PDA

View Full Version : Нормално ли е тва :D

lesnaEvashta
04-02-2011, 18:52
От скука или от к'во е и аз незнам,обаче реших да излея душата пред вашата аудитория.Таааа на 18 и половина,здрав прав "мъж" може се каже :D,що горе симтяга (по думи на много мой приятелки и такива,който не са,кой са се изпускали пред мойте).Нито съм клиоща,нито дебел.От 2 години и половина хода на фитнес(чисто спортувам и ест не съм няква машина) и имам тяло,което дори хора,който се занимават със спорт сериозно биха ми се изкефили на тове,което съм постигнал.Нито съм някъв дебил,прост,селяк,избушляк, оръфляк и т.н... Обличам се сравнително добре(имам стил,нямам пари за скъпи и маркови дрехи,но определено имам нещо хубавко в гардероба си).Имам що горе чуство за хумор,мога да разговарям с непознати без никакъв проблем,прая си кефа и знам как да се забавлявам,обаче маму стара още съм някъв девствен ...Имам прители(познати),който по държание,външен вид,обличане,характер са под всякаква критика(всичко от горе посочените и още и още)обаче си имат приятелки,отварял им се парашута на ляво и на дясно ей така.Не че ми е някакъв комплекс(на всички приятели на който държа съм го споделял) и особенно взе да не ми пука последно време, ама ми много интерсно как ще ми го обесни един нормален човек тоя парадокс :D....Живея в голям град, познавам доста момичета и доста са ми пускали мухите,ама все става така,че да ми се разминава.И не съм търсил само секс, а приятелка и пак така без резултат.На мен от толкова "трагедия" взе да ми става смешно направо..... къде ще проблема(то е ясно,че е в мене ама къде :D .. )
Aa и се извинявам за неграмотното писане,доста набързо го написах и не ми се проверяваше за грешки....

g1rl4eto_
04-02-2011, 19:00
Вземам те ! ! ! 8-) Ами аз никъде не виждам проблем. Може би не ти е дошло времето или не си намерил точното за теб момиче. Разбирам, че ти е кофти, но спокойно и твойто време ще дойде :)

titinkaa
04-02-2011, 19:06
И на теб ще ти дойде времето,не бързай.

lesnaEvashta
04-02-2011, 19:12
Вземам те ! ! ! 8-) Ами аз никъде не виждам проблем. Може би не ти е дошло времето или не си намерил точното за теб момиче. Разбирам, че ти е кофти, но спокойно и твойто време ще дойде :)

Xaxaxa де да ставаше така :D , правиш си бърза реклама във форума и ОПА, готов си :D.Шегата на страна за никъде не съм се разбързал,просто ми интерсно мнението на хората :]

nikitka_
04-02-2011, 19:19
..

HideBoy
04-02-2011, 19:46
Ама въобще да не се притесняваш.
Млад си още (за разлика от мен)
Аз съм на 20 и нямам сефте ти на 18 се уплакваш.8-)
По темата.
Остави нещата да се случат не насилвай нищо.
На всеки му идва времето ;)

lesnaEvashta
04-02-2011, 20:06
Хехе така си е не се претеснявай,не се претеснявай ,ама ей след 2-3 месеца ще стана студент(надявам се де) и представи се следната ситуация.На 8-ми декември първият ти студенски празник.Купон,музика,пиене пълен айляк...ама гледай ся к'во става.Идва някоя готина петокурсничка(прескачаме голяма част от премеждията :D ) дърпа те и те води в най-близката стая.И така ни в клин ни в ръкав и изръшиш.
-Ей,мацко. Ти знаеш тая работа,че ти ще ми напраиш сифтето. :D
При което следва един поглед от сорта на :shock: СТЕРЕООО БРААТ ....

