View Full Version : Нормално ли е тва :D
lesnaEvashta
04-02-2011, 18:52
От скука или от к'во е и аз незнам,обаче реших да излея душата пред вашата аудитория.Таааа на 18 и половина,здрав прав "мъж" може се каже :D,що горе симтяга (по думи на много мой приятелки и такива,който не са,кой са се изпускали пред мойте).Нито съм клиоща,нито дебел.От 2 години и половина хода на фитнес(чисто спортувам и ест не съм няква машина) и имам тяло,което дори хора,който се занимават със спорт сериозно биха ми се изкефили на тове,което съм постигнал.Нито съм някъв дебил,прост,селяк,избушляк, оръфляк и т.н... Обличам се сравнително добре(имам стил,нямам пари за скъпи и маркови дрехи,но определено имам нещо хубавко в гардероба си).Имам що горе чуство за хумор,мога да разговарям с непознати без никакъв проблем,прая си кефа и знам как да се забавлявам,обаче маму стара още съм някъв девствен ...Имам прители(познати),който по държание,външен вид,обличане,характер са под всякаква критика(всичко от горе посочените и още и още)обаче си имат приятелки,отварял им се парашута на ляво и на дясно ей така.Не че ми е някакъв комплекс(на всички приятели на който държа съм го споделял) и особенно взе да не ми пука последно време, ама ми много интерсно как ще ми го обесни един нормален човек тоя парадокс :D....Живея в голям град, познавам доста момичета и доста са ми пускали мухите,ама все става така,че да ми се разминава.И не съм търсил само секс, а приятелка и пак така без резултат.На мен от толкова "трагедия" взе да ми става смешно направо..... къде ще проблема(то е ясно,че е в мене ама къде :D .. )
Aa и се извинявам за неграмотното писане,доста набързо го написах и не ми се проверяваше за грешки....
g1rl4eto_
04-02-2011, 19:00
Вземам те ! ! ! 8-) Ами аз никъде не виждам проблем. Може би не ти е дошло времето или не си намерил точното за теб момиче. Разбирам, че ти е кофти, но спокойно и твойто време ще дойде :)
titinkaa
04-02-2011, 19:06
И на теб ще ти дойде времето,не бързай.
lesnaEvashta
04-02-2011, 19:12
Вземам те ! ! ! 8-) Ами аз никъде не виждам проблем. Може би не ти е дошло времето или не си намерил точното за теб момиче. Разбирам, че ти е кофти, но спокойно и твойто време ще дойде :)
Xaxaxa де да ставаше така :D , правиш си бърза реклама във форума и ОПА, готов си :D.Шегата на страна за никъде не съм се разбързал,просто ми интерсно мнението на хората :]
nikitka_
04-02-2011, 19:19
..
Ама въобще да не се притесняваш.
Млад си още (за разлика от мен)
Аз съм на 20 и нямам сефте ти на 18 се уплакваш.8-)
По темата.
Остави нещата да се случат не насилвай нищо.
На всеки му идва времето ;)
lesnaEvashta
04-02-2011, 20:06
Хехе така си е не се претеснявай,не се претеснявай ,ама ей след 2-3 месеца ще стана студент(надявам се де) и представи се следната ситуация.На 8-ми декември първият ти студенски празник.Купон,музика,пиене пълен айляк...ама гледай ся к'во става.Идва някоя готина петокурсничка(прескачаме голяма част от премеждията :D ) дърпа те и те води в най-близката стая.И така ни в клин ни в ръкав и изръшиш.
-Ей,мацко. Ти знаеш тая работа,че ти ще ми напраиш сифтето. :D
При което следва един поглед от сорта на :shock: СТЕРЕООО БРААТ ....
П.С тцтц пак са разписах и почнах да ръся простотии...нищо де..мерси на всички,за позитивните коментари :]
Емиии ако стане така лягаш и се правиш на умрял тя ако е на зор и сама ще се оправи 8-) .
g1rl4eto_
04-02-2011, 20:23
Емиии ако стане така лягаш и се правиш на умрял тя ако е на зор и сама ще се оправи 8-) .
