кажа обаче, защото ще се скараме, а и мисля, че той все още има чувства към най-добрата ми приятелка.. И сега след всичко ... незнам .. просто не съм заинтересована какво ще стане .. Този първия ме отказа от това да се влюбя отново .. Страх ме е !
VaMpiRKaTaaa
04-02-2011, 18:43
Още много има да те разочароват мъжете....
Дай си малко почивка.
gabri3lla
04-02-2011, 18:46
Не се страхувай да обичаш.Това,че един те е разоваровал със сигурност не означава,че няма да се появи друг,в който ще се влюбиш.Ако наистина искаш да си с това момче намери начин да му го покажеш - ако ти отвърне със същото няма нищо лошо да пробваш дали ще се получи,ако не - отдръни се от него и за нищо на света не го моли.Това е просто един мъж,ще има и други..... :)
Хората които се предават, не печелят.
колкото и тъпо да звучи, така си е
nikitka_
04-02-2011, 19:11
..
BladeDancer
04-02-2011, 20:02
Е ако се откажеш къде е тръпката ? Смисъл то е ясно че риск печели, риск губи ама какъв е смисъл да се отказваме защото случайно може да не се получи.. Опитай пък ако не стане не е болка за умиране.. все ще дойде принца на белия или червения или зеления кон .. а пък ако харесваш черни може и на черен кон, в който да се влюбиш.
yYniiKaLnAa
04-02-2011, 20:11
Въпроса е, че ти е най-добър приятел и можеш да го загубиш, ако му кажеш.. Ноо пробвай се .. може пък да има чувства към теб .. ако наистина има после ще съжеляваш много ...
Fiction7577
04-02-2011, 20:28
Ако искаш изчакай, не му споделяй просто продължавайте да си споделяте и т.н.
Рискувай, нищо не губиш. Вероятно и той те харесва ...
Но, като дойде време да тръгвате - първо кажи на приятелката си. Не се знае тя как ще реагира (ако не знае, де).
Приятелката ми знае абсолютно всичко и ме подкрепя .. мисли, че трябва да му кажа, но аз не съм толкова сигурна .. много ме е страх, че ще си загубим приятелството .. въпреки, че напоследък нещо му става и се държи някак си по дръпнато .. спря да ми споделя толкова, колкото преди .. незнамм .. незнам какво да правя.. побърквам се ;x
BladeDancer
04-02-2011, 23:40
Ами ако приятелката ти го познава и му е казала, че го харесваш нищо чудно да се уплаши момчето. Според мен трябва да се пробваш ако толкова много ти харесва :). Не знам не съм бил в такива ситуации и може би не трябва да ме слушаш, но на твое място аз бих се пробвал.
Е все пак .. късмет ;).
ivcheto0o
04-03-2011, 05:32
Не се отчайвай.Според мен му кажи,никой нз какво си мисли той и какво ще се получи.
VaMpiRKaTaaa
04-03-2011, 10:40
Приятелката ми знае абсолютно всичко и ме подкрепя .. мисли, че трябва да му кажа, но аз не съм толкова сигурна .. много ме е страх, че ще си загубим приятелството .. въпреки, че напоследък нещо му става и се държи някак си по дръпнато .. спря да ми споделя толкова, колкото преди .. незнамм .. незнам какво да правя.. побърквам се ;x
Не му казвай тогава.
Или почакай подходящият момент.
А и ще е смешно да идеш и да му кажеш ''харесвамте,искашли да сме гаджета.'
По-добре се откажи за сега.
sladur4etyYy
04-03-2011, 13:01
зарежи тия глупости. ''нараниха ме, страх ме е да се влюбя, не мога да обичам, бла бла бла''- внушаваш си някакви неща, а можеш да си прекарваш времето в много по- ползотворни неща. като например да се забавляваш. ако ти е приятно с някого, бъди с него, ако не- зарежи го. малка си, всичко сега е толкова елементарно, а вие се тормозите с несъществуващи проблеми.
Страх ме е да се влюбя .. не съм казала, че няма повече да се влюбвам .. Въпроса е, че ми омръзна да попадам на някакви боклуци или такива, с които нямаме нищо общо... А с приятелката ми сме говорили много пъти по тази тема и сме се разбрали да не му казва нищо.. Аз не мисля да му казвам .. Простоо и аз ще се отдръпна от него и това е .. от там на там да се оправя както може !
Спри да си внушаваш, че това е края на света! Не е повярвай ми (края е 2012 :D ) А сега сериозно случва се да те наранят, но това не трябва да те спира. Какво като веднъж са те наранили да не би винаги ще бъде така? Разбира се, че не. Ако наистина искаш да си с него давай смело напред, ако не си готова просто си дай време-то лекува. :)
Vasoto129
04-03-2011, 14:53
С това времето лекува са пълни глупости,мен от една година ми е гадно вече,но няма значение просто не спирай да търсиш щастието.Говори с него,ако нещата не станат голяма работа има други. :) :) GOOD LUCK :) :)
VampireLover3
04-04-2011, 03:09
И аз имам приятел с който споделям адски много и който ми дава съвети и имаше един период в който си мислех, че го харесвам както и той мен, но един ден той каза, че харесва еди си кое момиче .. Така, че не го приемай много на сериозно за да не останеш прецаканата накрая ако няма чувства към теб. И все пак аз те съветвам да не му казваш за чувствата си , защото след това може и да спрете да си споделяте и да ти липсва приятеля който си имала преди. Не забравяй, че гаджетата са на всеки ъгъл, но приятели трудно се намират. :)