П.С тцтц пак са разписах и почнах да ръся простотии...нищо де..мерси на всички,за позитивните коментари :]

HideBoy
04-02-2011, 20:15
Емиии ако стане така лягаш и се правиш на умрял тя ако е на зор и сама ще се оправи 8-) .

g1rl4eto_
04-02-2011, 20:23
Емиии ако стане така лягаш и се правиш на умрял тя ако е на зор и сама ще се оправи 8-) .
По-добър съвет не можеше да дадеш, що за отношение :D

HideBoy
04-02-2011, 20:26
По-добър съвет не можеше да дадеш, що за отношение :D
То сега така приказвам кат се обвържа и ставам ангел във форума ще със библейски слова 8-) .

g1rl4eto_
04-02-2011, 20:37
Странна птица си ти 8-)

lesnaEvashta
04-02-2011, 20:40
Xaxa :D ,ако направя това,ще очаквам снимка във FB с коментари от сорта на ... Т'ва преди или след секса?????!!!! :razz: :D

Hilary_
04-02-2011, 21:21
хехе авторе, такива сладури като тебе са на изчезване .. :lol:

и аз още си чакам оня с коня .. :lol:

lesnaEvashta
04-02-2011, 22:28
Хич не съм сладур... ако знаеш к'во съм инато и к'ва гадина съм .... :D :D

Downtown
04-03-2011, 04:32
Решението на проблема е изключително просто. Ако наистина си пича който обесняваш ще ти бъде дори още по-лесно. На следващия купон на който отидеш ... си набелязваш мацка ... независимо колко е яка, само гледай да си няма приятел иначе - възможно ... но сложно ;д. Отиваш при нея и ей така от нищото я заговаряш ... разбира се гледай да зачекнеш интригуваща тема ... дръж се нормално, говори монотонно, прави се че се заслушваш в това което ти говори ;д гледай тя да е тази която води диалога - за това трябва да си избереш тема която на нея ще и е интересна или просто опитай да я заинтригуваш с някой интересен факт ... не се праши от физически контакт ... но не и нарушавай личното пространнство ... след като се наговорите и посмеете малко я изолирай от компанията изведи я някаде където няма чак толкова народ ... остави разговора да замре ... погледни я в очите и ако и тя те гледа директно в очите броиш до 3 и без да се замисляш я целуваш ... ;д не е 100% шанс но вероятно ще ти отвърне на целувката ... ако не ... избираш друга и продължаваш ;Д Но стане ли ... ако е по разпуснато момичето си я оправяш на място ... ако не си имаш сигурна приятелка :)

Hilary_
04-03-2011, 07:58
Хич не съм сладур... ако знаеш к'во съм инато и к'ва гадина съм .... :D :D
оо ИЗВИНЕТЕ .. изобщо не знам какво е особено от първо лице, ед.ч. .. :lol: :lol:

BriNGeR
04-03-2011, 08:10
Решението на проблема е изключително просто. Ако наистина си пича който обесняваш ще ти бъде дори още по-лесно. На следващия купон на който отидеш ... си набелязваш мацка ... независимо колко е яка, само гледай да си няма приятел иначе - възможно ... но сложно ;д. Отиваш при нея и ей така от нищото я заговаряш ... разбира се гледай да зачекнеш интригуваща тема ... дръж се нормално, говори монотонно, прави се че се заслушваш в това което ти говори ;д гледай тя да е тази която води диалога - за това трябва да си избереш тема която на нея ще и е интересна или просто опитай да я заинтригуваш с някой интересен факт ... не се праши от физически контакт ... но не и нарушавай личното пространнство ... след като се наговорите и посмеете малко я изолирай от компанията изведи я някаде където няма чак толкова народ ... остави разговора да замре ... погледни я в очите и ако и тя те гледа директно в очите броиш до 3 и без да се замисляш я целуваш ... ;д не е 100% шанс но вероятно ще ти отвърне на целувката ... ако не ... избираш друга и продължаваш ;Д Но стане ли ... ако е по разпуснато момичето си я оправяш на място ... ако не си имаш сигурна приятелка :)

Много са ти филмите браат ..

SonyaPld
04-03-2011, 08:39
хехе авторе, такива сладури като тебе са на изчезване .. :lol:

и аз още си чакам оня с коня .. :lol:

Или пък само се прави на интересен тук!

lesnaEvashta
04-03-2011, 09:36

То идеята независимо колко е яка,ако не беше проблем при мен,нямаше да съм на тва положение....а и тоя номер при непознати да получиш секс още от първата "среща" става само,ако мацката е дажна или просто и нея много трудно я огрява или просто ти мега гига уникалният пич,при който всички мацки като те видят им омекват колената....