По-добър съвет не можеше да дадеш, що за отношение :D
По-добър съвет не можеше да дадеш, що за отношение :D
То сега така приказвам кат се обвържа и ставам ангел във форума ще със библейски слова 8-) .
g1rl4eto_
04-02-2011, 20:37
Странна птица си ти 8-)
lesnaEvashta
04-02-2011, 20:40
Xaxa :D ,ако направя това,ще очаквам снимка във FB с коментари от сорта на ... Т'ва преди или след секса?????!!!! :razz: :D
хехе авторе, такива сладури като тебе са на изчезване .. :lol:
и аз още си чакам оня с коня .. :lol:
lesnaEvashta
04-02-2011, 22:28
Хич не съм сладур... ако знаеш к'во съм инато и к'ва гадина съм .... :D :D
Downtown
04-03-2011, 04:32
Решението на проблема е изключително просто. Ако наистина си пича който обесняваш ще ти бъде дори още по-лесно. На следващия купон на който отидеш ... си набелязваш мацка ... независимо колко е яка, само гледай да си няма приятел иначе - възможно ... но сложно ;д. Отиваш при нея и ей така от нищото я заговаряш ... разбира се гледай да зачекнеш интригуваща тема ... дръж се нормално, говори монотонно, прави се че се заслушваш в това което ти говори ;д гледай тя да е тази която води диалога - за това трябва да си избереш тема която на нея ще и е интересна или просто опитай да я заинтригуваш с някой интересен факт ... не се праши от физически контакт ... но не и нарушавай личното пространнство ... след като се наговорите и посмеете малко я изолирай от компанията изведи я някаде където няма чак толкова народ ... остави разговора да замре ... погледни я в очите и ако и тя те гледа директно в очите броиш до 3 и без да се замисляш я целуваш ... ;д не е 100% шанс но вероятно ще ти отвърне на целувката ... ако не ... избираш друга и продължаваш ;Д Но стане ли ... ако е по разпуснато момичето си я оправяш на място ... ако не си имаш сигурна приятелка :)
Хич не съм сладур... ако знаеш к'во съм инато и к'ва гадина съм .... :D :D
оо ИЗВИНЕТЕ .. изобщо не знам какво е особено от първо лице, ед.ч. .. :lol: :lol:
Решението на проблема е изключително просто. Ако наистина си пича който обесняваш ще ти бъде дори още по-лесно. На следващия купон на който отидеш ... си набелязваш мацка ... независимо колко е яка, само гледай да си няма приятел иначе - възможно ... но сложно ;д. Отиваш при нея и ей така от нищото я заговаряш ... разбира се гледай да зачекнеш интригуваща тема ... дръж се нормално, говори монотонно, прави се че се заслушваш в това което ти говори ;д гледай тя да е тази която води диалога - за това трябва да си избереш тема която на нея ще и е интересна или просто опитай да я заинтригуваш с някой интересен факт ... не се праши от физически контакт ... но не и нарушавай личното пространнство ... след като се наговорите и посмеете малко я изолирай от компанията изведи я някаде където няма чак толкова народ ... остави разговора да замре ... погледни я в очите и ако и тя те гледа директно в очите броиш до 3 и без да се замисляш я целуваш ... ;д не е 100% шанс но вероятно ще ти отвърне на целувката ... ако не ... избираш друга и продължаваш ;Д Но стане ли ... ако е по разпуснато момичето си я оправяш на място ... ако не си имаш сигурна приятелка :)
Много са ти филмите браат ..
SonyaPld
04-03-2011, 08:39
хехе авторе, такива сладури като тебе са на изчезване .. :lol:
и аз още си чакам оня с коня .. :lol:
Или пък само се прави на интересен тук!
lesnaEvashta
04-03-2011, 09:36
То идеята независимо колко е яка,ако не беше проблем при мен,нямаше да съм на тва положение....а и тоя номер при непознати да получиш секс още от първата "среща" става само,ако мацката е дажна или просто и нея много трудно я огрява или просто ти мега гига уникалният пич,при който всички мацки като те видят им омекват колената....