А за горният коментар само мога да кажа,че не съм опрял да се правя на интересен в някакъв форум пред непознати,а просто исках да си споделя проблема и евентуално да ми предложе някой решение(най-вече да си излея мъката :D ),както гледам ще тря се отделя сума,да си иде курва......

anonymous708973
04-03-2011, 11:53
а и тоя номер при непознати да получиш секс още от първата "среща" става само,ако мацката е дажна или просто и нея много трудно я огрява или просто ти мега гига уникалният пич,при който всички мацки като те видят им омекват колената....

Не, не и пак не. Трябва да си готино изглеждащ пич (няма нужда да си мистър свят), с (не прекалено свободно и разхайтено) готино отношение, с искри в очите и с малко късмет. Всичко е в отношението ви. И преди 10 века е било така и след 10 века все още ще е така.

VaMpiRKaTaaa
04-03-2011, 17:00
От скука или от к'во е и аз (НЕ ЗНАМ се пише отделно) 8-) незнам,обаче реших да излея душата пред вашата аудитория.Таааа на 18 и половина,здрав прав "мъж" може се каже :D,що горе симтяга (по думи на много мой приятелки и такива,който не са,кой са се изпускали пред мойте).Нито съм клиоща,нито дебел.От 2 години и половина хода на фитнес(чисто спортувам и ест не съм няква машина) и имам тяло,което дори хора,който се занимават със спорт сериозно биха ми се изкефили на тове,което съм постигнал.Нито съм някъв дебил,прост,селяк,избушляк, оръфляк и т.н... Обличам се сравнително добре(имам стил,нямам пари за скъпи и маркови дрехи,но определено имам нещо хубавко в гардероба си).Имам що горе чуство за хумор,мога да разговарям с непознати без никакъв проблем,прая си кефа и знам как да се забавлявам,обаче маму стара още съм някъв девствен ...Имам прители(познати),който по държание,външен вид,обличане,характер са под всякаква критика(всичко от горе посочените и още и още)обаче си имат приятелки,отварял им се парашута на ляво и на дясно ей така.Не че ми е някакъв комплекс(на всички приятели на който държа съм го споделял) и особенно взе да не ми пука последно време, ама ми много интерсно как ще ми го шбщобесни един нормален човек тоя парадокс :D....Живея в голям град, познавам доста момичета и доста са ми пускали мухите,ама все става така,че да ми се разминава.И не съм търсил само секс, а приятелка и пак така без резултат.На мен от толкова "трагедия" взе да ми става смешно направо..... къде ще проблема(то е ясно,че е в мене ама къде :D .. )

Aa и се извинявам за неграмотното писане,доста набързо го написах и не ми се проверяваше за грешки....
И си неграмотен. 8-)

VaMpiRKaTaaa
04-03-2011, 17:03
КОЛКОТО до въпросът ти..или по точно проблемът.
За всичко си има време.
Ще дойде и твоят ред.

Josefinne
04-03-2011, 17:35
Sorry, че трябва да го кажа, защото не обичам да казвам лоши неща, но от описанията ти съдя, че си малко повърхностен. Може би там е проблемът?

lesnaEvashta
04-03-2011, 18:20
Sorry, че трябва да го кажа, защото не обичам да казвам лоши неща, но от описанията ти съдя, че си малко повърхностен. Може би там е проблемът?

Не е точно така..Аз малко представих нещата от страната на външният вид,но малко или много обръщам внимание,както всеки човек,на външният вид.Може проблема да е ,че съм твърде претенциозен,но не и повърхностен.

А относно подписа ти...What is the sound of a feeling?