А за горният коментар само мога да кажа,че не съм опрял да се правя на интересен в някакъв форум пред непознати,а просто исках да си споделя проблема и евентуално да ми предложе някой решение(най-вече да си излея мъката :D ),както гледам ще тря се отделя сума,да си иде курва......
anonymous708973
04-03-2011, 11:53
а и тоя номер при непознати да получиш секс още от първата "среща" става само,ако мацката е дажна или просто и нея много трудно я огрява или просто ти мега гига уникалният пич,при който всички мацки като те видят им омекват колената....
Не, не и пак не. Трябва да си готино изглеждащ пич (няма нужда да си мистър свят), с (не прекалено свободно и разхайтено) готино отношение, с искри в очите и с малко късмет. Всичко е в отношението ви. И преди 10 века е било така и след 10 века все още ще е така.
VaMpiRKaTaaa
04-03-2011, 17:00
От скука или от к'во е и аз (НЕ ЗНАМ се пише отделно) 8-) незнам,обаче реших да излея душата пред вашата аудитория.Таааа на 18 и половина,здрав прав "мъж" може се каже :D,що горе симтяга (по думи на много мой приятелки и такива,който не са,кой са се изпускали пред мойте).Нито съм клиоща,нито дебел.От 2 години и половина хода на фитнес(чисто спортувам и ест не съм няква машина) и имам тяло,което дори хора,който се занимават със спорт сериозно биха ми се изкефили на тове,което съм постигнал.Нито съм някъв дебил,прост,селяк,избушляк, оръфляк и т.н... Обличам се сравнително добре(имам стил,нямам пари за скъпи и маркови дрехи,но определено имам нещо хубавко в гардероба си).Имам що горе чуство за хумор,мога да разговарям с непознати без никакъв проблем,прая си кефа и знам как да се забавлявам,обаче маму стара още съм някъв девствен ...Имам прители(познати),който по държание,външен вид,обличане,характер са под всякаква критика(всичко от горе посочените и още и още)обаче си имат приятелки,отварял им се парашута на ляво и на дясно ей така.Не че ми е някакъв комплекс(на всички приятели на който държа съм го споделял) и особенно взе да не ми пука последно време, ама ми много интерсно как ще ми го шбщобесни един нормален човек тоя парадокс :D....Живея в голям град, познавам доста момичета и доста са ми пускали мухите,ама все става така,че да ми се разминава.И не съм търсил само секс, а приятелка и пак така без резултат.На мен от толкова "трагедия" взе да ми става смешно направо..... къде ще проблема(то е ясно,че е в мене ама къде :D .. )
Aa и се извинявам за неграмотното писане,доста набързо го написах и не ми се проверяваше за грешки....
И си неграмотен. 8-)
VaMpiRKaTaaa
04-03-2011, 17:03
КОЛКОТО до въпросът ти..или по точно проблемът.
За всичко си има време.
Ще дойде и твоят ред.
Josefinne
04-03-2011, 17:35
Sorry, че трябва да го кажа, защото не обичам да казвам лоши неща, но от описанията ти съдя, че си малко повърхностен. Може би там е проблемът?
lesnaEvashta
04-03-2011, 18:20
Sorry, че трябва да го кажа, защото не обичам да казвам лоши неща, но от описанията ти съдя, че си малко повърхностен. Може би там е проблемът?
Не е точно така..Аз малко представих нещата от страната на външният вид,но малко или много обръщам внимание,както всеки човек,на външният вид.Може проблема да е ,че съм твърде претенциозен,но не и повърхностен.
А относно подписа ти...What is the sound of a feeling?
Music is what feelings sounde like... :]
П.С Вампирката мерси ,че свърши работа ,която мен ме домързя да свърша....
Рискувай бе пич, виждаш свободна мацка на купон, отиваш и я натискаш директно. Най-много един шамар да изядеш, кво ти пука, земи си още една водка и карай по релсите. Нямаш какво да губиш. Много девственици трябва да го разберат т'ва ама ги е шубе :D
Downtown
04-03-2011, 18:41
Рискувай бе пич, виждаш свободна мацка на купон, отиваш и я натискаш директно. Най-много един шамар да изядеш, кво ти пука, земи си още една водка и карай по релсите. Нямаш какво да губиш. Много девственици трябва да го разберат т'ва ама ги е шубе :D
+1 ...
-----------------------
По темата: Не знам - като чета по-горните коментари .... и ми е странно защо всички приемате да доближиш и заговориш непозната мацка за нещо НЕнормално ;/ Отпуснете се малко ... да на някои им изглежда като на филм и на мен така ми се струваше в началото ... всъщност няма нищо страшно ... и повярвайте ми момичетата обичат някой като се занимава с тях и ги въвлича в интересни теми :)
Щом си толкова отчаян да плащаш за секс ... според мен не треа да ти пука да отидеш в някой клуб и да заговориш една мадама ... в най-лошия случай ... шамар ... и пак ще си герой ;д
Пич аз ще те посаветвам нещо ... Не прави грешката да се е**ш с някоя само защото всички около теб са го правили и т.н .. Дори и да правиш с*кс с някое яко момиче няма да и е така кеф както с някого когото обичаш , няма да усетиш тръпката просто ще си бъде някаво е*ане което можеш да си предоставиш с лява или дясна ръка :-D изчакай момичето което ще ти завърти главата и тогава няма да съжеляваш :)
Ако наистина ти трябва приятелка, а не момиче с което да.... - карай го по- полека!!! Повечето момичета обичаме да танцуваме по купоните... Можеш да поканиш момиче, което те е впечатлило и т.н..... И моля те, ЗАПОМНИ: първо влез в душата й, а после там, където ти е толкова наложително....!!! иии... успех от мен !!! 8) 8) 8)
naQkataRaota
04-04-2011, 10:09
давай смело към момичетата, не хапят (е има дет хапят, но ако се стигне до там значи проблемът ти е решен :) ) харесваш си някоя, пробваш, ако не стане, даваш next: това е и тайната на дон Жуан, че е пробвал мн пъти
според статистиката така дори и да отидеш, и да кажеш: "хайде да се плющим", все ще се намери някое момиче, което да се съгласи
това че спортуваш, грижиш се за вида си и др, което изброи, са огромен бонус, но трябва да преминаваш и в офанзива, за да не се стигне до думите от страна на момиче: "като бяхме еди-кой-си клас мн те харесвах"
lesnaEvashta
04-04-2011, 11:10
Пич аз ще те посаветвам нещо ... Не прави грешката да се е**ш с някоя само защото всички около теб са го правили и т.н .. Дори и да правиш с*кс с някое яко момиче няма да и е така кеф както с някого когото обичаш , няма да усетиш тръпката просто ще си бъде някаво е*ане което можеш да си предоставиш с лява или дясна ръка :-D изчакай момичето което ще ти завърти главата и тогава няма да съжеляваш :)
Чакам човек,чакам ..... вече 19 години .... колко още ???
Явно грешката ми е ,че чакам момичетата да дойдат при мен,вместо да действам, а и не ми е толкова наложително да "влезнна" :lol: просто неможах да си обесня на тая възраст ,че може да съм на тва положение...
Винаги трябва да имаш план. На теория ще ти се стори лесно като ти го кажа, но на практика не е баш така, защото ще се разсейваш от основната цел и тактика. Важното е да я следваш.
В даскало, на кафе, на кръчма или дискотека, виждаш някоя, която те гледа. Постоянно трябва да ти шарят очите, и като видиш някоя, която те поглежда или прави някаква връзка, отиваш и я заговаряш. Нещо тъпо трябва да е, за да не я спечеш. " Виждам, че не можеш да отлепиш очи от мен, за това идвам по-близко, да ме гледаш на широк екран." Гледаш я самоуверено в очите и тн. Може и да не се правиш на интересен, а просто да кажеш " здравей. Направи ми впечатление и искам да се запознаем. Аз съм едикойси." Важното е да гледаш в очите, да не си спекъл, да говорите известно време и да й вземеш телефона. Или щи го даде, или няма. Първата част от плана. Втората част е да й звъннеш след известно време, само да не е на същия ден. Уговаряте си среща, срещате се, а на втората или третата среща я целуваш, ако има такива. Не е задължително да проработи от първия път, нито трябва да си големия плейбой. Даже паралелно може и с 2 така да излизаш. Всичкото ти е един опит, който е незаменим.