Music is what feelings sounde like... :]

П.С Вампирката мерси ,че свърши работа ,която мен ме домързя да свърша....

straus
04-03-2011, 18:23
Рискувай бе пич, виждаш свободна мацка на купон, отиваш и я натискаш директно. Най-много един шамар да изядеш, кво ти пука, земи си още една водка и карай по релсите. Нямаш какво да губиш. Много девственици трябва да го разберат т'ва ама ги е шубе :D

Downtown
04-03-2011, 18:41
Рискувай бе пич, виждаш свободна мацка на купон, отиваш и я натискаш директно. Най-много един шамар да изядеш, кво ти пука, земи си още една водка и карай по релсите. Нямаш какво да губиш. Много девственици трябва да го разберат т'ва ама ги е шубе :D

+1 ...
-----------------------
По темата: Не знам - като чета по-горните коментари .... и ми е странно защо всички приемате да доближиш и заговориш непозната мацка за нещо НЕнормално ;/ Отпуснете се малко ... да на някои им изглежда като на филм и на мен така ми се струваше в началото ... всъщност няма нищо страшно ... и повярвайте ми момичетата обичат някой като се занимава с тях и ги въвлича в интересни теми :)
Щом си толкова отчаян да плащаш за секс ... според мен не треа да ти пука да отидеш в някой клуб и да заговориш една мадама ... в най-лошия случай ... шамар ... и пак ще си герой ;д

Ina1
04-03-2011, 22:24
Пич аз ще те посаветвам нещо ... Не прави грешката да се е**ш с някоя само защото всички около теб са го правили и т.н .. Дори и да правиш с*кс с някое яко момиче няма да и е така кеф както с някого когото обичаш , няма да усетиш тръпката просто ще си бъде някаво е*ане което можеш да си предоставиш с лява или дясна ръка :-D изчакай момичето което ще ти завърти главата и тогава няма да съжеляваш :)

kikss97
04-04-2011, 09:22
Ако наистина ти трябва приятелка, а не момиче с което да.... - карай го по- полека!!! Повечето момичета обичаме да танцуваме по купоните... Можеш да поканиш момиче, което те е впечатлило и т.н..... И моля те, ЗАПОМНИ: първо влез в душата й, а после там, където ти е толкова наложително....!!! иии... успех от мен !!! 8) 8) 8)

naQkataRaota
04-04-2011, 10:09
давай смело към момичетата, не хапят (е има дет хапят, но ако се стигне до там значи проблемът ти е решен :) ) харесваш си някоя, пробваш, ако не стане, даваш next: това е и тайната на дон Жуан, че е пробвал мн пъти

според статистиката така дори и да отидеш, и да кажеш: "хайде да се плющим", все ще се намери някое момиче, което да се съгласи

това че спортуваш, грижиш се за вида си и др, което изброи, са огромен бонус, но трябва да преминаваш и в офанзива, за да не се стигне до думите от страна на момиче: "като бяхме еди-кой-си клас мн те харесвах"

lesnaEvashta
04-04-2011, 11:10
Пич аз ще те посаветвам нещо ... Не прави грешката да се е**ш с някоя само защото всички около теб са го правили и т.н .. Дори и да правиш с*кс с някое яко момиче няма да и е така кеф както с някого когото обичаш , няма да усетиш тръпката просто ще си бъде някаво е*ане което можеш да си предоставиш с лява или дясна ръка :-D изчакай момичето което ще ти завърти главата и тогава няма да съжеляваш :)

Чакам човек,чакам ..... вече 19 години .... колко още ???
Явно грешката ми е ,че чакам момичетата да дойдат при мен,вместо да действам, а и не ми е толкова наложително да "влезнна" :lol: просто неможах да си обесня на тая възраст ,че може да съм на тва положение...

umri
04-04-2011, 11:57
Винаги трябва да имаш план. На теория ще ти се стори лесно като ти го кажа, но на практика не е баш така, защото ще се разсейваш от основната цел и тактика. Важното е да я следваш.

В даскало, на кафе, на кръчма или дискотека, виждаш някоя, която те гледа. Постоянно трябва да ти шарят очите, и като видиш някоя, която те поглежда или прави някаква връзка, отиваш и я заговаряш. Нещо тъпо трябва да е, за да не я спечеш. " Виждам, че не можеш да отлепиш очи от мен, за това идвам по-близко, да ме гледаш на широк екран." Гледаш я самоуверено в очите и тн. Може и да не се правиш на интересен, а просто да кажеш " здравей. Направи ми впечатление и искам да се запознаем. Аз съм едикойси." Важното е да гледаш в очите, да не си спекъл, да говорите известно време и да й вземеш телефона. Или щи го даде, или няма. Първата част от плана. Втората част е да й звъннеш след известно време, само да не е на същия ден. Уговаряте си среща, срещате се, а на втората или третата среща я целуваш, ако има такива. Не е задължително да проработи от първия път, нито трябва да си големия плейбой. Даже паралелно може и с 2 така да излизаш. Всичкото ти е един опит, който е незаменим.