Важното е малко по малко да я докосваш, гледаш в очите, да си близо до нея, да я целунеш по някое време, защото ако не правиш нищо, ще реши, че ще си й най-добрият приятел.
Имаш хубаво тяло, което е голям +. Всичко друго е в мозъка и действията ти. Ако чакаш ей така от нищото някоя да дойде и да те наебе... шансът е минимален, а момичето няма никаква гаранция, че щи е по вкуса.
Princessani
04-04-2011, 12:31
време за реклама :D
lesnaEvashta
04-04-2011, 12:54
Винаги трябва да имаш план. На теория ще ти се стори лесно като ти го кажа, но на практика не е баш така, защото ще се разсейваш от основната цел и тактика. Важното е да я следваш.
В даскало, на кафе, на кръчма или дискотека, виждаш някоя, която те гледа. Постоянно трябва да ти шарят очите, и като видиш някоя, която те поглежда или прави някаква връзка, отиваш и я заговаряш. Нещо тъпо трябва да е, за да не я спечеш. " Виждам, че не можеш да отлепиш очи от мен, за това идвам по-близко, да ме гледаш на широк екран." Гледаш я самоуверено в очите и тн. Може и да не се правиш на интересен, а просто да кажеш " здравей. Направи ми впечатление и искам да се запознаем. Аз съм едикойси." Важното е да гледаш в очите, да не си спекъл, да говорите известно време и да й вземеш телефона. Или щи го даде, или няма. Първата част от плана. Втората част е да й звъннеш след известно време, само да не е на същия ден. Уговаряте си среща, срещате се, а на втората или третата среща я целуваш, ако има такива. Не е задължително да проработи от първия път, нито трябва да си големия плейбой. Даже паралелно може и с 2 така да излизаш. Всичкото ти е един опит, който е незаменим.
Важното е малко по малко да я докосваш, гледаш в очите, да си близо до нея, да я целунеш по някое време, защото ако не правиш нищо, ще реши, че ще си й най-добрият приятел.
Имаш хубаво тяло, което е голям +. Всичко друго е в мозъка и действията ти. Ако чакаш ей така от нищото някоя да дойде и да те наебе... шансът е минимален, а момичето няма никаква гаранция, че щи е по вкуса.
човек ясно ми е....просто работата опира до balls...както му викат...
явно излиза,че съм мноооогоооооооооооооооооо ооооо :oops: :oops: ...............................
Иначе мерси за съвета,много точно си го казал как тря стане,ама изпълнението му е друг въпрос...
Josefinne
04-04-2011, 13:20
А относно подписа ти...What is the sound of a feeling?
Music is what feelings sounde like... :]
Из "Fracture":
Jen: I'm just... Huh...Trying to describe my feelings.
Ted: Those don't sound like feelings.
Jen: Oh.
Ted: What's the sound of a feeling?
Jen: You think you're so much smarter than me. Must make you feel very powerful.
Ted: Helpless, actually.
thefreak
04-04-2011, 14:50
Мое мнение, ама всички неща, които си описал, че си обикновено са на втори, трети план за момичетата.
Всичко опира до това колко си самоуверен и сладкодумен. Не толкова до външния вид, колко си стилен, добър и другите качества, които си описал.
Единственото нещо, което ще ти помогне от изброените неща е чувство за хумор, ако я накараш да се смее и то не престорено, или само да се разхили, ами наистина да се смее с глас, то тогава разбирай че си една доста голяма крачка по близо да леглото.
DarkTemplar
04-04-2011, 16:08
Увереност/самочувствие + чувство за хумор = успех сред нежния пол, особено щом се грижиш за тялото си.
Съветите на umri и Downtown са конкретни и изпитани, възползвай се от тях.