Важното е малко по малко да я докосваш, гледаш в очите, да си близо до нея, да я целунеш по някое време, защото ако не правиш нищо, ще реши, че ще си й най-добрият приятел.

Имаш хубаво тяло, което е голям +. Всичко друго е в мозъка и действията ти. Ако чакаш ей така от нищото някоя да дойде и да те наебе... шансът е минимален, а момичето няма никаква гаранция, че щи е по вкуса.

Princessani
04-04-2011, 12:31
време за реклама :D

lesnaEvashta
04-04-2011, 12:54
Винаги трябва да имаш план. На теория ще ти се стори лесно като ти го кажа, но на практика не е баш така, защото ще се разсейваш от основната цел и тактика. Важното е да я следваш.

В даскало, на кафе, на кръчма или дискотека, виждаш някоя, която те гледа. Постоянно трябва да ти шарят очите, и като видиш някоя, която те поглежда или прави някаква връзка, отиваш и я заговаряш. Нещо тъпо трябва да е, за да не я спечеш. " Виждам, че не можеш да отлепиш очи от мен, за това идвам по-близко, да ме гледаш на широк екран." Гледаш я самоуверено в очите и тн. Може и да не се правиш на интересен, а просто да кажеш " здравей. Направи ми впечатление и искам да се запознаем. Аз съм едикойси." Важното е да гледаш в очите, да не си спекъл, да говорите известно време и да й вземеш телефона. Или щи го даде, или няма. Първата част от плана. Втората част е да й звъннеш след известно време, само да не е на същия ден. Уговаряте си среща, срещате се, а на втората или третата среща я целуваш, ако има такива. Не е задължително да проработи от първия път, нито трябва да си големия плейбой. Даже паралелно може и с 2 така да излизаш. Всичкото ти е един опит, който е незаменим.

Важното е малко по малко да я докосваш, гледаш в очите, да си близо до нея, да я целунеш по някое време, защото ако не правиш нищо, ще реши, че ще си й най-добрият приятел.

Имаш хубаво тяло, което е голям +. Всичко друго е в мозъка и действията ти. Ако чакаш ей така от нищото някоя да дойде и да те наебе... шансът е минимален, а момичето няма никаква гаранция, че щи е по вкуса.

човек ясно ми е....просто работата опира до balls...както му викат...
явно излиза,че съм мноооогоооооооооооооооооо ооооо :oops: :oops: ...............................
Иначе мерси за съвета,много точно си го казал как тря стане,ама изпълнението му е друг въпрос...

Josefinne
04-04-2011, 13:20
А относно подписа ти...What is the sound of a feeling?

Music is what feelings sounde like... :]

Из "Fracture":
Jen: I'm just... Huh...Trying to describe my feelings.
Ted: Those don't sound like feelings.
Jen: Oh.
Ted: What's the sound of a feeling?
Jen: You think you're so much smarter than me. Must make you feel very powerful.
Ted: Helpless, actually.

thefreak
04-04-2011, 14:50
Мое мнение, ама всички неща, които си описал, че си обикновено са на втори, трети план за момичетата.
Всичко опира до това колко си самоуверен и сладкодумен. Не толкова до външния вид, колко си стилен, добър и другите качества, които си описал.
Единственото нещо, което ще ти помогне от изброените неща е чувство за хумор, ако я накараш да се смее и то не престорено, или само да се разхили, ами наистина да се смее с глас, то тогава разбирай че си една доста голяма крачка по близо да леглото.

DarkTemplar
04-04-2011, 16:08
Увереност/самочувствие + чувство за хумор = успех сред нежния пол, особено щом се грижиш за тялото си.

Съветите на umri и Downtown са конкретни и изпитани, възползвай се от тях.